עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש שיהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם קצת למשחקים. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר, אין לי רשימת משחקים. יהיו הרבה טאבים פתוחים אז נראה לי שצריך 8GB זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 123krembo,

היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by KoM,

עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wertuy,

היי, יש לי אזשהו בלבול קטן ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין... הכוננים הקשיחים בלפטופים הם כונני 2.5 רגילים עם חיבור SATA? ראיתי פה אנשים מתייחסים לכונני SSD עם חיבורMSATA. מה הסיבה לקנות כונן עם החיבור הזה? ברוב הלפטופים אי אפשר להכניס 2 כונני SATA? אם אני רק מעוניין להוציא את הכונן הקשיח שבא עם המחשב ולהחליף אותו למשל בsamsung 840 evo 250gb sata [בלי כונן נוסף], זה אפשרי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofrine,

שלום. אחרי לא מעט התלבטויות, החלטתי לקנות Dell vostro 5470. הוא מהיר, בא עם SSD, Haswell וכו'. ניסיתי למצוא מקום שמאפשר רכישה שלו ללא מערכת הפעלה (אני מקבל בחינם), כי חבל לי על עוד 500+ שקלים, אבל לא מצאתי מקום כזה. מישהו מכיר מקום שמאפשר זאת? תודה.

• 26 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by pc7,

שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rander1,

מחשב נייד dell inspiron n5110 ווינדוס 7 64 ביט שידרגתי השבוע מהירות ל 40mb ומתוך 5 ניידים שיש לי בבית רק זה לא מצליח לעבור את ה 20mb באלחוטי בחיבור קווי (כבל רשת) עובד טוב עידכנתי דרייבר מהאתר של דל ועדיין לא הסתדר תודה מראש על העזרה הראוטר שלי tp-link 941nd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kostyaf91,

* גודל המסך? 14-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?נפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה) * כונן אופטי? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע כמה הערות: 1. לא חייב להגיע לתקציב מקסימלי 2. אשמח שירץ גם משחקים אז עדיפות עם כרטיס מסך של Nvidia ראיתי בKSP כמה מחשבים שנראים לי בסדר,אם מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים שלהם לעומק מאוד אשמח http://ksp.co.il/?store=ashkelon&select=.268..271.…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים ואני רוצה למכור אותו בקרוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את מחיר החלקים. מארז: LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף מעבד: INTEL CORE I7 920 QUAD 2.66GH 8MB 64 bit ׁ ספק כח: 1050W 14CMF REAL EZCOOL לוח אם: X58 PLATINUM 7.1 2X1GLAN MSI כרטיס מסך:ATI RADEON HD 4870 DDR5 1GB PCIE SAPPHIRE דיסק קשיח: 1TB 32MB SATA2 SEAGATE זכרון: 2G DDR3 1333MHZ CEON (שני פריטים, 4GB RAM ביחד) צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL מסך: LG Flatron L196WTQ-BF widescreen LCD monitor יש אחריות לכל החיים מחברת אייבורי על המעבד והזכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EmanuMan,

שלום, איזה מחשב יותר כדי לי לקחת: 1.Dell: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 2.MSI: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11700 המחשב כעקרון מיועד לשימוש מעורב (משרדי,משחקים,תוכנות עריכה,אינטרנט וכו'..) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by cocooi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים, התחלתי ללמוד מדעי המחשב, אני באמצע שנה א' ואחרי שמשכתי את זה כמה שהצלחתי אני מרגיש שלקראת סמסטר ב' אני צריך לקנות לפטופ. השימוש המרכזי הוא כמובן ללימודים וגם לשימושי פנאי כמו עריכות תמונות (לא משהו מקצועי, אבל שיהיה מספיק זיכרון כדי שלא ייתקע כל הזמן) ומשחקים לא כבדים. 1.התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח א) לנסות ולחסוך ב) בשאיפה לא לחרוג מהתקציב 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים (לומד מדעי המחשב) אך גם לעיסוקי פנאי כגון משחקים לא כבדים ממש (DOTA2 זה בערך הכי כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עד עכשיו עבדנו רק עם VISUAL STUDIO, לא יודע עדיין עם אילו תוכנות נעבוד בלימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ofrine,

* גודל המסך? 13.3-14, רצוי מט. * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? נמוך זה טוב יותר, כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן, אבל 4-5 שעות יספק בהחלט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) דיסק רגיל בנפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה, יותר מזה אני מניח שכבר יעלה הרבה יותר). * כונן אופטי? אין צורך מיוחד בכך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell/HP/Toshiba. הבנתי ממישהו שסמסונג פחות איכותיים באיכות בנייה. אם זה לא נכון ויש מחשב שעונה על הדרישות בטווח הזה שגם יהיה איכותי, אני יותר מאשמח לבדוק אותו. * כל דר…

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by שדגשדג,
    • 0 תגובות
    • 396 צפיות
  18. Started by royiy,

שלום, מבקש המלצה למחשב לגרפיקה. רצוי DELL 17 אינטש ומעלה שיעבוד טוב עם התוכנות פוטושופ. autocad. solidworks תקציב 4-5 אלף תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by GOLD_BOMB,

שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MeniAdam,

היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by smb73,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יוחנן,

הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by IGAmiel,

הי חברים, אני צריך כמו בכותרת מפרט מחשב לגרפיקאי בין 5 ל- 10 אלף ש"ח. לבחור יש SSD ויש לו גם הארדיסקים אז לא צריך אותם בפנים. יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.