עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברי הפורום שלום רב, אני מחפש מחשב נייד עבור חבר בעיקר לצורכי עבודה אך גם לצפייה בסרטים מדי פעם. חשוב לו מסך גדול יחסית - 15 וחצי אינץ', אך שהמחשב עדין יהיה כמה שיותר קל (הוא טס אתו הרבה לחו"ל). מחפש מסך איכותי, מקלדת נוחה, אמינות ואחריות כמה שיותר טובות. השימושים די בסיסיים, אז לא צריך ביצועים מאד גבוהים. התקציב שעומד לרשותו בעיקרון לא מוגבל - מדובר בתקציב שהעבודה שלו מעמידה לרשותו ולא בהוצאה מכיסו הפרטי, אך 10K נראה לי הרבה מעבר למה שהוא צריך - אין צורך לנצל את כל התקציב. בנוסף הוא לא מעוניין ב Mac. אודה לכם על כל המלצה בנושא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 וחצי אינץ' זה הגודל המועדף. לדעתי מא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jungle-man,

למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחשב נייד HP Pavilion g6t series זכרון 4GB הארד דיסק 320GB Intel Pentium dual-core and Core i3 processors מעבד 15.6" diagonal high-def§§ LED display מסך ווינדאוס Genuine Windows 7 Home Premium יוצא משהו כמו 1600 שקל (חבר קונה לי מחו"ל) שהבנתי שזה מחיר טוב, אבל מחשב כזה לא יוכל להריץ משחקים חדשים, השאלה שלי , אני יכול להוסיף 100 דולר ולקבל כרטיס מסך 1GB DDR3 Radeon HD 6470M Graphics [HDMI, VGA] איתו המשחקים החדשים, נגיד פרו 11 יוכלו לעבוד בצורה טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yan,

מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, אין בחירה ספציפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר, אז הכלילו גם מסך במפרט המדובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by fuckzone,

בעיקר למשחקים מפרט AMD חשוב! בלי ציוד הקפי NO מסך ;D תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Yonatan7771,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by galigola,

בשעה טובה הגיע לי היום המחשב. מה אתם אומרים ע המפרט: AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU-NIS 2,272.76 Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2)-NIS 765.84 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD -NIS 697.93 CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory X 2-NIS 1400 Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard-NIS 2,012.90 Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card-NIS 838.58 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System -NIS 1,880.21 CD-ROM LG x 52 -NIS 140.14 Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW-NIS 505.06 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive -NIS 56.31 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front U…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by makopolok,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by vmaddog,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…

17. Started by levybar86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - PUBG, OVERWATCH, LOL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by smoker09,

מחפש חנות עם אחריות מלאה לכל המוצרים - שלא כמו אייבורי שהבנתי שהם על הפרצוף ממכם. מחשב עם מפרט מלא - כולל מקלדת עכבר ורמקולים נחמדים. מעבד ולוח אם עם אפשרות הרחבה לאופציות עתידיות. צורב דיוידי הרד דיסק סטנדרטי ( 80 או 160) זיכרון נחמד. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים (אולי גם טלוויזיה), עם אפשרות למשחקים בינוניים + כמו פיפא 2008 וצפונה (כמובן לא קרייסס באיכות מלאה אבל אפשרות למשחקים בדרג של COD4ברמה סבירה)- ז"א כרטיס מסך נחמד וזול. המסך באזור תקציב של 1500-1700 לא חשוב איזה פאנל(כנראה TN) העיקר שיהיה איוכותי יחסית .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by unitech,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, אני נעול על אינטל ועל Nvidia אז כל מומחי הAmd עם כל הכבוד (ויש כבוד) בבקשה לא להתערב. יש לי כבר מסך, הרדיסק, צורב וכל השאר אני רוצה לשדרג, אז ככה: 1040 כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express 1250 לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard 1030 מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 845 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series 505 ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC 770 מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon יש לי כמה …

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד השימוש יהיה בעיקר לפיתוח תוכנה , עבודה משרדית , אינטרנט וממש מעט משחקים ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008 , sql server , office 2007 , ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בצורה כבדה בכל כלי הפיתוח - לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. שוב אציין כי משחקים זה ממש לא השימוש העיקרי אבל רק לידיעה - גודל המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1680X 1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמק…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Carbon,

מישהו יודע איך עושים קליברציה לסוללה באסוס K53?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pomba,

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים