עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hakoki,

הציעו לי אותו דרך העבודה של אבא ב 2496 שווה? הבנתי שהמערכת הפעלה היא לא ווינדוס האם אפשרי להתקין עליו xp? והאם זה מסובך להרחיב את הזיכרון ל 2 GB? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מסך אני אקנה ב walla shops כנראה 2243 או 2253 זה בינתים המפרט שלי יש מקום לשינוי או לשיפור מקבל בברכה כל דעה. מחיר מסך PALIT Radeon HD 4850 Sonic 512MB DDR3 PCI-E 888 כרטיס מסך Intel Core 2 Duo E8400 BOX 791 מעבד GIGABYTE GA-EP43-DS3L 497 לוח אם THERMALTAKE TR2 RX 500W W0136 388 ספק ANTEC 300 FOR GAMERS 300 מארז KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 CL5 374 זיכרון SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA-2 32MB 343 דיסק קשיח ZALMAN CNPS9500 LED 270 קירור LG GSA-H55N X20 DL DVD±R/RW BLACK 124 DVD סך הכל 3,975 מ cobra PC כולל משלוח

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  3. זקוק למחשב שמיועד למשחקים אני מקווה לא לבזבז את כל התקציב אבל אם חיבים אין בעיה יש לי מסך19 אינץ אפשר בבקשה מפרט נ.ב מה יותר טוב nivda o ati אשמח למפרטים במהירות

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  4. אבקש מפרט למחשב שישמש עבור תוכנות גרפיקה כבדות במקום העבודה. אין צורך בציוד היקיפי וכרטיס קול מטורף, המחשב לא ישמש עבור משחקים כלל, מארז חשוב שיהיה משהו איכותי על מנת לשמור על טמפ' סבירה אך עם זאת לא ייעשה במחשב OC ומכאן שאין צורך להשקיע סכומים בקירור מיוחד. [glow=red,2,300]ללא ציוד היקיפי ומסך.[/glow] מעבד - 4 ליבות זיכרון - 4 ג'יגה בייט הארד דיסק - חצי טרה בייט כרטיס מסך - בינוני (תקציב שנע בסביבות 800 ש"ח) לוח אם כמובן חשוב להשקיע צורב די וי די מתקדם וזהו לדעתי, אם יש לכם שאלות או הצעות עבור מחשב שאמור לענות לדרישות האלו אשמח לענות! המחשב הוא עבור עבודה במקום העבודה כך שהתקציב פחות רלוונטי אבל עדיין יש להשתדל לשים לב לעלות מול תועלת והאם יש צורך בהשקעה יותר גדולה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לגבי OC איני בטוח השאלה האם OC יתן לי יותר תמורה מאש מפרט ללא OC (ממש אין לי ניסיון אבל אני מוכן לנסות) אני רוצה שמפרט יהיה או מskypc או foxpc או אם יש חנות אחרת באיזור של רחובות (שני החניות הנ"ל ברשל''צ אז זה לא נורא) לגבי מסך כרגע אני מתקיים עם CRT ישן mag 786FD ואני מתכנן לקנות 22" - 24" LCD רחב אז כדאי שהמפרט יתאים לגודל של המסך שיהיה. דיי אשמח אם המפרט יהיה שקט כי כרגע אני חיי על מארז ג'נרי + 3 מאווררים ג'נרים + ספק ג'נרי ואני עדיין ישן איתו (אני לא רגיש) למרות זאת קצת שקט לא יזיק. (אבל לא באופן משמעותי שיוריד מהאיכות של המפרט מבחינת חומרה) לגבי ספק אני שומע כאן על PCP&C שהם מאוד טובים אז יהיה נחמד אם יהיה במפרט. ולגבי כרטיס מסך אני מעדיף שיהיה דגם עם קירור צד של…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז אחרי חודש של שיטוטים ואחרי מפרטים מטורפים שעברתי הגעתי למפרט סופי שאני הולכת להזמין עד סוף היום ואני אשמח לדעות ושינויים אחרונים לפני , אני עובדת עם המאיה ואני מחפשת מחשב שיבצע לי רינדורים טובים ומהירים ובכלל שאני אוכל להוציא מהמחשב הזה אחלה איכויות עבודה וכן אני גם עובדת על תוכנות ADOBE, אז בקיצור אני מחפשת מחשב חזק חזק שלא יהיה מצב שאני אעשה פעולה מסויימת או אכניס דיסק והוא יכתוב לי ארור על משהו שחסר לי במחשב, ויש לי כרגע 2 מסכים- אחד 19 אינץ ואחד 17 אינץ, שהולכים להשתנות בקרוב ל21 אינץ ו19 אינץ ושאר הציוד יש לי ככה שאני לא צריכה ציוד היקפי, ולא מתכוונת לעשות OC בזמן הקרוב אז ככה מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1580 לוחות אם למעבדי…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by asafros,

היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ברצוני לבנות מחשב בדרישות הבאות 1 מחשב הכי שקט שאפשר (לא רק מארז אלה כל החלקים והמאווררים) המחשב בחדר שינה והוא דלוק בליליה. 2 מחשב חזק ככל האפשר לצורך סרטים HD, מעט משחקים למסך 22 אינץ, והרצת הרבה תוכנות ביחד 3 המחיר שציינתי ללא ציוד הקפי וללא מסך 4 ברצוני לבחור רכיבים שנותנים את התמורה הגבוה ביוצר לכסף הכוונה מעבד הכי משתלם כרטיס מסך הכי משתלם וכו...לא כדאי לדעתי להוסיף עוד 500 שקל למעבד יותר חזק שמשפר מהירות רק ב 5 אחוז 5מערכת מבוססת אינטל. גמיש במחיר כלפי מעלה או מטה ברצוני שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים(כרטיס מסך שיש לא יציאה לטלווזיה) תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מעבד: E8400 לוח אם: EP45 - DS4 כרטיס מסך: HD4850 זיכרון: DDR2 667 4GB מה אתם אומרים? אני הולך לשחק עם זה במשחקים עם הרזולוצייה 1650X1080. (מסך 20 אינצ')

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  11. המחשב יחובר כמו שקראתם למסך טלויזיה 32" של סמסונג ברצוני שהמארז יראה כמה שיותר אלגנטי ויהיה שקט ( אחרי הכל הוא הולך לשבת בסלון ) אולי אני אשחק פה ושם COD או משחקים ברמה ... אבל לא מצפה לביצועים או גרפיקה מי יודע מה ... מתלבט בין AMD לאינטל ... ולכן פניתי אליכם .. אחסון גדול .... וכרטיס טלויזיה חובה המחיר המקסימלי הוא 3000 ש"ח ... אם אפשר כמה שיותר לצמצם אלא אם כן המחיר ממש שווה את הקניה תודה מראש !!!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by yonifra,

שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by liortaib,

אחרי הרבה מאוד מפרטים שבניתי ואחי שינוי תקציב הרכבתי מפרט אחרון מאוד כי בשבוע הקרוב אני רוצה לקנות... אז הינה המפרט לוח אם-GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 -505 כרטיס מסך-Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe-2550 דיסק קשיח-SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח-Thermaltake Toughpower 600W קירור למעבד-ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 מארז-NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU עכבר-g5\mx518 מסך-2243bw מקלדת-Microsoft Digital Media Pro Keyboard צורב-LG GH20N S10 DVDRWX20 SATA BLACK BULK זיכרון-G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5-415 תראו אני רוצה לקנות ב fox pc את המחשב עצמו ללא המסך כי המסך אני קונה משקם אלקטריק ב 1320 שקל בערך....אין מחירים בגלל שאין את…

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  14. שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  15. נתחיל בזה שאני קונה את המחשב ב TMS ולכן כל שינוי צריך להיות בחנות ההיא (אם כי חבל מאוד שהמחירים שם לא מתעדכנים במשך שבועות וגם קצת יקרים מחנויות דומות אחרות). לא צריך משהו מעבר למה שרשום במפרט הבא (חוץ מאולי כונן אופטי אם יש משהו טוב וזול ב SATA). השימושים הם מגוונים, גלישה להרבה אתרים בו זמנית, משחקי מחשב חדשים, תכנות, הרצת חלונות ולינוקס בו זמנית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤696 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by eran256,

אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים, אני הולך לעשות oc עד ל4ghz. מעבד רק e8400. חשוב שיהיה שקט . תודה מראש ערן. +המלצות לחנויות

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  17. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by alex15,

מה השימושים שלי ? אינטרנט .משחקים כבדים .מולטימדיה זיכרון 2 GB ומעלה זכרון כמה שיותר חזק יותר טוב ובעל מולטמדיה מושלמת ... וגם עם המסך ....20 או 22 ...

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by idanyow,

שלום אנשושים, יש לי עגלה קצת מיושנת: AMD 3500 1GB CORSAIR XMS 400 GIGABYTE K8U ATI RADEON X1600 PRO זהו, זה מה שמעניין פחות או יותר. או שלא. אני מעוניין להחליף את החלקים האלה. השאר יכול להשאר. מעוניין להוציא בערך 1700 שקל לארבעת החלקים. בסה"כ המחשב הוא לעבודה, מסמכים מייל אינטרנט ואם כבר משחקים אז רק פרו אבולושן (2009 החדש שיוצא), וקאונטר סטרייק שזה ישן ועובד אפילו כרגע פרפקט. בחרתי כמה רכיבים על דעת עצמי, אני רוצה את דעתכם/המלצות/הערות ובכלל עזרה מאנשים שמבינים יותר ממני. Athlon 64 6400+ SOCKET AM2 Dualcore ASUS M3A AM2+ , AMD 770, DDR2 1066, PCI-E DDR 2 1066 1GB KINGSTON HYPERX CL5 ASUS 8600GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E החלקים האלה נלקחו מהאתר של קיאספי ואיבו…

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  22. בוקר טוב למומחים אני מעצב גראפי וקיבלתי הצעה על מחשב, הייתי שמח אם הייתם עוברים עליו ואומרים לי מה דעתכם. המטרה המרכזית של המחשב הוא שימוש בתוכנות גראפיות ואולי קצת משחקים. תודה מחשב הכולל: מעבד INTEL E8500 GHZ 3.16 6 MB לוח אם INTEL TOPSFIELD P43 1333 MHZ . זיכרון פנימי 800 KINGSTON MHZ 4GB DDR II. דיסק קשיח 320 GB W\D 16 MB 7200 II SATA . כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 512 MB צורב DVD LG . כרטיס קול AC 97 (על הלוח) כרטיס רשת 10\1000. ספ אלחוטי מקלדת+עכבר מיקרוסופט 2000 מארז 500 W P.4 (USB בחזית). 2950 תוספת לכרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1024 MB 160 תוספת למעבד E8600 3.33 6 MB 360 תוספת לדיסק 500 SATA II SEAGATE 90 מסך "22 תו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sonysony,

בלי: כרטיס מסך,מסך מחשב,צורב. בהמשך אני קונה hd4870 x2 2gb

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by bigdaddy,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ןאני צריך עזרה... 1. 4000 - 5000 ש"ח באשראי 2. מטרת המחשב למשחקים כבדים 3. אין צורך בציוד הקפע בכלל 4. אני מעדיף שתהיה איזה מערכת קירור אבל אני רוצה מחשב שקט 5. מערכת הפעלה חוקית אישית אני מעדיף XP (תקנו אותי אם אני טועה) 6. אני רוצה פאנל נחמד לכרטיסי זיכרון 7. חשוב לי השקט אבל לא עד כדי כך 8. לא רוצה OC 9. אני מעוניין ברזולוציה גבוהה למסך רחב תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים