ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
לוח אם Gigabyte GAZ77XD3H מעבדIntel Core i5 3570K זיכרון Corsair Vengeance 16GB (4x4GB) DDR3 1600 מארז CoolerMaster HAF 932 קירור Cooler Master: V8 לוח אם ומעבד עוד שנה אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! קודם כל אני רוצה להגיד המון תודה לאנשים הפועלים כאן אתם עוזרים המון וזה לא מובן מאליו אז תודה על זה. שנית, יש לי לפטופ lenovo ideapad y460p שהוא אומנם בין שנתיים בערך אבל מריץ משחקים סבבה כי יש לו גם כרטיס מסך נפרד שהוא יחסית היה טוב בזמנו. הבעיות העיקריות של הלפטופ הן הסוללה שלו והעובדה שהוא מתחמם בטירוף. נכבה לי שאני משחק משחקים והחלטתי שאי אפשר ככה. אז בקשר לסוללה, הזמנתי לו סוללה יותר גדולה שיהיה לו בליטה מקדימה ויהיה בשיפוע אבל לפחות יהיה לי קיבולת יותר גבוהה. חוץ מזה אני רוצה לקנות לו משטח קירור שיקרר בצורה יעילה וטובה. חשבתי להזמין מ EBAY אני לא מבין במשטחי קירור בשיט. אני רוצה לקנות משהו איכותי ביחס למחיר ומוכן להשקיע קצת אבל גם לא חייב לה…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ביקשתי מ Kirill TMS.co.il שיבנו לי מפרט במחיר של 3500 גג'. זה המפרט. http://www.tms.co.il/preview/spec/hk8y91xg יש מקום לשיפור ? אני רוצה כמה שיותר ביצועים. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪890[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪63[/T…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם דרוש מחשב נייד שמטרתו היחידה להציג מצגות וקטעי סרטים באיכות גבוהה בישיבות ופגישות. נראה לי שיענה על הדרישות המחשב הזול ביותר 15.6-17 אינץ' (עדיף 17) הכולל מסך IPS ו SSD. מטרת ה IPS זויות צפיה, מטרת הSSD לודא תנועה חלקה בהקרנת קטעי סרטים באיכות גבוהה לצערי עובדי החנויות השונות באג, KSP ואייבורי איתם דיברתי אינם בקיאים מספיק בסוגי הפאנל בניידים שהם מוכרים תודה ניצן
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
[h=1][/h]קניתי מחשב ב2009 (כן, נשמע מאוד ישן , עם 12GB המפרט הוא להלן: AMD Phenom X3 720 Gigabyte GTX 275 Gigabyte GA-MA770-UD3 מסך LG W2261VP הייתי רוצה להחליף את הכ.מסך (הGTX 275) בGTX 770, אבל אני לא בטוח שהPCI-E שלי תומך בו, לפי הspecs זה PCI 2.0 כאשר הGTX 770 הוא PCI 3.0, 7GB לעומת 2GB , אבל אולי אני מפספס פה משהו ? הדבר השני שהייתי רוצה להחליף הוא את המסך, חשבתי על U2713HM של דל, ולעבוד איתו עם display port ברזולוציה של 2560 x 1440 השאלה שעולה פה היא כמה HZ המסך יהיה ? אני מנחש שלא 144 וגם לא 60, אז 30 ? הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג היא בגלל שאני רוצה לשחק במשחקים, אני כן עושה פיתוח אבל כרגע הsetup שיש לי מספיק (הPhenom מספיק לי), אבל כשאנסה להריץ משחקי…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim,elder scrolls online,diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי …
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימיניג,עריכה בפוטושופ ובADOBE AFTER EFFECTS ,צפייה בסרטים.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מתלבט בין 15.6 ל17.3 אשמח אם תמליצו מה כדאי ,המחשב הוא גם לבית ספר ,ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין …
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סדרות וסרטים, הפעלת מספר תוכנות "רגילות" במקביל, משחקים לעיתים רחוקות וגרפיקה בסיסית לעיתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ- מזדמן, קורל סטודיו- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם במסך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים ושיהיה נוח למטרות משרדיות עם טיפה משחקים לא מהכבדים,שמתי לב למחשב הזה שביחס למחיר הוא די טוב עם מעבד חזקhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12180 מישהו פה מכיר את החנות פי סי סנטר?היא נמצאת בראשון וראיתי שהמחיר על המחשב הזה בחנות הוא 2040
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD,עבודה משרדית,תכנות,אולי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1680x1050 ,כרגע המסך שהיה מחובר הוא dell 2007wfp, ומסך LCD ישן עוד יותר בחיבור RGB וDVI. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למפרט. תקציב: 2000-2500. אם אפשר לחסוך - סבבה. מטרת שימוש: אינטרנט, אופיס, eclipse (כולל פתיחת האמולטור של אנדרואיד במקביל) Visual Studio פוטושופ ואילוסטריטור (בקטנה, השימוש בתוכנה לא נרחב) המחשב מזרים מדיה באמצעות הנתב לandroid mini pc חשוב לי שהוא יהיה מהיר. אין צורך במשחקים. בקשות מיוחדות: אופציה לחיבור 2 מסכים במקביל. רכיבים שלא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD (אני אקח מהישן). כמו כן, יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שאפשר להעביר מהמחשב הישן (WD ירוק בן כשנתיים). הערות: מעדיף מעבד של AMD במקום של INTEL בגלל המחיר.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב נייד. רציתי מחשב וביקשתי המלצות פה, נתנו לי אחלה של המלצות למחשבים עד 4000 ש"ח. הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי מחשבים ניידים מאוד חזקים במחירים מאוד זולים - המוכרים טוענים שהם היו בשימוש חודשים ספורים. לאחר שבדקתי את מחירי המחשב בזאפ ראיתי שהמחירים שלהם נעים בין 7000 ל-8000 ש"ח, לדוגמא - dell latitude 6230u ultrabook, מעבד i7 3687u, הארד דיסק SSD 256GB. הצלחתי להוריד את המוכר למחיר של 3900 ש"ח. האם זה שווה את זה? הוא טוען שיש אחריות בינלאומית של דל ל-3 שנים. בנוסף, ראיתי שהמעבד 3687u לא קיבל ציונים כל כך טובים. מה דעתכם עליו? מה דעתכם על הנושא? האם שווה לקנות? איך אפשר לבדוק באמת שהמחשב באמת כמו שרשום והחלקים מקוריים? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש לאחותי מחשב נייד בתקציב הנל, באילת המחשב לא ישמש למשחקים וכן ישמש קצת לקורסים בתוכנה ואולי גם cad. מעבר לזה שימושי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS [חדש], כפי שאתם זוכרים מאשכולות קודמים שלי.. הוא זבל טהור.. בכל אופן, אני לא מצליח להיכנס ל-BIOS. שום כפתור לא עובד, לא משנה כמה ניסיתי. ניסיתי DEL, F10, F8, F2, INSERT, שום דבר לא עובד. אני חייב להיכנס ל-BIOS כדי לשנות משהו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר לפעמים עבודה גרפית ואולי בעתיד עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4; nba 2k14; fifa 14; cod ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fhd 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני שוקל למכור את המערכת בגלל שאני לא משתמש בה כבר תקופה ארוכה- המפרט הוא- מעבד - quad core Q6600 לוח אם - gygbite p35-ds3l זכרונות- 2x1giga g-skill 800mhz דיסק קשיח - WD 320gb 7200rpm כרטיס מסך- 8800GT ספק כח - antec earthwatts 500W מארז - antec sonata 3 צורב DVD של סמסונג פאנל שליטה scyth kaza master שאליו מחוברים - קירור למעבד-zalman cnps7000c - blue led קירור לכרטיס מסך- arctic cooling accelero S1 עם 120mm zalman zm-f3 ועוד שני מאווררי 120mm zalman zm-f3 צירפתי כמה תמונות.. כמה שווה כיום? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מ…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא אך אם יהיה הבדל משמעותי במפרט ולמטרה משמעותית אפשרי לחרוג בתקציב עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא בעיקר צפייה בסרטים וכדומה, אך ישומש גם למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק החדש של סאות'פארק, משחקי ELDER SCROOLS והסגנון הזה בעיקר. -מהי הרזולוצ…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של בסביבות 3000 ש"ח. השימושים שלי הם מגוונים וכוללים עבודה משרדית (מסמכים, אינטרנט), עריכה של וידאו (לא משהו רציני, אלא יותר מהכיוון של כתוביות) ופוטושופ פה ושם אבל גם לא בשימוש חזק. אני לא גיימר, אבל כן משחק במשחקים כדוגמה CS 1.6 (כןכן, אני חי בעבר), Minecraft וכאלה. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. חיפשתי עד עכשיו די הרבה באינטרנט אחר לפטופ שיתאים לי והגעתי לדילמה בין שני מחשבים: האחד: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000moTU7IAM/35963722 השני זה הלפטופ הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11386 אבל מדובר בהצעה של הלפטופ מיד שנייה, הוא היה בשימוש כשנה, ומגיע עם עוד ש…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי , חבר ביקש שאני אבנה לו מפרט למחשב HTPC, בתקציב של עד 2400 ש"ח המחשב ישמש בעיקר בשביל תכני HD 1080P וגם מעט עבודה עם סולידוורקס המחשב יוזמן דרך אייבורי . גודל המארז מנדטורי וצריך להיות עד המידות הבאות : רוחב 40 ס"מ עומק 30 ס"מ וגובה 12ס"מ זה מה שהצלחתי להרכיב מה דעתכם : מארז CoolerMaster Mini 110 HTPC מארז CoolerMaster דגם Mini 110 כולל ספק 200W כמות: 1 מחיר: 370 ₪ AMD Quad Core A-Series A10-6800K HD 8670D Box מעבד AMD A-Series A10-6800K Boxכמות: 1 מחיר: 670 ₪ לוח אם +Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI AMD A88X FM2 לוח אם Gigabyte דגם GA-F2A88XN-WIFI צ'יפסט...כמות: 1מחיר: 650 ₪ זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz דגם CT512…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-