עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d1zzy,

אני מחזיק בT61 בן חודש וחצי. עד עכשיו הכל עבד חלק. היום בזמן טעינת הווינדוס (Vista Business 32bit), לאחר הקשת הסיסמא של היוזר, הופיע לי מסך שחור. הסמן של העכבר היה על הצג, ואפשר היה להזיז אותו, אבל חוץ מזה כלום. לא נותר לי אלא לכבות אותו בצורה אלימה (החזקת מקש הכיבוי במשך כמה שניות). כשהדלקתי אותו מחדש היתה אותה בעיה, ושוב כיביתי אותו באותו אופן. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב, במקום להקיש סיסמא, השתמשתי ב-Fingerprint Logon, והווינדוס עלה. יש לציין שבפעם האחרונה שהשתמשתי במחשב (אתמול בערב) לא התקנתי שום דבר חדש, וגם הwindows update לא התקין כלום.. יש למישהו פתרונות? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המחשב מתחמם ברמה די גבוהה למרות שהמאוורר וגוף הקירור תקינים. יש המלצה על משטח קירור למחשב הנ"ל ? הנייד אמנם "13 אבל אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב נייד של "15. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mastercod,

שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, מה דעתכם על המפרט? לא מתוכנן OC, לא זקוק לציוד היקפי ויש לי מארז. CONROE CORE 2 DUO E8400 3.00Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L CORSAIR DUAL 2x2Gb TWIN2X4096-6400C5 800Mhz DDR2 WESTERN DIGITAL WD2500KS SATA2 250Gb 7200RPM 16Mb BUFFER PALIT Radeon HD 4850 512MB HDMI Sonic ENERMAX EG425P-VE Noisetaker II 420W Arctic-Cooling Low Noise (775) Freezer 7 Pro סה"כ 3870 ש"ח

8. Started by DeshDesh,

היי. אני סטודנט למדעי המחשב, אך גם עובד כמתכנת. אני צריך מחשב נייד בעיקר ללימודים, כאשר מידי פעם אני אולי אריץ עליו קימפולים והרצת סביבות פיתוח, אבל זה לא באופן יומיומי, כי רוב השימוש יהיה בכיתה. בשיטוט באינטרנט מצאתי את ההצעה הבאה: http://www.buy2.co.il/o/9ddba73d-8896-4765-bbd7-32000920b48c?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=TOP10_18_10_2013 חיפשתי קצת ביקורות ועושה רושם שזה מחשב נייד בסדר, אך רציתי לשמוע את דעתכם, או אולי המלצה על מחשב אחר בתקציב הנ"ל. אין לי צורך בלהריץ משחקים, ויש סיכוי גדול שאני בכלל אתקין UBUNTU ואפטר מהוינדוס ששם, ולכן אני בסך הכל צריך מחשב סביר. המסך צריך להיות 15.6 והמשקל - עדיף כמה שיותר נמוך. תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by omrit,

שלםו אני מחפש מפרט ב 2700-3000 ש"ח כולל הרכבה בלי מסך ובלי חריגה, ובלי ציוד הקפי... לעבודה משרדית, עם כרטיס מסך DVI+TV OUT. עדיף מלוג'יק.... תודה!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by ishapach,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4,500 ש"ח שיחזיק גם משחקים כבדים כמ CRYSIS וכו.

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by golans1,

קניתי מחשב דל עם מערכת הפעלה ויסטה מדגם סטודיו 1555 האם אני אקבל את חלונות 7 בחינם ? גירסה מלאה או שדרוג ? מישהו יודע איך התהליך הולך להיות מול דל ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

13. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by InFiNiTi,

זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חוות דעת לגבי המחשב הבא : שישמש למשחקים כגון cod , fifa , need for speed .... מעבד Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel P43 LGA775 זיכרון G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MH Kingston /OCZ/ HD WD \Seagate 500GB 7200RPM 16MB SATA2 כרטיס מסך Gigabyte George 9600GT 512MB DDR3 מארז + ספק COMPUCASE 6C28 +Hec 400W Vn PSU תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים של צפייה בסרטי HD כבדים, משחקים בינוניים גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים בטווח המחירים הזה. כמה שאלות נוספות: אני מעוניין לקנות מחשב מחודש (refurbished) ורציתי להתייעץ האם מהלך כזה הוא נכון? מה המדיניות של חברות לגבי אחריות למוצרים מחודשים? איזה חברה נותנת את האחריות הבינלאומית הטובה ביותר והאם שווה להתפשר בביצועים על מנת לקבל אחריות טובה? (קראתי את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372787.0 רוצה לשמוע עוד דעות) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by משה...,

רציתי לשאול אם יש מישהו שקנה מחשב בעודפים וזה באמת עבד לו טוב כי בעודפים יש פשוט מחירים מטורפים

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אוקיי אז אחרי שנתיים בלי שדרוג , הגיע הזמן. אז ככה אני פחות או יותר סגור על מה אני רוצה. מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray אני כנראה משיג אותו במחיר של 800 שקל. לוח אם: התלבטות בין MSI ל Abit . יש ל Abit לוח אם מדגם : ab9 pro intell p965 האם הוא לוח טוב או שיש לוחות טובים יותר ? המחיר שלו 850 שקל. אני מוכן להשקיע עד 900 שקל. זכרון : אני הולך על 2GB אבל אני לא יודע איזה חברה איכותית. אני לא מחפש את הטופ שבטופ אבל משהו שיהיה שווה את ההשקעה. אני מוכן להשקיע עד 1700. כרטיס מסך : ת'אמת, אין לי מושג מה קורה היום בשוק ומה יבוא בעתיד. אבל אני יודע שאני הולך לשחק המון wow וכנראה עוד מספר משחקי תפקידים כבדים יחסית. אני מוכן להשקיע עד 1800 שקל. דיסק קשיח : בחרתי ב…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. פירטתי את הכל בכותרת, תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by buttmanz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חבריי המלומדים, אני מקווה שלא עברתי או אעבור על אף אחד מחוקי הפורום. אתחיל מזה שאני סטודנטית בבצלאל שנה א' באמנות ולא נדרש ממני אבל אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. אני לא מבינה בכלל בנושא הזה אז אני באמת מבקשת עזרה... חשוב לי שהמחשב ישמש אותי לטווח ארוך של לפחות 4 שנים, שיהיה מסוגל להחזיק את תוכנות אדובי ושאוכל לחבר לו פד איור. בגדול אני רק לומדת כרגע לעבוד על התוכנות אבל אני לא רוצה להיות מוגבלת מבחינת המחשב שלי. מעדיפה שהוא יהיה מסוגל לעמוד בהכל בגבורה מבלי שבשנה ג' אצטרך להחליף אותו ומצד שני אין לי צורך במחשב הטוב ביותר בשוק כי האמנות שלי לא מתבצעת אך ורק במחשב וחבל לי על הכסף. כסף- תקציב לא יותר מ5,000 ש"ח וגם זה נשמע לי מופרז אבל שוב…

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום לקהילה, הקטנטנים כבר גדלו ומתחילים לקבל משימות מחשב בבי"ס, להתעניין במשחקים וכו'. אנחנו מעוניינים לקנות מחשב נייח לשימושי office בעיקר אבל שיוכל להתמודד גם עם משחקים כדוגמת מיינקראפט (זה הקטע שלהם כרגע). מה שחשוב לנו - אמינות ועמידות. תקציב: 2000-3000 כולל מסך. לגבי המסך - אין דרישות מיוחדות. האם מחשב בקופסה קטנה (מיני? טייני?) רלוונטי? אשמח להמלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים