עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by azmerald,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

3. Started by tzuki_f,

יש לי לוח אם ישן יחסית של baiostar DDR1שעושה בעיות (הוא לא מסתדר עם הכרטיס מסך שלי sapphrit 3850 ( ולכן אני מעוניין להחליף אותו ואת הזכרונות האופציה שחשבתי עלה ...שתאפשר לי גם להחליף מעבד בעתיד היא: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 AMD 790FX AM2 () OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-15 OCZ2RPR10662GK () סה"כ 800 ש"ח מה אתם חושבים??

4. אם כבר פתחתם נושא זה ... בכמה אני יכול למכור את המפרט הזה:\ AMD Athlon 64 3500+ Gigabyte K8N Pro SLI CORSAIR 1024MB 400MHZ CS2.5 DUALCHENNEL רק לוח אם מעבד וזיכרונות ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by Joli,

אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MDT66,

​מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DAMTI-,

שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שלום, אז ככה - לאחר שאלות רבות ובירורים, נראה לי שהגעתי למפרט שאני מחפש. קודם כל, אני אציין שאת המחשב אני צריך לשימושים כללים, אני לא ממש גיימר ומשחק הרבה במשחקים, אבל אני עדיין רוצה "שיהיה". התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000. גג 3,400-3,500 (ללא מסך כמובן). אז ככה: מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB - כ-1,050 שקל. זיכרון - 512mbX2 DDR-2 (1GB) Twinmos/Kingston/Corsair - כ-580 שקל. דיסק קשיח - 160GB SATA-II 7200RPM 8MB Western Digital WD1600JS - כ-300 שקל. לוח אם - (ופה יש לי קצת התלבטות) מצד אחד מספיק לי Intel945P חשבתי על ABIT IL9 PRO - כ-450 שקל. מצד שני, אולי להשקיע עוד כ-150-250 שקל כדי לקנות IntelP965 (האם יש צורך בכך לפי המפרט והאם באמת משתלם)? א…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by vik,

אהלן, דרישות: מחשב נייח לבית, מיועד בעיקר לתכנות ועבודה משרדית, תוכן HD. לא עריכה גרפית ולא משחקים. דיסקים פנימיים שלי. ללא ציוד היקפי. כך שיהיה אמין לשנים. תקציב: 2400- 2800 ₪. תודה. תה דעתכם על מפרט הבא: https://tms.co.il/builds/396124 שאלות: 1.האם כדאי להתקין מאוורר יותר פשוט : Artic alpine 17 Antec t120 chromatic 2. האם כרטיס גרפי מובנה בלוח אם יעשה את העבודה?

10. ראשית המון תודה, כבור בתחום אין לכם מושג איזה עזרה זה. זקוק למארז שיתאים פחות או יותר לכל תוכנות הגרפיקה והאדריכלות להלן הפירוט: Adobe: Photoshop Illustrator After effects Premiere InDesign Lightroom תוכנות נוספות: Maya Sketchup AutoCad Vray יש לי אפשרות לרכוש בארצות הברית, האם שם זה זול יותר? מה המפרט שכדאי לי על מנת שיהיה רלוונטי לשנים הקרובות בתקציב של עד שח 6000? האם בתקציב של בסביבות 1500 $ יש לי משהוא מתאים באתר הנמצא בלינק להלן? תודה https://www.woot.com/category/computers/desktops?ref=w_cnt_cdet_pc_2

11. Started by joni777,

המחשב שבעקרון חשבתי עליו הוא http://audiolab.co.il/all-products/computers/desktops/541.aspx רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון אולי איך להרכיב אותו באתר אחר ולראות כמה כסף זה יצא 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שלושה מסכים -לאיל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by noamav,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה (פוטושופ), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Divinity וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

15. 1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by JazZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה 4500 עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . תלוי בתמורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב זה תלוי, עד 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים זה השימוש. מעבר לזה זה מחשב ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כללי ,מה שבא.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v ודברים שפספסתי בשנים האחרונות והלאה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כ…

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

18. התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by hagay21,

אני מחפש מפרט למחשב נייד עד 4000 ש"ח החלק הכי פחות חשוב זה הכרטיס מסך תפקידו לגלישה באינטרנט ולכתיבת עבודות (סטודנט) כל המלצה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. 1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …

21. שלום לכם, הרבה זמן שלא כתבתי פה. יש לי מערכת מחשב ישנה שהמפרט שלה הוא- מעבד- [h=3]AMD Athlon II X3 445 [/h]למעבד נפתחה הליבה הרביעית, והוא בOC די מאסיבי, בבאנצ'מרקים השונים הוא מקבל ציון גבוה ב80% מהציון המקורי. לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון- DDR3 8GB ספק כוח- Seasonic ss400et כרטיס מסך- 9600GT 1GB SSD- Crucial m4 128GB המסך שיש לי הוא DELL 2312- רזולוציה של 1920X1080. המחשב הזה כבר לא "סוחב" משחקים חדשים, אבל התקציב לא מאפשר לי לקנות מחשב חדש. השאלה שלי היא האם צוואר הבקבוק היחיד במחשב הוא כרטיס המסך, או שגם המעבד(עם כל הOC שלו) לא מספק את הסחורה וצריך להחליף גם אותו?(מה שאומר כבר החלפת לוח אם) אשמח לעזרתכם בעניין, אריאל

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. איך המחשבים האילו ? שוים משהו בכלל ? או שזה סתם לילדים קטנים שלא עובדים עם ישומים כבדים ? ניסיתי לסקור את המחשבים האילו שבמצע אבל המוכר אמר לי שהמחשבים סגורים ואי אפשר לבדוק אז אמרתי לו בטח קונים חתול בשק צריך לבדוק אותם מישהו בדק אותם און ליין ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אם אתם מכירים יש מגן מסך - שזה יריעה כזאת שאפשר לשים על גבי המסך. עכשיו על הפלאפון ועל מצלמה (על המסך) יש לי מגן כזה, האם כדאי גם לשים על המסך של המחשב הנייד שיאפשר ניקוי יותר טוב וכו', האם התקנתם יריעה על נייד? האם המסך שהוא מתחמם תהיה לו בעיה עם יריעה כזאת? ומה דעתכם גם על מגן סיליקון למקלדת? אשמח לדעת אם כדאי לרכוש דברים כאלה לנייד, כי אני מאוד אוהבת לשמור על המכשירים שלי.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by mzlbat,

איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.