ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אני לוחץ על לחצן הבלוטות' וזה פשוט אומר לי no device מה אני אמור לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה ? מצטער על זה שפתחתי דיונים אבל עכשיו זה סופי לגמרי! בסוף אני לא צריך מסך למחשב כי דוד שלי קונה חודש הבא מחשב עם מסך מסוים ויש מבצע או לא יודע לא ממש הבנתי אבל הוא מקבל מסך חינם. לא זוכר דגם. אז התקציב שיש לי למחשב הוא 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה. אפילו ב-200 שקל אבל לא יותר מזה כי כל מה שחורג על חשבוני :\ המחשב למשחקים בעיקר.. אגב, אני קונה מ- TMS ואני לא רוצה שיעשו לי שום OC שלא יווצר מצב שהמחשב מתחמם ואני אצטרך לקנות קירור חדש. ולא צריך מקלדת עכבר ורמקולים. העיקר שיהיה בלוח אם כרטיס רשת מובנה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את המשחק red aletrt 2 במחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאני רואה רק בחלק מהמסך (אפילו שאני מתאים את הרזולוציה של המשחק לרזולוציה של המסך) . רק שאני מחבר את הלפטופ ל lcd אני רואה טוב. בלי קשר לבעיה הזאת יש לי בעיה נוספת שכאשר אני משחק לדוגמא ב pes2012 אז רק שהמחשב מחובר למטען המשחק עובד טוב.. בלי המטען המשחק מקרטע בצורה נוראית. הציעו לי לכבות את צריכת החשמל מהלוח בקרה של nvidia אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 805 2.66Ghz 1Mx2 LGA775 FSB533 64 bit Dual Core Box לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Socket 775, SATAII, PATA, PCI-Express, Dual DDR LAN, Bulk דיסק קשיח Western Digital 80 Gb 8Mb 7200 SATA זיכרון SAMSUNG DDR2 512MB 533MHZ X2 כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gigabyte PCIX צורב DVD NEC ND-3550 DVD±RW 16X Dual Layer מארז Foxconn TLA397 PSU 350 Watt 20/24 pin, Fan 90mm,Fan 80mm, CPU V Tube סה"כ 3,200 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תמונות ראשונות להתרשמותכם....תהנו: פתוח לראווה ומריץ ויסטה שימו לב לגובה שלו ביחס ל-ASUS A8Jn שלי פתוח, ביחס ל-A8Jn עוד תמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חדש פה בפורום.. שמעתי עליו רק דברים טובים בינתיים קניתי את המחשב הבא בTMS למרות שאני גר במרכז כי יש להם שירות לקוחות מצויין והם עושים OC בחינם הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤260 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מ…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הזמנתי מערכת מעבד INTEL 2500K לוח אם ga-z68p-ds3 זכרון 4GIGA דיסק WD 1T 32MB האם יש למישהו נסיון עם Z68 יש לבורד אפשרות לשים שני כרטיסי מסך ביחד ,האם למישהו יש המלצה כלומר שני כרטיסי מסך פשוטים או אחד חזק? מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כנראה היום מחשב לעריכת ווידאו ועבודות עם כ. מסך טוב שיחזיק תקופה. המעבד צריך להיות אינטל לא צריך מסך ולא כרטיס עריכה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב שבחרתי: THERMALTAKE SOPRANO BLACK VB1000BNS THERMALTAKE TR2 RX 450W W0146 GIGABYTE GA-EP45-DS3 Intel Core 2 Quad Q8200 BOX מאוורר אינטל מקורי לסוקט 775 CORSAIR DUAL 2x1GB TWIN2X2048-6400C4DHX 800Mhz CL4 Western Digital WD3200AAKS LG GH22NS30 X22 DVD±R/RW SATA BLACK GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E אשמח לקבל את התייחסותכם למפרט לרבות הצעות ייעול. אני מתגורר בכפ"ס ואשמח לקבל מכם המלצה על חנות אמינה. המחשב ישמש אותי לעריכת וידאו ביתית, משחקים, וכו'. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם מוזיקה בעיקר התוכנה Avid pro tool * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב מינימום 8gb ram וחשןב שיעבוד טוב עם התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כ 3 שנים הרכבתי את המערכת הבאה: 1. מעבד: Q6600 G0 2.4GHz מואץ ל 3.3GHz 2. לוח אם:ABIT IP35 PRO .3 קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 4. זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף המערכת משמשת בעיקר לשימוש ביתי רגיל (ללא משחקים) ומעט לעבודה (תוכנות שירטוט וסימולציה אלקטרוניות), לשימושים אלה המחשב יותר ממספיק אולם ישנו שימוש כבד (מאוד) אחד והוא המרות ווידאו שמנצלות את כל 4 הליבות עד הסוף. בזמן האחרון הלוח אם מתחיל עוד יותר להשתגע עם תקלות שונות ומשונות והחלטתי בהזדמנות זו לשדרג ל i5 ולבצע OC בינוני או יותר. ה…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3029&scat=320&tcat=
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גיסי צריך לקנות נייד חדש. אמור להיות המחשב העיקרי שלו שבו הוא עובד עליו. הוא מסתובב בכל הארץ ומעביר הרצאות. מטרות המחשב: כתיבת עבודות בסביבת OFFICE. מצגות. גלישה באינטרנט. צפייה בסרטים. גודל המסך: רצוי גדול, כיוון שזה יהיה המחשב העיקרי שיעבוד עליו (לא יודע כמה גמישות יש כאן עקב מגבלות התקציב....) משקל רצוי: עקב מגבלות התקציב לא יודע כמה משחק יש בסעיף הזה - רצוי קל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: שימוש של שלוש שעות לפחות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: רצוי, אך לא הכרחי. WIFI: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל סטנדרטי יספיק. כונן CD/DVD? צורב: לא הכרחי. כונן Bluray: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנ…
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מחפש לחבר מפרט לישומי אינטרנט כלליים וגם קצת למשחקים, לא משהו תותח בתחום הגרפיקה אבל גם לא עגלה. עם מקלדת ועכבר אבל בלי מסך גם רמקולים לא חשוב פה בקיצור משהו מאוזן וסימפטי, הבחור לא גיימר כבד (: תודה,
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 3 מחשבים שכל מה שהם יעשו זה: 1. יקליטו טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל בשלושת הערוצים ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא יפנה למחשב הרלוונטי, ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. תצורת העבודה הכי נוחה (לפי הבנתי, אני אשמח לרעיונות לשיפור): עבודה מול מקלדת אחת ועכבר אחד (חיבור ל-SWITCH שמאפשר מעבר פשוט בין המחשבים, ע"י לחיצה על DBL-CTRL במקלדת או משהו כזה). עבודה מול 3 מסכים: א. אני חושב שכדאי קטנים כי קשה לראות 3 גדולים בבת אחת. ב. אני חושב שעדיף לא LCD מכיוון שכשמסתכלים מהצד האיכות נפגעת. איזה כרטיס וידאו ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? אני צריך HD בגודל …
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ( זול) למחשב לשימוש יומי בגלישה, עבודת תמלילים, ושאר הדברים הקלילים. חשוב שיהיה אמין וטוב. צורב כבר יש לי. ובנוסף האם מומלץ לקנות מ KSP ? ואם לא אז האם יש המלצות על חניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אתם בטח כבר רגילים לתקציב הזה, אבל יש לי כמה בקשות ספציפיות: תקציב - עד 3,800 כולל מערכת הפעלה * מטרות המחשב? לדוגמה: ישמש כמחשב בבית ובצבא - אינטרנט, סרטים (גם בHD), משחקים (בינוניים) * גודל המסך? 13" * משקל רצוי? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אם אפשר אז למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לנובו אז ככה, בהתחלה המליצו לי על Dell 3350 i5-2430m , שעולה 3,200 בלי מערכת הפעלה. אבל עובד בחנות אמר לי שהוא חלש ואפור ומתאים לעבודה משרדית אני אישית הלהבתי מהמקלדת המוארת אבל לא נו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP, וכשאני נמצא בבית אז אני תמיד עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול האם זה בסדר, והאם אחרי שאני מנתק את המחשב מהחשמל אני יכול להשאיר את המטען שלו מחובר לחשמל, או שמא עדיף לנתק את המטען מהחשמל בזמן שהמחשב לא מחובר אליו.
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
טוב, הרכבתי מפרט כשבראש ובראשונה התקציב שלי היה 6000 ש"ח מקסימום. הנה התוצאות: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 MSI 945PL Neo 620 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 195 ¤ 1 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ¤ 1 מחיר סופי: 5900 ¤ הייתי בבקשה רוצה לקבל דעות על המפרט. תודה
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-