עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעונין למכור בקרוב את המחשב הנייח בן פחות משנה לטובת מעבר למחשב נייד, אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED *כל החלקים נקיים ושמורים לעילא ולעילא וכולם תחת אחריות, חלק מהחלקים בן חודשים ספורים* א. נא לא לפנות בנוגע לחלקים, לא פה ולא בפרטי. תודה מראש. ב. נא לא …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי, אני מחפש מפרט מחשב שישמש אותי לשלושת הדברים שבכותרת, ברמת חשיבות הבאה: 1. HTPC - שימוש עיקרי. אין לי חיבור לכבלים כלל, כך שמבחינתי הוא זה שיהווה את מקור צריכת התכנים שלי בסלון. חשוב לי שהוא יתמוך כמה שיותר פיצ'רים (לא מכיר ולא יודע מה קיים היום בשוק, אבל נראה לי שקראתי לא מזמן שישנה אפשרות גם להקליט, כך שארצה להיות מסוגל להקליט מהטלוויזיה את שידורי עידן, וכן שידורים אחרים במידה ובעתיד אתחבר לכבלים). 2. גיימינג - שימוש משני. עד רמה בינונית, אבל רצוי מאוד שיתמוך בבינוני ולא בפחות מכך. קצת קשה לי לציין אילו משחקים אריץ בו, היות ורק עכשיו נכנס לי הג'וק הזה של גיימינג לראש, אז אני לא מכיר את המשחקים שרצים היום בשוק. 3. וירטואליזציה - הכי פחות חשוב במחשב. חשוב לי שיוכל להרי…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by FireHouse,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LG דגם e23 הוא כל הזמן מתחמם ונכבה, ואני לא שומע את המאוורר פועל.. אז אני משער שהמאוורר התקלקל (כי כבר התקלקלו לו עוד הרבה דברים אחרים) השאלה שלי זה האם יש איזשהו מדריך שאני יכול להיעזר בו כדי להחליף את המאוורר לבד? ואם מצאתי מאוורר לדגם הזה ספציפית אבל שעולה 19$ (מאיזושהי מדינה במזרח נראה לי סין), האם שווה לקנות ולהחליף? או שבכזה מחיר זה ממש גרוע?? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by emilxsi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  6. שלום , אשמח למפרט טוב למחשב נייח המיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וקצת גרפיקה קיים מאוורר ממחשב קודם frizer 7pro rev.2 כך שחשוב שהמפרט החדש יהיה מותאם אליו אין צורך בציוד הקפי מלבד המחשב עצמו . תודה , יעל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Erankova,

אהלן שלום לכולם. ~ אפשר לחרוג ל5000 ש''ח * מטרות המחשב - משחקים כגון FAR CRY 3, CIV5, XCOM, skyrim, BF 4 (אם בכלל אפשרי במחיר הזה) * גודל המסך? 15 אינטצ' ומעלה * רזולוציית המסך? 720P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אם יהיה NUMPAD מגניב * משקל רצוי - לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא מעניין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD אם זה לא מקפיץ את המחיר יותר מדי.. * כונן אופטי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה מתוקות.. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimi33,

מחשב HP הכולל : וינדוס 7 HOME מובנה לוח אם של אינטל H57 מעבד: Intel core i5 650 3.2GHz 4mb 4 גיגה זיכרון ראם DDR3 HD 750GB סאטה NVIDIA GFORCE GT420 2GB מבחינת חומרה האם זה מחשב חביב ליום יום ומעט משחקים ? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by camera,

שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6", עם מסך מגע * רזולוציית המסך? 1366X768 מספיק, למרות שנחמד אם יהיה FHD, רצוי מט, אבל גם מבריק בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב לי מאוד numpad + נורת לד לכפתור ה numlock וה capslock. (לא חייב שנורת הלד תהיה על הכפתור עצמו). מעדיף מקלדת מוארת, אבל מוכן לוותר תמורת מפרט טוב * משקל רצוי? קטן מ 2.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 7200RPM או HDD משולב עם SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכת מוזיקה ושימוש בו במסיבות בתור דיגיי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי רגיל כזה לא ענק אבל לא קטן * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא כבד מידי 3KG ככה לא יודע מידות באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נדרש לפחות איזה 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא משנה * …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Y-R,

יש לי ASUS N550 מעל לחצי שנה. והוא לפעמים מרעיש או יותר נכון עושה "רעש" של חשיבה. זה לא מאוורר, בדקתי את זה. אני לא מצליח לעלות על המקור מה שאני חושד זה או ה-HDD או הכונן CD אבל לא יודע איך לבודד את זה. מישהו מכיר תקלה כזאת ? זה נראה כאילו הוא מנסה לטעון או משהו, או לא יודע מה... אשמח לקבל דעות/פתרונות תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by skullfacer,

אני כבר הרבה זמן לא בעניינים של החומרה החדשה וכו אז אני צריך תעזרה שלכם יש לי אולפן בבית שאני מפיק איתו מוזיקה והמחשב הקיים כבר לא עומד בעומס ואני מבקש אם תוכלו לעזור לי לבנות תמפרט הכי טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל הכול אפשר לחסוך זה עדיין מחשב לאולפן לא למשחקים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) . כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by merstik,

1. מחיר: 4000-4500 שקלים (עדיף להשאר בגבולות אלה). 2. שימוש המחשב: גיימינג כגון battlefield ו-league of legends רזולוציה: 1920/1080 הגדרות גרפיות: עדיף שיהיה ניתן לשחק את המשחקים על "High" 3. אין צורך לציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה והרכבה בחנות. 8. איזור מגורים: ראשון לציון 9. מעוניים לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא 12. הערות נוספות, פירוט מ…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by OptiSTR,

לפני כשנה המחיר שלו ביד 2 היה באזור ה 900 שקל. מאז, הביצועים שלו עדיין מובילים על כל אחד מהכרטיסים החדשים במחיר הזה בצורה משמעותית. אני מעוניין למכור אותו כי הספק כוח שלי לא עומד בלחץ, וספק 750W איכותי עולה יקר ואין לי כסף לזה. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, חבר רוצה מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עד 4000 שח. אין דרישות מיוחדות למארז אבל עדיף משהו שנראה טוב ואיכותי. אשמח להצעות. תודה לעונים. . מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by Alfasi,

שלום לכולם, יש לי נטבוק מדגם Asus Eee1005 HA ולפתע הוא הפסיק לעלות. כאשר מפעילים אותו הוא נתקע על מסך פתיחה ואין אפשרות ללחוץ על שום כפתור. אם אני מספיק ללחוץ מאוד מהר על TAB, אז לעיתים הוא עובד למסך שחור עם פרטים על המערכת, בו כתוב שהוא כביכול מתחיל לעלות אבל מיד נתקע ושוב לא ניתן ללחוץ על כלום. מערכת ההפעלה המותקנת עליו היא Windows 7 וכרגע אני רוצה להמנע מלפרמט כי יש שם מידע חשוב. אשמח להצעות לפתרון, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב אז אני כבר כשבוע+ חופר (ביני לבין עצמי, בימים האחרונים שיתפתי גם אתכם פה) על המחשב ובונה רכיב רכיב לאט לאט, ואני חושב שדי סיימתי, אבל לצערי חרגתי מהתקציב בענק. לא יודע מה לעשות כי אני לא ממש רוצה להתפשר על הרכיבים.. אני בהתלבטות בקשר לספק הכוח, כמו שניתן לקרוא כאן. בין Seasonic M12II-620 620W Bronze Modular לבין Seasonic S12G-650 650W Active PFC 80+ Gold, לא הגעתי להכרעה אבל אני חושב לכיוון ה-BRONZE בגלל שהוא מודולרי, אלא אם כן תגידו לי שזה שטויות ועדיף ללכת על ה-GOLD (ההפרש במחיר הוא לא קריטי). כמו שניתן לראות, באותו אשכול למטה נוכחתי לדעת שיש בעיה עם כרטיס המסך שבחרתי.. שהוא כרטיס רפרנס ללא קירור רציני (GTX760 OC EDITION של MSI) ועלה 1099 (באמת לא הבנתי…

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Itzik.J,

שלום, בהמשך לדיון הקודם שלי, שניתי כמה דברים והייתי רוצה לוודא שהשינויים בסדר. http://hwzone.co.il/community/threads/541353-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-HTPC-gaming-%D7%A2%D7%935000?p=4862539#post4862539 בנוסף החלטתי להרכיב אותו לבד ככה שאני מזמין את החלקים מחנויות שונות (שניים ליתר דיוק) כדי להוריד עלויות. Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 11 LP Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎ Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 Kingston SSD…

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by thomasron115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by cool_man,

מטרות המחשב? עקרונית זה לתכנות, עבודה משרדית, אבל אני אשמח שיהיה אפשרות גם להריץ עליו משהו.. בגלל זה מעדיף עם כרטיס מסך. במידה ואין משהו נורמאלי נגיד ככה שנכנס בתקציב אז אולי עדיף להוריד.. * גודל המסך? חשוב שיהיה מאט * רזולוציית המסך? מה שיש.. מניח שזה יהיה 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? פחות קריטי לי, אבל לא משקולת =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) איזור ה6 שעות (כמובן שזה תלוי מה אני מריץ אבל עדיין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד.. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בSDD, שיהיה לפחות 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום חברים, אני מגיע שנית בחיפוש אחר קניית מחשב נייד למשתמש ממוצע. מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט, SPSS אולי...), משחקים : Dota2 בעיקר. גודל המסך: 13.3 בגלל משקלם וגודלם הקומפקטי, השאלה היא האם ההבדל בין 13 ל15 ממש ניכר כשמשחקים במשחק כמו DOTA2. רזולוציית המסך: אני מניח שהסטנדרטית תהיה בסדר (1366על768) משקל רצוי: כמה שפחות יש צורך ביציאת HDMI, שום דבר מיוחד מעיבר לזה אין שום בעיה להסתדר ללא צורב וCDROM העדפה לחברה: אני מקבל המלצות לא להתקרב לשום חברה פרט ל: HP,ASUS,Dell. אישית אין לי מושג מה עדיף. מערכת הפעלה: רצוי בלי, הבנתי שזה מקפיץ ת'מחיר ! בלי מסך מגע ! לגביי צבע: לא אהבתי את הדגמים של ASUS שהם כסופים כאלה... נראים מעפן קצת האם ניתן לבקש מחנות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Infarlock,

היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים