עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ishapach,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4,500 ש"ח שיחזיק גם משחקים כבדים כמ CRYSIS וכו.

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by golans1,

קניתי מחשב דל עם מערכת הפעלה ויסטה מדגם סטודיו 1555 האם אני אקבל את חלונות 7 בחינם ? גירסה מלאה או שדרוג ? מישהו יודע איך התהליך הולך להיות מול דל ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

4. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by InFiNiTi,

זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by משה...,

רציתי לשאול אם יש מישהו שקנה מחשב בעודפים וזה באמת עבד לו טוב כי בעודפים יש פשוט מחירים מטורפים

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקיי אז אחרי שנתיים בלי שדרוג , הגיע הזמן. אז ככה אני פחות או יותר סגור על מה אני רוצה. מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray אני כנראה משיג אותו במחיר של 800 שקל. לוח אם: התלבטות בין MSI ל Abit . יש ל Abit לוח אם מדגם : ab9 pro intell p965 האם הוא לוח טוב או שיש לוחות טובים יותר ? המחיר שלו 850 שקל. אני מוכן להשקיע עד 900 שקל. זכרון : אני הולך על 2GB אבל אני לא יודע איזה חברה איכותית. אני לא מחפש את הטופ שבטופ אבל משהו שיהיה שווה את ההשקעה. אני מוכן להשקיע עד 1700. כרטיס מסך : ת'אמת, אין לי מושג מה קורה היום בשוק ומה יבוא בעתיד. אבל אני יודע שאני הולך לשחק המון wow וכנראה עוד מספר משחקי תפקידים כבדים יחסית. אני מוכן להשקיע עד 1800 שקל. דיסק קשיח : בחרתי ב…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. פירטתי את הכל בכותרת, תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by buttmanz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום חבריי המלומדים, אני מקווה שלא עברתי או אעבור על אף אחד מחוקי הפורום. אתחיל מזה שאני סטודנטית בבצלאל שנה א' באמנות ולא נדרש ממני אבל אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. אני לא מבינה בכלל בנושא הזה אז אני באמת מבקשת עזרה... חשוב לי שהמחשב ישמש אותי לטווח ארוך של לפחות 4 שנים, שיהיה מסוגל להחזיק את תוכנות אדובי ושאוכל לחבר לו פד איור. בגדול אני רק לומדת כרגע לעבוד על התוכנות אבל אני לא רוצה להיות מוגבלת מבחינת המחשב שלי. מעדיפה שהוא יהיה מסוגל לעמוד בהכל בגבורה מבלי שבשנה ג' אצטרך להחליף אותו ומצד שני אין לי צורך במחשב הטוב ביותר בשוק כי האמנות שלי לא מתבצעת אך ורק במחשב וחבל לי על הכסף. כסף- תקציב לא יותר מ5,000 ש"ח וגם זה נשמע לי מופרז אבל שוב…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום לקהילה, הקטנטנים כבר גדלו ומתחילים לקבל משימות מחשב בבי"ס, להתעניין במשחקים וכו'. אנחנו מעוניינים לקנות מחשב נייח לשימושי office בעיקר אבל שיוכל להתמודד גם עם משחקים כדוגמת מיינקראפט (זה הקטע שלהם כרגע). מה שחשוב לנו - אמינות ועמידות. תקציב: 2000-3000 כולל מסך. לגבי המסך - אין דרישות מיוחדות. האם מחשב בקופסה קטנה (מיני? טייני?) רלוונטי? אשמח להמלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by epichorus,

שלום , צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לחבר. דרישותיו : מסך 14" , מחשב מיועד לגלישה ,סרטים מוזיקה ותוכנות בסיסיות. האם המחשב הבא כדאי למחירו : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5583&perur=2&t=1&c=322 או שבמחיר זה ניתן למצוא מחשב בעל יחס עלות - תועלת טוב יותר... ? תודה

18. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן. א) fifa 2010, prototype ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אני מעדיף מחשב מבוסס אינטל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  19. LCD ASUS MW221U 22" ---- 1890NIS Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB --- 940NIS ASUS MOTHERBOARD P5B-Plus s775 Core 2 Quad, Intel P965, DDRII 800, PCI-E --- 900NIS RAM 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC --- 540NIS ASUS - 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E --- 785 NIS Creative Audigy SE 7.1 (PCI) --- 135 NIS Western Digital - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II --- 350NIS ASUS - DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA --- 200 NIS TV -- AverMedia DVD EZMaker PCI Deluxe - 345NIS ו.... כן אני אוהב ASUS תודה

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by shemesh,

מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש

22. Started by 1yariv,

שלום וערב טוב : אני מתכנן קניית מחשב בעוד כחודש בסכום של 4000 ש"ח , המחשב מיועד למשחקים )ברמה של doom 3 אני מקווה( אינטרנט וקצת ישומים משרדיים. זה מה שאני הרכבתי : amd 2500+barton abit nf7-s2 kingston 512mb ddr400 innovision fx5200 128 mb צורב LG מסך 17 אינץ שטוח LG עכבר+מקלדת+רמקולים כונן 1.44 wd 80 gb sata מארז סימפטי של חברה בשם אוטופיה עם מאורר צד כל הסיפור באזור ה-3800 ש"ח וזה כולל הרכבה , האם כרטיס המסך מספק למשחקים ? אם לא מה אתם ממליצים? כמו כן האם להשקיע במייצב מתח ו\או ups בתודה מראש ואחלה ערב

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  23. * מעבד Intel Pentium Dual Core Mobile T2410 2.0GHz * מסך רחב WIDE 15.4 לחוויית צפייה מושלמת! * דיסק קשיח ענק 250GB S.ATA * חבילת זיכרון ענקית DDR2 667MHz - 3072MB * כולל קורא טביעות אצבע משולב לאבטחה מושלמת * תקשורת אלחוטית WiFi + BlueTooth * קורא כרטיסי זיכרון למצלמות * צורב DVD-RW DL דו שכבתי ותומך בכל הפורמטים * מערכת הפעלה מקורית VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTER * מצלמת אינטרנט מובנית. כל זה ב3400 ש"ח ולהזכיר שהמחשב מבית לנובו

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by rap_tr,

מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.

25. Started by CR7,

אשמח להתייעץ לגבי מחשב גיימינג ועיצוב עד 7K כמה נקודות חשובות: 1. יש צורך בווינדוס 2. SSD 500-512G 3. אין צורך במארז מצועצע 4. מעבד אינטל i7 5. כרטיס מסך geforce, נכוויתי קשות מ ATI RADEON 6.ספק כח, המליצו לי עם הטכנולוגיית+80, מה דעתכם 7.כונן קשיח 1T רגיל נוסף. 8. זכרונות 16-32G כרגע ברשותי מסך מחשב מסך מחשב Samsung U24E590D ‏23.6 ‏אינטש סמסונג יש אפשרות לשדרג מעבר לתקציב. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.