ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך מדגם Dell IPS U2715H - עם קבלה מה-29/05/2015. מחשב: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 - זיכרון:32 ג'יגה דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 עם 2 דיסקים נוספים של טרה כל אחד מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 עם קבלה מאייבורי מקיץ 2014
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד עם מודם סלולארי מובנה, וכמעט שהתיאשתי. הדרישות שלי מעבר למודם הם: מעבד 8600 ומעלה, מסך 14 וזכרון ddr3. בתחילה הלכתי על הלנובו מסדרה t400 אבל עד לרגע זה לא מצאתי לרכוש דגם שיש בו מודם סלולארי מובנה ולא רק הכנה. התרוצצתי בשביל זה המון, ונאדה. במסגרת החיפושים מצאתי אולי תחליף ראוי, ורציתי לשמוע את חוות דעתכם. מדבור בdell e6400 עם מפרט שעונה על הדרישות מלבד הזכרון שהוא ddr2. המפרט המלא כאן. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-p87.htm שאלותי: 1. האם ddr3 כה משמעותי? ללא קשר לצרכים האישיים שלי, מעניין אותי לדעת אם יש פער משמעותי ביניהם. 2. האם מישהו התנסה עם המודם המובנה שהמשווק הספציפי מציע? מישהו יודע לומר עליו משהו. ראו כאן…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד למעצבת פנים תקציב עד 6K ש"ח 1. מה התקציב המירבי? 6,000 ש"ח. האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לצורך עיצוב פנים, בעיקר תוכנת 20-20, מאפשרת לשרטט ולייצר הדמיות תלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי כבר כמה דיונים על כל מיני שאלות והתפלצפויות ושטויות ובסוף לא החלטתי מה אז יש לי 3500 שקלס לקנות: לוח אם - שיכלול כרטיס קול , הסתבכתי בשאלת ה NFORCE2 : יעיל לא אקפטיבי וכו'.... תחליטו אתם מעבד - חשבתי על AXP2000+... זכרון - 333 DDR נפח כמה שיספיק בתקציב אבל כמו שאמרתי התסבכתי על DUAL DDR וכו... מארז - חשבתי על CI-6919 צורב - משכתב לא ממש עקרוני לי מה כמה ולמה... הכי זול שיש. דיסקשיח- WD 8MB BUFFER 40GB מספיק לי... התקציב בעקרון הוא גמיש אבל רק אם זה שיפור משמעותי וכדאי ולא מוגזם. אם אתם חושבים שכדאי לחכות מאיזושהיא סיבה...זה גם אפשרי אה ו OC לא מתוכנן... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לעזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים.. המשחקים שאני משחק הם בעיקר פיפ"א וכאלה.. אבל אחי מכור לFLIGHT SIMULATOR מה שדורש הקפצה של התקציב.. צריך להריץ את המשחק (X) על הגדרות טובות (אפילו גבוהות אם זה הגיוני לדרוש את זה בתקציב הזה) ברזולוציה הטבעית של המסך. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מקלדת חוטית (אני משחק על המקלדת רק פיפא.. אז לא צריך משהו מטורף.. יש לשאר הדברים גיים פד/הגה/ג'ויסטיק ואפילו שלט לטיסנים חח), עכבר אלחוטי טוב (אני לא משחק בעכבר בכלל, אבל אני רוצה שהעכבר יקלוט למרחק של 2 מטר ויהיה עמיד ויהיה טוב חסר בעיות ותקיעות, אם זה בעייתי אפשר להתפשר על חוטי (שוב לא משהו מוגזם)), מסך.. אני מניח שאחד מהDELLים בתקציב שלי לא?, וכרטיס רשת אלחוטי... בקשר ל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום...אני רוצה לקנות מתנה ליום הולדת 18 של אחי...הוא גיימר בינוני אנא תעזרו לי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ללנסות לחסוך...אבל אם חיוני לביצועים אז להשתמש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול במחיר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, nba 2k11, וכל הדומ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתנה לי התקציב מ6000 לכן אני רוצה שיהיה גם amd 3800 כפול ליבה וגם 7800gt ותעשו את השאר כי לי היה בנוי מפרט בתקציב אחר אז תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן לרוקן מחסנים... יש ברשותי מעבד פנטיום 4. במצב טוב. שני סלוטים של ddr של קינגסטון בני חצי gb כל אחד מהם. וכן לוח תואם (למעבד ולזכרונות)של אסוס. +צורב DVD בחיבור הישן (הרחב) השאלה אם יש מה לעשות עם זה בכלל? כמו כן יש ברשותי מעבד Q9550 במצב טוב. שני זכרונות DDR2 של 2 gb כל אחד ולח תואם של אסוס מהסידרה היוקרתית (של אותם ימים..). +צורב DVD מעולה (בחיבור SATA) רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על שלושתם (יינתן לפי דרישה עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי...)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי צריך המלצה לשדרוג של מפרט קיים כדי שיתאים לגיימינג ב-4K על הגדרות גבוהות במינימום כסף, מפרט קיים: מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: Gigabyte H67 זיכרון: 4GB DDR3 כ. מסך: Inno3d GTX 1060 להלן המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Ryzen 5 1400 לוח: MSI B350 זכרון: SK hynix 2x8GB DDR4 2400Mhz כ. מסך: GTX 1080 ti
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי פה מפרט שבניתי עד 4K ואני הולך לסגור מחר צריך חוות דעת עליו .. המפרט ישמש להכול משחקים תוכנות אופיס אינטרנט מוסיקה סרטים בקיצור הכול.. מחשב כולל הכול ללא יוצא מן הכלל הנה המפרט: מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב גיימרים, העתקתי את הפורמט המומלץ מחוקי הפורום ואני אענה על השאלות לפי הפורמט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, כרגע באטלפילד 3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - באטלפילד 3, FPS למיניהם, WOW, ELDER SCROLLS, FALLOUT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הגיע זמן להחליף לפטופ, אני משתמש בו לפגישות ושימוש עסקי, מסמכים ומצגות. חשוב לי שלא יאט ויתקע תחת ריבוי משימות במקביל (למשל מצב קיצון: 30 טאבים פתוחים בדפדפן + 5 מסמכי וורד + 5 מצגות פאוורפויינט והכל פתוח במקביל) ולעיתים עבודות עריכה גרפית קלה-בינונית. הוצע לי: Dell Latitude 5400 i5-8265U 8G RAM 256 SSD והמוכר הציע לי מראש לשדרג ראם ל-16 גיגה, כך שהמחיר כולל מע"מ יוצא כ-5000 ש"ח היה לי latitude בעבר והוא היה מעולה. אשמח לשמוע דעתכם על ההצעה שקיבלתי, והאם כדאי לשלם יותר ולהכפיל את הראם או שזה מיותר בשלב זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב בזמן הקרוב מTMS, והרכבתי מפרט, התקציב המקסימלי הוא 4150... http://www.tms.co.il/preview/spec/z1qm3psv הדבר שבעיקר מדאיג אותי זה המארז, אני מדגיש רק בTMS, אני לא הולך לקנות בחנות אחרת... גם תראו אם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך, תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר התייעצויות ועזרה רבה מחברי הפורום (תודה לכולם), הוחלט לרכוש את המפרט הבא למחשב HTPC שקט ככל האפשר (במסגרת התקציב), שיעבור OC לצורך חסכון בתקציב על המעבד: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 419 1 מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 355 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Duet No PSU ¤ 387 1 NZXT מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בתקציב לא מוגבל שיגיע מארה"ב. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים Full HD בעזרת חיבור HDMI ל TV. * גודל המסך? בסביבות 13 אינץ' * משקל רצוי? לא ממש חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני צריך מחשב שיענה על הסעיפים הנ"ל במחיר כמה שיותר נמוך.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-