ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט שיתאים למשחקים כבדים ללא מסך וללא צורב , תקציב של עד 5000 ש"ח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L750-1KU/1113051/ מה אתם אומרים ? נייד עד 3200 תקציב מקסימום האם זה הנייד הכי חזק שאני יכול לקנות במחיר כזה? אני צריך I5 לפחות 500 גיגה דיסק קשיח לפחות 4GB זיכרון כרטיס מסך שיצריך סרטים בפול HD ומשחק של פיפא בקטנה, לא מתכוון לשחק משחקים עליו 15.6 מסך ואהבתי שהוא אדום! האם יש לכם המלצות אחרות ? ומה דעתכם עליו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד מקצועי וחזק שיכול לעבוד קשה בין אם זה תוכנות כבדות ומשחקים. יש לי התלבטות בין שניי מחשבים ניידים dell ו-hp . http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957951 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3522&products_id=31429 הדל כרגע לא זמין אבל האם שווה לחכות או לקנות את hp ? שמעתי שהשירות של דל גרוע מאד והאחריות היא לא ממש אחריות ... האם יש בזה משהו ? יש לי תקציב ואני רוצה מחשב אמין אין לי כח וזמן לתקלות ריצות ותירוצים מנותני אחריות למניהם (יש לי מספיק נסיון מאייבורי אבל זה לא קשור לעניין .) התקציב הוא מקסימום 7000. אם יש לכם מחשב טוב יותר אשמח לשמוע עליו. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לדוד שלי במקסימום 2000 שקל! השימושים בסיסיים מאד, בלי משחקים, רק משחקים של וואלה כיף.. אבל עדיין צריך כ.מסך טוב כי הוא רוצה ויסטה, אז צריך להכניס גם כ.מסך שיריץ ויסטה.. וזהו.. רק אינטנרנט אופיס ודברים כאלה.. לא צריך ציוד נלווה..
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בקניית מחשב חדש, פעם ראשונה של נייד. אני מתחיל ללמוד הנדסת בניין המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח כך שהוא צריך להיות חזק *תקציב - עד 5000 שקל , יש אפשרות לקנייה באילת * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסת בניין, טיפה עריכה גראפית ( פוטושופ, premier) וקצת למשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14 אינץ * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ל5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח + 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו, עריכת תמונות, תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, AfterEffect- שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF, COD,Withcer 2 ומשחקי רשת RPG למינהם. -Dell 2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי על מערכת מבוססת אתלון 64 (3400 לצורך העיניין,) על לוח לסוקט 754, עם גיגה ראם. וכל השאר זניח. בזמן הבירורים, עלו בי כמה סוגייות: 1.האם כדאי להמתין ללוחות בשקע 939 + מעבדים בשקע הנ"ל במחירים נורמאלים? 2.כמה הבדל יש בין ה 3400 ל 3200 (לא מתחשק לי להשליך את כספי לחינם)? 3.האם שקע 754 יעלם בסופו של דבר? (מבירורים שערכתי בנושא עלתה תשובה לא חד-משמעית.) במידה ואכן כדאי לרכוש מחשב חדש בתקופה זאת, האם המפרט הבא מומלץ?: 4.יבוא אישי מחו"ל בא בחשבון? amd 64 3400 (clawhammer core) Epox 8KDA3j Geil 512 MB PC3200 400 MHz with cooling X2 albatron ge -force 6800 GT seagate 120 HD 8MB buffer serial - ata hermaltake TT420 WATT Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black אודה לכל מ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב הישן שלי! פעם הוא היה ככה: 800 mhz 256 ram ge force mx 200 היום: amd sempron 2800+ GA-K8NS -לוח אם 512 ram readeon 9550 128mb איך הוא? יחזיק לי שנה שנתיים למשחקים? תודה מראש...
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו אני רוצה לבנות את המחשב על ידי קניית כל החלקים מאתרים שונים כדי לבזבז פחות כסף. יש חסרונות לדבר כזה? כמו אחריות או משהו דומה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה כיום! אגב המחשב בן שנה ושמונה חודשים מפרט! INTEL DUAL CORE E5500 2.8 ASUS G41T-M LX Gigabyte NVIDIA GeForce GT 430 GPU 1GB DDR3 kingston 4gb ddr3 1333 JUMPER 80+ 550W Arctic Freezer XTREME Rev 2
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לבר מיצווה, ילד ב 13. דרישות המחשב לא גדולות, אך כך שהמשחקים יעבדו, לא הכי חדשים, אך גם עם בעתיד יתקין משהוא שיעבוד על מינימום. מחפש מפרט ללא מסך, מפרט שמצליך לבנות בעצמי, מגיע עד 4 ויותר...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אח של חבר שלי רוצה עכשיו לקנות מחשב למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים על המפרט הזה והאם אפשר לשפר אותו בדרך כל שהיא? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 334.97 ¤ logic pc AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU 674.90 ¤ logic ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 530.00 ¤ logic 512MB A-DATA 630¤ KSP msi RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1250 ¤ KSP Seagate 120GB 7200 rpm Serial ATA HDD 562.42 ¤ logic Sony 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ LOGIC Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD 229.98 LOGIC Computer Assembly 160.00 ¤
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו. המחיר שלהם נע סביב 2000 ש"ח. האסוס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 הלנובו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 ההבדלים הם שבאסוס יש מסך 10 אינץ לעומת 12 אינץ'בלנובו. באסוס יש מעבד N280 ובלנובו יש מעבד N270. באסוס זמן הסולל מספיק עד 10 שעות לפי היצרן, ובלנובו פחות. באסוס יש לי אפשרות לשדרג ל-2GB כשבלנובו לא מצאתי איך לשדרג. אני יותר נוטה לאסוס, אבל האם מסך 12 הוא עד כדי כך משמעותי לעומת מסך 10? האסוס לוקח בכל הפרמטרים, פרט למסך... האם זו סיבה לשנות את הבחירה ללנובו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט שאני חושב שיתאים לגיימינג ב-2K ב-144HZ. אשמח למשוב שלכם : מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700 Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 1277 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 477 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 524 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 297 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 379 מאווררים למארזים: Antec Prizm KIT 3X120mm ARGB fan+2…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר (סוף סוף) אני קונה מחשב חדש אז אלה הדרישות שלי מהמחשב אני רוצה לעשות OC ולהגיע לבערך 3GHZ מערכת הפעלה ויסטה 32/64 סיביות הום פרימיום כרטיס מסך 8800 GTS 640 MB מעבד אינטל לOC כמובן ללא מסך מהחנות SkyPC הצעות (לא חובה) : אם אפשר לנסות להכניס לוחP35 אם אפשר להכניס קרור למעבד ושאלה: האם כדאי לקחת זכרונות 800 הכי זולים מפה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27455=27967&DB27457=28048&DB27456=28033 או לקחת של חברה עם "שם" ו.. האם כדאי לקחת AMD במחירים של היום? תודה לכולם על ההצעות תודה רבה לכולם, ואם החסרתי פרט אחד אז תתקנו
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיהיה חזק ויוכל להריץ את רב אם לא את כל המשחקים שקיימים כיום ואת אלה העומדים לצאת... אני רוצה להשקיע בסביבות 8000 ש"ח (אפשר להתגמש בעוד כמה מאות ואפילו עד 9000 ש"ח במידה וההבדל בתמורה הוא ממש גדול) חלק ממליצים לי על אינטל וחלק ממליצים על AMD , חלק ממליצים על גי'פורס וחלק על ATI... אני ממש מבולבל מהנושאים הללו. אני בעיקר חובב משחקי אסטרטגיה ולא אוהד שרוף על משחקי SHOOTER אבל אני רוצה מחשב חזק בכל זאת שיחזיק לי לעוד הרבה זמן ויריץ באופן מכובד מאוד את COMMAND AND CONQUER 3 העתיד לבוא אלינו ב- 2007. (הבנתי שמשחקי EA עובדים טוב יותר עם אינטל - תקנו אותי אם אני טועה). בנוגע למסך - אני מחפש מסך רחב מינימום 19" בטווח מחירים של 2000-3000 בער…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, צפייה בסרטים, מוסיקה, גלישה באינטרנט ושימושים רגילים. המפרט אמור לכלול: מעבד AMD, לוח אם איכותי, לפחות 1GB זיכרון איכותי, כרטיס מסך משתלם ולא יקר מדי, דיסק קשיח לפחות 200GB, צורב DVD איכותי ומהיר, כונן פלופי, ספק כוח איכותי וחזק, מארז נחמד, קירור טוב למעבד. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-