ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על פי עצתכם המחשב ה"ישן" האינטל הועבר למשרד של אבא שלי אני הזמנתי היום מחשב חדש :_) מעבד : Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח : Giga-byte GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm הוא לוח טוב ? זיכרונות : ?512MB Kingston? פעמיים (677MHZ) הארד דיסק : נשאר ה160 SATA II WD כרטיס מסך : ATI RADEON X800 PRO 256MB של גיגה בייט אבל אני לא סגור עליו ? הוא שווה 2200 ש"ח ?? יש אחרים עדיפים ? מה האיוורור הנדרש ? אני יום ראשון מקבל את החלקים, אז אני חייב להיות סגור על מה עוד כי כל השאר יש במלאי המעבד יגיע יום ראשון. חן
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
e6300 asus p5b 2G 800 של digma 8800gts 320mb wd 250gb sata 2 16mb ENERMAX LIBERTY 400W mini typhoon מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM SILVER w/o PSU LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA הרכבת מחשב 150 סה"כ 7000 אני גר באילת וזה מפרט מחנות באילת וזה אחד מהשיקולים שלי שזה היה ליד הבית אבל עם המפרט לא משהו אז אין לי בעיה לקנות במרכז. בלי OC אולי קטן בעתיד המפרט למשחקים ומוזיקה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD דיסק קשיח 160 ג'יגה לא יותר מסך LCD 17 8MS רק קופסה כולל ספק ומארז בלי רמקולים ובלי עכבר וכל אלה... ואם אפשר תכניסו תכרטיס geforce 6800gt או 7800GT תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב נייד לאחי שמתחיל ללמוד בקרוב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מבקש מחשב מהיר עם שליפה מהירה של נתונים רבים. פתיחה של חלונות רבים. עם זיכרון NVMe גדול. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 (רק הקופסה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אולי גם עם משחקים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול באיכות טובה, מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא אבל שיהיה מקום ל חיבור הרד דיסק ושני SSD.ישנים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיא שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (לא משהו עיצובי או גראפי) שיסחוב יפה פוטושופ ותוכנות דומות, עם מסך של 15.4 / 15.6. כמובן שכדאי שיהיה כמה שיותר קל, למרות שאני מבינה שהוא בכל מקרה ישקול בסביבות ה2.5 ק"ג. כרגע נראה לי שזה יהיה אחד המחשבים של דל, אבל אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין הסדרות (הסתכלתי על הסטודיו ואינספירון). אז, יש המלצות? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מדיה סנטר (לטלוויזית FHD), אופיס, אינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת אלחוטית עם עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי): 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: הרכבה כן, OS לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: KSP, RSM 9. הא…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, פותח כאן כי לא מצאתי מקום מתאים יותר שמתייחס לחלפים ושדרוגים. המחשב הקיים שלי כולל i5 6500, 16gb ram, וכרטיס gtx 1060 6gb. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס כשיהיה מבצע הגיוני, כנראה ל 2060 super. הדבר ידרוש ממני לשדרג מעבד, וכאן יש לי 2 אופציות: לחפש i7 7700 משומש (יעלה עד 700 שח) ולהחליף אותו. לא אוכל להחליף את ה 2060 super בהמשך ללא החלפת כל המערכת, אבל היא תהיה בת 6-7 אז.. למכור את ה 6500 עם הלוח ולקנות באנדל של amd 5. יצא יותר כסף והזכרונות כנראה קצת יגבילו (2666 cl16, אולי אוכל לעשות oc ל 2800 באותם תזמונים). יש גם את עניין הלוח - b150m-d3h, מדובר בלוח איכותי שקניתי לטווח ארוך. כולל כל מה שאני צרי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 המפרטים הללו רק מחינת ביצועים נטו להבדלי המחירים בניהם אין השפעה ככה שזה לא יהוו כשיקול אלא רק הביצועים בבקשה בתשובה לפרט למה דווקא מפרט X מערכת הפעלה 7 עם 64 ביט השימושים הם: הרבה משחקים, הרבה סרטי HD, הרבה הורדות (והעלות), אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, טורנט, אימיול, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש (7-8) ורצוי שגם לא חם אופק שדרוג בהחלט חשוב OC לא מתוכנן בכללי אבל אם אני לוקח את I7 אז כנראה שאני יעשה מכיוון שראיתי שkrizZje אמר שאפשר לעלות אותו ל3.8 די בקלות (תקנו אם זהו טעות) "ו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה. יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. יש לי וינדוס 8. i7 של asus. בזמן האחרון החלונות הפתוחות על המחשב מתחילות להתחלף בינם ולבין עצמם בלי שאני נוגע בהן. זה מאוד מעצבן... אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 917/899 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 373/366 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח BLS2K8G4D240FSB - Crucial - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz PC4-19200 CL16 - 1.2V - 288Pi…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב Dell E6330. מפרט: מסך - (13.3") HD (1366x768) LED-backlit LCD Panel with HD Camera and Microphone מעבד - Intel® Core i7-3520M 2.90Ghz זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz דיסק קשיח - 750GB 7200RPM Windows 7 Professional (64Bit) English סוללה דיי חדשה (6CELL) מטען ושאר הנלווים (Fingerprint, קורא כרטיסים וכו'). ללא אחריות (ניתן להרחיב). בדקתי בזאפ, זה המחיר (המחשב הראשון): http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=dell%20e6330 מכיוון שהמחשב ללא אחריות ולא ריאלי לדרוש סכום מוגזם, אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם כדי לדעת כמה שווה המחשב שלי, רוצה למכור אותו לאחר מעבר לHTPC. מארז: Gigabyte Poseidon ספק: EZCOOL 420W מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (עובד עם אוברקלוק קבוע ויציב על 3200.0 MHz (8.0 x 400.0 MHz)) קירור: ARCTIC Freezer 7 Pro לוח: GIGABYTE P35-DS3P זכרון: 2X2GB OCZ OCZ2RPR10662G 2GB DIMM DDR2 PC2-8500U כרטיס מסך: ATI Radeon HD 2400 PRO הרד דיסק: WD2500AAJB 250GB צורב: LG DUAL LAYER X 12 או 16 תודה, דור
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-