ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות אופיס פשוטות, וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 15' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי הצעה למפרט של מחשב מחבר של המשפחה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ושווה את המחיר שלו. המחיר יוצא בסופו של דבר 4,640 זה המפרט: מעבד- AMD Athlon™ II X4 AM3 - 2.8GHZ - 630 מאוור למעבד - AC-FREEZER 7 PRO REV.2 Arctic-Cooling (775 / 1156 / 1366) Freezer 7 pro rev.2 לוח אם - GA-MA785GMT-UD2H AMD ™ 785G DVI + HDMI + VGA זכרונות - KINGSTON DDR 3 2*2 1333MHz - PC10666 דיסק קשיח - Seagate 1TB ST31000528AS SATA II 32MB 3.0 GB/s כרטיס מסך - SAPPHIRE - HD5850 1G DDR5 VAPOR-X 1GB-DDR5 – DVI*2 – HDMI – DP - צורב - SAMSUNG DVD-RW DL Super Multi *22 מארז - מארז Termaltake ללא ספק דגם SopranoRS 101 Black - VG7000BWS ספק כוח - Thermaltake Litepower 600W ATX2 PSU W0355RE 600W איך המח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך לפחות 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. לדעתי 1.5-2 יהיה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן! לא יודע כמה אבל היות ובעבודה אין תמיד אפשרות לחיבור לחשמל אז עדיף שיחזיק זמן רב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה הצעה למפרט למחשב גיימינג מקצועי בתקציב של 9000 ? אני רוצה הכל, חוץ ממסך, מקלדת ועכבר, בקיצור את החלקים הבאים: * מארז * ספק * לוח אם * כרטיס מסך * מעבד * זכרון * כונן קשיח כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על ultra 8800, אבל אני לא יודע איזה אחד לקחת של evga או של Leadtek, אם יש אחד יותר טוב וישאר כסף כדי להגיע ל9000 אז תציעו לא חייב שכל החלקים יהיו מחנות אחת, מצידי שיהיו גם מ10 חנויות שונות, העיקר שהמפרט יורכב מהחלקים הכי טובים - במחירים הכי זולים שאפשר למצוא אותם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם של החמשב הנייד הוא HP ZE2151ea מהסדרה ze2000 בן 3. למחשב יש מן לחצן (כמתואר בתמונה, בפינה מתחת למסך, צ'ופציק בולט כזה) המודיע למחשב מתי המסך סגור, ובכך מכבה את תאורת הפלוסנט של המסך. הבעיה היא בו, הוא "נתקע" לא פיזית (אלא כנראה הכפתור עליו הוא שולט) על מצב בו הוא חושב שהוא סגור תמידית ובכל למעשה מבטל את פעולת התאורה האחורית - ולמעשה לא ניתן להשתמש במחשב כמו שהוא אלא צריך מסך חיצוני. האם מישהו נתקל או יודע איך לסדר דבר זה? אין על המחשב אחריות, אך לצערי לאחר ניסינם של אחרים עם שירות HP - זול זה לא הולך להיות. זה דיי דחוף... המחשב הזה הוא המחשב הראשי שלי. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
asus סדרת ROG Processor CPU Intel Core i7-4710HQ (2.50 GHz, 6 MB L3 Cache, up to 3.50 GHz) Chipset Mobile Intel HM86 Express Chipset Graphic System Graphic Card NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB GDDR3) Display Size 15.6 inch (1920x1080) Full HD Main Memory Memory 16 GB DDR3L Hard Disk Drive Hard Disk 1 TB 7200 RPM Optical Disc Drive איך המחשב בכללי? האם המעבד ממש חזק? אני שואל בגלל הסדרה שהוא כביכול hq4710 ולא מסדרת 5/6 והאם הוא יריץ כל משחק כיום בקלות? ובקשר לעתיד האם אפשר לשפר לו את הכרטיס מסך? וכמה הוא שווה כיום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי אז אחרי שחסכתי קצת ועבדתי כמו חמור מגיע לי קצת להתפנק אז את זה נראה לי שאני הולך להזמין מחר: ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit CD-ROM Asus x 52 Lite-On 48/24/48//16 Combo CD-RW/DVD-ROM Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermalright SLK-600 Cooler for AMD 17" LG 782LM LCD Monitor כל זה יוצא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לאבא שלי P4 2.4, 512 DDR400, HD60GIGA SATA וכרטיס מסך GF4 MX440. הוא צריך את זה לישומים לא כבדים ולמצלמה מיוחדת לצילום שיניים. השאלה שלי אם הוא צריך כרטיס מסך טוב, משהו בסגנון ATI RADEON 9600 PRO ומעלה או שה GF4 MX מספיק? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המחשב משולב טאבלט של לנובו "Lenovo Miix 310-10 80SG0009IV" באמת שווה משהו??? האם החיבור בין המקלדת למסך איכותי? ואיך הביצועים? תודה. קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/?uin=33146&select=.268..271.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד חדש יחסית של דל דגם 7548. נתקלתי היום בבעיה - חברתי רמקול bluetooth ואני שזה מוריד לי את עוצמת wifi עד כדי ניתוקים ואי אפשרות גלישה. האם מישהו נתקל בתופעה ומה עושים? לפנות לתמיכה טכנית של דל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לבני דודים שלי שלא ישחקו יותר מGTA VICE CITY ככה שתשימו להם GF4MX של LEADTEK המפרט הוא עד 4000 שקל אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ עד 3600 מכוון שהוא לא רוצה לחרוג. נסו ככל יכולתכם לא להגיע ל4000. חייב מעבד אינטל 2.4C הוא גם רוצה MSI NEO (אבא שלהם) וזיכרון 256רגיל... הוא רוצה את זה עם הרכבה ומשלוח. אנא נסו ככל יכולתכם לבצא כאן את הדיל הכי טוב בתודה גיא stingeR
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לסבתא שלי.. לא משהו רציני או טוב במיוחד.. אבל הכי חשוב שיהיה עם מסך 17 אינצ' TFT המחשב צריך לכלול הכל.. חשבתי על הדבר הזה מנעה מחשבים: AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 490 ¤ 1 GIGABYTE K8VM800M 430 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 330 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JB 365 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 150 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6K29 290 ¤ 1 MAG MS776 12MS 1545 ¤ 1 סט מקלדת ועכבר חלונות 45 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: 3750 למזומן יש המלצות למחשב זול יותר אולי?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מארז fractal design define r5, ציוד היקפי וssd וhdd כל השאר צריך חדש. אני מתכנן לקנות את ה1080ti אבל אחכה את הכמה שבועות שצריך עד שיגיעו הדגמים הנוספים עם הקירור המוצלח יותר, מעריך את זה בכ4K וזה כלול ב13K תקציב (אחרי הכרטיס מסך נשאר 9) מצורף פירוט. תודה רבה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, כמובן שלהוסיף סכום גדול על שיפור של 2% בביצועים זה מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, זה כבר תקציב גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל מחשב ב800 שקל יש מבצע של אלקטרה.. עכשיו זה המפרט שלו מצורף למטה.. מקבלים XP HOME ואופיס לשנה מתנה.. שווה לקנות אותו ? המחשב הזה ישמש לICQ שירים לא למשחקים.. שווה להשקיע עליו ? זה הדגם של המחשב Hasee MJ122 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCOM2, civilization, starcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-