ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד. התקציב הוא באזור ה 2500. גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני. משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות. כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10). באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Intel Core i3-380M 4GB 500GB ”15.6 תוצרת Dell דגם Inspiron IN5010BKi38 אתמול נסתי לחלק את הארדיסק. דרך הויינדוס ב-Manage ולעשות SHRINK הוא עשה את הפעולה אך לאחר שעשיתי RESTART המחשב לא רוצה לעלות הוא מנסה כל הזמן לעשות תיקון אך מראה כאילו שהמערכת הפעלה על ארדיסק בנפח 0 ניסיון נוסף לעלות את המחשב מ-LINUX גם הוא לא נחל הצלחה וניתקע באמצע. ב-PARTITION MAGIC הוא מזהה ארדיסק אבל רושם שהוא דפוק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לציין שיש לי כבר כרטיס מסך שהוא יחסית טוב וחדש amd radeon hd 7770 ואני רק צריך לשנות את חלקי המחשב שיהיו טובים ושיעבדו עם הכרטיס מסך שלי.1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO LOL PAYDAY 2 BATTLEFIELD 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות בין ASUS ל TOSHIBA אחרי צימצום והבנת הצרכים שלי צימצמתי לשני דגמים השימוש שלי במחשב: קצת פוטושוף, סקצ'אף עם רינדורים בסיסיים (תלת מימד) , אוטוקאד (דו מימד), גלישה מרובה באינטרנט ,אופיס ,ללא צורך במישחקים או סרטים. מצורפים קישורים למפרטים תודה רבה אשמח לחוות דעתכם http://www.visualdg.co.il/catalog/product.aspx?maincat=8&cat=39∏=1136&page=1&psize=30 http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-A500-1HK/1085930/toshibaShop/false/ המחיר שלהם שווה כ 6500 שח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם הוא הצד החלש שלי.. בכל מקרה חשוב לי להגדיר את המטרות של המחשב קודם: לא לגיימינג! כלל לא. המטרה של המחשב היא מטרות כלליות + קצת עריכה על תוכנה בשם solid ואולי בעתיד עוד כמה דברים. (זה לא בשבילי זה בשביל חבר). המטרה העיקרית של המחשב היא שיחזיק כמה שיותר זמן! לא שנה וחצי שנתיים שזה הממוצע של משחקי גיימינג, כי לא בשביל זה המחשב. המפרט הראשון: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6251 Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 219.00 ¤ 1 219 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 789.00 ¤ 1 789 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 5…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15" * רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (לא יותר מדי כבדים , סגנון League Of Legends, Counter Strike ושאר משחקי הרשת הפופולריים שיהיו על FPS גבוה ועל מקסימום דרישות..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר קטן יותר טוב, לא יודע את ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים כאשר יש סרט מתנגן ברקע כשהוא לא מחובר לחשמל על מקסימום בהירות. יותר מזה לא (רוב הזמן הוא יהיה מחובר לשקע חשמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מחוץ לנורמה, עדיף כמה שיותר כניסות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש=] אני צריך מחשב לגיימרים תקציבי הוא 8 אלף ש'ח מטרות המחשב: משחקים כבדים והורדות אני צריך שהמחשב יכלול מקלדת שלא עולה על 200 ש'ח שיהיה מארז נחמד,משהו שיראה עצבני=] שהמחיר יכלול הרכבה +בדיקה מחשב שקט,לא בהגזמה - פשוט שלא יעשה לי חריקות הדרישות מהמחשב שהוא יריץ מצורה מקסימלית++ את המשחקים- קריסיס,קול אוף דיוטי4,קונטר סטרייק סורס ועוד דרישות מיוחדות: כרטיס קול חזק+++ [move]תודה לעוזרים[/move]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב all in one לשימוש ביתי. מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט ולימודים (של ילד בעיקר) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר עם זיכרון מספק. אשמח להמלצות על מפרט מומלץ ועל סוג המחשב. תודה רבה מראש!!!! (תקציב סביבות 4000)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
e6300 asus p5b 2G 800 של digma 8800gts 320mb wd 250gb sata 2 16mb ENERMAX LIBERTY 400W mini typhoon מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM SILVER w/o PSU LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA הרכבת מחשב 150 סה"כ 7000 אני גר באילת וזה מפרט מחנות באילת וזה אחד מהשיקולים שלי שזה היה ליד הבית אבל עם המפרט לא משהו אז אין לי בעיה לקנות במרכז. בלי OC אולי קטן בעתיד המפרט למשחקים ומוזיקה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב שלי למכירה? מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם אסוס - p4p800 deluxe DDR 400 זיכרון קינסטון - 3GBX1GB=3GB דיסק קשיח 320GB - SATA צורב DVD LG דואל-לייר כונן DVD כונן 1.44MB כרטיס מסך AGP - GF FX 5700 - 256MB כרטיס קול O/B כרטיס רשת O/B מה מחיר שלו אמכור אותו? למה אני רוצה לימכור כי אני רוצה ליקנות מחשב נייד חדש. בתודה מראש מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב - ככל הנראה מבוסס core i5. ברשותי מחשב ישן, בן 6~ שנים בערך ומחשב קצת חדש יותר בן 3~ שנים. רכיבים מעניינים במחשב הישן: ספק כוח Enermax Liberty 400W דיסק קשיח WD6400AAKS-22A7B2 (אם אני לא טועה הוא SATA 2 ו- 7400RPM) מארז די גדול ומרווח(לא זוכר את הפרטים המלאים) מחשב חדש יותר(מעבד AMD Phenom II X4 940 3GHz): כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Silver Power 650W חשבתי לנתק את הכרטיס מסך והספק כוח מהמחשב החדש יותר ובמקום לשים את הספק כוח מהמחשב הישן(את ה 400W), ואת הספק 650W לקחת לטובת המחשב שאני מתכנן לקנות. בנוסף חשבתי להשתמש בהרד דיסק הישן במחשב שאני עתיד לקנות, הוא די ישן אבל עובד בסדר. שאלותי, זה בכלל אפשרי לעשות מה שאני מתכנן עם ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 546.61 ] 1 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 499.99 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card [ ¤ 1073.71 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Tosh…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-