ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סטנדרטיים כמו fifa וכאלה, צפייה בסרטי בלו-ריי, שמייעת מוזיקה קבצי FLAC באיכות גבוה חשוב הסאונד אך לא צריך כרטיס קול צריך רק SPDIF א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עבור אבא שלי שעובד במסחר היום יומי בבורסה האמריקאית המחשב צריך להיות בעל יכולת עיבוד נתונים וקבלת נתונים מהרשת במהירות מירבית וכמו כן הוא צריך להתחבר ל4 מסכים! את המסכים כבר יש לי התקציב הוא למחשב עצמו בלבד! לפי תוכנת המסחר שבה הוא עובד אלה הדרישות מערכת: [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #e8e8e8]System requirements[/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]Processor[/TD] [TD]Multi-core Intel® or AMD®processor at 3 GHz or faster[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f8f8]Memory (RAM)[/TD] [TD=bgcolor: #f8f8f8]4 GB or more[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hard Drive[/TD] [TD]Solid State Drive (SSD) or 7200 RPM drive 1 GB free space or more[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #f8f…
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פרקו את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוכשת גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אם אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
: מעבד:G620 לוח:MSI H61M-E23 4GB RAM DDR3. דיסק קשיח 500GB. כטיס מסך HD 6850 שווה? יריץ BF4 על High? תודה.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד i7-3612QM תדר שעון 2.1Ghz 8GB זכרון מסך 17.3 1TB אחסון כולל מערכת הפעלה Windows 7 מקורי ברשותי כשנה ו4 חודשים וקיימת אחריות 3 שנים במצב חדש ללא שריטות\פגיעות כמה לדעתם אוכל ושווה לי למכור אותו? בתודה מראש, skyline
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר שאלתי והציעו לי בין היתר ללכת על מחשב מותג. יש לי את : Dell OPTIPLEX 3020 SFF I5- 4570/500GB/RW/4GB DDR3/WIN8PRO 64B ENG DG TO 7/3Y-OS ב2600 ש"ח ללא ציוד נלווה. האם ללכת על זה או שאוכל לוותר על I5 ועדיף לבנות מחשב עם I3 וכונן SSD במקום (מבחינת עלויות. אני יודע שזה לא אותו רכיב)?
-
- 33 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, * ההודעה נערכה מחדש בהתאם לחוקי הפורום עקב המלצה של smalul ועקב חוסר בתגובות. אני צריך מחשב לעסק, הצרכים הם אופיס, אימילים ואינטרנט. [TABLE=width: 633] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Alpine 11 GT[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] [TD]G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]On Board Intel HD Graphics 4400[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD]Western Digital Caviar B…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בייעוץ: . מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלומות לכם, תקציב מקסימלי - 3K. שימושי המחשב - אינטרנט ומשחקים. (מיועד להוריי, כאשר אבי חובב משחקים, אך לא בצורה קיצונית או "כבדה"). ציוד היקפי - אין צורך. רכיבים שאין צורך לכלול - כונן DVD/RW, מארז (CM690). לא מתוכנן OC / אין צורך במערכת הפעלה / רכישה בימים הקרובים - רצוי מחנות באיזור נס ציונה והסביבה (ז"א, רשל"צ / רחובות). אחרי זמן רב מאוד מחוץ לתחום (עד כדי כך ששכחתי את היוזר שלי כאן בפורום ונאלצתי לפתוח חדש), נעזרתי בחברים סביבי (הפעילים בתחום) - וזאת ההצעה שהומלץ לי עליה: מעבד - I3 4130 קירור למעבד - AC Freezer 11 PRO Rev 2 לוח אם - Asus B85M-G זכרונות - G.Skill AGEIS 2X4GB DDR3-1600Mhz ULV כרטיס מסך - AMD Saphhire R7-250 BOOST 2GB DDR3 דיסק קשיח - WD Cabiar Green …
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי חברים - לפני שבוע נתתם לי אחלה ייעוץ לגבי מפרט: מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B85N כמות: 1 - מחיר: ₪437 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim כמות: 1 - מחיר: ₪189 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪183 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪415 כונן אופטי: LITE-ON DL-8A9SH-01 x8 Slim DVDRW כמות: 1 - מחיר: ₪139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי ע…
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע להונג קונג מחר ואני מתכנן לקנות שם מחשב נייד. המחירים שם זולים מבארץ, ואין בעיה אם תביאו קישור למחשב נייד שנמכר בארץ במחיר החורג מ1000$ כי שם הוא כנראה יכנס בתקציב (אלקטרוניקה מאוד זולה שם) שגם ככה גמיש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, מעט משחקים ושמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-15" כדי שיוכל להתנייד באופן נסבל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-