ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול כמה שווה המחשב שלי: מחשב DELL 15R N5110, מעבד i5, זיכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 640GB. נרכש ב 26/9/2011 אחריות Dell on site עד 26/9/2014 תודה למומחים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים פרסמתי הודעה בקשר להתייעצות בקשר למפרט, אבל מאז קצת השתנתה לי התקציב והעדיפויות שלי מבקש מפרט למארז הזה Fractal Design Node 304 Mini ITX Case 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם שווה להשקיע אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותלת מימד למתחילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה לסטודנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד 4, טייטנפול, סטארקראפט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן חברה, בגדול המחשב הוא לעבודה כללית גיימינג קל מאוד.. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, לא מתוכנן OC התקציב הוא בגג 3500 ועדיף פחות.מה שבאמת חשוב לי שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף (כמו לדוגמה הכרטיס מסך שהזכרתי פה למטה) חשבתי על מחשב מבוסס i5-4570 עם כרטיס גרפי hd7850 כל השאר אני לא באמת מבין ובשביל זה אני צריך אתכם. בתקציב צריך להכנס גם ספק כוח ומארז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר בהתאם למפרט איכותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, לימודים, גלישה באינטרנט, חיבור לטלויזיה וצפיה בתכני FHD, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. pro evolution soccer 13/15/16 או fifa 14/15/16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
[TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Lenovo IdeaPad U530 http://ksp.co.il/?uin=22570 Dell New Inspiron 15 7000 7537 http://ksp.co.il/?uin=20897 אהלן חברים, אני מתלבט בין 2 המחשבים הנ"ל. ההבדל ביניהם לטובל דל הם האחריות שהיא עד בית הלקוח וכרטיס גרפי חזק יותר. ההבדל לטובת הלנובו הוא ה16GB SSD ושהוא ULTRABOOK. מישהו יכול לספר לי משהו על חיי סוללה ולתת לי חוות דעת על המחשבים הנ"ל? תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 1030] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]Processor[/TD] [TD]Intel Core i5-4670 Box[/TD] [TD]1110[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mother Board[/TD] [TD]Gigabyte GA-H87M-D3H[/TD] [TD]560[/TD] [/TR] [TR] [TD]Graphic Card[/TD] [TD]Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5[/TD] [TD]1000[/TD] [/TR] [TR] [TD]Memory[/TD] [TD]Crucial 4GB DDR3 1600MHz x 2[/TD] [TD]390[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Crucial Solid Series M500 120GB[/TD] [TD]365[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Seasonic S12II-520 Bronze 520W[/TD] [TD]320[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Core 1000 USB3[/TD] [TD]208[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]3953[/TD] [/TR] [/TABLE] מה…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
* חריגה מהתקציב: עד 500 ש"ח! * מטרות המחשב? תכנות לצרכי עבודה (וירטואליזציה) , Eclipse בעיקר. אבל מדי פעם על xCode ע"י VMware. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך?יותר גבוה יותר טוב לא פחות מ1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?בסביבות 1.5 ועדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4-5 שעות שעות רצופות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, usb3, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לSSD של 250. אם לא ניתן אז HDD של לפחות 500 עם SSD CASHE. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על המפרט, השימוש הוא גיימינג קל וכללי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב! לאחר חיפוש בהמלצות שלכם במפרטים אחרים בניתי מפרט שאני מעוניין עליו חוות דעת ואולי שיפורים אם צריך שימושים ביתיים ומשחקים מסך DELL 2412 לא צריך דיסק קשיח רגיל משתמש באחד קיים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪890 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 קירור למארז: DS 120 - Deep Silence 120mm כמות: 3 - מחיר: ₪69 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyp…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD, לימודים, תוכנות לתיכנות כמו VISUAL STUDIO וטיפה תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אבל לעיתים רחוקות יותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט ולא ישחקו משחקים על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" LCD VIEWSONIC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, אוכל להעביר כרטי…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גדול לרכישת מחשב נייד. אני צריכה אחד שיהיה טוב אבל לא גרנדיוזי, לצורכי כתיבה ולמידה(לא גרפיקה!) אז בבקשה, תנו הצעות לדגמי מחשב יעילים ולא יקרים. אנחנו היודעים, בישראל 2014 לא קל להיות סטודנט.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ Asus N550JV עם כרטיס מסך של GeForce GT 750M ו4 ג'יגה זיכרון עליו. רציתי לדעת, אם יש דבר כזה ואם זה בכלל אפשרי לשדרג לו כרטיס מסך? ושאלה נוספת שרציתי לשאול היא - מה ההבדלים בין GT לGTX בכרטיסי מסך ללפטופים? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-