ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך עוד כסף אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WATCH DOGS BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSIS 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1x Sager NP9377 (Clevo P377SM-A) Display: 17.3" FHD 16:9 "Matte Type" Super Clear Ultra Bright LED Anti-Glare Screen (1920x1080) Processor: Sager - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ (2.8GHz - 3.8GHz, 6MB Intel® Smart Cache) Ram: 8GB DDR3 1600MHz [1x8GB] Dual Channel Memory Graphics Video Card: NVIDIA® GeForce™ GTX 870M (6.0GB) GDDR5 PCI-Express DX11 [user Upgradeable] Primary Hard Drive: 1TB 7200RPM [sATA II - 3GB/s] Camera: Integrated Digital Video Camera Memory Card Reader: Internal 9-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MS Duo) Optical Drive Bay: Remove DVDRW Drive and Install Optical Bay Hard Drive Caddy Only Sound Card: Sound Blaster…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את ביצועי המחשב הנייד שלי במשחקים. רק כדי להבהיר - באמת שאין לי מושג איך לתחזק מחשב. הידע שלי מתסכם בערך בזה שאני יודע שמדי פעם צריך לעדכין דרייברים. אלא שאני אפילו לא יודע מה זה אומר, ובטח שלא יודע איך לבדוק אם אני צריך לעשות את זה, ואם כן, מאיפה. זו גם הסיבה שהבקשה שלי פה היא מאוד כללית - כיוון שאני פשוט לא מכיר דרכי תחזוק, אז אני לא יודע למקד את השאלה. לגבי החומרה עצמי, אני מניח שההגדרת תחת "המחשב שלי" מסכמות את זה, נכון? מקווה שאני לא מחמיץ משהו: HP Pavilion m6 Notebook Processor: Intel® Core i5-3210m CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz RAM: 8 GB System type: 64-bit
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs,Battelfield 4 ,Crysis 3,Assasins Creed 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום דרוש מחשב לעבודה עם אוטוקאד 2015 זה הדרישות של התוכנה http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2015.html 1. תקציב עד 2000 (אני מניח שאינטרנט אופיס וסרטים פה ושם יעבדו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב?תוכנת אוטוקאד (זה הדבר הכבד שבמחשב) אינטרנט אופיס וסרטי HD האוטוקאד הוא שימוש של פרנסה ככה שצריך שזה יעבוד חלק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות הם אלו של האוטוקאד לכן אני לא יודע אם בכלל להוסיף כרטיס מסך או להישאר על זה המובנה 3. האם יש צורך…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד חדש - לנובו z510. אתמול הפעלתי אותו והכל היה טוב, מקודם צפיתי בסרטון מסוים שיושב על המחשב (לא דרך האינטרנט) ואני רואה שמאחורי הסרטון יש רק רקע אדום,הצבע שבחרתי את מערכת ההפעלה, סגרתי את הסרטון ולא ראיתי כלום, רק את הסמן של העכבר. הפעלתי את המחשב מחדש, הווינדוס עלה ומבקש ממני סיסמא, הקלדתי את הסיסמא וזה נכנס למסך שחור שרואים רק את הסמן של העכבר. בבקשה עזרה המחשב חדש!! תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-1S6 אני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח לכונן מבוסס SSD. אני מבין שיש מספר ווריאצייות עובי של כונני SSD של 2.5", מה ווריאציה שמתאימה לי? האם זה כונן שיתאים לי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא הכי מבין ברכיבים של מחשב אבל לפי הבדיקות שלי המפרט הזה אמור להיות די טוב. מה שאני לא בטוח לגביו זה הלוח אם, המארז, ומה יותר חשוב למשחקים, מעבד או כרטיס מסך? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה. Intel Haswell Core i5 4570 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box, יחידות 1 ₪1018 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4409 Cooler Master essentials 140mm 1000rpm 16dBA Blue כחול, יחידות 1 ₪60 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3962 Gigabyte GA-B85M-HD3 Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪379 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4434 G.Skill F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 , יחידות 2 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3085 Westren…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה להחליף את המחשב השולחני שלו בבית. כל הפרטים בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ועריכה גרפית. כמובן שרצוי שיחזיק גם תכני HD, אבל אני מניח שזה לא פער כיום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ביומיום, עם הרבה טאבים פתוחים (לא רוצה שה-RAM יגביל פה, אז הייתי מעדיף 8GB). פוטושופ לעיתים קרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם מחפש מס מרכיבים בשביל להשלים את הרכבה של המחשב. אתמול קבלתי חלקים: מעבד: I7 4960X לוח אם: Asus Black Edition מארז: Obsidian 900D שניי כרטיסי מסך: R9 290X מה שחסר לי: ספק?--- אשמח לדעת איזה דגם של ספק אתם ממליצים לי לקנות זיכרון?-- אשמח לדעת איזה חברה לקנות ואיזה סוג?אני מעוניין במהירות 2400MHZ קירור למעבד?-- אשמח לדעת קירור נוזלי או אחר? אשמח שתתנו לי דגם מסויים דיסק קשיח?-- מתלבט בין סדרה 730 של אינטל לבין סמסונג 840 EVO?יש המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב: משחקים + עבודה משרדית גודל המסך : לא קריטי רזולוציית המסך: כמה שיותר גבוהה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא קריטי משקל רצוי: לא קריאי האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6+ האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI BT גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: הכל רק לא asus * כל דרישה מיוחדת : אין
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 6-7 שנים שלפני שנה החלפתי לו כרטיס גרפי ל GTX660 וספק כוח חדש 620W של Seasonic. לאחרונה המחשב החל להיתקע לעיתים ופירמוט מלא לא עזר...ולכן אני חושב לקנות חדש. בשל העובדה שהכרטיס גרפי חדש יחסית וגם הספק, אני מחפש מפרט בלי שני החלקים האלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים, מדיה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום . ברשותי מחשב נייד של סמסונג בן שנה בערך , לאחרונה שמתי לב שכשאר אני סוגר את המסך לדוגמא בלילה , בבוקר שאני מעוניין להפעיל את המחשב הוא לא נדלק , רק כאשר אני מחבר את המטען מסתבר שהסוללה התרוקנה לגמרי. חשוב לציין שאני סוגר אותו עם סוללה יחסית מלאה , ובנוסף בעבודה ללא מטען כאשר יש סוללה הוא מחזיק די הרבה זמן ונראה מאוד סביר. בעיה בסוללה ? במחשב ? בהגדרות ? תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי עד 1000-1750 שח גג, עדיף כמה שפחות. 2. שימושי המחשב -הורדת סרטים. הצגת סרטים וסדרות ב HD, גלישה באתרים ו STREAMING מ NBA.COM של משחקים לייב. זה שימוש תדיר ביותר אך לא דורש הרבה מלבד חיבור מהיר. לא יהיה שימוש עבור משחקים כלל. 3.המחשב יחובר לטלוויזיה של HAIER 32 אינץ בחיבור HDMI, לא יודע איזו רזולוזציה זה יציג אבל מעדיף כמה שיותר איכותי. 4. יהיה צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. 5.כרטיס הסאונד - עדיפה יציאה דיגיטלית אופטית שתחובר למערכת סרואנד של פיליפס. 6.שקט - עדיף שקט יחסית שכן ישב בסלון ולא יכובה לעולם 7.לא מתוכנן OC 8.אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. הרכבת המחשב יכולה להתבצע על ידי במידה וזה יחסוך משמעותית. 9.אין צורך בחנות ספציפית. זול כמה שיותר עדיף. מתגו…
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
טוב, אז לפני שאני מוכר את כרטיסי המסך שלי, ארצה לקבל את הערכת המחיר שלכם לגביהם. מדובר ב2 כרטיסי SAPPHIRE 100282SR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102857 וב2 כרטיסי SAPPHIRE TOXIC 100282TXSR Radeon HD 5850 1GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102881 בברכה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב שהלפטופ שלי קצת מזייף כאשר אני מריץ עליו משחקים, הוא מעולם לא היה מיועד להריץ משחקים כבדים אלא יותר משחקי קאזואל. המפרט שלו כרגע הוא: dell Inspiron N5110 i3 2330M 2.2 GHz Intel HD Graphics 3000 DDR3 4GB RAM חשבתי על הנושא ואני שוקל להוסיף לו עוד 4GB לראם אבל אני לא רוצה לבזבז את הכסף על זה אם זה לא ישפר שום דבר. האם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? דעות או אנשים שניסו בעבר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-