עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי כולם, אני מחפש מפרט למחשב שייעוד לעבודה + משחקים. עבודה=אינטרנט, אופיס, פיתוח אפליקציות פשוטות (לא קימפולים של שעות). משחקים: דגש על starcraft2 שעומד לצאת. מהבטא של starcraft2 אלו הדרישות המינימליות (כאשר יכול להשתנות בגרסה הסופית: Intel Pentium D * AMD 64 X2 * (Windows 7) 2048mb * 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better המטרה שלי היא למצוא את המחשב הטוב ביותר במסגרת התקציב, שיתאים לדרישות. השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול של הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקל חריגה במידת הצו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל כל שקל, שיהיה cost efficient ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודי הנדסה (תוכנות שישתו את הRAM) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המשחקים החדשים שיוצאים , גם FPS וגם בסגנון dragon age inquisition וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא

4. Started by Rule The Pc,

אהלן לעבדוה משרדית בלבד! P4 2.4G לוח גיגה בייט שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אבל יש לו כרטיס מסך כרטיס קול עליו 256 של היטאצ'י (128X2) HD 40GB IDE של WD 1.44 של TEAC מארז מהודר שבטח יבוא עם ספק ג'נרי 350W (חחח) סידירום של ענארף ב2000 שקל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by avioo360,

בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

9. Started by yortem,

שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הי, ברור לי ש 4K זה לא ממש למשחקים אך הרעיון הוא לשים דגש על כרטיס גרפי טוב. אפשר לחרוג מ 4K אך לא יותד מדי, לדוגמא, 4300 זה גם סביר. נא לשים לב לצורת התשלום, יש חנויות שמראות מחיר נמוך, אבל כשפורסים לתשלומים המחיר קופץ. הנה מחשבים שראיתי,המחיר הרלוונטי הוא ל 4 תשלומים (המחשבים מ KSP) ‎RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz של LG מחיר 4132 - עם 2GB זיכרון או ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz מחיר 4336 - עם 4!! GB זיכרון ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ - במחיר 4092, משום מה נראה לי הבחירה המועדפת וכן ‎Dell Inspiron 1525 V5800‎ של DELL במחיר 4232 (נראה לי שהכרטיס שלו חלש - X3100) תודה, אופיר

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני לומד הנדסת חשמל ומדעי המחשב, לא כל כך בטוח באילו תוכנות נשתמש בהמשך הדרך, אבל הרעיון של הצרכים שלי בטח ברור (מאטלב, פייטון, מערכות הפעלה וירטואליות וכו') אני מחפש לקנות מחשב נייד, כשהכיוון הכללי והאידיאלי (אם כי חורג מהתקציב) הוא: מסך 13", SSD 128GB, קילו וחצי, רזולוציה גבוהה. פנטזיה נחמדה, אבל בתקציב של כ-3000 שקלים אני נאלץ להתפשר על מס' מאפיינים כמו הרזולוציה והדיסק. לאחר חיפושים בפורום, ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים מעבד I5 עם סיומת M, היות והוא חזק יותר מ-U החסכוניים. הנייח שלי רץ עם מעבד core 2 duo E6300 @ 2.80GHz והוא מעל ומעבר לצרכים שלי ממה שאני רואה. אני מבין שמעבד שולחני לרוב יהיה חזק יותר מהמקביל שלו בניידים. אבל - במבחני השוואה של אתר http://www…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בתודה מראש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 4000 ש"ח מעדיפה להישאר באזור ה 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי סטנדרטי צפייה בסרטים וסדרות פיתוח תוכנה - miscrosoft visual studio דרישות רלוונטיות: 1.8 GHz or faster processor. Quad-core or better recommended 2 GB of RAM; 8 GB of RAM recommended SQL Server (לצורך פיתוח בלבד, אני לא מארחת בסיסי נתונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

16. אני זקוק למחשב חזק ואיכותי ללימודי ניהול רשתות,הסתכלתי על הרבה ניידים ומצאתי שניים טובים,זקוק לעזרתכם בבחירה להכי איכותי והכי טוב, זה הראשון של HP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12398 וזה השני של אסוס : http://www.fre.co.il/sg_product~ori60~39~89.htm תודה מראש על עזרתכם,תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lior1111,

טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני יודע שיש כמה חברים כאן שיש להם את המחשב הזה ולכן אני שואל במידה ומישהו יודע ויכול להמליץ הכונן חייב להיות 1.8 form factor בעל קיבולת של 128 גיגה , זה מספיק , כנראה אני יזמין מאיי ביי אלה אם מישהו יודע על מקום בארץ שאפשר להשיג ממש בזול אגב אם מישהו יודע על איזה אתר עם השוואת כונני SSD 1.8, אני אודה לו כי לא מצאתי משהו ספיציפי ... תודה מראש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם התבקשתי ע"י גיסי וגיסתי לבנות מפרט מחשב לבן שלהם, גיימר בן 14. עברתי על המפרטים שמוצעים באתר בטווח של כ-3000 ש"ח והכל מתבסס על מעבדי AMD הייתי רוצה לקבל המלצה בטווח הנ"ל למפרט מבוסס אינטל. אני חושש קצת מ AMD זה לא חברה יציבה וסטנדרטית כמו אינטל. כיוון שמדובר גם על מחשב לא בשבילי ואם מחר AMD יפשטו רגל, סיבכתם אותי עם המשפחה..... (סתם אנקדוטה-אני אדריכל, אכלתי אותה כשסמכתי על מפרטים שהציעו לי חנויות מחשבים בלי שאבין בתחום בכל פעם שקניתי פיסי. בסוף הוצאתי הון קטן על איימק של אפל. לתחום שלי הוא מעולה, איכותי ואמין, בלי וירוסים ובאיכות תצוגה מדהימה על המסך לבן משפחתי יש כמובן צורך במחשב לגיימרים ולא במחשב למעצבים וזה סיפור שונה לגמרי) אנא עזרתכם... תודה

20. Started by yoramns,

תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם שווה לי לקנות מחשב נייד REFURBISHED בEBAY? http://cgi.ebay.com/Asus-EeePC-Netbook-Windows-1-33GHz-160GB-1101HA-MU1X-BK-/120536676898?cmd=ViewItem&pt=Laptops_Nov05&hash=item1c108bba22 ראיתי את המחשב הזה ופשוט הבנתי שהוא מתאים לי!! אני שולח אותו לקרובי משפחה בסאן פרנסיסקו והם מביאים לי את זה לארץ!! נ.ב.: האם תוכלו להציע אפשרויות אחרות לנטבוק ללימודים בתקציב עד 1.5 K? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kotevnir,

שלום צריך עזרה בקניית מחשב חדש, פעם ראשונה של נייד. אני מתחיל ללמוד הנדסת בניין המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח כך שהוא צריך להיות חזק *תקציב - עד 5000 שקל , יש אפשרות לקנייה באילת * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסת בניין, טיפה עריכה גראפית ( פוטושופ, premier) וקצת למשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14 אינץ * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ל5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר (להימנע כמה שאפשר מפגיעה בביצועי המחשב) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, COD: Black ops 3, Far cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

25. Started by Atex,

שלום! אני חדש בפורם אז הגעיה הזמן למחשב חדש אחרי חמישה שנים של סבל! טוב אז התקציב הוא 6000 ש''ח (תשלומים),אני צריך את המחשב למשחקים כבדים,מסיבות רשת. לגבי ציוד הקפי אני צריך: מקלדת שתי שפות קונן דיסקים ועם יכנס לתקציב כרטיס קול איכותי עם רמקולים מה אני לא צריך: מסך עכבר העדפות לחברה - את החברה הטובה ביותר =) אני רוצה גם מארז יפה עם קירור משובח ועם אפשר שקט =) אני יריכב את המחשב בבית בפעם הראשונה,יש לי WINDOWS XP ואין לי צרכים מיוחדים כמה דברים לסוף: *אני צריך את המחשב לטווח של 5 שנים לפחות - אני הולך לשדרג אותו רק בעוד שנה שנתיים *אני רוצה שכל המשחקים יעבדו,אתם מבינים במחשב הזה יש לי 533 MHZ ואתם לא מבינים איך אני סובל ... *ואני רו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים