עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GGGG,

היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט הבא ? Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel DDRII 1066Mhz Gigabyte 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Soprano RS 101 + WINDOW NO PSU TT-VG7000BWS Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני לא צריך מסך/דיסק קשיח/צורב DVD וכו' לא מתוכנן OC הצרכים הם: עבודה שוטפת עם המחשב הפעלת המון יישומים במקביל הפעלת פוטושופ ועבודה איתו משחקים - אני משחק Counter Strike Source, אבל ראיתי שיש משחקים חדשים ממש טובים, אז אפשר קצת להשקיע בכרטיס מסך =] יישומי מחשב כמובן התקנת תוכנות רבות על המחשב עבודה תחת עומס ובעיקר לקבל את המחשב הטוב ביו…

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by talnardiya@gmail.com,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BATTLEFIELD 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחוץ לתקציב לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 רעש אינו קריטי מבחינתי העיקר שיהיה קרור טוב לרכיבים.(8 =)? רעש אינו מפריע אך קרור איכותי לרכיבים זה must 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Trol,

אפשר בבקשה לדעת אם הלוח אם במפרט תומך בהכל? הינה המפרט: http://img61.imageshack.us/img61/3439/86139479kr5.png תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by ZakanAdom,

שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. קבלתי מחשב יד שניה fujitsu simense amilo pro v2045 ורציתי לדעת שני דברים : האם הזכרונות הם מסוג DDR2 553 והם ניתן להחליף אותם בזכרונות אחרים עם קיבולת יותר גדולה. שמעתי שיש כאלה שמולחמים ללוח אם. כאשר ניסיתי לברר את התדר של הזכרונות, המחשב לא מספק אותם, גם לא דרך הביוס. דבר שני, זכור לי שפעם קראתי שיש בעיה עם סוללות של מחשבים ניידים שמתרוקנות מהר כאשר מחברים איזה שהוא התקן usb חיצוני. ושמיקרוסופט שחררו לבסוף את התיקון לבעיה. האם למישהו יש את הקישור לפאטצ' הזה. תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי E6400 עם מסך לד ברזולוציה 800*1280 (עפ"י מנהל ההתקנים הפאנל תוצרת LG) עכשיו קטע הזוי... המסף נורא fהה (גם לאחר שגם בביוס וגם בתוכנת שליטה העלתי בהירות למקסימום) והצבעים... לא משהו... מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. איזה רכיבים לרכוש אם בכלל תקציב מינימלי בבקשה האם יש להגדיר הגדרות אחרות אולי? Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 502 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter Intel(R) 82845G/GL Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics Monito…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב אז הפעם לפני שאני משחרר איזה עשרת אלפים שקל (קונה אותו מחו"ל) אני עשיתי סקר שוק ואפילו למדתי על המעבדים השונים הבחירה שלי תהיה כנראה VIAO של SONY כי מבחינת העיצוב הוא הטוב ביותר ללא ספק וגם אחד הדגמים זכה מקום ראשון באיזה תחרות רשמית של ניידים. הבעיה היא עם המאיצים הגרפיים(כרטיס מסך) שזאת הנקדוה החלשה אני חושב למרות שבאחד מהם יש אפשרות לכרטיס של נבידה. השאלה שלי אם למישהו מהמבינים פה יש המלצה על מחשב עם יכולות דומות ועיצוב מרהיב כמו של סוני בטרם אני מגהץ תוויזה (בארה"ב) תודה.....

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. בניתי מפרט : מעבד QX9650 עם קירור Thermalright Ultra -120 מחפש שני מאווררים הכי טובים ושקטים תמליצו לי לוח GIGABYTE X48 DQ6 קשיחים SYSTEM RAPTOR X2 150GB ב- RAID 0 בנוסף 500GB X2 זכרון OCZ DDR2 4096MB 800 MHZ REAPERX רציתי לקחת DD3 אבל הבדל עצום במחיר כרטיס גרפי QUADRO FX 3500 256 MB יש לי מסך "23 LG בנוסף אני רוצה כרטיס חיצוני (עד 5000-6000 ש"ח לא מכיר דגמים מבקש עזרא מהמבינים בתחום ) צורב BLU RAY + צורב DVD רגיל ספק CORSAIR 620 W מארז ? חשבתי ZALMAN GT 1000 . מה דעתכם ? בחנות המליצו ANTEC 182 אבל הוא לא יפה כרטיס קול חיצוני קרייטיב הכי מתקדם שיש . לא מכיר מ יש היום 2 מערכות הפעלה XP PRO + VISTA ULT מה דעתכם על המפרט ? ניתן לחרוג מהתקציב לצורך שיפור

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. מחשב 1: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 (פנטיום 2.6 גיגהרץ Dual Core אם אני לא טועה). קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 כונן קשיח SATA . מחשב 2: לוח אם GA-965P-DS3P מעבד E4400 Core2due (מומהר ל-2.8 גיגהרץ) קירור מעבד Tuniq Tower זיכרונות Corsair XMS2 Dual Channel 800Mhz cl4-6400 2X1GB 4-4-4-12 DDr2 2.1V כונן קשיח SATA . תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

13. Started by wwll soldier,

היי אני צריך מחשב שלם לחבר, המחשב צריך להיות בינוני למשחקים ודי מהיר בווינודס התקציב של החבר הוא 4400 הוא כבר רצה לקנות מחשב אבל אמרתי לו שיחכה שיש אנשים טובים שימליצו לי ואני אגיד לו תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התקציב עוד לא סגור....אם אני יצליח למכור או לעשות טרייד-אין עם המחשב שיש לי עכשיו הוא יעלה אני רוצה מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים (Oblivion ודומים לו) תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. היי לכולם הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same). מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד. ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות) לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה. מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי) מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???

17. מחשב שמיועד לילדים בני 12 שרוצים משחקים, וההורים שלהם שאין להם יותר מדי דרישות מלבד אינטרנט. מה דעתכם ? האם המחיר סביר ? מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מארז ATX מפואר עם 2 יציאות USB קדמיות לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 מעבד INTEL CORE 2 DOU E4600 2.4GH דיסק קשיח SATA II 250GB 7200RPM זיכרון DDR II 800MH 2x1024MB כרטיס מסך PALIT 8600GT WITH 1GB DDR-II כרטיס קול O.B 5CH AUDIO כרטיס רשת O.B 10/100/1000 כונן אופטי ASUS DVD/RW X18 מקלדת MICROSOFT/LOGITECH MULTIMEDIA עכבר MICROSOFT/LOGITECH OPTICAL רמקולים CREATIVE INSPIRE 245 סה"כ כולל מע"מ 2900 ש"ח

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by erez_hazan,

שלום לכולם וחג שמח...! רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הזה..: Fujitsu Esprimo V6515 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 נכון שהחברה לא משהוא אבל המחיר מעולה והמסך הוא 15.4 והחומרה שלו גם כן טובה... מוזר שלא דיברו על המחשב הזה עדיין.... קיצור...דעותת.??

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Shbd,

לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל חבר שלי מת לשדרג את המחשב שלו, והתקציב כאמור הוא 3000 ש"ח ואני לא יודע אם כדאי לו לשדרג או או להוסיף עוד קצת ולקנות איזה מחשב חדש. מה אתם מציעים? ואם לשדרג אז מה? זה המפרט: Intel Pentium 4 530, 3000 MHz Asus P5GD2 Kingston 256 MB DDR2-533 X2 nVIDIA GeForce PCX 5750 מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by KF,

שלום לכולם! אני צריך מפרט לשימוש משרדי כגון אינטרנט,offIce וכד'.. התקציב הוא 1200 ש"ח,אין צורך במסך ובמערכת הפעלה.. (יעבוד על WIN7). רצוי מ-TMS. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב dell inspirion 1525 , השאלה היא אם אני יכול להשאיר את המחשב דולק לאורך זמן כמו מחשב נייח, זאת אומרת אפילו ימים שלמים שאני מוריד מהאינטרנט קבצים. שאלה נוספת היא האם זה בעיה שהמחשב מחובר באופן קבוע לחשמל? מכיוון שהוא על שידה קבועה ומשמש אותי כמחשב ביתי...., תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by ofcourse,

אני שוקל לקנות נייד של DELL או ACER שיש עליהם 3 שנים אחריות. אני יודע שדל נותנים אחריות בינלאומית. רציתי לדעת האם על הדגמים Acer Aspire 5715Z ו dell inspirion 1525 תהיה לי אחריות בינלאומית ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by CordM,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים האחרונים שיצאו (crysis 2 bt3 וכו') וגם כל המשחקים שיצאו בעתיד שיריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות בכיף -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גב…

25. כמו שרשום בכותרת, הוא מבקש מחשב תותח אז תענו בהתאם למרות המגבלה בתקציב. {כנראה שהוא יקנה אצל KSP} אפשר גם AMD וגם אינטל. תנסו לשלב בפנים 6600GT אם אפשר, אבל לא חיב. + צורב DVD Dual layer כמובן שהדגש כאן הוא על ביצועים.

• 14 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.