ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק לי למספר שנים קדימה עם הרצה קלה יחסית של המשחקים המודרניים. אין תקציב ספציפי או חנות ספיציפית אליהם אני כבול, אם יש מפלצת ניידת לצורך הדוגמא ב-16 אלף ששווה כל שקל ע"פ ביקורות, אני אקנה. מאידך, כן חשוב לי יחס המחיר לביצוע ולא בא לי לפזר כסף סתם, ככה שאם יש מחשב נייד שמן הסתם הרבה פחות חזק ועולה 8000 ש"ח, אך נותן ביצועים מעולים למחיר אני אעדיף אותו. כמו כן ניידים חלשים לא רלוונטיים אליי, טובים ככל שיהיו ביחס למחיריהם. אני רוצה לציין רק שאם ניתן לקנות מחו"ל ויש הצעה משתלמת כל שהיא, אשמח לשמוע עליה. כרגע אני שם את העין על הנייד הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=17337&txt_search=&b…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק בתקציב הזה -1500+ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - מה שאפשר בתקציב הזה, צפיה בסרטים. שיעבוד טוב עם אינטרנט ושיהיה כמה שיותר חזק * גודל המסך? סטנדרטי לנטבוק. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר. * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אלה המחשבים, אם אתם ממליצים על נטבוק אחר בטווח המחירים האלה שיותר משתלם אז בבקשה תכתבו ותעזרו. ראיתי את ה- מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 (אסוס) ואת שני אלה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי רגיל (גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי ביותר במשחקים). אשמח לקבל את דעתכם על המפרט להלן: 1. מעבד: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2. מאוור: Generic CPU Cooler For s1156 3. לוח אם: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E 4. זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X 2 5. דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD10EALS 6. כרטיס מסך: GIGABYTE GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 7. כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio 8. צורב די.וי.די: LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA Oem 9. ציד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 10. מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד Acer Aspire 5742-6682 שנקנה לפני קרוב ל-3 שנים. בימים האחרונים החלה להופיע הודעה מטעם מערכת ההפעלה (Windows 7 64bit) בנוסח "שקול להחליף את הסוללה" כאשר לוחצים על האייקון של הסוללה. לפי HWMonitor הבלאי של הסוללה עומד על 62% ולפי BatteryInfoView על 38.2%. לפי האתר של Microsoft ההודעה הזו מופיעה כאשר הקיבולת של הסוללה היא 40% או פחות. האם יש צורך לבצע כיול לסוללה? אם כן, כיצד מבצעים זאת? לחלופין, האם יש להחליף את הסוללה? אם כן, איזו סוללה נדרשת, מה העלות שלה וכיצד מבצעים את ההחלפה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה: נמצא מחשב, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני מתחילה ללמוד בחודש הבא משפטים במכללה ומחפשת המלצה למחשב נייד,המלצה על גודל,חברה וכו'. אין לי מושג בנושא ולכן אשמח לכל שיתוף בידע שלכם! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war, battlefield וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
r400 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני התלבט בין 2 מחשבים דומים בס"כ כשהמעבדים שונים האחד הוא מהסידרה החדשה סנדי ברידג' והאחר מהסידרה הקודמת, השאלה שלי היא עד כמה מורגש שיפור הביצועים של הסנדי ברידג' ובמה זה מתבטא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת מחשב בתקציב של עד 4500. המחשב מיועד לשימוש באופיס,אינטרנט, ועבודה עם תוכנות שרטוט כגון AUTOCAD - צריך מעבד יחסית חזק. כמו כן אני מעונין בכרטיס מסך טוב עם התוכנות הנ"ל + חייבת שתהיה לו יציאה לכרטיס טלוויזה ללא מסך. שיבוא עם מקלדת כרטיס קול כרטיס רשת ושאר הדברים הקטנים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התקציב מנוצל כראוי והוא לא מבוזבז על רכיבים לא הכרחיים אז לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קל וחומר, אם אפשר לבנות מפרט פסיכי יותר בעוד 500 שקל אני אספוג את המכה, עד 7000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל שיהיה טוב גם לתוכנות גרפיות וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, COD, שיחזיק משחקים חדשים שעתידים לצאת... -מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 880 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA 730 ¤ 1 eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3135 חשוב לי FIREWIRE למצלמה וידאו, זכרונות, דיסקים, כוננים וכל היתר יש לי. רוצה לעשות OC, זה טוב? או להחליף לחלקים אחרים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב למשחקים כבדים (אך לא מחפש את המקסימום גרפיקה האפשרית - כלומר לא בוער לי 8800GTS ) הציוד ההיקפי שאני זקוק לו כולל מסך (19 אינץ'), רמקולים איכותיים וראוטר אלחוטי + 3 כרטיסי רשת. אני מעדיף שהמעבד בסיס יהיה Intel Core Duo 6750. ראיתי את המחשב הבא באייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode= חשבתי על האפשרות הבאה: אני מחליף את המעבד (105) את הלוח לMSI (90) את הזכרון (140) ש"ח ואת הכרטיס המסך ל8600GTS , השאלה שלי האם ניתן להשיג מחיר ל8800 ככה שבאופן של עלות / תועלת לא יהיה כדאי לקחת את ה8600? והאם כדאי להחליף את המארז? תודה לכולם
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHZ כרטיס מסך: AMD Gigabyte HD6870 1GB OC זיכרונות: 4GB DDR2 800MHZ CL6 קירור למעבד: Cooler Master V6 ספק כוח: SeaSonic 620W S12 Bronze קשיח: Hitachi SATA 2 7200RPM 1TB לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H מארז: Aerocool Syclony מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-