עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים. אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד.. לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה שיניתי את דעתי ועכשיו זה ללא מסך ויותר 500 שח למפרט הקודם עם המסך כמו בכותרת עדיפות למעבד אינטל ו 2 ג'יגה זיכרון בגבול התקציב אם לא אז רק 1 ג'יגה כרטיס מסך בסיסי אם אפשרי 2 כוננים קשיחים אחד למערכת הפעלה ותוכנות ושני לנתונים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים וגם צפיה בסרטים (אופציה), שמיעת מוזיקה וגלישה באינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - סטנדרטיות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 19 אינץ' 1280x1024 דגם: FP93GX BENQ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. זק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הציעו לאבא שלי P4 2.4, 512 DDR400, HD60GIGA SATA וכרטיס מסך GF4 MX440. הוא צריך את זה לישומים לא כבדים ולמצלמה מיוחדת לצילום שיניים. השאלה שלי אם הוא צריך כרטיס מסך טוב, משהו בסגנון ATI RADEON 9600 PRO ומעלה או שה GF4 MX מספיק? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המחשב מיועד להיות מחשב מרכזי, שימושים רגילים פחות או יותר, קצת משחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MasterDK,

המפרט מיועד למשחקים תלת מימדיים מן הסתם : וגרפיקה תלת מימדית כמו מאיה ו 3ds max Intel Prescott Pentium 4 3.0 800MHZ AsusP4 256X2 DDR pc400 Dual Sata or IDE 80gb 7200RPM 8mb WD DVDR 16X dual toshiba/sony 1.44 floppy Leadtek G-Force 6600 256MB or ATI Radeon x550 or ATI Radeon 9550 256mb Sound 3d 6 channel 10/100 realtek Case משו בן זונה יפה אם ספק 400watt מה דעתכם? ואיזה כרטיס מסך מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orgo0126,

שלום אני מתלבט בין מחשב משחקים של hp http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA לבין לנובו 700 http://ksp.co.il/?uin=28858 מה אתם אומרים עליהם? והאם יש אפשרויות יותר טובות בשוק כרגע או שיהיו בעתיד הקרוב? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by moshe191,

מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, ועוד כמה משחקים כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כל כך הרעש אבל שלא יהיה כמו גנרטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ברצוני לשדרג את המחשב שלי העם השידרוג הבא יהיה יעיל וטוב למחשב שלי... המחשב הנוכחי: P3 600Mhz 133 128SDRAM 20.2GB RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB VIBRA 128MB השידרוג: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 534.28 ] Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7DXE AMD 760 Motherboard (AC97 Sound) [ ¤ 356.95 ] Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 474.41 ] CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 423 pin [ ¤ 51.67 ] Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 484.45 ] Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 675.13 ] CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 133.75 ] Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/He…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מחשב מינימאלי, שכולל לוח ומעבד טובים, רצוי עם חיבור ATA עם הלוח, וספק סביר (500W?). אני רוצה שהמחשב (לוח+ מעבד+ ספק) יחזיקו כמה שנים טובות, שאר הרכיבים ישודרגו בעתיד, לכן הם צריכים להיות כמה שיותר מינימאליים, רצוי שיריצו משחקים כמו DOO3 באיכות סבירה. המחשב מיועד למשחקים...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אבקש מידע כל איכותם של המחשבים של acer בכלל ועל הדגם הזה בפרט. אם צריך לבחור ביניהם - מה עדיף??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99­A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרתכם למחשב עבודה לגרפיקאי בדו מימד, עם קצת עריכת וידיאו (ממש קצת). חשוב מאוד שיהיה יציב ושירוץ חלק עם WIN10 לפחות 3 שנים, כשהתקווה היא שלאחר מכן יתאפשר לשדרג זיכרון ואולי HD, ולהמשיך לעבוד עוד כמה שנים. אין צורך בשום ציוד הקפי או תוכנות. אין גם צורך במארזים מפוארים תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת דו מימד כבדה עם שני מסכים וקבצים גדולים של מאות מגה, ולעיתים גם עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב - ככל הנראה מבוסס core i5. ברשותי מחשב ישן, בן 6~ שנים בערך ומחשב קצת חדש יותר בן 3~ שנים. רכיבים מעניינים במחשב הישן: ספק כוח Enermax Liberty 400W דיסק קשיח WD6400AAKS-22A7B2 (אם אני לא טועה הוא SATA 2 ו- 7400RPM) מארז די גדול ומרווח(לא זוכר את הפרטים המלאים) מחשב חדש יותר(מעבד AMD Phenom II X4 940 3GHz): כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Silver Power 650W חשבתי לנתק את הכרטיס מסך והספק כוח מהמחשב החדש יותר ובמקום לשים את הספק כוח מהמחשב הישן(את ה 400W), ואת הספק 650W לקחת לטובת המחשב שאני מתכנן לקנות. בנוסף חשבתי להשתמש בהרד דיסק הישן במחשב שאני עתיד לקנות, הוא די ישן אבל עובד בסדר. שאלותי, זה בכלל אפשרי לעשות מה שאני מתכנן עם ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי כרגע, הוא ממש לא טוב ואני רוצה אותו למשחקים כבדים בעיקר נתונים: Pentium 4 2600MHZ 512RAM (לא יודע של איזה חברה. CPU-Z לא מראה לי איזה חברה, יש משהו שיודע איזה תוכנה יכולה להראות לי?) Motherboard - crappy asus one, doesnt even support PCI-E, needs a change asap. Screen card - Radeon 9550 Sound Card - Creative 5.1 (for my serround system)1 HardDrive 120G, Western Digital. אני חייב דחוף איזה לוח M נורמאלי זכרון פנימי טוב וזול וכרטיס מסך טוב... עד 2500 שקל.. אולי אפשר לגלוש ל 3000 אבל עדיף שלא אם משהו יוכל לעזור לי אני ישמח.. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moshee13,

שלום אנשים יש לי מחשב נייד מסוג lg r380 משום מהה פתאום כנראה נורות הLED לא עובדות שיחקתי עם התאורה של המחשב היא כרגע על הכי בהיר והמסך ממש חשוך ברמה שאני רואה במסך רק עם פלאש של הפלאפוןן בבקשה אנשים עזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by finhack,

היי מחשב ששימש אותי לגיימינג בעבר - ולפי המפרט אפשר להבין מתי שיחקתי.. Quad Core Q6600 GeForce 8800GT DDR2 3x2GB 800MHZ, סה"כ 6GB Ram 500GB Western Digital Green Edition לוח אם Asus P5K

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אחרי שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי זוחל ומתיישן החלטתי לשדרג אותו: כרגע המפרט שלי הוא זה: HP Pavilion a6420.is Pegatron Benicia mainboard Mid-Size ATX Intel Core 2 Duo e4600 2.4ghz 2gb DIMM DDR2-666 NVIDIA Gefore 8500 GT WD Caviar 320GB המפרט כמעט זהה לזה שמוצג כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01479758&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3728844#N859 4 אני רוצה להחליף את ה motherboard ואת המעבד + להתקין זיכרון DDR3 4GB, בנוסף להתקין Corsair GT Series 60GB SSD שכבר קניתי עליו תהיה המערכת ההפעלה וה-WD הישן ישמש לאחסון. מסקירה קצרה שעשיתי, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות כבר מעבד Core i5 ולא את i3 או שאולי אני טועה. בכל אופ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים אני צריך מחשב לשימושים ביתיים די בסיסים כמובן שאני רוצה שמשחקים יעלו ויעבדו כשורה (אם אתם צריכים פרטים נוספים על שימושים - פשוט שאלו) התקציב הוא כולל מסך וכול שאר הדברים שצריך כ 2600 (גמיש ;D) אז ככה מפרט ראשון הוא מחברת K.S.P והשני הוא מ ZED אני לא יודע אם שני אלו הם המחשבים המומלצים בישבילי ביותר אך הם פחות או יותר מה שחשבתי עליהם ככה שאני פתוח לנצעות בנוגע למפרטים אלה או למפרטים אחרים למען האמת המחשב של ZED מפתה אותי מאוד בגלל המסך ככה שאם לדעתכם רק צריך לשדרג אותו מעט והוא יהיה טוב אז מצוין בכלל מקרה אני כבר מבולבללללל -אז אנא עזרו לי נ.ב זה מאוד מאוד דחוף לי תודה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שיכלול מארז של thermaltake (800 ש"ח בערך)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by super77,

מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים