ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 ש"ח - עדיף שלא זמן אחריות רצוי: עדיף 3, גם שנה תספיק חברת המחשב הניד המועדפת: DELL מערכת הפעלה מועדפת: WINDOWS 8 גודל כונן קשיח מועדף: 750 או 1TB עדיף במהירות 7200 סל"ד גם אם מדובר בנפח של 750, הכי טוב זה SSD משקל הנייד המועדף: כמה שפחות גודל הצג: 14-15.6 FHD זמן סוללה רצוי: כמה שיותר אפשרויות נוספות במחשב: עדיף שלא יהיה כונן DVD בכלל - אני לא זקוק לזה, מסך FHD מבריק ולא מאט, HDMI, כמה שיותר יציאות USB 3, מחשב שלא מתלמם יתר על המידה ולא מרעיש, יעזור מאוד תאורה מאחורי המקשים אם כי לא מחייב מטרת המחשב היא צפייה בסרטים + חיבור לטלויזיה ובעיקר למשחק Counter Strike: Global Offensive ולאינטרנט והורדת סרטים המחשבים שהוצעו לי עד כ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום. אני סטודנט לקולנוע, חי בתל אביב, ומכוון לקנות מחשב שיעזור לי לערוך מהבית. איש מחשבים מבית הספר בו אני לומד (מנשר) הציע לי לרכוש מפרט מסוים דרך חנות שבית הספר עצמו עובד איתה (WELLCOM בחולון) ולכאורה זה אמור להיות קצת יותר זול עבורי. המפרט ניתן לפני חודש ואולי המחירים ישתנו אך אשמח להיוועצות שכן מאז לפני עשור כבר איני מעודכן בעולם החומרה (גם תוכנה לא). מעבד: Intel Core i7-4770 processor Trey 1408שח מסך DELL U2312HM Ultra Sharp IPS 818שח לוח M GigaByte GA-H87M-HD3 LGA 1150 431שח (מקרר?) Arctic Freezer 11 LP 110שח דיסקשיח WD 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB WD10EZEX 588שח RAM Corsair CMX8G…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
הי שימוש העיקרי לאינטרנט וסרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -- ניצן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15.6 המיועד להחליף מחשב נייח לצרכים בסיסיים כגון תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' בתקציב 2,000-2,500 ש"ח שיספיק גם למערכת הפעלה. אני יודע שבתקציב כזה אני לא אמור לצפות ליותר מידי אבל מצאתי כמה אפשרויות ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן (מותג, דגם, מרכיבים שונים) או המלצות אחרות, כמובן. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה אמין ולא מיושן מידי. DELL #1- http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-i3-4GB-500GB-W8/pi1OK3521283 DELL 2#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7755731 DELL 3#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7754978 ASUS #1- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=77563…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המחשב נייד המדובר הוא K55A עדין באחריות למשך שנתיים וחצי שנותרו , יש את כל האריזה כולל ספרים. מותקן בו windows8.1 ( ככה הוא הגיע) זהו בגדול תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשות אמי notebook asus eee PC 1101HA מחשב קטן וקומפקטי מעבד ATOM ו1 ג'יגה RAM(זמן סוללה ארוך במיוחד) המחשב מריץ XP. לפני שנה בערך המחשב התחיל לעבוד לאט יותר אבל בזמן האחרון הוא ממש תקוע וכל משימה יותר מסובכת מכתיבת קובץ בוורד אורכת זמן ארוך מאוד. השאלה היא מה כדאי לעשות איתו - לפרמט? לשדרג מערכת הפעלה?(הבנתי שמייקרוסופט מפסיקים בקרוב את התמיכה בXP) למכור?(אם כן בכמה?) להוסיף RAM? אולי להחליף את הכונן הקשיח לSSD? אני פתוח להצעות, מצד שני אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי אם זה לא ישתלם לי ומכיוון שהיכולת הטכנית שלי לא גבוהה כל פעולה מסובכת( למשל החלפה לSSD או הוספת זיכרון) תתבצע על ידי טכנאי כך שצריך לחשוב על עלות מול תועלת... אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי עצות …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-3200 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני- גבוה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור. אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים. הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות. אני מתכנן להתקין עליו הפצה כלשהי של linux, ולהוסיף לו/להחליף את הHD הקיים בכונן SSD. התקציב שלי הוא 2000-2300 ש"ח. ביצעתי חיפוש קצר בזאפ לדגמים שמתאימים לצרכים שלי והגעתי לדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859132 (HP ProBook 450 H6P51EA) מה דעתכם עליו? האם מדובר בקנייה מומלצת או שכדאי ללכת על מחשב אחר בתקציב הזה? תודה רבה, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ואולי קצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.btf4 /gta v /far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לקרוב משפחה שלי,הוא רוב הזמן עובד ועורך אבל בזמנו הפנוי הוא גם משחק . רוב הזמן העריכה בפוטושופ ,אבל הוא גם עושה קבוצות הדרכה לתוכנות עריכה קטנות למיניהן 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית לפרנסה,גיימינג כבד,סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-פוטושופ cs6 פרנסה ,פוטוסקייפ ועוד תוכנות קטנות מזדמן(קבוצות הדרכה בעיקר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ETS …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחותי, בעיקר לשימושים משרדיים פשוטים אינטרנט אופיס וכד' אבל מדי פעם היא תריץ עליו תוכנות חישוביות כמו Eprime ו-MATLAB ולכן חשוב שיהיה עליו מעבד מהיר וחזק. עדיפות לכך שיעלה כמה שפחות נניח תקציב גג של 3500 ש"ח. הדרישות העיקריות: -מסך 11 - 13" - נפח אחסון גבוה לפחות 500GB - קל משקל - חשוב מאוד שתהיה אחריות ממקום טוב ורציני. תודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12-13 עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת המחיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן אך אין חובה כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי לחברה שלי בהמלצת הפורום כאן Dell Vostro 5470 לצורכי הלימודים שלה. היא ביקשה שהמחשב יהיה חזק מהיר וקל (בעקבות טראומה מהמחשב הקודם) אז בחרנו בדגם i5 128gb sdd 8gb ram עם הכרטיס מסך 740.. המחשב הגיע אלינו לפני כשבועיים. מאז הרבה פעמים היא לא מצליחה להתחבר לwifi הביתי שלנו ולפעמים מתחברת אבל האינטרנט לא באמת עובד. עם כבל רשת נראה שזה עובד בסדר. בשאר המחשבים בבית (המקבוק שלי, htpc שמחובר בכבל) האינטרנט עובד כרגיל והכל בסדר. גם במחשבים של חברות שלה כשהן באות ללמוד בדרך כלל הכל עובד כראוי. רק אצלה לא. כמובן שאני אפעיל את האחריות במידת הצורך ואדרוש להסברים מהחנות שקנינו ממנה אך אני רוצה לשאול האם מישהו חווה בעיות דומות? חוסר קליטה/יכולת להתחבר לwifi? קליטה מאוד נ…
-
- 27 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים, הוא איטי האמת וזה שמשתמש בו משתמש בו רק לגלישה באינטרנט ומשחקים ממש קלים.. מה אפשר לעשות איתו? גם הסוללה שלו לא עובדת והוא חייב להיות מחובר לחשמל.. צריך לשדרג אותו? שווה את זה? אולי למכור אותו?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-