עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ElishaBar,

שלום אנשים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3K ש"ח. מה שאני צריך מהמחשב זה ככה- גיימינג בינוני- כבד, תכני HD, עבודה משרדית. חבר עזר לי ובנה לי מפרט שנראה לי מעולה, ואשמח לקבל עליו חוות דעת- 1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני- כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד- כל הסידרה,…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אנשים היני הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים (וגם כמה ישנים) , מוסיקה סרטים וגם הרבה גרפיקה בתוכנה 3D STUDIO MAX אני צריך רק לוח אם ,מעבד, כרטיס מסך, זכרונות מארז, הרק דיסק וספק אנא עיזרו לי להרכיב מחשב שיכול להחזיק לפחוט שנתיים 3 תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

5. Started by a-v-i,

שלום, מחפש מחשב נייד בגודל 13" לצפיה בסרטי HD, עבודת אופיס ואינטרנט רגילה, מוזיקה.. חיבור HDMI חובה - ישמש לחיבור לLCD בחדר שינה זכרון - 4 גיגה - לא מתפשר על פחות. כרטיס מסך - האם יספיק מובנה לסרטים באיכות 1080P? מחיר עד 5000 ש"ח, עדיף פחות. מצאתי 2 דגמים מתאימים עד כה: LENOVO SL300 - http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3352 מחיר בסיס 4000 ש"ח + הרחבת אחריות ל3 שנים 622 ש"ח + הרחבת זכרון עצמאית ל-4 גיגה 140 ש"ח = 4762 ש"ח Toshiba U500 - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147 מחיר כולל הכל 5000 ש"ח אחרי הרחבת האחריות הלנובו מגיע עם 3 שנים לעומת ה2 של טושיבה. מצד שני, לטושיבה יש אחריות "לא-משנה-מה" שדי קורצת לי לשנה הראשונה. חסרון שיש ללנובו הוא הארדיסק…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Yonatan7771,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, היום חבר של דודה שלי החליט לנקות את המחשב שלה, ועל הדרך פירק את המעבד, השפריץ משחה תרמית לכל מקום ושבר חצי מהפינים של המעבד. לכן אני מחפש כרגע תחליף למחשב בין כ-5 שנים, לשימוש כללי "של דודה" שהמקסימום שלו בטח יהיה לראות סרטי HD, ותכנים באתרי סטרימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 ש"ח, לסכום כולל של 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש את כל הציוד ההיקפי הנדרש. …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kaiser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני אמור לקבל את המחשב אחרי פסח אני רוצה לדעת אם לקנות או לא לקנות למה זה יותר זול וגם יש לי אחריות לשנה על הכל מBUY.COM מהמחסנים שלהם מפרט: (כל הרכיבים כוללים משלוח+מכס) Western Digital Caviar WD1600JB Special Edition - Hard drive - 160 GB - standard - 3.5" - ATA-100 - 7200 rpm - 8 MB $67 280 אני לא צריך יותר מזה אני עכשיו מסתפק ב 120 XG Vortec 600w ATX 12V AC Power Supply $59 252 אין לי כסף לENERMAX LIBERTY OCZ 2GB ( 2 x 1GB ) Vista Upgrade PC2-6400 800Mhz 240-pin DDR2 Memory $168 709 2GB מספיק לכל דבר עכשיו+ 800MHZ לOC בעוד שנה Abit AB9 Desktop Board - Core 2 Duo - Intel P965 - Socket 775 - 8GB DDR2 SDRAM - 800 MHz, 667 MHz, 533 MHz - $12…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…

12. הדרישות מהמחשב: 1. שיעבוד חלק 3-4 שנים לפחות. 2. מסך גדול ואיכותי. 3. דיסק קשיח גדול. 4. הרצת משחקים ברמה בסיסית. מפרט: מעבד: Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x 4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אשמח להתייחסות בנושא הכרטיס מסך - למה אפשר לצפות ממנו? מחיר: 2,900 בלי מערכת הפעלה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Shtupel,

יש המלצות מסוימות ? הכי חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ואסטטי. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לפני 3 שנים חברי הפורום הרכיבו לי מחשב ואני מרוצה ממנו, אני רוצה לשדרג אותו שיתאים להריץ משחקים שיצאו בשנה העכשווית ועתידים לצאת. אני בחודשיים האחרונים שומע שהמחשב משמיע רעש יותר מבעבר למרות שניקיתי אותו מבפנים, קורס מידי פעם ומפעיל את עצמו מחדש. אני לא יודע מה הבעיה בדיוק, המאווררים עובדים. אני מעוניין לשדרג שהמחשב יריץ משחקים חדשים יותר, אני משחק בעיקר משחקי פעולה witcher, hitman, Dishonored אם אפשרי לשדרג שהמחשב יהיה שקט יותר בלי קשר לבעיה בזמן האחרון המחשב כיום מחובר בכבל לראוטר אבל מעוניין שאוכל לגלוש ב wi fi באמצעות אנטנה אין לי הגבלה של תקציב רכיבי המחשב שלי היום Intel Core i5 4670 3.4Ghz…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Azam,

פירסמתי את זה לפני חודשיים - שלושה בערך, אמרו שעדיף לחכות קצת לאחרי ההשקות של AMD, אז הנה אני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8,000, מוכן לגלוש טיפה אם זה מאוד משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz או 4K 60hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - בעיקרון אני מסודר באחסון. אין לי NVMe, אבל הבנתי שאין הבדל משמעותי לעומ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מצורפת תמונה של מפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא כבדים, סרטים ובעיקר מולטיטסקינג כבד. ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל, counter strike. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD. טלויזית פלזמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yoram_gini,

*דגמי היי מה ההבדל בין Lenovo Z50 לבין Lenovo Flex 2 למה הפלקס יקר יותר? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה והורדת סרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך 21' וטלוויזיה 42' FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צריך להציג סרטים כמו שצריך 3. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי כאן בכוחות עצמי. האם אני מפספס משהו? האם יש כאן משהו שלא הייתם ממליצים עליו? או משהו יותר טוב שאתם יכולים להממליץ עליו? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=216933

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avraham711,

1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. * מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני זקוק למפרט שיהיה מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי ומסך אפשר קצת לחרוג תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן חברים. כבר שנים שאני לא כתבתי כאן ואני לא מגזים. מה אתם אומרים על ההצעה הזו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5160 אני חייל כבר שנתיים וחצי וממש מנותק מעדכניות וכדאיות המוצרים אני מעוניין במחשב שמתאים לשימוש כללי הכולל משחקים עבודה משרדית וסרטים באיכות גבוהה. מולטי-טאסקינג חשוב ביותר. מה אומרים? נ.ב היציאות שלי ממש גרועות. אם תוכלו לענות מהר/לחכות שאחזור לענות אני אודה לכולכם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים