עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by galnahum013,

היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, מפרט זה לא זר, וחלקו הומלץ פה על-ידי המומחים והמגיבים. השאלה המרכזית היא האם כרטיס המסך שבחרתי יקר וכבד מדי בשביל הדרישות מהמערכת (פרימייר, אפטר, קצת דה-וינצ'י). אם הוא הבחירה הנכונה, האם הוא גדול מדי בשביל המארז שבחרתי? כמו כן, חוות דעת כללית על המפרט תתקבל בברכה (הבנתי שלמסך הזה יש לעתים זליגת אור, אבל המחיר שלו הכי משתלם) * הסיבה שלא הוספתי עוד דיסקים קשיחים היא שהמחשב יחובר לסביבת עבודה עם כרטיסי רשת גדולים, וכל מה שלא יימצא בעבודה שוטפת יועבר אליהם. אולי בעתיד ארכוש עוד קשיח. ~תודה גדולה מראש~ ! http://www.tms.co.il/preview/spec/vdgur6yl [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=widt…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iguy2,

הרכבתי מפרט למחשב גיימינג כבד כולל מסך עם חריגה של 300 שקל השימושים העיקריים יהיו לגיימינג של BF4 WATCH DOGS על הגדרות של אולטרה אני מצרף גם את הטופס שבנעוץ בכל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 WATCH DOGS GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  7. סוף שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ronnie37,

הנייד הישן שלי עומד לשבוק חיים בכל רגע אז אני מניחה שהגיע זמן לקנות אחד חדש, אלה שבניגוד לנוכחי אני רוצה להשקיע בחדש יותר. בגדול השימוש שלי הוא לתכנות, כתיבה, גרפיקה וגיימינג. לגבי גיימינג, אני משחקת בעיקר בleague of legend, starcraft 2, rust וכו... אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה מסוגל להריץ גם משחקים כבדים יותר. לגבי תכנות וכתיבה באופן כללי: נוח לי מאוד לעבוד עם מקלדת קטנה. המחשב הנוכחי שלי הוא עם מסך 12.1 אינץ' וזה פשוט תענוג בשבילי להקליד עליו (האצבעות מגיעות לכל המקשים מבלי להזיז את הידיים). אני יודעת שכנראה הפעם אצטרך להשיג נייד גדול יותר בעבור הדרישות שלי אבל בכל זאת אם אפשר שלא יהיה גדול מידי ושתהיה לו מקלדת נוחה. עדיף גם משקל כמה שיותר נמוך כי אני אוהבת לעשות את רוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by unckle_kraker,

שלום לכולם, אני קונה היום את הasus n550jv וssd של סמסונג. יש לי שתי שאלות, מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי לcaddy שיתאים באופן ודאי ולא יעלה לי 70 שקל? איך אני מעביר את המערכת הפעלה מהhdd הקיים לssd? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by tomerbr10,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000. המחשב ישמש לעריכה, פוטושופ ומשחק. (אני לא יודע אם התקציב מספיק, מקווה שכן.) בעקרון אני רוצה שאני יוכל להשתמש במחשב זה בתוכנות עריכה, בעיקר של תמונות אבל גם ווידאו, בצורה חלקה וריץ את העניינים מהר ויוכל להתמודד יפה עם המשחקים של ימינו. לדוגמא BF3. חשוב לי שהוא יוכל לעמוד בדרישות המערכת הנ"ל : Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version גודל מסך ומשקל פחות מעניינים אותי, אני מקווה שאני לא מבקש יותר מדי -תודה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by udist,

* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by joniar,

המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 00Amir,

אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה לתכני HD (סרטים וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OFFICE, גלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). היום 1650 *1050 אבל המטרה להעביר אותו ל 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים (FIFA, COD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL STUDIO/CUBASE ,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פחות ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) [h=3] מה ניסיתי?[/h]* בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אני סטודנט לאדריכלות באיטליה, והמחשב שיש לי עכשיו לא סוחב כבר, גם שקניתי אותו לפני שלוש שנים הוא לא התאים לצרכים שלי.אני יודע שהתקציב קצת לוחץ אבל אין מה לעשות אני סטודנט תפרן, את המחשב אני יכול לקנות גם באיטליה אבל ראיתי שאין פערים משמעותיים בין הארץ לכן, ואף לפעמים זול יותר בארץ, אך אני יכול לקבל החזר מס על המחשב ולהגדיל בכך את התקציב ב17 אחוז. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. לרינדורים ראיתי שמעבד I5 יספיק לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי כמו שיש לי עכשיו ושיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון, גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא בקיא בזה - אשמח להתאמה ע"פ הדר…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  18. Started by Emanuel.T.B,

יש לי מחשב נייד מדגם Dell XPS L501X הוא פשוט קופא לי בלי שום אזהרה מקדימה, אין מסך כחול ואין הודעת שגיע, זה קורה גם בזמן בוט ולא רק תחת עומס. בקיץ שעבר גם הייתה לי את הבעייה הזאת, ושמתי את המחשב אצל המעבדה של דל בהרצליה, ושם לא מצאו שום בעיה בחומרה, נאמר לי שם שהם ניקו את המאורר ואת הגופי קירור וגם נמרח משחה טרמית, אחרי כמה ימים הבעיה חזרה על עצמה ושוב השארתי אצלהם את המחשב, ושוב נאמר לי שלא מצאו שום בעיה. לבנתיים חזרתי לאיטליה שם אני גר, והבעיה איכשהו לא חזרה, אולי בגלל האקלים, אך לאחרונה הבעיה חזרה שוב, למרות שמזג אויר פה עדיין לא חם, ואני משתמש במשטח קירור. חיפשתי באינטרנט אם מישהו נתקל בבעיה דומה, והכן ישנם לא מעט אנשים שמתלוננים על תקלה זאת. חלק אמרו שזה חימום יתר, ל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף להיות בטווח של 4-5 ולא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? עריכת צילומים ועבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה.מחשב עבודה בעיקר פוטושופ ולייטרום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – מסכים 24 אינץ מסך ראשי ומסך 21 לצידו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by idanblu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + קצת photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר. חוטי רגיל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דקל,

שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by Nadav1983,

מה קורה לכולם, אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני כרגע מתלבט ואשמח לעזרה. בעוד 3 שבועות הולכים לצאת לוחות אם מדגם חדש, בעוד חודש חודש וחצי עומדים לצאת כרטיסי מסך של הדור החדש וכו' וכו' השאלה היא האם לחכות להם או לקנות כבר עכשיו? ואם כן לחכות אז כמה זמן? והאם יש לזה בכלל סוף?

23. Started by MaorSwan,

עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים