ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. העדפה למחיר בין 6K ל- 7K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, וירטואליזציה (VMWare) , תכנות Visual Studio, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2012 - כבד, VMWare - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאשתו של חבר עבור גרפיקה - פוטושופ, אילוסטרייטר וכדו'.. 1. מה התקציב המירבי? 5000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סדרות וסרטים, הפעלת מספר תוכנות "רגילות" במקביל, משחקים לעיתים רחוקות וגרפיקה בסיסית לעיתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ- מזדמן, קורל סטודיו- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם במסך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המחשבים הנ"ל. כאשר המפרטים שלהם מאוד דומים. ההבדל המשמעותי שאני רואה הוא במחיר - דל יקר יותר אך נותן 3 שנים אחריות לעומת 1 בלונבו. אשמח להמלצות אם למישהו יש נסיון במחשבים האלה . מצורפת השוואה : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14031,13810,13812 תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש לגיימינג (המשחקים הכי חדשים), עיצוב תלת ממד ועריכת וידאו http://www.tms.co.il/preview/spec/mbzu5y8f מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1677 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus Z170-A כמות: 1 - מחיר: ₪764 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 - מחיר: ₪523 זיכרון: DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 2 - מחיר: ₪213 כרטיס מסך: Gigabyte GTX…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יצאו כמה הכרזות על טכנולוגיות "פורצות דרך" משמעותיות שיצאו עד סוף שנה הבאה כגון: אינטל מפתחת סוןג זיכרון חדש יצאו מעבדי 10 ננומטר NVIDIA כבר עובדים על הכרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) בגדול השימושים שלי הם כבדים ממש (גיימינג ב 4K, עריכות למיניהן , וידאו 4K) השאלה היא אם כדאי לחכות שנה לטכנולוגיות טובות משמעותית או שבטח זה גם יתעכב ...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות שני מחשבים לטובת ניהול רפת חלב. המחשבים אמורים לעבוד מול תוכנות של מכון החליבה, שמספק מידע בזמן החליבה על כל פרה שנחלבת, כמויות חלב, איכות חלב, משקל פרה, ביוץ וכו'... מערכת החשמל והקירור של הרפת, כמו כן בעתיד יכול להיות שצריך יהיה לחבר את המחשב למצלמות לטובת אבטחה ומעקב על הפרות. אני מצרף כאן שלוש הצעות מחיר שקיבלתי למחשבים וגם את המפרט של צ.ח.מ אפיקים שהם מספקים את מכון החליבה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ביקורת בונה על המפרטים שהציעו לי, בדקתי מחירים בזאפ ראיתי שהצעת המחיר היקרה(הצעה מס 3) החלקים אומנם יקרים יותר, השאלה אם יש טעם להשקיע כל כך הרבה כסף , או שמחשבים כמו שמוצעים לי בהצעה 1 ו2 יהיו מספיק אמינים ויספקו את הסחורה, אשמח לדעת גם אם יש חלקים לא מומל…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפשת משטח קירור טוב ולא יקר למחשב נייד, ראיתי כמה אפשריות כמו למשל : Thermaltake T500 Laptop Cooler (התמונה שלמטה) שנראה לי ממש טוב מה אתם חושבים? האם יש עוד משטחי קירור טובים עד 150ש"ח בערך? ויש גם משטחי קירור כאלה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23395&catid=903 אני מתלבטת בין השניים... (יש לי מחשב טושיבה 15.4 מסך אם זה משנה הגודל) תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 17.08.2008 בשעה 11:12:52 עזרה חברים אני לפני קנייה...[br]פורסם בתאריך: 17.08.2008 בשעה 11:34:10 חבר'ה... מישהו יכול לעזור, פליז [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לגיימינג. האופציות שלי מגיעות לבחירה בין 2 דגמים שההבדלים בינהם הם שבאחד יהיה מעבד i5-7300HQ ובשני יהיה מעבד i7-7700HQ . לגבי שאר הרכיבים, אני שם מספיק ראם (16GB), כונן SSD מספיק מהיר (2 של סמסונג ברייד 0) וכרטיס גראפי מספיק חזק (1060) כדי שהם לא יהיו צוואר בקבוק. בעתיד אני גם אקנה כרטיס מסך יותר חזק עם הקופסא החיצונית... השאלה שלי אם מעבד ה i5-7300HQ יהיה מספיק ולא יהווה צאוור בקבוק בביצועי משחקים? אני לא מתכוון לשחק על יותר מFHD.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הזה בניתי בksp i7 3770k zalman sz cc92hs asus p8z77-v deluxe gskil 4*4gb ddr3 1600mhz ripjzws z edition quad channel cl 9-9-9-24 gtx 680 gigabyte שלושה מאוררים ssd 512gb samsung blu ray כונן antec high current gamer 900w active thermaltake armor revo full tower black one. מסך: ips236v של lg
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש לקנות מחשב ליצירה ועריכה מקצועית של מוזיקה. על מה כדאי לשים את הדגש מבחינת החומרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב משרדי ב-3200 ש"ח 1 ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה HD מסך LCD 17'' כולל ציוד היקפי מלא, צורב DVD כמו כן, מצאתי במכרז באינטרנט את המחשב הבא: - מארז ATX - לוח אם Intel GRANT COUNTY2 - מעבד P-D 805 Dual Core, 2Mb CACHE - זיכרון DDR2 1Gb PC 5300 667MHz - 80Gb SATA2 8M 7200RPM - צורב LG\ SAMSUNG 52x32x52 - מסך: LCD 19'' PROVIEW/EMC 8MS כולל אחריות ל-3 שנים - כרטיס מסך ATI X-300 128M PCIE - עכבר, מקלדת, רמקולים, כרטיס רשת וקול עלות: 3200ש"ח בדיוק האם המחשב הזה כדאי? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 900*1600 אולי הוא יקנה מסך full hd בקרוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשרות של חריגה עד 4500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. היום נהרס המחשב הנוכחי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? אין…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מחשב והיא עוסקת בעיצוב גרפי היא רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד ביחד המפרט אמור לכלול הכל המסך צריך להיות 19 אינץ (רגיל לא LCD) ואם מישהו מכיר עכבר שיותר טוב לביצועי גרפיקה מוזמן להציע, אני מניח שצריך כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (לפחות גיגה השאלה היא של מי), האם צריך גם מעבד חזק במיוחד או AMD 64 3200 יכול להספיק? אני כנראה אקנה מחנות לוגיק אז מי שרוצה מוזמן לעשות מפרט דרך שם אלא אם תמצאו מקום יותר זול שנותן 3 שנים אחריות וכמובן שירות טוב גם לאחר הקניה כמו שאמרתי הסכום הוא בסביבות ה 7000 ש"ח להכל אפשר לזוז בקצת אם יש מפרט שמצדיק זאת תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי ככה מהמחשב הנוכחי שלי אז החלטתי שאני אביא אותו לאחי הקטן ונעשה חדש בשבילי כמתנה לשחרור הדרישות בסה"כ שיריץ משחקים על HIGH ויעשה OC טוב עם אפשרות ל SLI בעתיד אז זה מש שיצא לי.. אז הנה הניסיון שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5Q-E כמות: 1 - מחיר: ¤859 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 5 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 כמות: 1 - מחיר: ¤735 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 12000 מה שבטוח שאני קונה לוח אם P5W DH ומארז סטאקר 830 ומעבד E6600 מעוניין לקנות את הכל מפנדה אז בבקשה תמליצו לי מהחנות הזאת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד INTEL C2D E7200 2.53GHZ 565 ש"ח לוח אם GIGABYTE P43DS3L 505 ש"ח זכרון פנימי G.SKILL 2GB 800MHZ NT 239 ש"ח כונן קשיח WD 320GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer 270 ש"ח כרטיס מסךPalit Geforce 9800GT 512 MB Retail P98T512 633 ש"ח מארז Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 395 ש"ח מסך LG LCD 22 W2242T 5Ms 1:8000 5Ms 1098 ש"ח סך הכל: 3700 ש"ח
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-