עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by groovy,

מה אתם חושבים אני רוצה שתגידו לי במיוחד איך הכרטיס מסך והאם צריך לשנות משהו או להוסיף תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dandul3,

מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד, ישומש לעסק שלי אבל גם למשחקים, ואשמח שיוכל להריץ באמת כמעט הכל. ( לפחות לכמה שנים הבאות ) ראיתי את המחשב של lenovo https://ksp.co.il/web/item/219941 מחשב נייד Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H 82RF007XIV - צבע Glacier White נראה מעולה, אשמח לשמוע על דעתכם עליו ואשמח לדעת על הטוב ביותר נקרא לזה מבחינת ביצועים מול עלות במחיר שציינתי תודה!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000+ , אפשר לחרוג אם צריך ( כי זה מחשב לטווח ארוך ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה מש…

4. Started by golanh,

שלום לחברי הפורום , רוצה להתייעץ בקניית מערכת מבוססת נוק . בקושי מוצא סקירות ברשת לשימושים משרדיים ועבודות גרפיקה קלה ורינדור של סרטונים קטנים שזה ייעודו של המחשב . חשוב שהמחשב יכלול SSD איכותי ואמין של כ 256GB ואם זה אפשרי גם כונן 2.5 של 1T ( לא הבנתי אם אפשר להכניס את שניהם למארז ?) הבנתי שיש שני סוגי מארזים . כמו כן צריך גם מסך 23 אינצ' ( עדיפות למותג ) איכותי IPS שיתאים לחיבור המחשב ב VESA בגב המסך . פרטי המפרט הנדרש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב ? משרדי , אקסל , גרפיקה קלה , אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : גרפיקה קלה בתדירות נמוכה-בי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי כאן בכוחות עצמי. האם אני מפספס משהו? האם יש כאן משהו שלא הייתם ממליצים עליו? או משהו יותר טוב שאתם יכולים להממליץ עליו? https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=216933

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן, אני זקוק למפרט מחשב שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס בעיקר . ראיתי את המפרטים המומלצים באתר אבל הם לא מעודכנים לסוף דצמבר אז אולי משהו השתנה והמחירים ירדו. אני מחפש מפרט ב-3,500 ש"ח. אשמח לנצל את התקציב עד תומו במידת הצורך. חשוב שיהיה לוח אם טוב, זיכרון טוב וגדול ומעבד חזק. כרטיס מסך - סביר בהחלט. כמו כן המרפט צריך לכלול מסך בגודל של 22 אינץ'. אין צורך בשאר הציוד ההיקפי. לא מתוכנן אוברקלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה. אפשר לחרוג מהתקציב עד 200 ש"ח אם הכרחי. יש העדפה ל- IQPC תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברה. יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. יש לי וינדוס 8. i7 של asus. בזמן האחרון החלונות הפתוחות על המחשב מתחילות להתחלף בינם ולבין עצמם בלי שאני נוגע בהן. זה מאוד מעצבן... אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, יש לי מפרט שאני פחות או יותר סגור עליו אני צריך עזרה בבחירת לוח אם,זכרונות וספק. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version מארז: Cooler Master Storm Sniper Black - חשבתי עליו רציתי לשמוע קצת דעות, רעש לא מפריע לי אבל חשוב לי שלא יתמלא אבק מהר... בעקרון רציתי את הGigabyte Aurora אבל כבר לא מוכרים אותו ב-TMS.. זיכרונות: אני רוצה 8G, אך לא יודע איזה לבחור. לוח אם: צריך עזרה,לא צריך להיות משהו מטורף,אבל חשוב לי שתיהיה לי אפשרות לחבר אליו אוזניות של 5.1.[600-700 ש"ח גג] ספק כוח: Antec HCG 620W 80Plus Bronze - אני לא כ"כ מבין בספקים אז גם פה אני צריך אישור שהוא באמת טוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Yarden_2y,

אהלן יש לי מחשב כבר כמה שנים שפועל לא רע אבל מתחיל לעשות בעיות עם משחקים חדשים. המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: E8400 קירור מעבד: Scythe MUGEN 3 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 Ti זכרונות: 4GB מארז: CM 690 + 5 Fans ספק: Thermaltake Toughpower 600W לוח אם: P35-DS3L דיסק קשיח: יושן כלשהו עכשיו לפני שתקטלו אותי עם המפרט הישן שלי אני מודע לזה שאני אצטרך להחליף את רובו. בכל זאת אני מנסה לחסוך בהוצאה. אני מקווה שאת הפרטים הבאים יהיה אפשר להשאיר: מארז, מאווררים, קירור מעבד, ספק. לגבי הכרטיס מסך אם אין משהו שאפשר לקנות ב400 שקל בערך עם הבדל משמעותי אני מעדיף לחכות עם הקנייה כי בינתיים הוא עושה רושם שהוא מחזיק. הראייה היא שאם אני אחכה קצת עם שדרוג הכרטיס אני אוכל לקנות בעתיד הלא מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G‎ מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…

14. Started by guy81,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by greencorn,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח - ומעדיפה לחסוך אם יש אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיפה שקט אם יש לזה משמעות במחשב ניידו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סביב 2 ק"ג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by most,

יש לי אופציה למכור למכר כמה יהיה מחיר הוגן ?? להלן המפרט: מעבד Athlon II X4 635 לוח אם GA-MA790X-UD3P 6GB זכרון דיסק קשיח 1TB של סמסונגג ספק של Chieftec 550W מארז Chieftec Mesh צורב כ. מסך ati 6580

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by palin,

היי, החלטתי לקנות את המחשב דרך אייבורי / KSP אילת. אחרי בדיקה של מספר מחשבים החלטתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות: 3,700 ש"ח (עם אחריות ל-3 שנים) אחרי הורדת מע"מ Lenovo Yoga 500-14 80N40036IV 3,700 דרך אייבורי אילת: (זכרון 16G) "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U מסך מגע או כל מחשב אחר שמופיע כאן בלינק, עונה על הדרישות ועולה פחות מ4300 (מחיר אילת): רזולוציה 1080X1900 IPS, מאט 8G RAM + עדיפות SSD / היברידי סוללה חזקה משקל נמוך מעבד i7 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2590&filters%5B1184%5D%5B%5D=1189&filters%5B1184%5D%5B%5D=1190&filters%5B2802%5D%5B%5D=2807&filters%5B3091%5D%5B%5D=3092 יום טוב חברים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב נייח לשימוש משרדי אינטנסיבי ע"פ הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית מרובת חלונות - כל הזמן עשרות חלונות פתוחים במקביל - זהו אופי העבודה - אני מדבר על לשוניות בדפדפן, כל תוכנות אופיס כולל אקסס, וורד, פאוורפוינט, אאוטלוק, אקסל - כולן במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צריך להיות מסוגל לפתוח קבצי tif ו- PDF גד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, היום חבר של דודה שלי החליט לנקות את המחשב שלה, ועל הדרך פירק את המעבד, השפריץ משחה תרמית לכל מקום ושבר חצי מהפינים של המעבד. לכן אני מחפש כרגע תחליף למחשב בין כ-5 שנים, לשימוש כללי "של דודה" שהמקסימום שלו בטח יהיה לראות סרטי HD, ותכנים באתרי סטרימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 ש"ח, לסכום כולל של 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש את כל הציוד ההיקפי הנדרש. …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by smoker09,

מחפש חנות עם אחריות מלאה לכל המוצרים - שלא כמו אייבורי שהבנתי שהם על הפרצוף ממכם. מחשב עם מפרט מלא - כולל מקלדת עכבר ורמקולים נחמדים. מעבד ולוח אם עם אפשרות הרחבה לאופציות עתידיות. צורב דיוידי הרד דיסק סטנדרטי ( 80 או 160) זיכרון נחמד. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים (אולי גם טלוויזיה), עם אפשרות למשחקים בינוניים + כמו פיפא 2008 וצפונה (כמובן לא קרייסס באיכות מלאה אבל אפשרות למשחקים בדרג של COD4ברמה סבירה)- ז"א כרטיס מסך נחמד וזול. המסך באזור תקציב של 1500-1700 לא חשוב איזה פאנל(כנראה TN) העיקר שיהיה איוכותי יחסית .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?27" 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Stoichkov,

היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gambit_elaad,

מפרט מחשב כולל מסך 17 רצוי LG מעבד לא אטלון כרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים! 8) תודה מראששש :walksmil:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by danirdd92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.