עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dj_horse,

אני מתלבט בין 2 דגמים שמצאתי שנראים לי מעניינים. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912677&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13731 איזה מה 2 מומלץ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. מבקש: 3000 ש"ח ללא מסך, מעבד אינטל, לא ייעודי למשחקים (עדיף יותר זיכרון על-פני מאיץ גראפי משובח) אפשר יותר מ3000 אם ממש שווה את זה... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. היי בשעה טובה קניתי מחשב חדש: תגידו תתחדש Intel Core i5-760 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-P55-UD3L OCZ SSD Vertex 2 60GB Samsung Spinpoint F3 1000GB Sapphire ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 Seasonic S12II 620W CoolerMaster CM 690 II Advanced Dell 22" 2209WA 5ms

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. מישהו יודע אם צפויה הורדת מחירים גם של המעבד E2140?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. אורח אלברט
    Started by אורח אלברט,

ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

ראשית, המפרטים שלכם לא התעדכנו מזה חודשיים שנית, אני רואה רק מפרטים ל amd אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש אני כמובן אבנה את המפרט בעצמי , אני מחפש לוח אם לאינטל , הבעיה שאני לא יודע מה מומלץ , ממה כדאי להזהר אז על איזה לוח אם אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. המפרט הוא ב4500-5000 שקל פלוס מינוס ומיועד לעבודה שוטפת משחקים וסרטי HD מעבד : 1548 ש"ח Core 2 Quad Q9450 Box - Intel לוח אם - 425 ש"ח GAP35DS3L - Gigabyte כ.מסך - 970 ש"ח nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe - Gigabyte זכרון - 410 ש"ח DDR2 2048MB 800MHZ CL5 - Kingston - X2 מארז - 624 ש"ח Sonata III 500W - Antec דיסק קשיח - 289 ש"ח WD3200AAKS - Western Digital צורב - 166 ש"ח DVD - DRW2014L1T - Asus אשמח אם תשפרו אותו מבלי לזוז הרבה מהמחיר הקיים את הפרט הרכבתי יותר מראש שלי ממה שראיתי במפרטים המומלצים פה ממה ששמעתי בפורומים ומה שחשבתי שטוב אבל כניראה שטעיתי.. בעיקרון המפרט מיועד לסרטי HD למשחקים החדשים שיעבדו חלק וטוב והכי משמעותי הוא אמרו לחזיק כמה שנים טובות ללא שידרוג…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש מחשב נייד טוב, שיהיה טוב גם למשחקים ויריץ אותם על הגדרות בינוניות מחפש את ההצעה הטובה ביותר מבחינת מחיר/ביצועים/רכיבים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. טוב. לקחתי לתשומת ליבי את כל מה שכתבתם לי בשרשור קודם, והיות ואף אחד לא הגיב שם אני מעתיקה לכאן אטת המפרט שניסחתי עד כה: (תזכורת: שימושים עיקריים REVIT AUTOCAD ARCHICAD PHOTOSHOP (שימוש יחסית נמוך ב 3DMAX) עריכת סרטים לא כשימוש עיקרי, הורדות, עבודה משרדית.... וניסית לבנות מפרט ב (לא כולל עדיין לוח אם)SKYPC: 1,323 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray IQ9550ay 49 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5063S Igloo5063S 179 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 335 RC-335 259 ספק כח HEC 450TE 450W HEC-450TE 263=131X2 זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 9TJ228 122 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD SH-S223 620=310X2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SA…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by raucher,

שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני רוצה לחוש/לראות את ה - Dell XPS 1330 לפני שאני קונה, אני גר בירושלים.. אז עדיף קרוב, אם מישהו מכיר מקום אז תגיבו בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחר בדיקות והשוואות רבות במהלך השבוע אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אותו אני רוצה לרכוש וזקוק לעזרתכם תקציב= 6700 מטרות מחשב= OverClocking / HD MOVIES 720/1080p / Games רזולוציה מתוכננת למשחקים = 1600X1200 / 1920X1200 להלן המפרטים הבאים אותם תכננתי : מפרט 1# לוח אם = Gigabyte GA-X48-DS4 מחיר = 1080¤ מעבד = Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz מחיר = 865¤ זיכרונות = G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 מחיר = 605¤ קירור למעבד = Thermalright Ultra 120 Xtreme מחיר = 319¤ קירור למארז = Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA מחיר = 76¤ מארז …

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. סופסוף הגיע הזמן הזה, לקנות מחשב. כבר תקופה די ארוכה שאני משגע את חברים שלי שבאמת מבינים בנושא לבנות לי מפרט בסביבות ה 4.5-5 אלף (כשזה שואף למחיר היותר זול, תוך כדי זה שאני לא אראה לעין שום ירידה באיכות מאשר מאחד יותר יקר) לא כולל: מסך, מקלדת ועכבר, ורמקולים. וכן כולל: צורב רגיל וכונן דיוידי (לא קומבו!!). המפרט האחרון שהכינו לי הוא ב 4.6 ותיכף אני אפרט עליוץ אבל קודם אני רוצה שתדעו, למחשב אין ייעוד אחד ספציפי והוא צריך לעבוד כמו סוס בכל תחום ונושא תוך כדי התחשבות גדולה בביצועים במשחקים...בנוסף שיירוץ למשל חלק בווינדוס, לא משנה עד כמה אני מעמיס עליו ברקע. ושעוד חצי שנה זה עדיין יחשב לתותח ולא יהפוך כבר לחתיכת פח שאני אצטער שקניתי. מעבד: AMD athlon xp 2600+barton 582 nis ק…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by k3mot,

אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לדעת ,דבר ראשון אם מחשב נייד יכול להחליף מחשב ביתי בכל המובנים מהירות , גרפיקה,זכרון וכו' והשאלה המרכזית היא שאני מעוניין במחשב נייד ,לגיימרים כבדים מה שווה לי לקנות הסכום כמובן נמוך(רק 7000 ש"ח--חייל משוחרר אתם יודעים מענק לוחם) ובאיזו רשת כדאי לקנות תודה רבה...........

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by DaMn18,

נראה לי שאני אלך על SFF של SHUTTLE (מבוסס 875P) - עם RADEON9800 PRO. מה אתם אומרים ? שווה לקנות או לחכות עוד קצת ל DDR2 ו PCI EXPRESS , לוחות LGA775 וכו' ? אני כרגע עם מחשב ישן - P4 1.4 עם GF3 Ti 500 ... המשחקים עולים סביר , ורק ברזולוציות של 800x600 .

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Access Denied,

טוב הרכבתי מפרט למחשב חדש, השאלה שלי אם משהו קנה בחנות Digma ויכול להגיד עם היא בסדר? יש אחריות הכל טוב?

19. הי, מעוניינת במחשב ביתי לצורך יישומי אופיס, אינטרנט (גלישה והורדת תכנים), שמיעת מוזיקה (בשאיפה בקרוב לפתח את הכיוון הזה קצת יותר, לחבר את המחשב למגבר ולשדרג גם את הרמקולים), צפייה בסרטי HD (מעוניינת לחבר מחשב לטלויזיה, רצוי עם HDMI), צפייה חובבנית בתמונות. כמו כן מתחברת הרבה מהמחשב בבית למחשב במשרד עם vpn לצורך עבודה. בדרך כלל פותחת המון יישומים במקביל אם זה משנה. לא משמש למשחקים (בטח לא כבדים) מהקצת שקראתי ראיתי שאתם חובבים די גדולים של AMD אבל איכשהו ננעלתי על מעבד i5 760 ורציתי שהמפרט יהיה סביב זה. אם אני ממש ממש לא בכיוון אני מוכנה לשקול שוב אבל כאמור די ננעלתי על i5. חשבתי על זכרון של 4 ג'יגה, כונן 500 ג'יגה, צורב במהירות 24 (אלא אם כן דעתכם היא שזה ממש לא קריטי). …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איך הסוללה במפרט הבא? ליתיום בהספק 32WH

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by Pingi,

שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של GIGABYTE מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400GS, אם תרצו אוסיף עוד פרטים. המחשב מאוד מתחמם וממש לא נוח לעבוד איתו, מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? (אני כבר ממש מפחד לשחק איתו משחקים...) חשבתי על פלטת קירור, שאלתי היא האם היא עוזרת? ואם כן בכמה מעלות בערך היא תוריד ואיזו הכי מומלצת. (כמה שיותר זול, יותר טוב) כמובן שאם יש קירורים אחרים אשמח לשמוע עליה. תודה רבה לעורים יאיר.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, קראתי את המדריך אז אני יודע בערך מה צריך לעשות ולכן אני רוצה לשאות כאן שאלות ספציפיות לגבי המחשב... לצערי אני לא זוכר כרגע את שם הדגם במדויק (אאל"ט DV6 זה שם סדרה ולא שם של דגם ספציפי...) בכל מקרה במחשב יש כרגע שני זכרונות של 1GB DDR3 ב800HZ , מה שאני רוצה לעשות זה לשדרג, לפחות ל3 אולי כבר ל4... כרגע הזכרונות הם של SAMSUNG. מה שאני רוצה לשאות זה ספציפית לגבי הדגם הזה, איפה אני מחליף את ה RAM והאם זה מסובך ? לפי המדריך בכל מקרה זה לא אמור להיות מסובך במיוחד, אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולהבין כדי לדעת למה לצפות. שאלה אחרת שיש לי היא מאיפה מומלץ לקנות זכרונות וכמה זה צפוי לעלות פחות או יותר ? אם אני רוצה 2 של 2GB כמה זה אמור לעלות ? האם אני יכול לקנות אחד של 4G…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by aleXtazi,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש..הסכום כמו שציינתי כבר הוא 5000 שקל לציוד הבא : מעבד, לוח, זיכרון, הרדיסק, כרטיס מסך, ספק (אין צורך במארז, סידירוממים, מסך וכל זה) בקשר לזיכרון הוא רוצה שיהיה 2 ג'יגה .. אני יודע שזה יבוא על חשבון החומרה האחרת שיש לו אבל מה לעשות ככה הוא רוצה את זה

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  25. אשמח מאוד לעזרה. המחשב בעיקרון לא מיועד למשחקים אלא רק לאינטרנט, אופיס, מולטימדיה. מה שכן - חשוב שיהיו 4 ג'יגה זיכרון ולפחות חצי טרה HD. אשמח לעזרה. זה דחוף, כי מדובר במתנה :-) תודה

• 12 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.