עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amitroich,

אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by asa_s1,

דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  3. Started by elis02,

יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Arthur1991,

שלום רב, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה שווי המחשב שיש לי כעת,כדי לדעת מה לעשות איתו. המפרט: מעבד:E7200 CORE2DUO לוח אם:Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון:4Giga DDR2-800SDRAM G Skill כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB דיסק קשיח:320 ג'יגה ספק:400W תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by AverageAmit,

שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yarin153,

אני מרכיב מפרט למחשב לחבר אם אפשר עזרה לפי השאלון שמילאתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים בעיקר סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)MATLAB orCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו חדש וכבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).42 fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by steelmanx,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (במיוחד אחרי שקפצה לי היום הודעה מMicrosoft על סיום התמיכה בXP) תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, ואני משתמש בעיקר ב: Visual Studio, VMware Workstation. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ 2 מכונות וירטואליות במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lirjeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by questionman,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  12. שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Travis Bickle,

אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  14. * מטרות המחשב? פיתוח אפליקציות אנדרואיד+IOS, ושימוש יומיומי בתור מחשב ביתי * גודל המסך? 14.1 * רזולוציית המסך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * Bluetooth?סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין העדפות לגודל הכונן אך אני צריך SSD * כונן אופטי? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, חשוב מאוד,או לפחות שיהיה פתרון נוסף בנושא, לא חייב ייעודי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? סטנדרטי, אין עדיפות מיוחדת * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטנדרטי, אין ע…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חזק המבוסס על מעבד i7 4960X (אני סגור על זה). אני רוצה מחשב מהיר מאד שמגיב בזריזות רבה לכל פעולה (כולל פעולות פשוטות כמו פתיחת תיקייה או הפעלת אפליקציה, שהכל יהיה מיידי) , כמו כן חשוב לי מאד שהוא יהיה שקט (כולל המאוורר של כרטיס המסך). מקווה לא לעבור בהרבה את ה 8,000 ש"ח, אבל אם לא תהיה ברירה אז גם זה אפשרי. אני מפעיל מספר תוכנות במקביל ורוצה שכולן ירוצו חלק בלי עיכובים מיותרים, כמו כן הייתי רוצה לנסות מדי פעם משחקים כבדים כמו "Need for speed" או "Crysis" ודומים להם. נראה לי שאני אלך על מארז אלומיניום כסוף של חברת Antec, וקירור למעבד מאוורר של חברת זלמן (יש לי נסיון טוב איתם). בשלב ראשון אני מתכוון להתקין על המחשב מערכת הפעלה Wi…

• 69 תגובות
    • 11.5k צפיות
  17. Started by קפלן,

קניתי היום מחשב נייד חדש (Dell 3537). בחנות אמרו לי להטעין 12 שעות (או 24 לפי היצרן) לפני השימוש. מהדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/283809-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/page2 הבנתי שאין שום עניין לטעון כאשר הנורה נכבית. אז שוב, האם יש עניין בלהטעין 12 או 24 שעות? וגם אם יש עניין - האם יש בעיה להדליק את המחשב ולעבוד עליו תוך כדי שהוא עדיין מחובר לחשמל או שצריך 12 שעות מלאות ללא מגע במחשב כלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ndmatan,

רציתי לשאול כמה שווה המחשב שלי: מחשב DELL 15R N5110, מעבד i5, זיכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 640GB. נרכש ב 26/9/2011 אחריות Dell on site עד 26/9/2014 תודה למומחים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BrolySaiyan,

מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by ophiry,

מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. * חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by omricw1,

הי לפני כמה ימים פרסמתי הודעה בקשר להתייעצות בקשר למפרט, אבל מאז קצת השתנתה לי התקציב והעדיפויות שלי מבקש מפרט למארז הזה Fractal Design Node 304 Mini ITX Case 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם שווה להשקיע אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותלת מימד למתחילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה לסטודנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד 4, טייטנפול, סטארקראפט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by tripdd,

אהלן חברה, בגדול המחשב הוא לעבודה כללית גיימינג קל מאוד.. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, לא מתוכנן OC התקציב הוא בגג 3500 ועדיף פחות.מה שבאמת חשוב לי שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף (כמו לדוגמה הכרטיס מסך שהזכרתי פה למטה) חשבתי על מחשב מבוסס i5-4570 עם כרטיס גרפי hd7850 כל השאר אני לא באמת מבין ובשביל זה אני צריך אתכם. בתקציב צריך להכנס גם ספק כוח ומארז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים