עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by balash-,

חבר שלי ביקש מפרטים למחשבים לבית שלו לחדרים של בני משפחתו, הוא רוצה מחשבים זולים ו - 3 כאלה. 1 בשבילו... אז תנסו לארגן משו עם איזה 6600GT או משו ועוד 2 לאחותו ואחיו הקטן. בבקשה תנסו לשים ת4600AMD שיהיה לפחות המעבד חייתי משו יחסית... וג'יגה זיכרון מינימום.. תודה! =0)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (לא מתכוון להתחיל עם OC אבל צריך שכל המשחקים הכבדים ביותר ירוצו חלק) מה עדיף מבין הבאים : אופציה א': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 Sapphire (ATI) Radeon X1900GT 256MB אופציה ב': Core 2 duo e6300 GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965 GIGABYTE 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III אופציה ג': Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB אגב שאר הרכיבים למחשב הם : Maxtor 250GB 16MB, SATA II DDR II 667 1GB TwinMOS X 2 Thermaltake SViking VA4000BWS וכמה שעולה הרכבה של כל זה. כל הצעה, המלצה לשינוי שיפור וכו' שם של לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וגם של שאר הרכיבים תעזור מאוד אגב הא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by corefff,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by evman007,

חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז הינה המחשב שאני הולך לקנות מחר, דעתכם בדחיפות בבקשה והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black מארז: (אני כרגע נמצא בלידמה - קראו את המשך העמוד ועברו גם לעמודים הבאים כדי לעזור לי לבחור מארז, תודה!) Tagan CS-EL Diablo BM ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU סכום כולל 6K. (המחיר לא סגו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Sp0rk07,

http://img525.imageshack.us/my.php?image=39280556qw0.jpg המפרט לא כולל כרטיס מסך, אני ישים כרטיס מסך זמני עד שיצאו החדשים בנובמבר. יש משהו שהייתם משנים? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …

8. בניתי מחשב ורציתי שתגידו לי אם הוא טוב או לא ...אם יש מה להוסיף או להוריד ... ובכן הנה ההצעה : CPU: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[702 nis] Motherboards for AMD: Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN,5.1 Sound,USB 2.0)[484.98 nis] Memory: DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory[394.35 nis] CPU Colling: Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler76[76.78 nis] Hard Disc: Wester Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[563.48 nis] Video Card: ATA Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card[1,180.27nis] case: Chieftec Dragon DA-01BD Black Fukk Tower(P/S not included)[487.08 nis] Power Supplie: ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV[122.41 nis] אז מה אתם חושבים צריך לשנות משהו לה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מוכן לחריגות אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 5 שנים, אולי יותר, בלי שיהיה צורך להתעסק עם החומרה שלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…

10. דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לוח חדש לגמרי שלא נעשה בו שימוש, הפינים עקומים - אפשר לתקן? למכור? משהו?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום! חבר שלי מבקש עזרה בבניית מחשב אולפני למטרות יצירת מוזיקה ערכית וידאו וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב יצירת מוזיקה, עריכת גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, vegas pro ,qbase, fruty loop 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רציתי את דעתכם על הנייד הבא עם המחירי...האם זה שווה את הסכום הזה?ואיך הנייד הזה!?הנתונים לפניכם..הדגם בשורה למטה ACER 5520-202G12MI ב2047 ש"ח תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by neogod,

קבילתי היום הצעת מחיר על שני מפרטים , ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים עלהים ועל המחיר! infinity nf4 ultra dfi athlon 64 3000 venice 512MB DDR cl 2.5 digma wd 160gb sata2 giga byte 6600gt המחיר שהציעו לי 3755 כולל הרכבה אבל ללא מארז , כי לא היה להם את מה שרציתי והמפרט השני : giga byte ga k8nf 9 athlon 64 3000 venice 512mb adata giga byte 6600gt 160gb sata WD ומארז ג'ינרי במחיר 3567 בשביל לשדרג ל nf4 ultra צריך להוסיף ~250 שקל שתי הצעות המחיר כוללות הרכבה ובעתיד אני מעוניין לקנות עוד סטיק של 512 לכן אני רוצה כרגע רק סטיק אחד של 512

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב, במחיר של עד 2800 סופי (אחרי מחירי הרכבה, משלוח אם אין אפשרות לבוא לקחת, וכדומה) ללא רכיבים פריפריאליים. הסתכלתי על מפרטים מומלצים באתר, אבל לא הצלחתי למצוא אף חנות מחשבים שמכילה בדיוק את אותם רכיבים - כל רכיב נמצא בחנות אחרת. אין לי את הידע להרכיב את המחשב לבד, אז אני צריך לקנות הכל באותה חנות, ושהם ירכיבו לי. מבחינת הדרישות למחשב: אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה אפשרות שגם משחקים שיצאו בעוד שנתיים שלוש יוכלו לרוץ בכיף על המחשב. עיקר העבודה של המחשב תהיה בהרצת סדרות/סרטים בצורה מקומית (לא לטלוויזיה), ועבודה משרדית (וורד וכדומה). תודה רבה מראש על התשובה, שמש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה: חבר טוב שלי מהנדס באינטל קיבל את המעבד במתנה..אל תשאלו איך ולמה. הוא רוצה להתאים למפלצת הזאת לוח אם, זיכרון, כונן קשיח מארז וספק. הוא לא צריך חלקי פריפריה כמו עכבר מקלדת. יש לו מסך שהביא מארה"ב לפני חודש "24 EIZO. בגדול הוא לא מעונין ב-OC (אולי משהו קליל כי הוא "שמע" על זה..). תוכנות גרפיות כגון REVIT,PRO FLASH ועריכת REAL TIME. הדרישה העיקרית והחשובה שהוא יכול להריץ ללא כל בעיה סרטי FULL HD חלק ללא כל תקיעות וקירטועים..הבן-אדם הביא כמות של סרטים לא יאומן..ואם צריך הגדלת תקציב אין לו בעיה, אבל זה תנאי הכרחי. שימו לב שהתקציב הוא ללא מעבד, כלומר ללוח, זכרונות כוננים קשיחים ומארז וספק. בשום מקרה הוא לא מוכן כרטיסי ATI והוא מעוניין רק ב-NVIDIA. חובה יציאת קול דיגיטלית…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, גודל מסך עד 14' כדי שלא יהיה כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BloodFist,

* מטרות המחשב? לימודים ושימוש משרדי * גודל המסך? 13 אינץ׳ * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.5 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256gb * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הדגם היחידי שמצאתי בחיפוש הקצר שביצעתי ונראה לי מתאים מעבר לכונן שדורש שדרוג http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/lt-rd33-7697.htm אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tommy Latipov,

ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BenSmall Brown,

יש לחבר Alienware X51 R2 והוא רוצה לשדרג אותו יש כרגע שתי הצעות: הצעה מספר 1: א. ה-P2416D של Dell למחשב שלך לבין הg2460pf של AOC. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-RX480 הצעה מספר 2: א. ה-U2414H של Dell למחשב שלך לבין הrl2455hm של BenQ. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-GTX 1060 יש הצעה יותר טובה בשבילו לכרטיס מסך ומסך? אולי לא צריך בכלל להחליף את המארז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ishai82,

שלום לכולם.. אני מעונין לקנות מחשב חדש עד 1500 שקל לא כולל מסך.. אז השאלה שלי.. מאיפה אני יכול להשיג את הכי טוב במחיר הזה..? מה אתם אומרים לגבי חברת איבורי..? האם הלוח אם והמעבד של amd פחות טוב..? ובמה זה בא לידי ביטוי? תודה מראש..........

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. היי, יש לי כיום מחשב נייד בן 6 שנים, dell inspirion מעבד i7 דור רביעי וכונן קשיח 4500 RPM ב4 שנים האחרונות היה לי את המחשב של העבודה אז לא ממש התייחסתי למחשב שלי, בגלל הקורונה קרה ואני מחפש עבודה ואני מנסה לעבוד על המחשב הישן.... זה לא זה. אני כבר בן 33, שואל את עצמי האם אני צריך מחשב נייד או נייח ואני לא בטוח שהיתרונות של המחיר והאפשרות לשדרג בקלות זה מספיק סיבה למחשב נייח. אני לא מהאנשים שמורידים סרטים למחשב ואז מחברים לטלווזיה, אז דוגרי אני פחות רוצה להוזיז את המחשב. אני רק יודע שאני רוצה להריץ מספר מכונות וירטואליות על המחשב. חשבתי על מעבד i7, עם לפחות 32 ג'יגה ראם, וכונן SSD של חצי טרה, אני משחק הירוס 3 במחשב ואני לא מתכוון בזמן…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.