ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב! אני מחפש מפרט מבוסס על מערכת השבבים הרשומה מעלה - המטרה: Vista Media Center שיוכל להריץ 1080P ללא בעיות. ..זה הכל, תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K-5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בניתי מפרט מ-TMS שמהם נקנה מחשב קודם והייתי מרוצה מהשרות 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
תקציב עד 3000, במגמה לחסוך במה שלא צריך. צריך תוספת וינ7. אופציה קלילה שלדרוגים עתידיים, (לא נראה שאצטרך יותר מעוד כרטס זכרון וחיבור יו אס בי 3 וכאלה..) דרישות המחשב: שימוש ביתי. הרבה גלישה בכל הפורטלים בארץ, כולל כמה אתרי רדיו מחול, יוטיוב, . ריבוי חלונות/טאבים. מוזיקה, צפית וידאו. הורדת מדיה כמה פעמים בשבוע. המשחקים שאני עושה הם דרך אתרים. לא משהו כבד. זה השימוש בערך. זה מוגדר ביתי נראה לי. תקנו אותי אם אני טועה. זה אני כותב מסמך פעם בשבוע לא עושה אותו אפילו משרדי כמו כן האם יספיק SSD גיגה 64 ככונן יחיד במחשב לגלישה? או 128גיגה? איזה מאוורר כדאי למעבד? ולמארז? סוגי ספקים עם אחריות ארוכה שיודעים כשקטים. כמה וואט צריך בכלל לשימוש כרגע ושיעבוד גם בעוד 4 שנים טוב…
-
- 32 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום מצאתי דיל שנשמע די משתלם בתחום המחשבים הניידים. הבעיה היא שאני לא מתמצעת בדגם הזה של המחשב לכן אשמח אם אנשים המתצים בדגם יענו ליח אם הדגם משתלם והקניה משתלמת אם יש בעיות עם הדגם הזה אנא תכתבו זה ממש חשוב. מחשב נייד פנטיום 2 מבית HP דגם: OMNIBOOK XE2 מעבד פנטיום 2 -366MHz זיכרון 128MB דיסק קשיח 6.4GB כונן Cd-Rom פנימי כונן 1.44MB פנימי מודם 56K פנימי. מסך "13.3 TFT. כרטיס קול. עכבר+מקלדת. המחיר שהציעו לי הוא 2000- דגם לא משומש. יש להדגיש שהמחשב נועד בעיקר להקלדה ומשחקים קטנים ומועטים ביותר ואני לא מצפה למחשב הכי טוב כי אני לא מתכוונת להתקין עליו מטריקס 2... אשמח אם תעזרו לי. -נעמה-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שאלתי אותכם לגבי שתי דגמים לפני כמה ימים.. וירדתי מהם בגלל שהם כבר ממש ישנים =| עשיתי סיבוב היום בין כמה חנויות מחשב ובדקתי עוד כמה דגמים עכשיו אני דיי סגור על הדגם הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5612WLMi&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap כנראה אני משדרג את האחריות לשלוש שנים ואז זה עוד 400 ש"ח.. זה הדגם הטוב והמשתלם ביותר שאני יכול להשיג ב6400 ש"ח? הכרטיס מסך הזה ממש נשמע מעפן אבל אני לא צריך משהו יותר מדי טוב |: אבל הכרטיס הזה יריץ סרטים כמו שצריך ויתן תמונות יפות? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אשמח עם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לגיימינג מה התקציב המקסימאלי? כ-4700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשפר לנצל עד הסןף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט בשביל ההורים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? מומלץ שיהיה שקט אך לא ממש קריטי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שהכנתי: כמה דגשים: -המפרט מבוסס על המחירים של KSP -המארז הוא משומש שאני קונה מחבר.. הוא כולל גם ספק כוח מאד שקט.. + שלט שאני מקבל במתנה (חוסך עוד עלויות!) -אין צורך בכרטיס מסך אחר, מכיוון שלוח אם הזה נבנה במיוחד עם כרטיס מסך שמיועד לHDTV והוא אפילו כולל חיבור קומפננט, בעתיד יש לי את האפשרות לשדרג. -אין לי צורך בכרטיס טלווזיה! זה השלט: אז מה דעתכם על המפרט? אני חושב שהצלחתי להגיע למחיר מאד מאד זול... ומנימליסטי.. עם DDR2 ובדיוק כל הצרכים שלי לHTPC.. הערות ועוד? אני גם צריך המלצה על קירור למעבד.. שקט.. שמתאים לגודל המארז וללוח אם.. ולא יותר מדיי יקר - עדיך בפחות מ200-150 שקל ושאלה אחרונה.. האם צפוייה ירידת מחירים גם ברכיבים שבהם הרכבתי את המחשב? מעבדי…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש בתוכנת עריכת סאונד - CUBASE בגירסאות 4 או 5 החדשה (כולל VST) יש לי את הציוד ההיקפי כגון מסך , כרטיס קול חיצוני ,מוניטורים ומקלדת+עכבר. אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים בתקציב (אם ניתן) והאם תהיה חובה להכניס למפרט זיכרון של 4 ג'יגה בכלל...או שאפשר להסתפק ב-2 ג'יגה (שואל כי בגירסה קודמת של התוכנה הייתי מקליט ועורך עם מחשב חלש יחסית להיצע של היום - פנטיום 4 עם 1 גיגה זיכרון..ולא יודע אם הגירסאות החדשות זוללות משאבי מעבד וזיכרון) תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום וחג שמח : אממ .. אני חייב את העזרה שלכם בהחלטה על איזה מפרט / מחשב ללכת .. את האמת, אני כבר לא יודע מה להחליט, אם לקחת Intel רגיל או Intel Celeron או בכלל ללכת על AMD, אני חייב שתסבירו לי ממש בקצרה ולעניין מה באמת ההבדלים בניהם והאם זה באמת משמעותי מבחינת העבודה במחשב. אין ממש שימוש ספציפי למחשב, הוא ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, Office וכד'...), משחקים (לא משחקים כבדים כמו Doom3, HL2 וכד'...), קולנוע ביתי (קידוד סרטים בעיקר - מדיי פעם לא משהו רציני / קבוע). * אין צורך בציוד היקפי, כגון ; עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. הנה הצעה שקיבלתי ממישהו שאני מכיר : Pentium 4 3.0 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB Cache- מעבד P4 P800SX (i848) SB, SATA, Lan- לוח אם 512MB A-DATA DDR 500 -…
-
- 73 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
נמצא בשימוש שנה ו3 חודשים. להלן המפרט: U1 P.4 2.8 HT לוח של אינטל סנטרי ראם: 1 ג'יגה של קינגסטון. 80 ג'יגה SATA של WD. אחריות על המחשב: לעוד שנה ו9 חודשים, לוח ומעבד כל החיים. כמה שרת כזה שווה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למפרט מחבר בעבודה שעובד בתחום, לטענתו המחיר הוא הנמוך ביותר שהוא יכול להשיג. אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, בכלל בלי משחקים, וגם בלי מסך ומערכת הפעלה. אני צריך גם תמיכה ב- Full HD, אז ביקשתי כרטיס מסך טוב. הרכיבים הם בהמלצתו, אשמח לשמוע את דעתכם גם על הרכיבים וגם על המחיר: CPU Intel® Core2 Duo LGA 7752.8 GHz E7400 3MB 64Bit 1066MHz Motherboard: Intel® Desktop Board DG41TY RAM 2X KINGSTON DDR II 1GB 800MHz PC6400 Hard Drive: Western Digital WD5000AACS 500GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM Optical Drive: Asus DRW-22B1LT B+W SATA DVD-RW DL Super Multi X22 Light Scribe Screen Adapter: GIGABYTE GV-N95TOC-1GI PEGx16 9500GT 128Bit 1GB-DDR2 HDTV Dual Link DVI HDMI כולל …
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים בתקציב של כ- 3000 עד 3500 לכל היותר. עברתי על כמה מחשבים, ולבסוף מצאתי את המחשב הזה שמוצא חן בעיני, Compaq Presario CQ61 יש לו כמה גרסאות, אותו דגם רק שינוי במפרט אבל מה אתם אומרים על המחשב עצמו, על Compaq, על הסדרה Presario ? אני אשמח לשמוע חוות דעת לפני שאני קונה, ועוד משהו, האם שווה להוסיף כסף בשביל להרחיב את האחריות ל- 3 שנים? אני מניח שרובכם תגידו כן אבל מצד שני זה עולה עוד כסף, סכום לא מבוטל יחסית, אז האם בכל זאת זה שווה?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה, ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s77…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לעסק בתקציב של עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים, קצת סרטים ולעיתים רחוקות קצת משחקים (לא משחקים כבדים). אני צריך שהמחשב יהיה מוסגל להתמודד עם מספר משימות בו זמנית ועם תוכנות קצת כבדות (יכול להיות שאני אשתמש קצת בפוטושופ ויש כמה תוכנות שאני אריץ במקביל).
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב lenovo yoga 3 pro לפני כמה ימים מKSP. לאחר שימוש מועט הופיע סדק/שבר רציני במסך. המחשב לא נפל או קיבל מכה כלשהי בשום צורה. כרגע אני ממש בשוק..מישהו מכיר משהו כזה? דיברתי עכשיו עם התמיכה ואמרו שאין אחריות במצב זה. חיפשתי קצת אונליין והדבר היחידי שמצאתי זה הדיון הזה על הדגם הקודם שגם כמה אנשים התלוננו על סדקים: https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Yoga-Series-Notebooks/Yoga-2-Pro-Cracked-Screen-and-more/td-p/1404499 [ATTACH=CONFIG]9956[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם.. אני צריך המלצה למחשב נייד לבת דודה שלי שגרה כרגע בארה"ב היא מעוניינת לקנות מחשב נייד מהחנות בסט ביי שם משום שהם נותנים אחריות בינלאומית או משהו כזה על כל המוצרים... בכל אופן המחשב שלה משמש בעיקר לאינטרנט,אימיילים,מסנג'ר וכ'ו...לא משהו רציני בכלל אבל היא מחפשת משהו טוב .. זהו האתר אם תוכלו לכוון אותי למחשב נחמד שיהיה מתאים בשבילה זה יהיה מעולה..תודה רבה ושוב פעם חג פסח שמח וכשר לכולכם http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולכן אני מוכר את המחשב הקודם שלי. המחשב עובד מצויין ותקין. מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz לוח אם: ASUS P4P800 SE Duel Channel DDR 400MHz AGP כרטיס מסך: ASUS Nvidia GeForce 7600GS Silent 256MB AGP זכרון: 768MB DDR @ 400MHz מארז: מארז עם מסך אשר מראה תמפרוטרה מה המחיר שאני יכול למכור אותו? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי שוב וארחיב בדיוק מה אני מחפש: מחשב כמה שיותר חזק (לוח אם מעבד זכרון פנימי מערכת קירור וכו') שיאפשר יכולות מולטימדיה מרשימות (במסגרת התקציב -כ.מסך וכ.קול) הן בסאונד והן בווידאו. הדגש הוא יותר על היציבות והחוזק של המחשב ולא על יכולותיו בביצעיו במולטימדיה שיכנס באיזור ה3000 שח לא כולל מסך! ...........
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-