עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by woodi,

לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Sapphire Mini PC Edge-HD3 [table][tr][td]CPU‎[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Optical Device‎[/td][td]No‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Wireless‎[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Network card‎[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני חשבתי על מערכת מבוססת אתלון 64 (3400 לצורך העיניין,) על לוח לסוקט 754, עם גיגה ראם. וכל השאר זניח. בזמן הבירורים, עלו בי כמה סוגייות: 1.האם כדאי להמתין ללוחות בשקע 939 + מעבדים בשקע הנ"ל במחירים נורמאלים? 2.כמה הבדל יש בין ה 3400 ל 3200 (לא מתחשק לי להשליך את כספי לחינם)? 3.האם שקע 754 יעלם בסופו של דבר? (מבירורים שערכתי בנושא עלתה תשובה לא חד-משמעית.) במידה ואכן כדאי לרכוש מחשב חדש בתקופה זאת, האם המפרט הבא מומלץ?: 4.יבוא אישי מחו"ל בא בחשבון? amd 64 3400 (clawhammer core) Epox 8KDA3j Geil 512 MB PC3200 400 MHz with cooling X2 albatron ge -force 6800 GT seagate 120 HD 8MB buffer serial - ata hermaltake TT420 WATT Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black אודה לכל מ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

8. שלום רב שוב ידיידי, פורום מפרטי מחשב. חברי הולך כבר בקרוב להזמין את המחשב שהכנתי לו, אבל לפני זה רציתי התייעצות אחרונה איתכם. בהתחלה הכנתי לו מפרט לOC ומשחקים, הוא החליט שהוא מפחד מOC, אז עכשיו הדרישות שלו ממפרט זה שיהיה שקט, חזק למשחקים הכנתי לו את המפרט הזה: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 985 ש"ח ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 825 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 598 *2 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V 2,220 ש"ח Asus DVD x 16 Silver 199 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk 399 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח ANTEC Super LANBOY Al…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. המפרט הנוכחי שלי נקנה רק לפני חודשיים שלושה, ויועד למשחקים. אני מוכר אותו בהפסד כי גיליתי שאני לא נהנה לשחק במשחקי מחשב בכלל, והשימוש שלי במחשב נשאר ממש בסיסי: אופיס, צפייה בסרטי HD וטורנטים. כן חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק למטרות האלה, אחרת יכולתי להסתפק ב-P4 ב-200 ש"ח, אבל נראה לי שזה יעמוד בתקציב. אני בודק אופציה בכל זאת לרכוש דיסק קשיח 1TB, אז אם אפשר הצעה אחת בלי דיסק קשיח והצעה שנייה עם דיסק קשיח במסגרת התקציב, אם אפשרי. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה התקציב המקסימלי? 4.6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזור מגורי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by maazg,

מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (לא משהו עיצובי או גראפי) שיסחוב יפה פוטושופ ותוכנות דומות, עם מסך של 15.4 / 15.6. כמובן שכדאי שיהיה כמה שיותר קל, למרות שאני מבינה שהוא בכל מקרה ישקול בסביבות ה2.5 ק"ג. כרגע נראה לי שזה יהיה אחד המחשבים של דל, אבל אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין הסדרות (הסתכלתי על הסטודיו ואינספירון). אז, יש המלצות? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ram Prass,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hosham,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב, שיהיה קל, עם מסך בין 11.6-12.1" לעבודה שוטפת ולא מאומצת למספר שעות בטריה 5-6 שעות. שמתי עין על מחשב של HP שגם בטווח של ~2500ש"ח. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5775 יש חוות דעת על המוצר או המלצות על דומה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים לא מאוד כבדים, אבל כן רוצה הגדרות גבוהות, הורדות,מעט תכנות ומעט מאוד פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המח…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לא מבין בזה ממש אני צריך המלצות לבנתיים הבנתי שכדיי לקנות מעבד של sampron אם 6600GT אבל אני לא יודע אם המעבד לקנות socket 754 or socket A וגם לגבי כל שאר החלקים אין לי מושג מה לקנות <_< תודה רבה לכל העוזרים...למיניהם... אהה ויש לי כבר את כל הציוד ההיקפי מסך עכבר מקלדת וסאונד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, בשבוע הבא אני טס לאיטליה. אני חושב על לקנות מחשב בדיוטי. אני לא יודע אם המחירים שם שווים, אבל למייטב ידיעתי, החנות היחידה שקיימת שם היום היא אל"מ. אני מניח שאלו המחשבים המוצעים שם: http://www.alm.co.il/dutyfree/Category.aspx?cid=20&vmenu=39 השאלה היא האם שווה לקנות משם בכלל והאם המחשבים המוצעים שם טובים מספיק? או שמא עדיף כבר לקנות בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקים(כבדים כמה שניתן - מבלי לפגוע יותר מידי בפרמטרים אחרים] * גודל המסך? לא כלכך משנה. עדיף מאט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? -- * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה HDMI, אפשר SSD, אבל לא חובה. * Blueto…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. תקציב : להשתדל לא לעבור את ה 5K אחרי הנחת מזומן 2%-3% Intel Core 2 Quad Q9300 + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1285 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1121 מכוון שאני לא טקנה מחשב בשלוש-ראבע שנים הקרובות אני רוצה השקעה לעתיד, אפילו שאפשר למצוא דברים משתלמים יותר להווה. Gigabyte GA-X38-DS4 ¤928 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1103 מתוכנן CrossFire בעתיד. G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤225 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1550 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1222 בהנחה שהוא לא יאכזב! אני לא הולך להזמין לפני שאני אראה את הביצועים שלו, לא לדאוג! Western Digital WD5000…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני צריך שהוא יריץ 720p/1080p חלק ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה הכרחי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שיצא/ייצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

23. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייח + נייד שאני מגבה בכונן חיצוני 2T שמחובר למחשב הנייח. אני שוקל לעבור לאופציית גיבוי יותר גנרית ובעלת שטח אכסון גדול יותר (ושניתן להגדיל). מה הפתרון המומלץ בשביל המקרה הנ"ל? איזה מפרט אני צריך? אציין שהגיבוי מתבצע אלחוטית מהנייד לכונן החיצוני, ודרך USB בין הנייח לכונן החיצוני. בתודה מראש,

24. Started by JVT,

אני מתלבט בין 3 מחשבים: Alienware Area-51 m15x: * Intel® Core 2 X7900 2.8GHz Extreme Edition (4MB Cache 800MHz FSB) * 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB * 512MB Nvidia® GeForce Go 8800M GTX * 15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1080p) * Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed * Windows Vista® Ultimate * 64GB Solid State Drive Nearly Instant Data Access Technology! * 200GB 7200RPM (16MB Cache) Smart Bay * 2x Dual Layer Blu-ray Disc Burner (BD-R, DVD±RW, CD-RW) * Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card * External Creative X-Fi Xtreme Audio Card * AlienFX® Illuminated Keyboard מחיר: $5,688 http://www.alienware.com/images/config…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eddie_b,

המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה חשבתי לקנות את המחשב שעולה 2100 או את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1151897 בקשר לכרטיס מסך אני דואג פחות כי כבר זכיתי במכירה הזאת ב200 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1122311 אני יודע שהוא כבר נחשב למיושן בקרב הגיימרים הכבדים אבל בשבילי הוא מספיק(גם המחיר שבו קניתי אותו הוא זול).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים