ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
טוב, למען טובתי הלימודית בזמן שנשאר לי בבית ספר, החלטתי לקנות נטבוק, ראיתי בעיתון הבוקר לדוגמא את הACER ASPIRE ONE D150 ב1700 שקל, קראתי כמה ביקורות שרובם היו בנימה לא טובה כל כך, ואני לא מאוד מבין בניידים, חשוב לי מאוד הנוחות והמשקל וחיי הסוללה, ז"א לשבת יום לימודים עם כמה שפחות צורך לטעון, ושלא יכאב לי הידים אחרי 40 דקות של הקלדה כמעט רצופה. גם, שלא יהיה ענק, המשקל חשוב כי אני אסתובב איתו המון! תודה רבה. נא לא לחרוג, כבר ככה זה די הרבה בשבילי, אם אתם רוצים להציע מחשב שעולה "קצת" יותר, אל, אני כבר אומר לכם, זה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי בבריאות כבר כמה שלום ותודה, מתן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לראשונה בישראל: מחשב נייד מסדרת Z60m עם ציפוי טיטניום כסוף. כולל צורב DVD, קורא טביעות אצבע, קורא כרטיסי זיכרון, זיכרון 512MB, דיסק קשיח 80G ומסך Widescreen המחשב כולו - 8000 ש"ח = שווה המחשב הזה?? גם כשכתוב 56K - זה אומר שהאינטרט במחשב הנייד הוא לא מהיר? מעבד: Intel Sonoma 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache מסך רחב: "15.4 WXGA Widescreen 1280x800 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB זיכרון: 512MB (512x1) DDR2 533MHz עד 2GB דיסק קשיח: (Serial ATA 80GB (5400 Rpm כונן אופטי: DVD צורב סוללה: 6Cell Lithium-Ion 6.0Hrs / 3.5Hrs מודם 56K כרטיס רשת Gigabit/100/10 מובנה כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g FireWire Infrared BlueTooth IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3250 שח לא amd כולל מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. הנה השאלון הזה שצריך כנראה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, d…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?27" 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בן 13.5. מבקש לרכוש מחשב נייד מכספי מתנת בר מצווה. אין לי ידע כלל בנושא. אבא שלי מציע לי מפרטים למחשב נייח אבל אין לי מקום בחדר. לא מחפש מחשב נייד למשחקים, כי הבנתי שהוא יהיה יקר מאד. מעדיף מחשב קטן אבל אז המסך יהיה קטן מדיי. חשוב לי מעבד חזק, גלישה מהירה באינטרנט, כרטיס מסך סביר ושקל יהיה לקחת את המחשב ממקום למקום (למשל לטיולים - שלא יהיה כבד מדיי). שתהיה אפשרות להתחבר עם WIFI. אין צורך בצורב. כונן קשיח מעל 250 גיגה. רוצה שיעבו מהר, כלומר הרבה זכרון. שיוכל להפעיל מערכת הפעלה חלונות 7 + אופיס. סרטים אני מוריד מהאינטרנט וצופה באמצעות DOK אז נראה לי שכונן DVD מיותר לי. הבנתי שיש היום מחשבים ניידים עם מצלמה מובנית.זה יכול להיות טוב גם עבורי. ראיתי אצל חבר גם אפשרות לחב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים, בלי OC. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים הכי חזקים לזמן כמה שיותר ארוך. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, תקציב: 9000-9500, הבקשה היחידה שהחנות תקבל במזומן וצ'קים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים. אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד.. לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כ.מ gefroce 9300 וספק 300W שאותם ארכיב במפרט החדש. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט נורמלי למחשב בלי ספק וכרטיס מסך, תודה. המחשב מיועד בעיקר להורדת שירים ותוכנות כמו ICQ, MSN, skepy לא צריך יותר מדי זיכרון בדיסק קשיח. (בערך 150 GB) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, אפשרי חריגה במידה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית עם תוכנות אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN PRO, אין צורך באופיס 8. האם…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, פותח כאן כי לא מצאתי מקום מתאים יותר שמתייחס לחלפים ושדרוגים. המחשב הקיים שלי כולל i5 6500, 16gb ram, וכרטיס gtx 1060 6gb. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס כשיהיה מבצע הגיוני, כנראה ל 2060 super. הדבר ידרוש ממני לשדרג מעבד, וכאן יש לי 2 אופציות: לחפש i7 7700 משומש (יעלה עד 700 שח) ולהחליף אותו. לא אוכל להחליף את ה 2060 super בהמשך ללא החלפת כל המערכת, אבל היא תהיה בת 6-7 אז.. למכור את ה 6500 עם הלוח ולקנות באנדל של amd 5. יצא יותר כסף והזכרונות כנראה קצת יגבילו (2666 cl16, אולי אוכל לעשות oc ל 2800 באותם תזמונים). יש גם את עניין הלוח - b150m-d3h, מדובר בלוח איכותי שקניתי לטווח ארוך. כולל כל מה שאני צרי…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות הקלטה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לקבל חוות דעת כמה שווה המחשב שלי פחות או יותר כרגע כדי שאוכל למכור אותו.. מפרט: מעבד - Intel I5 2500K קירור מים למעבד - Antec Khuler H20 620 לוח אם - Asus P8Z77-I Deluxe זיכרון - G.Skill 8gb DDR3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2gb כונן - Patriot Pyro 60gb SSD ספק כוח - Seasonic S12II-620Bronze מארז - Fractal Design Node 304 תודה רבה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ללימודים, ככה שהשימוש יהיה בעיקר גלישה באינטרנט ויישומי אופיס. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה קליל מבחינת משקל, שהמטען שלו יהיה קליל (כי לאחרונה נתקלתי במטענים גדולים שלא באמת נוח להסתובב איתם) ושהסוללה שלו תחזיק לי לאורך זמן. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים- מקבוק אייר 2020, i5 מסדרה y, הוא 256 גב, 8גב ראם או הזנבוק החדש ux325ea, הוא גם i5 אבל דור 11(!), 512 גב, 8 גב ראם כמות הזיכרון בפועל לא קריטית לי, אני כבר 6 שנים כמעט עם הזנבוק שלי ולא מגרד את המקסימום של 256 שיש לי כרגע ברור לי שהזנבוק יותר מהיר, השאלה אם ליישומים שאני צריך זה בכלל רלוונטי. בנוסף, יש לי אייפון ואייפד ויהיה נוח אם הם יתמשקו עם המח…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ותודה רבה על הנכונות לעזור אתם אלופים. בשבועות האחרונים עבדתי מהבית על לפטופ i7 של DELL , עם 16GM ראם וכונן SSD. כרגע המחשב בקושי זז ונתקע המון, ממש בלתי אפשרי לעבוד (אפרט מה השימושים לפי הפורמט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7000 ש"ח אבל אפשר למתוח לכיוון 7200 אם משהו מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא תוכנת Arcgis Pro שהיא תוכנה לעבודה עם מפות ושימושים גיאוגרפיים שונים. אני תמיד עם מולטיטסקינג - כלומר פתוח ברקע אקסל, וורד, גוגל כרום הזללן ולפעמים עוד תוכנה קטנה. בנוסף אני עם…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהמליצו לי לקנות מ FOX PC בניתי את המפרט הבא: 1) האם מאוזן? 2) שימושים : עריכה גרפית, משחקים כבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1266 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe, יחידות 1 ¤1420 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1224 Cooler …
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח. מדובר במחשב לאשה מבוגרת שבסך הכל גולשת טיפה במיילים, אופיס, סקייפ עם הילדים שלה, והנכדים מידי פעם מתקינים משחקים.. אין צורך בכרטיסי מסך משוגעים וכד'.. מה שחשוב שהמחשב יהיה עמיד, שקט, עם רכיבים מחברה טובה שיחזיק כמה שנים טובות.. תודה רבה לכולם!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא ציוד הקיפי, מתוכנן אוברקלוק בינוני-כבד, לא דרוש צורב, הארד דיסק בנפח בינוני-קטן, רצוי מרובע ליבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-