ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
היי האם כדאי לרכוש ולאיזה מעבד אינטל ניתן להשוות Lenovo Flex 14 2-in-1 Convertible Laptop, 14 Inch FHD (1920 X 1080) Touchscreen Display, AMD Ryzen 5 3500U Processor, Radeon Vega 8 Graphics, 8GB DDR4 RAM,.. מחיר כולל משלוח כ-2500 ש"ח שווה? תודה
-
- 16 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה ב 23 חלק המחלקים אמורים להגיע וב24 הכול יהיה מוכן טוב אז הנה המפרט- (החלקים שיש להם * הם מאמריקה) AMD 64BIT 3400+ 1440* CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM- 1030* MSI R 9800 PRO- 880* EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX 650 TT 480 WATT PS 450 RAIDMAX COBRA 460 CREATIVE T5400 690 COOLERMASTER COLD CATHODE X2 150 TT LED FANS X2 100 MICROSOFT KEYBOARD AND OPTICAL MOUSE 120 LG F700B 900 WD 160 GB SATA HARD DRIVE 640 ZALMAN 7000B AL CU 180 צורב דיוידי אני אקנה מתי שיהיה משתלם... הכול הכול יוצא בסוף 7820 שקל... אם יש הצעות שיפור אז בבקשה תגיבו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין בקניית מחשב חדש, אך לפני שאני קונה אני קצת מתעדכן. האם יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא רשימה או אפילו מישהו שיכול להגיד לי מתוך זיכרון, דגמי מחשבים שנמכרים עם מערכת hybrid graphic system ? (לא מכוון רק לדגמים שנמכרים בארץ בהכרח). כמו כן, האם יש סדרה או דגם ספציפי של כ. מסך שיודע לעבוד בתצורה הזו? עשיתי חיפוש בגוגל ולא כלכך מצאתי מידע ספציפי (יותר כללי על הטכנולוגיה והרבה מידע על מחשבי VAIO שכנראה כוללים את המערכת). אגב הכוונה היא למערכת גרפית היברדית שכוללת כ. מסך נחות וכ. מסך טוב יותר שניתן להחליף בניהם בעת הצורך (סתם כדי להסביר את עצמי טוב יותר). עריכה: אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מ…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אם אני מחליף בעצמי חלק פשוט במחשב כמו מוסיף זיכרון או מחליף דיסק, האם זה מבטל את האחריות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעז"ה אתחיל ללמוד הנדסת חשמל בטכניון בסמסטר הקרוב ולכן אני צריך מחשב נייד חדש. לאחר שיטוט קל ברשת, משכו את עיניי דגמים אלו: 1. https://ksp.co.il/?uin=48436&select=.268..271..159..214. 2. https://ksp.co.il/?uin=56176&select=.268..271..132..214..462. 3. https://ksp.co.il/?uin=62190&select=.268..271..1358..214. 4. https://ksp.co.il/?uin=68827&select=.268..271..1358..214. אשמח לדעת האם יש עדיפות מסויומת לאחד מהם או שהם פחות או יותר דגמים מקבילים של החברות השונות. בנוסף, אני מתחיל במסלול הנדסת חשמל אך יכול להיות שבהמשך אעבור למסלול הנדסת מחשבים כך שהמחשב יצטרך להתמודד עם כתיבת קוד יותר רצינית. בנוסף אשמח לדעת…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב. מעולם לא היה לי נייד, ככה שיש לי מס' שאלות. קודם כל התקציב הוא עד 3000 ש"ח (כולל אחריות בינלאומית). הצרכים שלי הם בעיקר לימודים ועבודה (תכנות) עבודה עם visual studio, SQL server, office וקצת משחקים. אני רוצה מסך 15.4, משקל סביר, מעבד מהיר וזיכרון בגודל שיאפשר עבודה מהירה. עכשיו השאלות: 1. על איזה דגם הייתם ממליצים? ועל איזה מעבד, זיכרון וכ'ו? 2. כיצד משנים את האחריות לאחריות בינלאומית (בקנייה באינרנט)? 3. הבנתי שעניין מערכת ההפעלה קצת שונה מבמחשבים שולחניים, אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, יש בעיה לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה או עם מערכת הפעלה שונה ולהתקין עליו את מה שיש לי? יש הבדל בין מערכות ההפעלה של המחשבים השולחניים לניידים? 4. יש …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים: AMD Athlon 64 X2 6000+ ASUS M2N-E Samsung DDR2 800MHz 1GB x2 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Western Digital WD3200AAKS LG GSA-H22N Enermax Liberty 400w Gigabyte Poseidon אני מעוניין להחליף את (1) לוח האם, (2) המעבד (3) והזכרונות (8GB DDR3). אם יש צורך גם בשדרוג (4) ספק הכוח, אז שיספיק גם לכרטיס מסך חדש במידה ואשדרג אותו בשלב מאוחר יותר. בנוסף צריך גם (5) קירור טוב ולא רועש למעבד. דרישות נוספות: אפשר לחרוג עד 300 ש"ח אבל רק אם זה ממש כדאי. אם זה אפשרי - אז לחסוך. אני לא משחק במשחקים הכי חדשים והכי כבדים, אז לא צריך קפיצה ענקית ברמת המחשב, עלייה קטנה תספיק (כולל מעבר מ-WinXP ל-Win7). המסך הוא Dell 2007WFP - רזולוציה 1680x1050 לא מתוכנן OC רצוי שהמחירים יה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי במחיר של עד 3K. המחשב ישמש לשימושים ביתיים בלבד (אינטרנט, אופיס וקצת סרטים וסדרות). ארצה שהמחשב יהיה די דק, שאיכות המרכיבים שלו תיהיה גבוהה ועם זמן סוללה סביר. יש לציין שיש לי התנסות רעה מאוד ברכישה של מחשב נייד במחיר נמוך, לפני כ-3 שנים רכשתי לאמא שלי מחשב נייד במחיר של 3000 שקל מתוצרת פוג'יסטו (מבוסס i3), איכות ההרכבה פשוטה וזולה (פלסטיק פשוט), המסך שלו באיכות גרועה, הרמקולים שלי בפלאפון מפיקים סאונד עשיר וחזק יותר, הוויפיי גרוע והסוללה, שלא נדבר. אשמח לשמוע אם המצב השתנה. בכל מקרה, הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * מסך? 14"-15.6" ברזולוציה של 1366x768 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. *…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום מחפש לפ טופ מומלץ לשימוש גרפיקאי: photoshop, ilustratur, sketch. לא יעשה שימוש בתלת מימד כלל - האם יש צורך בכרטיס גרפי עצמאי? האם שימוש בגרפיקה שהיא לא תלת מימד נעזרת בכלל בכרטיס גרפי - הכרטיס גפרי נותן ערך מוסף במקרה זה? אם אכן מומלץ שיהיה כרטיס מסך נפרד אז מה לגבי המחשב הזה: https://www.carmelpc.co.il/items/2274279
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח, אבא שלי יחליט אם זה כרטיס אשראי או מזומן קחו בחשבון שזה יהיה 6000 ש"ח גם בשטרות וגם בכרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! אני רוצה ש-GTA IV יעבוד חלק וטוב! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בכלל לא יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, שבמארז יהיה USB מקדימה. גם שהדיסק קשיח יהיה 1TB! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, או Skypc.co.il או ivory.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? , עיצוב לא, אני רוצה מארז פשוט מאוד לא עיצוב . לגבי קירור חשוב לי מאוד! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות data science ופיתוח web. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום התותחים, אודה מאוד מאוד ואעריך כל עזרה בהרכבת מחשב ביתי שמיועד להתנסות ולמידה של עיבוד נתונים, בפרט שיטות שונות בתחום ה machine learning וכן רשתות נוירונים. *חשוב לומר שמצאתי פה בפורום אשכולות דומים אך לצערי אני כלל לא בקיא בחומרה של מחשבים, בפרט לא בתלות של רכיב אחד בשני ולא מבין איפה לחסוך בעלויות או לחילופין איפה ניתן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 8500 ש"ח, תיתכן חריגה של כ-500 ש"ח במידה וזה ישפר את הביצועים דרמטית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד להתנסות בטכניקות עיבוד נתונים …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פחות מ5000, אין עניין למקסם את התקציב, אשמח שתחסכו לי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, וקצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15.6 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש
-
- 63 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום ! אם אפשר בבקשה, המלצה ל"משולש הקדוש" (לוח, מעבד וזכרון) רכיבים מבוססי אינטל, ככל הנראה הלוח אם שלה תקול, החלפתי הכל חוץ ממעבד ועדיין מסכים כחולים... החומרה שלה כיום: - לוח אם: gigabyte H97-D3H - מעבד: i5 4590 3.30GHz בתושבת 1150LGA - זכרון: 8 גיגה DDR3 - ספק כח: sea sonic - קירור של scythe ומארז איכותי מונע רעשים לא זוכר שמות כאמור השימוש הוא אופיס וגלישה בלבד אז אין צורך במשהו יקר אבל עדיין רוצה שיהיה INTEL CORE 5, או אפילו 3, רק שלא יהיה פחות טוב ממה שכיום יש לה במפרט. נראה לי שצריך רק לוח אם+ מעבד+ זכרון. כל השאר יתאים כמובן למעט הקירור שאינני בטוח אז אולי יש להוסיף קירור. (אלה א…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מפרט: AMD 3500 A8N-E Leadtek 6800 GS 512X2 OCZ CL2.5 250GB SATA II 16MB Buffer אקווה: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134813294.jpg 3dmark05: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134776973.jpg לא עבר שום OC ולא מתכנן גם אחד כזה.. אשמח לתגובות..
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אופססססס...פורסם בפורום הלא מתאים - בבקשה להעביר! שלום לכל המשתמשים היקרים, אני שינית מפרט שרכשתי לפני כמה חודשים, שיפרתי אותו ואשמח לשמוע תגובות, הערות והצעות. תמונת המפרט מצורפת. [למי שלא שם לב או לא רואה יש 2 דיסקים קשיחים - בשביל RAID0]. בקשר למסך, בבקשה לא להתייחס - יש כבר מסך 22" ובקשר למחיר, הוא אינו נכון - אז לא להתייחס המפרט עולה 12,500 ש"ח. מה דעתכם? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה.. לילה טוב, אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ייעוד - תיכנות. זיכרון - 3 ג'יגה. כולל Windows 7. אין צורך בכרטיס מסך לא מובנה. אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין חשיבות למשקל וזמן סוללה. מסך - גודל 15 אניצ' מבריק.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב. דוד שלי מתכוון סוף החודש להגיע מארה"ב לארץ וחשבתי אולי אני יביא דרכו נייד הבעיה היא שאני בצבא כרגע וכמו שבטח ניחשתם אין לי יותר מידי זמן לעשות עכשיו סקר שוק ודברים כאלה...(אני בקושי בבית) לכן פניתי לעזרת חברי הפורום המקצוענים שכבר עזרו לי לרכוש את המחשב הנייח שלי לפני שנתיים ותודה על כך אז ככה אני מחפש נייד בסביבות ה 700$ עם כרטיס מסך חזק ומעבד C2D מינימום 2.4 שיתאים למשחקים ויהיה חזק. החלק החשוב בכל זה זה שהמחשב יהיה אמין מכיוון שהבנתי שיש קצת בעיות עם מתן שירות אחריות למחשבים שניקנו בחול אשמח לתגובות הערות והארות ואם שכחתי לציין משהו JUST NAME IT! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מצטער על השיגעון שאני עושה פה בזמן האחרון, פשוט אני רוצה לקבל את הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שלי. להלן 3 מחשבי DELL ש"תפסו" את עיני studio 1555 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-t65.htm עם הרחבה ל 4 ג'יגה הוא יוצא יותר יקר מהתקציב שלי בכ 300 ש"ח אך אם הוא שווה את זה אני מוכן להתפשר. studio 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t58.htm בעל מסך 15.4" ואחריות לשנה שלא ניתנת להחרבה inspiron 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6500.htm כולל מערכת הפעלה כולם באים אם כמעט אותו מעבד, אותה כמות זכרון (הרחבה ל 4), ופחות או יותר אותה קונפיגורציה. אשמח לקבל ביקרות קצרה עליהם והמלצה לאחד מהם או אם לדתכם יש נייד עם אותה קונפיגורציה אך …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והרכבתי את המפרט הבא בעיקר למטרות משחקים (שיתאים למשחקים הטובים ביותר בשוק כיום וגם בעתיד הקרוב אני מקווה). האם הוא בסדר? מה כדאי לשנות? להוסיף? מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 לוח אם: ASUS P8H67-M Pro זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTS450 1024MB דיסקים קשיחים: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW GH22LP21 x22 ספק כוח: 500W הערה חשובה: הדיסקים הקשיחים הם מהמחשב הישן שלי ואני לא קונה אותם ולא מתכוון להחליף אותם, אלא רק מעביר אותם למחשב החדש.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-