ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי BATTELFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הניד הנוכחי שלי עשה את שלו. אני סטודנט שהשימוש העיקרי הוא אינטרנט, אקסל ועוד דברים פשוטים יחסית. אני לא משחק כי פשוט אין לי זמiן. אני רוצה מעבד i5, מסך 13-14 אינטש, לפחות 4GB זיכרון ועדיף שיהיה איזה כונן SSD נחמד. הייתי בטוח שאני אקנה מחשב נייד. אחרי שבדקתי מחירים והכל שמתי לב שמחשב כזה עולה בסביבות ה- 4K לפחות. הגיוני? נגיד של HP או Asus. הסתכלתי השבוע על מחשבים נייחים באייבורי וראיתי שאפשר לקנות מחשב טוב מאוד שיתאים לי בסביבות ה- 2000 שקל! נגיד מסך זה עוד 1000 שקל בפועל, שאני הולך לאוניברסיטה אני לא לוקח את המחשב, הפעם האחרונה שלקחתי אותו הייתה מזמן. אני כותב על דפים ומחברות והכל כרגיל כי זה פשוט יותר נוח ואני לומד יותר טוב ככה. וכשאני…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר תקופה ארוכה מחשב נייד 11.6" חזק למטרות עבודה. דרישות מעבד לפחות I3/I5 או מקביל של AMD. אני מחפש משהו שיקביל לנתונים של ה-MacBook Air 11.6 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך - 11.6 * משקל רצוי - 1.3/1.4 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 320GB * כונן אופטי - לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא מחיר - עד 3500 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות לקנייה בארץ. תודה, דורון
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי אני מענונין לקנות מחשב (נייח) של alienware בארץ ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים או אם בכלל... מישהו יודע אם יש חנות או יבואן שמוכר את המחשבים האלה? ואם כן מה המחירים בארץ? תודה יום טוב
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר עבודה משרדית, מםייה ישירה ולפעמים פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש כבד, במיוחד בסופשים שאז כמעט ולא יפסק השימוש בו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למחשב עם מעבד i5/7, עם כרטיס גרפי, ובהשקעה של עד 4000 ש"ח. ראיתי שני מחשבים שנראו לי סבירים בהקשר הזה: Lenovo IdeaPad G510 Toshiba satellite L50-A-105 אשמח לחוות דעת לגבי המחשבים הללו ו/או המלצות לגבי מחשבים אחרים. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 (בלי המסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסבתא: אינטרנט, סרטים (קונצרטים, צריך איכות צליל ומראה טובה), תמונות של הנכדים וכאלה. אולי מעט word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך הכל, כולל מסך (שאינו בתקציב לעיל) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם י…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרכתם בבניית מפרט למשחקים וסרטים בעיקר, עד 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 ULTRA SETTINGS, COD GHOSTS, CRYSIS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ASUS 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 35 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק בשביל windows 7 ואופיס 2013 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV, Battlefield 4, Mass Effect 3, Splinter Cell: Blacklist -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח - X58 A - UD7 GIGABYTE מעבד - Intel I7 X990 EXTREME זיכרון - 24GB דיסק - Vertex 4 OCZ 256 GB SSD X 4 יחידות RAID 0 = 1TB SSD כרטיס מסך - GIGABYTE 690GTX מארז - COSMO THERMALTAKE ספק - THERMALTAKE 1500W + 80 GOLD CM מסך - DELL 3014 30" 2560X1600
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביינתים בניתי את המפרט הבא, שנראה לי ממש ימלא את הדרישות שלי. השאלה היא בעיקר איך המעבד והלוח אם האלו ? ויש אולי מארז יותר יפה. אני מבקש לא להחליש אותו, כיוון שיעשה בו שימוש לתכנות וכן גלישה מרובה. ה SSD קריטי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪527[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב ניד עם מסך טאצ, מעבד I5 לפחות ומסך 14" לפחות וכן 3 שנות אחריות לצורך שימושי אופיס, שימוש בחופשות וגם לצורך הזרמה של תכני וידאו (סטרימינג) מאתרים בארה"ב התנתקתי מייס וכיום צופים בבית באמצעות הזרמה של תכנים מארה"ב מ-hulu+ ו-netflix. יש לי מספר מכשירי Roko אולם יש תכנים שדורשים הזרמה מהמחשב ולא ניתן להורידם או לצפות בהם באמצעות מכשירי הרוקו מחפש כאמור מחשב "14 לפחות משקל עד כ-2 ק"ג ושוקל באם כדאי לטובת מסך 15.6 לעבור את 2 הק"ג. מערכת הפעלה חלונות 8 עם מסך טאצ חשבתי על נייד של דל - Dell Vostro 14Z 5470-i5 - מגיע עם SSD 128 ללא קשיח נוסף, יתכן וקצת בעייתי אפשרות נוספת היא לוותר על SSD ולרכוש אסוס מסדרת VivoBook יש לי שרת NAS בתוצרת Raid 5 עם 4 דיסקים של…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שכבר מעלה אבק המפרט הנוכחי הוא: intel desktop DG965SS לוח אם מעבד intel core 2 douE6300 1.86ghz כ"מ nvidia geforce gt630 זיכרון RAM 2giga ddr2 אני לא צריך מחשב משוגע שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן מחשב שיהיה טוב. מה שהכי דחוף לי שזה המעבד שכבר התיישן ואם צריך אז גם לוח אם. תקציב באזור ה1000 שקל, אם תוכלו להמליץ על יותר מרכיב אחד בכל תחום זה יהיה נחמד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב נייד .. עד 2000 שח לאחותי. עדיף שיהיה של חברה טובה / ידועה כמו סמסונג אסוס lg.. בעקרון הדרישות שיריץ פוטושופ ושיהיה לו כרטיס רשת מובנה ישירות שאפשר יהיה לאינטרנט.. (כמובן לאחר התחברות לראוטר שלי) ומסך 14 אינץ׳ ומעלה וזיכרון ראם לפחות 4 גיגה ו250 גיגה זכרון קשיח ועדיף אם אפשר שיהיה כלול עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-