עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avr256,

שלום, אני כיום עם נייד די חלש ולצורך לימודים (תכנות) ולילדיי אני צריך לקנות נייח בעל ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by diva82,

בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 485 ש"ח 6230 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, אחרי 8 שנים המחשב שלי מתחיל להתפורר... אשמח שתתנו לי הצעה למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - FIFA 15 ו-GTA5 כשיחליטו לשחרר אותו ל-PC... סרטים - 1080p ומעלה. VMים - 2 מכונות במקביל. פה ושם תכנות בסביבות VisualStudio או Eclipse. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24 אינץ', רזולוציה טבעית 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המקלדת נעולה על המקשים המשניים, לדוגמא, במקום האות M מופיעה הספרה אפס, אני רואה על הצג הקטן שמופיע הסמל של מנעול ומתוכו הספרה אחת. אני מנסה ללחוץ על FN + NUM LUCK כדי לשחרר את הנעילה, אבל כלום לא קורה, כיצד ניתן להחזיר את המקלדת לתפקוד רגיל ? הבעיה החלה לאחר שפירמטתי והתקנתי Windows 7 Ultimate Final, נראה כי מקש ה FN כלל לא מתפקד, ומכאן כנראה הבעיה. מה עלי להוריד, ומהיכן, ע"מ שמקש ה FN יחזור לתפקוד ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nachum987,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של חברת ASUS, מדגם ZENBOOK UX31A שלו מאיץ גרפי מובנה מדגם INTEL HD4000. לפני מספר ימים פרמטי את המחשב והתקנתי עליו WIN 8.1 64-BIT. כשאני מנסה להתקין את הדייבר של הכרטיס מסך (גרסה: 15.33.30.64.3958) מהאתר של אינטל, ההתקנה נכשלת בטענה שהתקן אינו מאומת עבור מחשב זה. כדי לנסות לפתור את הבעיה, התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מאתר התמיכה של ASUS (שם נכתב להתקין את הדרייבר במידה ושידרגת ל-WIN 8.1), אך ללא הועיל. שוב המערכת הפעלה לא נותנת לי להתקין את הדרייבר המעודכן מהאתר של אינטל. מה אני יכול לעשות ע"מ להתקין את הדרייבר המעודכן של הכרטיס מסך במחשב שלי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99­A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 23fonrt,

שלום, אודה לחוות דעת למפרט גיימינג הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/6de1umgz למשחקים כמו: call of duty, gta האם המסך של דל יחד עם המפרט הנל יספק את הסחורה? http://ksp.co.il/?uin=22432 תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…

11. שלום! כמו ששמתם לב נעדרתי זמן רב בגלל כמה בעיות תוכנתיות אבל חזרתי. אני צריך עזרה בבחירת מפרט לחבר בתקציב הנ"ל ללא מסך, ללא כוננים אופטיים וללא ציוד הקפי אחר. דרישות: 1. עדיף מאוד מעבד DC. 2. יהיה OC יחסית מתון. נא להמליץ על זכרונות, לוח וקירור בהתאם. 3. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, עדיף מינימום של 7800GT. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E02M00UH2 האמת שמה שהפריע לי בטושיבה הוא שהוא לא תומך בתקן N.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט למחשב אשר יהיה כמה שיותר שקט (כרגע אני עובד עם מחשב נייד אשר שקט לחלוטין ברוב הזמן ומכיוון שזה חדר שישנים בו גם המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר) השימושים הם צפייה ב 720p/1080p MKV X264/H264 , אופיס+אינטרנט. אין צורך במשחקים. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI 1.3 הארד דיסקים, עכבר אלחוטי, צורב DVD ומסך מועברים ממחשב אחר אז אין צורך בהם. התקציב הוא בין 2000 ל3000 כמובן שאני אשמח להוציא כמה שפחות. התשלום יהיה תשלום רגיל (לא מזומן) אני צריך חשבונית מס. התקציב גמיש במידת הצורך אבל אני חושב שכן אפשר להגיע לתוצאות שאני מבקש בתקציב הנל, אם לא אנא תקנו אותי. אני לא צריך מארז מיוחד ל HTPC מארז רגיל ושקט יספיק. מקלדת אני רוצה מקלדת בעלת זווית (מה שלוג'יטק ומיקרוסופט…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zyael,

שלום רב, אשמח מאד לחוות דעתכם אודות המפרט הבא שהוצע לי. רקע: 1)תקציב: 4K 2)שימוש: בעיקר עבודה משרדית, וגם תוכנות כמו matlab ופוטושופ (שימוש בינוני-קל) 3)לא מתוכנן אוברקלוק 4)הרכבת מחשב תהיה בחנות 5)אין צורך בכרטיס מסך, מקלדת ועכבר 6)הקנייה מתוכננת בשבועיים הקרובים. המפרט: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4690 3.5Ghz - IR23 - מחיר 3315 ש"ח מעבד אינטל Intel core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד Arctic cooling freezer 13 CO CPU cooler לוחות אם למעבדי אינטל - Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2XPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - G.Skill 2x4GB DDR3 1600 Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sat…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. והמטרה שלי היא משרדית עם משחקים (אבל סימולטורים של מטוסים מקסימום)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי חבר'ה, כאמור מדובר רק במחשב ללא מסך לצרכי אינטרנט ושאר דברים בסיסים כשהכובד העיקרי יפול על סרטי HD לכן כדאי כרטיס מסך עם האצת קידודי HD וזיכרון גבוה , העדפה ל 4GB אם יכנס בתקציב. רצוי מ KSP או חנות מאזור ראשון לציון-רחובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אופציה ראשונה - אופציה מספר 2 - מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1430 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 69 לוחות אם: MSI Z370 TOMAHAWK כמות: 1 - מחיר: ₪ 724 זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 - משתתף בבלאק פריידי כמות: 1 - מחיר: ₪ 693 מארזים: Fractal Design Focus Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 ספקי כוח: Corsair RM750x 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 527 דיסקים SSD: Samsung SSD 250G 960 EVO NVMe M.2…

21. Started by scheinerman,

שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ronlut,

שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by d_v,

שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Unstoppable,

מצאתי מפרט שאני רוצה. אממ יש את המחשב של אייסר Acer Aspire 5520G-302G16 עם המפרט AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz 533 MHz FSB Microsoft Windows Vista Premium DDR2 2GB 160GB SATA Nvidia GeForce 8400 DVD Super Multi Dual Layer Modem-Fax WiFi 15.4 1280x800 CristalBrite מצלמת אינטרנט 6 Cell FireWire IEEE1394 DVI-D D-SUB 2.7Kg הבעיה איתו שהאחריות רק לשנה, הבנתי שאני יכול להגדיל את האחריות בתוספת תשלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה להגדיל את התשלום לשנתיים שלוש? או אם מישהו יכול להביא מחשב יותר זול עם מפרט דומה, לדוג' במקום 2 ג'יגה זיכרון 1 ג'יגה זיכרון ללא מצלמת אינטרנט שיעבוד על XP שמעתי שזה יהיה זול יותר. (עדין חשוב לי שיהיה בחברה אמינה כגון DELL או אייסר). וא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.