עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mushi,

מה המצב... אני רוצה לקנות מחשב נייד. אני מתלבט בין LG שמהירת החומרה שלו 667 MHz לבין SONY שמהיות תהחומרה שלו 533 MHz שני המחשבים הם (CORE DUO T200 (2GH עם כרטיסי מסך טובים. הדגם של LG הוא S1 והדגם של SONY הוא או AR או FE. תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אני רוצה נייד שיריץ את רוב המשחקים החדשים על high שיהיה 15.6 אינץ' וכמה שיותר קל (לא יותר מ 2.7 קילו) עד עכשיו מצאתי 2 ניידים שנראים לי מתאימים 1)hp dv6 הסדרה החדשה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej 2)toshiba l650 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 שניהם שוקלים 2.5 קילו ולשניהם כרטיס מסך 5650HD לטושיבה יש אחריות טובה יותר (שנתיים+אחריות no matter what) ולHP מעבד יותר טוב i5 520M מי מבין שניים עדיף או שיש נייד אחר שמתאים יותר תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Adar363,

שלום! ברשותי מחשב אסוס K43SA די חדש עם מעבד i7 2670QM זיכרון 4 ג'יגה קשיח 750. המחשב לא כל כך מהיר והרבה פעמים נתקע לדקה/כמה דקות בכל מיני מצבים (פתיחת תיקיות מסמכים כשיש סריקת אנטיוירוס של מייקרוסופט ועוד). מה יכולה להיות הבעיה או שבגלל שזה לא SSD זה הגיוני? עוד שאלה - חיבור בלוטוס לרוב עובד אבל לפעמים לא וצריך לחבר אותו במנהל ההתקנים. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by TheSlayer,

אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Yoel26,

ברור לי שזו שאלת תם בפורום הזה. מדוע כל המפרטים המוצעים כוללים מעבד של AMD? אשמח לקבל סקירה קצרה על הבעד ונגד מול אינטל.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. לא הצלחתי למצוא באתר של DELL. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום! דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלו הוא 4500 ש"ח במזומן מטרות המחשב הם בעיקר להפעלת משחקים כבדים הורדת סרטים גלישה באינטרנט והורדות הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק מסך lcd רמקולים חזקים וזהו כונן דיוידי צורב פלופי מקלדת ועכבר לא צריך יש לנו אני בעיקרון רוצה את החברות הכי טובות שאפשר כמובן למחיר הזה לכל חלק בעיקרון זה kingston לזיכרון ו asus ללוח אם אני לא צריך מערכת הפעלה יש לי תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום אני זקוק לעזרה בבניית מחשב בתקציב של 6000-7000 ש"ח הנה כמה קריטריונים: מסך LCD 17" כולל מקלדת,עכבר וכו' המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט וטיפ טיפה עריכה גראפית. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. לאחי יש מחשב ישן פנטיום 3,פרטים: מעבד 478 - 2.40GHZ זיכרון קינסטון 2X512MB=1GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD LG כרטיס מסך AGP- GF 5200 הייתי רוצה לשדרג מחשב ישן לחדש,כמה שווה מחשב ישן? הייתי רוצה מחשב חדש גיימר. רוצה לוח אם ASUS לוח אם תומך SATA3 לוח אם תומך זיכרון DDR3 - 1600 איזה כרטיס מסך PCI-E חזק שיחזיק מעמד 3 שנים חמשחקים חדשים? ואיזה ספק חשמל חזק ושקט? איזה מעבד מהירות טובה וחזק ולא מתחמם ומחיר סביר? איזה לוח אם אתם ממליצים לי,מה הדגם לוח אם? התקציב שלי 3500 ש"ח אפשר להיתגמש קצת יותר תקציב עד 4000 ש"ח בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. בס"ד 1. התקציב במוזמן 5000K במדיוק.. אני יודע שזה הרבה אבל בכל זאת זה התקציב, אם אפשר להתשדל שזה יגיע כמה שיותר קרוב למחיר 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, הורדות, 3. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר (אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. אם אפשר שני כוננים של די וי די-אפשר שיהיו גם צורבים. 6. שיהיה קירור נחמד ושקט במחשב 7. שיורכב באותה חברה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה לנגן סרטי HD עם המחשב הנייד HP Pavilion dv3-2150 (קישור), כאשר הוא מחובר לטלוויזיית LCD דרך חיבור HDMI. החיבור מוגדר כ-1080p. אני משתמש בגרסה האחרונה של VLC ועדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך באתר של NV. סרטי XVID מנגנים כראוי, אבל סרטים באיכות של 720p או 1080p (קבצי MKV), נתקעים לא מעט, נמרחים על המסך וכו'. גם אם פה ושם יש דקה רצופה שמנוגנת כמו שצריך, בתכל'ס אי אפשר לצפות בסרט. השאלה שלי: 1. האם זה נובע מחומרה חלשה של המחשב הנייד? או שמשהו תוכנתי לא תקין והמחשב הנ"ל אמור להריץ את זה כמו שצריך? 2. אם המחשב חלש מידי, אשמח להמלצה למחשב נייד באותו גודל (מסך 13 אינץ', כדי שיהיה נוח לקחת ללימודים) שיהיה מסוגל לנגן בהצלחה סרטי HD דרך חיבור HDMI. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תקציב - עד 5000 מזומן מטרה - משחקים, במיוחד משחקים של החברה blizzard ז"א world of warcraft וגם סטארקראפט ודיאבלו החדשים לכשיצאו. מעולם לא ביצעתי OC אבל אני חושב להתחיל עם המחשב הזה, אז אולי אבצע OC קל בלבד. המחשב לא ישודרג בעתיד (מה שאקנה עכשיו ישאר עד המחשב הבא). אני קונה מחשב חדש בערך כל 4 שנים (רק כשהמחשב מאוד מאוד ישן). המחשב לא ישמש לצפייה בסרטים, לא יוחבר לטלוויזיה. המחשב צריך להיות שקט (רמת חשיבות = בינונית), אמין לאורך זמן, מותאם לאיזור הדרום שבו יש הרבה אבק (היו לי לא מעט בעיות עם האבק עם המחשב הנוכחי) יש ברשותי ups טוב לכן אינני חושב שצריך ספק שיש לו דגש על ייצוב מתח וכדומה. עיצוב - לא חשוב לי בכלל. עדיף איכות מיופי חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד אינטל לוח …

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אהלן, אשמח אם תעזרו לי. כעקרון המפרט הזה מתאים לדרישות שלי אך לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את כל הרכיבים ביחד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 גג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך, מעדיף שזה יסתכם באזור ה3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית שוטפת, צפייה בסדרות וסרטים, הקלטות ועריכת סאונד (בצורה חובבנית ביותר. יש לי כרטיס קול חיצוני לצורך זה) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני משתמש המון בmatlab ו mathematica לצורך לימודים, אבל לא נראה לי שהן תוכנות …

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  17. מה אתם אומרים על המפרט הזה? בעיקרון מחשב למשחקים ... palit nvidia gf8600gts 256 mb - 600 שח gigabyte ga-p35-ds3l - 460 שח ocz dd2 2gb 1gbx2 800mhz cl4 - 261 שח c2d e4500 - 550 שח הכל מ SKYPC חוץ ממעבד שהוא מ KSP יש משהו יותר נחמד עד 2000 שח (למרות שיצא לי 1900)? רק חלקים שרשמתי דרושים ... דברים אחרים יש לי כבר.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  18. התקציב עומד על 600$. זה מחשב לסבא שלי ככה שהשימושים העיקריים הם: אינטרנט, תמונות ואולי צפיית סרטים פה ושם. לא מבין בניידים בכלל אז אני אשמח לעזרתכם. אם זה ממש משתלם ניתן לחרוג טיפה. וואו חבר'ה כמה תגובות. חכו רגע, אחד אחד... זה שאני קונה בארצות הברית לא אומר שאתה צריכים ללכת עכשיו ולחפש חנות שמוכרת בארצות הברית. מיצידי כנסו לאתר היצרן ותבחרו לי משם מחשב לשימושים שציינתי למעלה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by freckles,

היי, יש לי לפטופ של לנובו g530 שהגיע עם ווינדוס ויסטה, אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לווינדוס 7. ללנובו יש כלי שמאפשר לעשות שחזור של המערכת (rescue and recovery) אם מתקינים מערכת הפעלה חדשה עדיין עולה מהrescue&recovery מערכת ההפעלה הישנה (הויסטה). מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שווינדוס 7 יעלה אוטומטית ולא הויסטה? תודה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 - ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות וממש מעט פוטושופ, לייטרום וסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio באופן תדיר, פוטושופ, לייטרום ווגאס באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Falcon 4, The Witcher 3, ובשאיפה Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 40" ולמסך 24" -לאילו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תקציב 9000 ש"ח תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב הנה המפרט:

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by AGK,

אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shayhangal71,

היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אבא של חבר שלי הוא מהנדס מחשבים הוא הרכיב לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מפעיל את המשחקים הבאים:world of warcraft rome buttlefiled PES 2010 conter stirk call of duty need for dpeed ועוד משחקים חדשים. הכרטיס מסך הוא 3D והמסך שלי הוא דק וקטן של יונדאי (אני יודע גם אותי זה הפתיע) זה לא יותר מדי טוב בשביל המסך שלי? אני משתמש 1280by768.ואם הכרטיס מסך הוא 3D זה אומר שאוכל לראות תלת מימד במחשב? כלומר שאני אראה דברים עפים עלי. תודה לכל העוזרים אני יודע שזה מבולגן הוא פשוט שלח לי את הפרטים לאימייל המחשב: מעבד ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3,…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה , המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני רוצה לעבוד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי. 2) כמובן שאני חייב יציאת HDMI. 3) אני מתכוון להעביר 2 סטיקים של זכרון שקניתי לא מזמן למחשב הנוכחי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428 4) קניתי כבר כונן SSD שעליו אני רוצה להתקין את המ"ה ותוכנות , לכן לוח האם חייב לתמוך ב SATA III . הכונן : ADATA S510 120 GB S…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.