ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
i5 2.4 ghz 4GB זכרון 500GB איחסון 13.3 אינץ' כמה אפשר לבקש עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם קיים מחשב נייד במשקל נמוך (ultrabook) עם SSD סוללה בעלת 6+ תאים זיכרון 8GB ו..מעבד מהסדרה M בעל תדר עבודה של לפחות 2.5 ghz? בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני חושב שמדובר פה על תקציב בשמים לכזה דבר תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
HTPC כ-2500. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 אפשר לחרוג קצת אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - צפיה בתוכן HD, ניגון מוזיקה, לא משחקים - סביר שארצה לשתף את התוכן ברשת הביתית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - יש לי מקלדת עכבר - אולי צריך שלט אם זה מהווה שליטה טובה בניגון תוכן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא, ראה דוגמה במפרט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט אך לא חרישי. שלא ישימו לב אליו בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש. אני משתמש בעיקר ב-3DS MAX ו-UNITY3D כמפתח הדמיות גראפיות כבדות עם חישובי פיזיקה בזמן אמת...וגם משחקים. הגעתי למצב של תכנון סצנות במקס של שני מיליון פולי ויותר ואני זקוק לשדרוג רציני. תכל'ס נסגרתי כבר על מפרט ואני מעוניין לשתף אתכם כדי לשמוע חוות דעתכם לפני הקניה הדי יקרה אך מתבקשת. ובעיקר לגבי כרטיס המסך למי שמבין היות וזה הרכיב הכי חשוב במערכת ואני זקוק לכמה שיותר מעבדי קודה גם לפיזיקה בהדמיה אבל מצד שני ליתרונות שיתן לי כרטיס המסך המיקצועי החזק ביותר כיום בעבודה עם מקס. ההתלבטות היא או ה-k5100m או ה- GTX 880M כפול 2 ב-SLI מה שיכפיל לי את כמות מעבדי הקודה בחישובים כבדים בהדמיה אך יבטל היתרונות בעבודה בקאד...אשמח לדעתכם גם בנושא זה. זה המפרט: …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במינימום תקציב האפשרי אבל שיוכל להריץ BF4 על הגדרות מקסימליות עם FPS נוח המסך שלי הוא ברזולוציה של 1680x1050 המפרט שלי כיום הוא: I5 760 OC - 3.5GHz 4g ram ddr3 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 כרטיס מסך GTX 285 ספק כח חזק 750W של Crosair קשיח רגיל לא SSD. עם המפרט הזה אני משחק לדוגמא BF4 על הגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS נמוך יחסית. אני מחפש שדרוג לגיימינג במינימיום תקציב אבל שBF4 ירוץ על מקסימיום הגדרות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת עד 3 מכונות ורטואליות במקביל עם תוכנות עיבוד מידע ושרתי DB. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר , DB Oracle, SQL Server, Informatica, Microstrategy, Obiee ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הלוח אם שלי עשה את שלו ככה שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש מעבד I5 לוח אם שחוץ מכניסה לכרטיס מסך תהיה גם כניסת PCI אחת. 4 כניסות USB3 אחוריות ואם אפשר גם כניסות USB2 (אפשרי קדמיות). תומך SATA3. בדרך אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-16 גיגה 1600Ghz. תקציב: 2500 שח אין צורך ב-OC. מעבר לדברים יומיומיים אני רוצה להריץ עליו הרבה מכונות וירטואליות במקביל. יש המלצות מה לחפש במעבד/לוח אם או דגמים מסויימים מומלצים? עריכה: נראה לי שמצאתי לוח אם שתואם לדרישות שלי Asus H87M-Plus לגבי המעבד אני עוד לא בטוח. הכל נראה אותו דבר - - - תגובה אוחדה: - - - פחחח מזה? איך הגעתי לפורום הזה ^^
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המחשבים האלו : http://ksp.co.il/?uin=15931 http://ksp.co.il/?uin=21557 אני רואה שיש הבדל בלוח ובמעבד אבל מה ההבדל בפועל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני אשתמש בדף שרשום בנעוץ ואוסיף הערות משלי, תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודה עם סביבות פיתוח למיניהן: Eclipse, visual studio, FL וכו'.. , צפייה בסרטי HD, ואני חייב שהמחשב יוכל להריץ לי בצורה מסוימת משחקים כבדים כדוגמת- GTA,Call Of Duty, BattleField , Assassin;s creed וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6 אינץ', לגבי סוג המסך הבנתי שעדיף מאט כי אני אעבוד בסביבה מוארת ועדיף שהמסך לא ישקף את האור. * רזולוציית המסך? לגודל כזה של מסך, רזולוצית HD היא יתרון? אם כן ברור שאדיף 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? אני כנראה אסתובב איתו ביום, במשך הרבה שעות, אבל אני מוכן לסבול אם המחשב ה…
-
- 42 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי לכולם, אז כתבתי פוסט לפני כמה ימים בפורומים שונים לגבי מפרט HI-ENDי וקיבלתי בראש , לקחתי את הביקורת וחזרתי אחורה להתייעץ מהתחלה.... אז ככה קודם כל תקציר, ולמטה גם כתבתי בפורמט הפורום: יש לי מחשב שהרכבתי לפני מספר שנים, בזמנו הוא היה לא רע, אבל הוא לא מתמודד יותר מדי בכבוד עם רוב המשחקים החדשים (הסגנון שלי: CRYSIS, ASSASSINS CREED, EA SPORTS למיניהם, GTA וכו') אני מתלבט אם להחליף את כל המפרט (ואם כן אז לאיזה מפרט , בתקווה שיחזיק מעמד לפחות לשנתיים-שלוש) או חלקים נבחרים (זכרון, כרטיס מסך וכו') , אשמח להמלצות המפרט הנוכחי: CPU:Intel Core 2 Extreme QX9770 MOBO:DFI LP DK P45-T2RS PLUSM GPU: NVIDIA GeForce 8800 GTS RAM: PATRIOT 2x2GB - PC2-6400 (400Mhz CASE: AN…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב שולחני: 1. צפייה ישירה 2. גלישה באינטרנט. 3. עבודה משרדית לא כולל מקלדת עכבר מסך דרישות מיוחדות: 1. יציאת HDMI 2.ספק כוח טוב 3.צורב : iXtream Burner Max מהדגמים הבאים: iHAS124B iHAS224B iHAS324B iHAS424B iHAS524B iHAS624B תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, אשר נבנה ע"פ מפרט שהומלץ לי על ידי חברים הפורום לפני שנתיים +. לאחרונה התחיל להיות מורגש צורך בשדרוג, בעיקר במשחקים חדשים אך באופן כללי הכל מרגיש קצת outdated לאחר שהשתמשתי במחשב חדש של חבר. אני בעיקר משתמש במחשב למשחקים ומדיה. התקציב לא ידוע, אני מעדיף לשדרג את מה שצריך על מנת שיהיה לי "שקט" לפחות לשנתיים, ומטרת השדרוג היא בעיקר בשביל מהירות בהפעלת המערכת הפעלה לאחר אתחול, ו 2-3 משחקים קבועים (כונן SSD?) הרצת משחקים חדשים בהגדרות גבוהות (כרטיס מסך?) וחיבור מסך נוסף (עוד זיכרון?) להלן המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הזה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1070 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 690 ₪ - * מבצע * - Gigabyte G1.Sniper Z87 S1550 319 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 239 ₪ - Western Digital 500G 3.5'' Sata3 7200RPM 220 ₪ - CoolerMaster K280 420 ₪ - Thermaltake Smart SE 730W 80+ Modular 140mm Fan 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4598 ₪ למזומן 4689 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים רציתי לשאול כמה דברים. 1. האם הלוח אם הזה מתאים לOC, לSLI של הGTX770, והאם הוא מתאים למעבד? 2. מה אתם אומרים על הספק? אני לא כל כך אוהב את Tt מאז שעקצו אותי עם אזנ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה אז אני רוצה לשפץ קצת את המחשב שלי עכשיו התחלתי בלוח אם ומעבד, אם מישהו יוכל לתת לי עצה במה להמשיך לשפר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים assassin's creed, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית BenQ 16:9 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-