עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום, אני טס חודש הבא לארה"ב ומעוניין לקנות מחשב נייד שם, אשמח להמלצות לפי הקריטריונים שהצבתי. אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה. מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף בגו…

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by haimamazavs,

שלום לכולם לפני שבוע וחצי ביקשתי פה בפורום שיבנו לי מפרט כי המחשב הישן שלי נפטר (יהי זכרו ברוך). כמובן שאנשים התחילו להציע הצעות ואחרי הרבה חפירות יש מפרט סופי והא נקנה ונבנה. i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d אז זה המחשב ממנו אני כותב מילים אלו. את כל החלקים הזמנתי באייבורי אילת שנתנו שירות מדהים. כמעט שהתפשרתי על המארז אפילו שממש נדלקתי על ה550d ואני שמח שלא וויתרתי כי הוא פשוט מטורף לא רק שהוא שקט הוא גם כלכך יפה ומרווח. בניתי את כל המחשב לבד וזאת פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה, כבר שבוע שאני ח…

4. שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב עד 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-750GB *מערכת 64 ביט *סוללה עדיפות לחזקה *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה - - - תגובה אוחדה: - - - נכון לעכשיו אני מצאתי רק את המפרט הזה בתור אופציה אבל הסוללה שם די חלשה לטעמי. מה דעתכם? …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מולטימדיה - מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו RTS בעיקר, BF4, Titanfall. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה גם מסך 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות, לא מאד קריטי. 3. האם יש צורך …

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by sigi,

אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ashdodi,

שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  11. מה התקציב? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית 2. מה שימושי המחשב? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה 8. האם…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20397 https://ksp.co.il/?uin=22809 תתעלמו מהמחירים, המחשב של DELL זול יותר ב300 ש"ח וגם מקבלים את האוזניות שבקישור. ראיתי שהבדל העיקרי הוא שבלנובו יש SSD ובDELL אין.. האם הSSD הוא מרכיב משמעותי? בDELL יש גם 3 שנים אחריות, עד כמה זה חשוב? כמו כן, האם יש עדיפות לקנות בבאג ולא בKSP/IVORY מחבינת אמינות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חבר'ה יש לי מחשב נייד מסוג fujitsu שקניתי מ ksp לפני מספר חודשים המחשב עדיין באחריות הבעיה היא שהמחשב נייד זולל סוללה גם שהוא במצב כבוי וכבר התקשרתי לריקוטק והם החליפו לי סוללה אבל הבעיה נשארה מה כדאי לי לעשות עכשיו? האם אני יכול לתקן את הבעיה בעצמי או כי לא נראה לי שיחליפו לי את כל המחשב..

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום, אשמח להמלצות שלכם לגבי מפרט מחשב למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wolfenstein New Order,Call of Duty Ghosts, Star Wars Old Republic, Need For Speed Rivals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by blackmore,

זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נשרף לי הלוח האם הישן של הQ6700 אז אני מחפש מעבד ולוח אם חדשים,יש לי כבר AMD 7800 GPU אז אני לא צריך מעבד עם כרטיס גרפי מובנה. אני מחפש לקנות רק מחנות IVROY. אם אפשר דוגמא למחשב מצד אינטל ומצדAMD, עד 1200 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, אני לפני קנייה של מחשב נייד ב5K, המליצו לי על הדגם הזה של לנובו: http://ksp.co.il/?uin=22983 רק רציתי לדעת אם לפי דעתכם המחשב באמת כדאי ואם יש לו בעיות כלשהן שאני צריל לדעת, תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ya_pl,

שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dexie,

היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yuval1235,

[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1102[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe MUGEN 3 REV B[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪55…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by alonwa,

שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? - 2,300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- חסכון לא יזיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- בעוד כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- בעיקר אופיס (הרבה הקלדה)ואינטרנט, והצגה של הרבה מסמכים סרוקים לpdf שפתוחים על המסך במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). =כנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). = על מסך חשבתי על דל P2214H . חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח לצ…

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by oraven,

היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dudke777,

שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים