ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! תקציב - עד 3500 ש"ח מטרה - מחשב רב-תכליתי :תכנון(autocad, solidworks), תכנות( java,.net), משקים קלים, סרטים hd, גלישה באינטרנט. דרוש מארז שקט ככל האפשר בעל מראה חיצוני מינימליסטי, מידיטאור. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) Antec Three Hundred TWO Mi…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים תנו בבקשה המלצות טובות עדיפות ללנובו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב , תיכנות בעיקר eclipse, visual , הרצת vm. * גודל המסך? עדיף 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות למסך איכותי לקריאה ולסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת מלאה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?vga hdmi * כונן אופטי?צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כרגע יש לי lenovo ומאוד מבסוט * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)עדיפות ללא מגע בעיקרון חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת המעבד והזיכרון . כרגע יש לי את האופציה לקנות את המחשב הנ"ל: http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=20AV0039IV l540 lenovo סביב 3850 ש"ח, (דרך ה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 ש"ח - עדיף שלא זמן אחריות רצוי: עדיף 3, גם שנה תספיק חברת המחשב הניד המועדפת: DELL מערכת הפעלה מועדפת: WINDOWS 8 גודל כונן קשיח מועדף: 750 או 1TB עדיף במהירות 7200 סל"ד גם אם מדובר בנפח של 750, הכי טוב זה SSD משקל הנייד המועדף: כמה שפחות גודל הצג: 14-15.6 FHD זמן סוללה רצוי: כמה שיותר אפשרויות נוספות במחשב: עדיף שלא יהיה כונן DVD בכלל - אני לא זקוק לזה, מסך FHD מבריק ולא מאט, HDMI, כמה שיותר יציאות USB 3, מחשב שלא מתלמם יתר על המידה ולא מרעיש, יעזור מאוד תאורה מאחורי המקשים אם כי לא מחייב מטרת המחשב היא צפייה בסרטים + חיבור לטלויזיה ובעיקר למשחק Counter Strike: Global Offensive ולאינטרנט והורדת סרטים המחשבים שהוצעו לי עד כ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חבר טוב שלי ביקש שאעזור לו לבנות מפרט מחשב גיימינג ולכן אני פונה אליכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג אפילו לגיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, gta v (אם יצא למחשב), call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 …
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בתאכלס מדובר על לוח אם, מעבד וזכרונות יש לי היום כרטיס מסך AMD Radeon 7870HD והמטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים, בעיקר BF4 כיום. יש לכם המלצות על לוח אם / מעבד טובים שיעמדו בקצב של המשחק הזה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?==>4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?==>הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?==>1.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?==>גרפיקה,תכני HD,עריכת וידאו\תמונה תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).==>סוליד\פוטושופ\powerdirector\אפטר אפקר -שימוש עיקרי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-לא לגיימינג! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).==> רזולוציה שמתאימה לגרפיקה ,עדיין לא יודע מה היא. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 34 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד רק לצורכי מעבד תמלילים, שימוש בוורד, שיהיה נוח, ושיהיה קל, לא כבד. זה הדברים הכי חשובים לי בנייד שאני מחפש, לגבי המחיר אפשר להיות גמיש אבל עדיף להוזיל איפה שאפשר. אשמח לקבל המלצה על דגמים. *תקציב: 1000-3000 שקל. גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אבל לא יותר מידי קטן, 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא משנה כל כך, אפשר לקבל אולי שתי דגמים ואני אחליט מבניהם. הרזולוציה לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי מפרט בTMS שאני מתכוון לקנות, אשמח לקבל חוות דעת על שינויים נדרשים. רצוי לא לחרוג הרבה בשינויים (אם יש צורך) .אשמח להסבר במידה ויש צורך בשינוי למה X יותר טוב מY. תודה רבה מראש. המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/zt5edwua תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך כל חוות דעת אפילו הכי קטנה והכי מעירה שיש. אני רוצה מחשב בסיסי, לא יפריע לי לא לשחק משחקים לראות סרטים זה לעתים רחוקות (יותר בקטע של להוריד אותם ולצרוב) מוזיקה - זה הדבר הכי חשוב, לא מחבר ציוד משמעותי מבחינת הגברה. אפילו יש מצב שרק רמקולים רגילים, ביתיים ולא מעבר. כמובן אני לא רוצה להיות על ה"קשקש" שמעבר לכך אני לא יוכל לעשות כלום אבל בעיקרון שיעבוד טוב ושהוא יכול להשמר לי, רוב הקבצים שיהיו במחשב הם שירים ! וזהו - תודה מראש ! דרך אגב המחשב עשוי להרכש מחברת "אייבורי" ! הסכום הגבולי והאחרון שאני יכול להשקיע הוא - 2000 ש"ח ! לא מעבר ! חשוב לי לדעת אם כל זה שווה בכלל למרות שהמטרה שלי היא בסיסית ורגילה בעיקרון. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מארז מארז מותג מתוצרת …
-
- 45 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
טעות בפורום. http://hwzone.co.il/community/threads/541572-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%94?p=4863295#post4863295
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב ניד עם מסך טאצ, מעבד I5 לפחות ומסך 14" לפחות וכן 3 שנות אחריות לצורך שימושי אופיס, שימוש בחופשות וגם לצורך הזרמה של תכני וידאו (סטרימינג) מאתרים בארה"ב התנתקתי מייס וכיום צופים בבית באמצעות הזרמה של תכנים מארה"ב מ-hulu+ ו-netflix. יש לי מספר מכשירי Roko אולם יש תכנים שדורשים הזרמה מהמחשב ולא ניתן להורידם או לצפות בהם באמצעות מכשירי הרוקו מחפש כאמור מחשב "14 לפחות משקל עד כ-2 ק"ג ושוקל באם כדאי לטובת מסך 15.6 לעבור את 2 הק"ג. מערכת הפעלה חלונות 8 עם מסך טאצ חשבתי על נייד של דל - Dell Vostro 14Z 5470-i5 - מגיע עם SSD 128 ללא קשיח נוסף, יתכן וקצת בעייתי אפשרות נוספת היא לוותר על SSD ולרכוש אסוס מסדרת VivoBook יש לי שרת NAS בתוצרת Raid 5 עם 4 דיסקים של…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז זה הזמן לשדרג את המחשב בעל המעבד Q6600... אני כבר שבוע חובט בעצמי בשאלה איזה מעבד לבחור!!! קראתי מלא, ראיתי ביוטיוב אבל עדיין לא סגור על זה!! אני מודה, יש לי מין חיבה כזאת לAMD והלב אומר ללכת לכיוון שלו.. מצד שני השכל אומר שרוב הסטטיסטיקות\המבחנים למיניהם אומרים אינטל. ובכל זאת הלב כמו באגדות מנצח והמפרט שהרכבתי לAMD זוכה מבחינתי!! אם כל זאת ישנה הדילמה לגבי ספק הכח הקיים שלי שאותו ארצה לשמור למפרט החדש - Enermax Liberty 500w.. ידוע לי שAMD צורך וואטים בהרבה מהאיי5. לכן רציתי לבדוק עוד לפני שאני מכתיר סופית את הFX8350, את הצריכה שלו אל מול הספק.. ניסיתי למצוא איזשהו שקלול למערכת מבחינת צריכה, חיפשתי נתונים יבשים אבל אני לא יודע לקשר.. FX8350 צורך 125W ואם הבנתי…
-
- 31 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש, בטח אני נופל עליכם והכל, אבל אני די וותיק (לא זוכר את המשתמש הישן). אני רוצה לבנות מחשב לאח שלי הקטן (בן 13). אני מעוניין במחשב לגיימינג (שיוכל להריץ את המשחקים הנוכחיים ובפוטנציאל את הבאים, לדוגמא, שיוכל להריץ BF4) התקציב לא גבוה, אבל אשמח להצעות משתלמות תקציב: 2800 ש"ח (חריגה, עדיף שלא ל3000 ש"ח). לא כולל ציוד הקפי. תודה! * אם לא ציינתי משהו, אשמח אם תגידו ואוסיף (קראתי את החוקים ולא ראיתי שהחסרתי משהו) שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב, בן 4 כמעט, המחשב משמש/ישמש למשחקים (CIV5, FM2014, skyrim) והרצת שני vmware עם SQL Server המפרט כרגע: מעבד: i5 750 2.66ghz לוח אם: GA-P55A-UD3 זיכרון: 12Gb 1600mhz כונן קשיח: SSD 256GB + 1TB WD black מארז: antec six hundred כרטיס מסך: GTX 470 1280MB ספק כוח: enermax prou82+ 625w מסך עם רזולוציית 1920*1080 מערכת הפעלה: WIN7 Home Premium אני חושב על שידרוג של מעבד (ולוח אם - אין ברירה) וכרטיס מסך, האם יהיה שיפור בביצועים לשימושים שציינתי? עדיפות לחנות בראשון לציון או קרוב יחסית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-