ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב כזה Intel Pentium 4 Prescott (mPGA-478) 3.00Ghz Micro-star (MS-6788) i865P/PE/G/i848P GeForce 5200 APG 64mega DDR-SDRAM 512M לא יודע יותר פרטים עליו... אני רוצה לנהחליף בו חלקים כדי שאני יוכל לשחק בו משחקים.. אתם יכול לעזור לי בזה? מה אני צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להרכיב עם חריגה קלה הכרטיס מסך שיש לי זה Geforce 460GTX אני כנראה מחר אלך לקנות את המחשב אבל אני זקוק לחוות דעת נוספת מה דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט, לא כולל ציוד היקפי ומסך (יש לי מסך 19, 1400*900 של LG), ו- HD (יש לי HD500GB) הצורך הוא למשחקים בעיקר (פיפא, דום, NFS ומשחקי עתירי גרפיקה נוספים). המפרט צריך לכלול: לוח אם (מה דעתכם על לוח אם של Gb p35), זכרון פנימי: 2GB, כרטיס מסך 9600 או 9800 (מתלבט בין 512 ל- 1 GB) וספק טוב. כמובן שצריך מאווררים, מעבד (מתלבט בין Q6600 ל- E8400). אשמח לקבל התייחסות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הפריטים שאני צריך הם : מעבד - לא יודע ממש מה הכי מומלץ היום (אולי 6300\6400 ??) לוח אם - איזה לוח מומלץ ל-OC ? זיכרונות - 800MHZ ? או אולי יותר ? בעיקרון אני צריך 2 סטיקים של ג'יגה. שאר הפריטים יש לי. קירור - אני מזמין מחו"ל קירור מים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ונכנסתי לאתר כדי למצוא מפרט טוב למחשב החדש שלי. די טחנתי את הפורום בחיפושים אחרי כל החידושים שקרו בשוק הפי סי ב-3 השנים האחרונות: pci-e sata II וכו אני חושב שבעזרת הפורום התאפשר לי לקנות מחשב טוב תוך מתן דגש על הדברים החשובים באמת. רק רציתי לומר תודה רבה לכל חברי הפורום שעושים פה עבודת קודש. ביחוד רציתי להגיד תודה למשתמש LIORP23 ולמשתמש integral על התשובות הממצות והמקצועיות שלהם. :yelclap: המחשב: Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB Philips 16x48 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compuc…
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג בעוד מאתיים, שלוש מאות גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, מיילים, הדפסות, צפייה בסרטונים ותמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מ-2 קילו, אם אפשר פחות אז עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אבא שלי רוצה מחשב שיחובר למקרן שלו. הוא רוצה להקליט איתו ולעבוד עליו (אינטרנט + וורד בלבד) לא ישחקו עליו שום משחק אף פעם ולא יעשו לו שום OC. המחשב הקודם שקנינו למטרה הזאת היה מחב רגיל והספק שלו נשרף מהחום (המחשב נמצא בכוננית). יש לנו: מעבד E6400 של אינטל (נקנה כבר), צורב, HDD, ציוד היקפי, כרטיס טלוויזיה. דר"א המקרן מתחבר עם כניסת DVI. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שאני רוצה הוא למשחקים לא כבדים במיוחד,ככה פיפא NFS,בקטנה, חשבתי על מפרט עם מעבד E2180 של אינטל ולעשות לו OC,וככה יהיה לי מעבד טוב,אבל מצד שני יש את AMD,האם מפרט לOC עם מעבד 2180 יחזיק לי להרבה זמן או שעדיף לקחת AMD לטווח ארוך ?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין קנות מחשב טוב שיהיה בעיקר למשחקים ברמה גבוה כמו פרו סטריט או קרייסיס והמחיר המקסימלי אמור להיות 3100 שקל למרות שאפשר לחרוג גם ל3300 בערך... ניסיתי לבנות מחשב אבל הסתבכתי עם זה לגמרי עם כל החלקים וזה... תודה מראש למי שעוזר אגב מה זה אומר בכרטיסי מסך: 512 up to 256 ?[br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 21:25:27 אה שחכתי לציין שזה צריך להיות פלוס מסך...
-
- 10 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב מלא ללא מסך להורים שלי שיהיה מחשב שני עם שימושים מאוד בסיסים כמו אינטרנט / office . המחשב צריך להיות חדש ומחיר נמוך. באתר של KSP ראיתי חמישה מחשבים מלאים שהתאימו לתיאור הזה (המפרטים זההים פרט ללוח אם ומעבד) : כולם עם DDR 400 256MB 400MHz V-DATA CL2.5 ועם Hitachi Deskstar 80GB. 1. 1295 ¤ Sempron 2800+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 2. 1350 ¤ Sempron 3000+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 3. 1240 ¤ Celeron 2.67 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ASROCK 775VM800, VIA, AGP, SATA 4. 1280 ¤ Celeron 2.93 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775, AGP, VGA, SATA 5. 1370 ¤ Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775,…
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב. הדגש מהמחשב הוא שינגן סרטי HD בצורה חלקה מהמחשב לטלויזיה. אין בכוונתי לשחק משחקי מחשב במחשב זה. בנוסף אנגן מוסיקה ואגלוש באינטרנט. מחיר 3500 שקל. לא מעוניין לשדרג מחשב זה בזמן הקרוב. דרישה מהכרטיס מסך שיתמודד בקלות עם ניגון סרטי HD ועם כניסת HDMI ולא רק DVI.(חובה) בנוסף דרוש הארד דיסק בנפח 1T. אשמח עם תכינו לי מפרט באיזור חיפה(אשמח לנסות את חנות TMS) אנא בחרו את המארז, הספק והמאוורירים וכרטיס מסך הטובים ביותר לדרישות שלי ועל מנת שיהיה שקט מקסימלי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, ראיתי כבר כמה המלצות למפרט שדומות למה שאני צריך, אבל אשמח לתשובות לכמה שאלות שעדיין יש לי: אני רואה שהמעבד המומלץ באזורי המחיר שלי הוא i5-6500, אבל בילבלו אותי עם כמה דגמים שונים שלו במחירים שונים... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף? לוח אם - קיבלתי כמה המלצות שונות לכמה יצרנים שונים עם מחירים דומים, למשל Asus B150M-A אבל גם על מקבילים שלו ב-MSI וב-Gigabyte ואפילו ב-ASRock - יש הבדלים אמיתיים ביניהם? או שאני לא בכיוון בכלל עם הרכיב הזה? אולי ללכת לדגמי ה-110 או ה-170? זכרון - מוכר שהתייעצתי איתו בחנות כלשהי המליץ ללכת על 2 זכרונות של 4 ג'יגה במקום אחד של 8, כי אז יש מצב לעיבוד מקביל והמחשב יהיה חזק יותר (יכול להיות שאני לא מצטט אותו מדוייק אבל זה היה הכי…
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שימוש: עבודה משרדית עלות: 8000-10000 ש"ח מסך: DELL FP2007 (יציאת DVI חובה!) נקודות קריטיות: משקל - עד 1.8 ק"ג מחשב יציב ללא תקלות זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) - לטיסות תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחי הקטן קונה מחשב חדש לכן "מתפנה" מחשב,דיי חלק אבל עובד. INTEL PENTIUM D 925 STOCK COOLING ASUS P5L-MX 1GB DDR2 800MHZ GENERIC PSU+GENERIC CASE 500GB WD צורב פשוט יש ברשותי להוסיף GeForce 6200LE. כמה אפשר לקבל על מערכת כזו?אם בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-