עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  2. אני מחפש מפרט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר, שיתוף קבצים וכו' ולשימוש משרדי של עבודה במיקרוסופט אופיס\ אופן אופיס ואולי רק שיריץ CS 1.6 אם אפשר תודה לעוזרים גל

3. Started by RunningWithScissors,

טוב אז חשבתי על מפרט כזה : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1406 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1469 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤339 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤527 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤5182 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הנימוקים שלי: 1066 בזיכרון פשוט כי זה להוסיף עוד 40 ש"ח אז למה לא ... QUAD - אני יודע שרובכם לא …

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by noamzeev,

אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

6. שלום בניתי את המפרט הזה לילד בן 12 שמשחק במשחקים קלים וסרטים והיתעקש להוציא סכום שכזה אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט ולהציע הצעות לשיפור בלי לרדת בביצועי המערכת מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 לוחות אם Gigabyte GA-MA780G-UD3H ¤484 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ¤250 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות Corsair DDR2 2048MB 800MHZ XMS CM2X2048-6400C5 CL5 כמות 2 ¤372 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤252 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3420 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by mazam,

מחשב למשחקים בעיקר מחשקים חדשים וכבדים אני רוצה לוח אם חדש וטוב שיהיה 4 סלוטים לזיכרון זיכרון שיהיה 1024 + צורב וכונן כבר יש לי אז לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב מעבד טוב והכול תודה MAZAM נ.ב יש לי זיכרוון 512 DDR זה יתאים למחשב החדש? ויש לי כרטיס מסך חדש נקנה לפני שבוע AGP X* זה יתאים למחשב החדש או שצריך כרטיס חדש?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  8. בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by lavep,

יש לי AMD X2 3800 סוקט 939 שאני רוצה להפוך לנגן מדיה שלי בסלון אני צריך המלצה שלכם למארז HTPC מגניב שנראה טוב, כרטיס מסך ושאר אביזרים הנדרשים לתפעול מוצלח של נגן מדיה (שלט, אולי TVTUNER ). אינני רוצה להחליף לוח אם שיש לי (Asus A8N-E ). נדרשת תמיכה ב-HDTV. נחמד אם תהיה אפשרות VIVO תודה

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  10. להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BW4 COD ASC3 GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ulrra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by Skippy,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה רכיבים מהמחשב הישן שלי ברשותי הארדיסק סטה 200 ג'יגה וכרטיס מסך PCIe x800 אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל לא מוצא חנות עם כל הרכיבים שאני רוצה שעושה משלוחים או ממוקמת באיזור חיפה נתניה המפרט שאני מעוניין בו הוא: לוח אם asrock conroexfire-esata2 מעבד e6300 עד 1100 שקל זכרונות ddr2 667mhz cl3/4 2x512mb קיט במחיר של עד 800 שקל!! (ראיתי cl4 של ג'י.סקיל ושל קרושואל cl3 בפנדס אבל כשהזמנתי נתנו לי תירוצים ש"אזל במלאי" ויום אחרי זה העלו את המחיר ב200 שקל בשני המקרים!) מארז compucase hec 6A19 300w פנדס היו הכי קרובים לשילוב וגם נותנים מחירים ממש טובים אבל הם שיחקו משחקים אז ביטלתי אם מישהו מכיר חנות באיזור הצפון או שעושה משלוחים ומציעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני קונה בקרוב מחשב נייד חדש ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מעבד i5 הטוב ביותר ביותר או i7 הבסיסי ביותר. אני נוטה יותר לכיוון הi7 כי אני חושב שעדיף להשקיע בטכנולוגיה מאשר בגיגה-הרץ כי זה עדיף במחשבה לטווח הרחוק. מצד שני הi5 צורך פחות חשמל, משמע יותר זמן סוללה. מה דעתכם? עוד שאלה, אם אני קונה מחשב נייד של HP בארצות הברית האחריות תקפה גם בארץ? ואם כן אז זה כולל גם שירות איסוף מהבית וכד'?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by idofr,

שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה המחשב הולך לילדה בת 6 לא למשחקים כבדים .. אבל שיהיה כ. מסך סביר .. לא מתוכנן OC !! מחפש חנות אחת מהצפון - ksp, tms, noacomp רוצה לעשות את הקניה מחנות אחת שיש בה הכל .. כי באתר של tms אין מדפסות .. באמת אין שם מדפסות ? צריך מסך 17' LCD מדפסת סבירה ... רמקולים סט עכבר + מקלדת הארד דיסק - 160 גיגה יספיק צורב DVD ואמממ בקשה קצת קשה אבל לא חייב מקס' אפשר להוריד את החלק הזה שמפריע .. מארז .. שיהיה ברוחב 20-23 ס"מ אבל שיהיה עם סרקולציית אוויר טובה והכל .. הנה שרטוט בערך איך זה נראה למי שלא הבין ובצד ימין זה המקום למארז .. אפשר להוריד את החלק .. אז לא חייב מארז ברוחב 20-23 ----------------------------- | | | | --------------------…

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. טוב אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש.. רק מחשב לא כולל מסך וציוד היקפי השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים, עבודה משרדית דברים כאלה.. לא OC וכל הקקה הזה, אבל מה שכן חשוב שיהיה 2GB זיכרון ומעלה התקציב הוא כ-3.5-4K יכול להתגמש קצת, אבל לא נראה לי שיש תצורך. בסופו של דבר סביר להניח שאני יקנה אותו אצל אייבורי אז אין מה לתת חנויות אחרות.. תודה מראש לכל העוזרים :]

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לחסוך כמה שניתן אבל לא על חשבון ביצועים וגרפיקה (מסך איכותי וכרטיס מסך עם יחס עלות תועלת גבוה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד כ500 ש"ח אבל בעדיפות שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD, משחקים, מוזיקה, תוכנות qaurtus, microvision 4 ,C++/C , visual c, VHDL א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)., תדיר ופרנסה בקרוב בעז"ה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, אינטרנט ושיתוף קבצים וסרטים. מעוניין לבצע OC כשהמחשב לא יהיה חזק מספיק למשחקים ועבודה שוטפת. למרות שהמחשב מיועד למשחקים אני מעוניין בכרטיס מסך זול יחסית כדי לשדרג עוד כשנתיים לכרטיס מסך תומך DX10. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GA-965P-DS3 כ. מסך 7600gs sonic (לדעתי הוא עדיף על ה7600gt במחיר שלו - 585 ש"ח, שיחזיק למשך שנתיים עד הכרטיס שיתמוך בDX10) זכרון - משהו איכותי של Dual Channel 667mhz 1G הארד דיסק - 250GB 8mb/16mb cache רצוי שקט אך מהיר. לא מעוניין בRAID. ספק - שיאפשר עבודה יציבה גם בOC, אפשר לשלב בין מארז לספק למרות שאין לי צורך במארז! מעדיף 450W ומעלה צורב - אם ישאר מספיק כסף, שיהיה צורב איכותי (לא חייב המה…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב dell vostro 3578 מפרט i5 . אשמח לקבל את דעתם על החנות rsm ואם יש לכם המלצות על חנויות מחשבים נוספות אשמח לשמוע פרט לאייבורי וksp שאין את הדגם תודה הילה

24. Started by josse,

היי קבלתי הצעה למחשב סמסונג האם המפרט הנ"ל מספיק לשימוש של אינטרנט ,אופיס וסרטים 720P ? ואם 2000 ש"ח הוא מחיר טוב? מחשב סמסונג 270E5E מסך 15.6 מעבד i3 3110M זכרון - 4GB HDD -500GB צורב ווינדוס 8 משקל 2.2 ק"ג ואחריות ל 3 שנים במעבדות IBM

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום אנשים יקרים אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (כולל מסך מחשב) אפשר לחרוג ב 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אקסל/וורד, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב 23 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא היברידי לא הארלי דיווידסון. רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.