ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מכונה בשביל מעבדה בייתית קטנה שתריץ Hyper-V עם 4+ מכונות וירטואליות. לאחר שהתלבטתי בשאלה האם לקחת Quad או I7, נזכרתי שהמחירים של AMD לא רעים בכלל עבור 1055T X6. לפי מה שבדקתי AMD X6 1055 תומך ב AMD-V הלוח אם שחשבתי עליו הוא GA-880GM-UD2H של Gigabyte שנמכר ב KSP במחיר מצחיק של 400 שקל. אבל אני לא בטוח האם הצ'יפסט הזה תומך בכל הקשור לוירטואליזציה. האתר של AMD לא ממש מפורט בנושא Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394 2x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem) P183 Mid Tower Black (No PSU) --------…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחדש נייד חדש מבזק Lenovo IdeaPad S10e - מחשב מיני נייד אני מעוניין לדעת עם המעבד שלו טוב? אם יש לו כונן דיסקים ואיך הכרטיס מסך שלו? תודה. מעבד: Intel Atom N270 1.6GHz זיכרון: 1GB 533MHz DDR2 כונן קשיח: 160GB 5,400rpm HDD כונן אופטי: אין כרטיס גרפי: Intel GMA 950 מסך: 10.1 אינצ', 1024x576, LED Backlit - מבריק כרטיס רשת: 10/100 Fast Ethernet תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g בלוטות' - Bluethooth 2.0 מצלמה - ללא מצלמה חיבורים להתקנים חיצוניים: VGA, מיקרופון קורא כרטיסים: SD, MMC, MS, MS Pro חיבורים נוספים: שני חיבורי USB, 34mm ExpressCard, חיבור לקבל רשת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP וגם Lenovo QuickStart
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מסוגל להריץ מכונה וירטואלית באופן חזק ומהיר (כיום זה ספציפית בשביל פיתוח לאנדרואיד, אבל גם בכללי, אם אצטרך להריץ עליו לינוקס וכאלה). מבחינת שאר הדברים - הצרכים שלי מינימליים יחסית. אשמח אם יהיה מסוגל גם להריץ משחקי מחשב בסיסיים כמו דוטא (לא משחקי מחשב חדשים), וכמובן, שיכלול שימושים משרדיים - אינטרנט, אופיס וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, למעט אולי מסך אם יש הצעה טובה כלשהי (אני שוקל לעבור ל2 מסכים)…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע שעבר חברה שלי קנתה מחשב נייד של ASUS מדגם V400 191H. המחשב מעולה חוץ מפרט אחד קטן.. הוא מתנדנד. מה זאת אומרת? בכל מחשב נייד רגיל, בבסיס המחשב, קיימים 4 חתיכות גומי כאלו שעליהם המחשב יושב כדי שלא יגע בשולחן, ובדרך כלל הם גורמים למחשב להיות באותו גובה. הבעיה היא שאצלנו, צד ימין מקדימה של המחשב פשוט מעופף באוויר, ברגע שמניחים יד על המחשב הוא פשוט מתנדנד. לא נראה לי שאני צריך לציין שזה מעצבן עקב העובדה שהיא שילמה סכום לא קטן על המחשב ( עזבו שזה מחרפן לרשום בו ). פניתי יום חמישי לפני השעת סגירה לאסוס ועוד לא חזרו אלינו, אני מתאר לעצמי שיום ראשון יצרו קשר, איך להתנהל מולם? בעקרון כשהמסך סגור, הבעיה כמעט ולא קיימת. ברגע שפותחים את המסך, זה ניראה כאילו האזור שלה …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך איכות המסך שלו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הנ"ל יהיה בעיקר לשימוש למשחקים הורדות ופיתוח. חשוב שהמשחק יריץ משחקים כמו ביושוק בהגדרות מקסימליות בלי בעיות וגם סטארקרפט 2 שיהיה לוח אם אינטל מקורי P-G33 1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 2048MB DDR2 800MHZ KINGSTON כ.מסך - FX 8500GT/DVI/HDTV 512M ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG/NEC DVDRW X18 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+ע.אופטי העלות שלו 3000 ש"ח. שווה? התקציב שלי הוא עד 3500+- לא יותר מדי מעל הסכום הזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לידידה טובה נשרף לפטופ של Dell בן 4, בלי אחריות מטבע הדברים. החלק האחורי שלו (במקום שהמחשב והמסך מתחברים) כבר שבור מזה זמן מה, ואתמול היא שמה אותו על Sleep וכשחזרה אחרי כמה שעות היה ריח של פלסטיק שרוף מהאיזור. היא מבינה שכנראה לא יהיה אפשר להציל את המחשב, אבל ההארד דיסק שעליו הוא כל חייה. מישהו יודע מה הסיכוי להציל אותו או שמכיר מעבדות מחשבים טובות באיזור כפר סבא/תל אביב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AXP 2200 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W SAMSUNG 512MB 400MHZ - הXTREME DDR (עם אותם נתונים) עולה קצת יותר שווה להשקיע? LG F900B + USB HUB AXP 2400 VOLCANO 6CU 7VAX WD 40GB 8MB CACHE RADEON 9500PRO - אני מחכה שהוא יצא מהמכס.... ENERMAX 710B + WINDOW + SILVE PANELS - יוצא מארז שחור וכסוף עם חלון משהו יפה לאללה... אבל בלי הספק של אנרמקס! HEC 300W CORSAIR 512MB 400MHZ LG 776FM - עם רמקולים ומיקרופון והוא המסך הכי יפה בשוק כיום.... שתי המערכות יוצאות אותו מחיר.... ואני לא אעשה איתן OC ב-כ-ל-ל!! מי מהן עדיפה??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מת ולכן אשמח לעזרתם לעזור ולמצוא לי מחשב חדש התקציב המקסימלי הוא 6,500 אשמח לא לנצלו עד הסוף אבל במידה וזה המחיר למחשב שישמש אותי כראוי אני אשלם בשמחה. השימוש של המחשב רוב הזמן הוא לאינטרנט/אופיס/משחקים בקטנה - אבל אני צריכה שהוא יהיה מתאים לעבודה גראפית בתוכנות אדובי כמו פוטושופ ואילוסטרייטור ולעתים רחוקות מאוד לוידאו (פרימייר, אפטר אפקטס) כי לפעמים אני גם עושה עבודות עצמאיות כמעצבת גראפית, לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ועם תצוגה טובה. מבחינת רזולוציה המחשב הנוכחי שלי הוא 15.6 אינצ' כי בזמנו היה חשוב לי מסך גדול אבל היום זה פחות חשוב לי אם זה אומר שהמחשב יהיה יותר קל משקל (מבלי להתפשר על הביצועים) במקרה הכי גרוע אני יכולה לחבר או…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האולטרא בוק של דל, ה-XPS 13, הנה לינק למפרט שלו: http://www.dell.com/us/p/xps-13-l321x-mlk/pd?oc=dncwp17bw7&model_id=xps-13-l321x-mlk רציתי להתייעץ איתכם, מה דעתכם על המחשב הזה, האם אתם מכירים אישית מישהו שיש לו את המחשב הזה/ יש לכם את המחשב הזה, ומה חוויות השימוש בו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה : (וכן זה כל מה שאני צריך) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤1271 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤621 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 מחיר: ¤179 ספק כוח: FSP Real 400W 60THA Noise Killer כמות: 1 מחיר: ¤183 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤481 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1423 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4268
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע? אני רוצה לקנות לפטופ חדש והתקציב שלי הוא עד 4100 ש"ח. המטרה היא ללימודים, סרטים, אינטרנט ומשחקים (לא רציניים יותר מדי - DOTA..) כבר עשיתי את החיפושים ובסוף החלטתי על המחשב הזה: S551LB-CJ022H - http://ksp.co.il/?uin=20168 הבעייה היא שהוא מגיע עם מסך מגע ואני לא מעוניין בזה. הבנתי שאולי יש את אותו הדגם בשם טיפה שונה בלי המסך מגע. יש מצב שזה נכון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייח למטרות גיימינג. הכי חשוב לי תמורה ביחס למחיר. דגמים, מראה חיצוני או מותגים לא חשובים לי כל כך. אני רוצה לקנות גם כונן קשיח רגיל וגם כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, משחקים ותוכנות. ראיתי בהרבה מקומות שמתעלמים לגמרי מכונני SSD ולא מכניסים אותם למפרטים, אשמח לדעת מה הסיבה לכך? מצורף מפרט לדוגמא מstartpc שנראה לי בכיוון. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי מעבד: 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 זכרון: 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 *…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי לשני מפרטי מחשב שאני מעוניין לקנות אני רוצה לדעת איזה מם הוא הטוב ביותר המחשב הולך לשמש אותי לעריכת ווידאו על תוכנות avid media composer after fx u פוטושופ מפרט ראשון Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 מאוורר Gigabyte GA-Z67X-UD7-B3 Z68 DDR3 1155 לוח אם Kingston HyperX DDR3 DUAL CHANNEL 8GB (2X4GB) 1600Mhz CL9 זיכרונות Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן קשיח *2 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA צורב Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E כרסיט מסך Coolermaster CM690 II Advance מארז Seasonic S12ll-620 620W Bronze ספק…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להרכיב מחשב למשרד שמריץ מספר תוכנות כמו Office, חשבשבת וכדומה. המחשב הזה יהיה עמדה מרכזית לכן אני רוצה שיהיה ממש מהיר : שיידלק מהר, שיגיב מהר, שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות פתוחות. לכן אני מעדיף שימוש ב - SSD. חושב ש250 GB מספיק כי לא יישבו עליו הרבה דברים.(כנראה רק קבצים משרדיים לא כבדים). ושימוש ב - 8 GB ראם. אשמח להמלצות. בנוסף אני נוסע לאילת שבוע הבא ואם יהיה אפשר להרכיב משהו ב - KSP או חנות מחשבים אחרת באילת בשביל המחיר בלי מע"מ זו אופציה אבל לא קריטי. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחשב לשימוש ב LightRoom, פוטושופ ותו לא. חשבתי על המפרט הבא: Intel - i5-8600 BOX - 1000 Asus Z370-P - 600 Crucial 16GB DDR4 2400MHz - 850 Samsung 960 EVO NVMe MZ-V6E250BW 250GB SSD M.2 - 630 3080 ש"ח סה"כ הצעות/הערות/הארות? מכיוון שהתקציב לא מטורף, החלטתי לא ללכת על i7 כי זה מייקר משמעותית... האם אי-לקיחת i7 תהיה קריטית מבחינת ביצועים של התוכנות הנ"ל? אני לא מתכוון להתעסק בכלל עם OC, האם לקחת את ה 8600K זה סתם לבזבז? האם אני אצליח להוציא את המקסימום מהסמסונג 960? או שזה סתם מיותר ועדיף ללכת על SSD 2.5 וזהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-