עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אבירן,

שלום לכולם מחפש מאוורר אמין איכותי והכי חשוב שקט למחשב נייד DELL N5050. מוכן להשקיע 100-150 ש"ח אם למישהו יש קישורים או ביקורות על משהו אני אשמח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. היי, אני חושב לשדרג את עצמי בלפטופ ואני מחפש אחד ישן יד שניה בתקציב נמוך. בעיקרון אני לא צריך יותר מ Centrino 1.6Ghz, אם דבר כזה יריץ ויסטה Basic ללא Aero ושטויות עם זיכרון משודרג (2GB), זה יהיה מעולה. עד כמה משתלם לקנות מחשב יד שניה? עניין הסוללה קצת מדאיג אותי אבל אין לי בעיה לקנות אחת חדשה ב 300~ ש"ח. מה בקשר לאחריות? יש מקום ספציפי שכדאי לקנות? * חיפשתי ב yad2 אבל הלוח מוצף ב P3 מה שאני לא רוצה וקצת קשה לסנן את הדגמים היותר מתקדמים. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. היי לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב חדש שאני רוצה לקנות אבל לא יודע אם כדאי כי כרגע יש לי מחשב עם מעבד די טוב אז ככה יש לי i7-4790 לוח אם של h97 plus 16 גיגה ראם ספק כוח 550w של קורסאייר אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים ודור חדש של כרטיסי מסך השאלה אם המחשב הנוכחי יספיק לכרטיס המסך החדש של 2080 או שעדיף כבר לשדרג מה דעתכם סכום ההשקעה שאני הולך להוציא אם אני משדרג זה באיזור ה10000 אלף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HAIM1979,

אהלן אנשים, צריך עזרה לרכישת מחשב למשחקים ללא OC כולל מסך 22 כולל כרטיס רשת אלחוטי מה שקיבלתי : Intel Q8400 Gigabyte P43-DSD3L KINGSTON 2GB 800 X 2 pal-9800gt -1gb generic case ספק HUT LW6550HG צורב X22 סמסונג דיסק סייגייט 500GB /7200/SATA/16MB מקלדת LOGITECH עכבר LOGITECH מסך סמסונג 2233N 22 WIDE כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EDM-EW7318SG קיבלתי את ההצעה ב 4300 ש"ח "אין להם" יותר זול למחשב משחקים. הצעה שניה שקיבלתי: AMD PHNOM 2 X3 710 2.6 GIGABYTE GA-MA770-UD3 RAIADMAX APEX COOLER MASTER 500W KINGSTON DDR2 4GB SAMSUNG 500GB POWERCOLOR ATI RADEON HD4850 512 DDR3 SMASUNG DVDRW X22 LOGITECH KETBOARD +MOUSE SAMSUNG LCD 22 2243EWX מחיר 3700

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום לפורום היקר ותודה מראש. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בבן גוריון ואני תוהה איזה מחשב נייד אני אצטרך ללימודים שם. ראיתי את התוכניה אבל אשמח ממי שלמד הנדסת תוכנה לסייע לי. איפה כדאי להשקיע יותר? אני רוצה נייד שייתן לי שקט לתקופת הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיהיה טוב ללימודי הנדסת תוכנה. גיימינג קז'ואל בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי

8. אחרי תקופה ארוכה של מחשבות החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב. קחו קצת פרטים שיעזרו לכם: תקציב: 5000 ש''ח שימושים של המחשב העתיד: משחקי רשת, מנג'ר 2010, סימס 3, תוכנות שיתוף קבצים, פיפא, פרו, אן בי אי (כל המשחקים שיצאו ב-2010) ושיהיה איכות טובה. מערכת הפעלה: אני בעיקרון רוצה את הויסטה החדש זקוק לצורב ושיהיה מהיר נפח דיסק קשיח: 500 גיגה והכי חשוב בשבילי שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים (כמו מה שיש לי עכשיו..חח) מצאתי משו שנראה לי יתאים לי אבל צריך לשפר אותו מעט\הרבה והוא גם די מתאים לצרכים שלי כי המסך שנותנים שם יכול מאוד לעזור לי. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=492235 הייתי שמח אם הייתם יכולים פשוט לשדרג את זה ולתת חוות דעת על המחשב הזה. בעיקרון המחיר שהוא עומד …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Rami Huta,

הי לכולם :-)) מתלבט (אשמח אם תענו לי) 1- מק בוק פרו 13 ; 2017 128 gm בסכום של 4666 שקל . 2-DELL xps 2017 בסכום של 5900 שקל השאלה היא כזו מה עדיף ? הצרכים שלי למחשב זה כתיבה,מוסיקה סרטים ,ולימודי אנגלית 3 שעות ביום בממוצע.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  11. אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל

12. Started by RunningWithScissors,

טוב אז חשבתי על מפרט כזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1406 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1469 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤339 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤527 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5182 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנימוקים שלי: 1066 בזיכרון פשוט כי זה להוסיף עוד 40 ש"ח אז למה לא ... QUAD - אני יודע שרובכם לא …

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by noamzeev,

אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

15. שלום בניתי את המפרט הזה לילד בן 12 שמשחק במשחקים קלים וסרטים והיתעקש להוציא סכום שכזה אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט ולהציע הצעות לשיפור בלי לרדת בביצועי המערכת מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 לוחות אם Gigabyte GA-MA780G-UD3H ¤484 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ¤250 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות Corsair DDR2 2048MB 800MHZ XMS CM2X2048-6400C5 CL5 כמות 2 ¤372 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤252 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3420 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by mazam,

מחשב למשחקים בעיקר מחשקים חדשים וכבדים אני רוצה לוח אם חדש וטוב שיהיה 4 סלוטים לזיכרון זיכרון שיהיה 1024 + צורב וכונן כבר יש לי אז לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב מעבד טוב והכול תודה MAZAM נ.ב יש לי זיכרוון 512 DDR זה יתאים למחשב החדש? ויש לי כרטיס מסך חדש נקנה לפני שבוע AGP X* זה יתאים למחשב החדש או שצריך כרטיס חדש?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  17. בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by lavep,

יש לי AMD X2 3800 סוקט 939 שאני רוצה להפוך לנגן מדיה שלי בסלון אני צריך המלצה שלכם למארז HTPC מגניב שנראה טוב, כרטיס מסך ושאר אביזרים הנדרשים לתפעול מוצלח של נגן מדיה (שלט, אולי TVTUNER ). אינני רוצה להחליף לוח אם שיש לי (Asus A8N-E ). נדרשת תמיכה ב-HDTV. נחמד אם תהיה אפשרות VIVO תודה

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  19. להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by Skippy,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה רכיבים מהמחשב הישן שלי ברשותי הארדיסק סטה 200 ג'יגה וכרטיס מסך PCIe x800 אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל לא מוצא חנות עם כל הרכיבים שאני רוצה שעושה משלוחים או ממוקמת באיזור חיפה נתניה המפרט שאני מעוניין בו הוא: לוח אם asrock conroexfire-esata2 מעבד e6300 עד 1100 שקל זכרונות ddr2 667mhz cl3/4 2x512mb קיט במחיר של עד 800 שקל!! (ראיתי cl4 של ג'י.סקיל ושל קרושואל cl3 בפנדס אבל כשהזמנתי נתנו לי תירוצים ש"אזל במלאי" ויום אחרי זה העלו את המחיר ב200 שקל בשני המקרים!) מארז compucase hec 6A19 300w פנדס היו הכי קרובים לשילוב וגם נותנים מחירים ממש טובים אבל הם שיחקו משחקים אז ביטלתי אם מישהו מכיר חנות באיזור הצפון או שעושה משלוחים ומציעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים