עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by i5LeoNX,

זה אני המשתמש ServX בסופו של דבר אני לוקח את המפרט הזה האם הוא בסדר ? אני יזכיר שהשימוש במחשב הוא לרוב לסרטים איכות ומשחקים כמו GTA V או משחקי רשת Rose Online מעבד: ‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ מחיר - 950 קירור למעבד: ‏Arctic Freezer i11 CPU Cooler‎ מחיר - 165 לוח אם: ‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎ מחיר - 490 זכרונות: ‏G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎ מחיר - 380 או שעדיף קיט של מעבד עם קירור של Intel כזה http://ksp.co.il/?uin=19208

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by yhonatangunz,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הזה: CPU: Intel Core i7-4770K 3.5GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: ASRock Z87 Extreme4 ATX LGA1150 Motherboard Memory: Crucial Ballistix Sport 32GB (4 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 128GB 2.5" Solid State Disk Storage: Samsung 840 Pro Series 128GB 2.5" Solid State Disk Storage: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: EVGA GeForce GTX 760 2GB Video Card Case: Corsair 500R Black ATX Mid Tower Case Power Supply: XFX 550W 80 PLUS Bronze Certified ATX12V / EPS12V Power Supply) לצרכים האלה: 1. מה התקציב המקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. היי אני מעוניין לרכוש לוח עם תושבת: 1155. עבור Gaming & OC הלוחות שעומדות בתקציב שלי הם : MSI - Z77A-G45-Thunderbolt OR Gigabyte - GA-Z77X-UD4H עם זיכרונות . G.Skill 16GB DDR3 1333MHz G.Skill 16GB DDR3 1600MHz השמח על המלצות לגבי הלוחות (בעל ניסיון עדיף) או לוח תואם ברמה ובעלות. לגבי הזכרון ההפרש הוא כ 200 ש"ח האם זה משמעותי בביצועים או חבל על הכסף? האם הלוחות אם באופן כללי יכולים להפעיל זיכרונות עם וולט גבוהה יותר מ 1.5V (המוצהר ע"י היצרן הלוח) ? או שחייב לתאים וולט במדויק? תודה מראש חברה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by dan_l2,

שלום חברים, החברה מחפשת מחשב לתחילת הלימודים. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ולגלישה... המחשבה שלי היא לכיוון אולטרה בוק, 13.3 , שיהיה קליל עם סוללה טובה. בנוסף, אם יש אפשרות לבחירת צבעים היא מאוד תשמח המחשב יקנה בארה"ב, אין העדפה מסוימת... Amazon, Newegg , יש אפשרות לחנות פיזית אם יש צורך... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 , עדיפות למאט * רזולוציית המסך? 1366X768 יספיק לדעתי, יש אפשרות ליוצר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? העדפה לקל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שיל…

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. שלום. כיום יש לנו בסלון מחשב בן כשלוש שנים המחובר לטלויזיה 32" שעיקר השימוש בו הוא לצפיה בסרטים וסדרות. בנוסך הוא משמש גם כמחשב שלי לשימושים משרדיים ואינטרנט. בעקרון המחשב מספיק לדרישותינו העיקריות (צפיה בסדרות באיכות בסיסית). אבל בגלל שהמחשב נהיה איטי ורועש בטרוף חשבתי להחליף אותו. השאלה היא אם כדאי לי להשאיר אותו כמחשב למולטימדיה ובמקום להחליף אותו בחדש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לשימושים משרדיים. היום מחשבים ניידים הם די גרושים (במיוחד בשוק המוחדשים) או פשוט לקנות מחשב חלופי. אשמח גם לשמוע. המלצות למחשבים חלופיים ( נייד או נייח) תודה נמרוד

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itaysass,

מעבד: Inter Core I7 4820K 3.7 מאוור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU לוח אמ: asus p9x79 s2011 core i7 זיכרון: Kingston Hyper x Beast 2x8 GB כרטיס מסך: EVGA-GTX770 SUPER CLOCKED ACX COOLER 2GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata II אס אס די: samsung 840 evp series 120GB SATA III צורב: samsung sh 224DB כרטיס קול: on Borad 7.1 ציוד רשת: on Board 10/100/1000 ספק כוח: seasonic G750 750W GOLD G-SERES מארז: Corasair Obsidian 55D mid-Tower המחשב ישמש להרבה מטרות ביניהם עריכת וידיאו, תכנות, גימיינג וצריך להחזיק מעמד 5 שנים.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by smendler,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by oriori5,

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (סרטים, אינטרנט וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, לא חשוב הסוג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי ל13.3... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עכבר trackpoint * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by dwking3,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by sagiia,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם זה ממש משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד מיינקרפט קומבט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nissim29,

כשאני מתקדם עם הזמנת המחשב ומסמן באפשרויות התשלום "מזומן" אני לא מקבל את ההנחה של ה-2% המובטחת ואפילו המחיר עולה ב-20 ש"ח. מישהו יודע למה ?

15. Started by Or94,

לפני חודש התגייסתי לצבא. יש לי מחשב נייד מאוד ישן ואני מעוניין במחשב נייד חדש וחזק שיחזיק לי הרבה שנים. אני לא אקח את המחשב לצבא אבל בסופי שבוע אני רוצה מחשב חזק. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב * כונן אופטי?…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. · סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. שלום, אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 4, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? High 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
    • 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ronikoz,

מה נשמע חברים? (אל תענו אני יודע מה הולך בארץ...) בכל מקרה... עלתה לי מחשבה לשדרג את המחשב שלי.... המחשב שלי כבר בן 4 או 5... הזדקן הבחור.. אז אני חושב לשדרג אותו , אולי להחליף בו כל מני דברים כי הוא כבר לא ממש סוחב... בכל מקרה המפרט שלי עכשיו: Intel Core i5 750 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Hynix 2GB DDR3 1333Mhz X2 G.skill 4GB DDR3 1333Mhz X1 LG GH22 SATA x 22 Black מארז של THERMALTAKE MIDTOWER לא זוכר את השם.. =0 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 Seasonic 600Watt ספק Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET עכשיו.. אני לא יודע מה כדאי לשנות .. או להחליף... בעקרון הלוח אם שלי ישן הוא 1156 הסוקט... יש …

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 40% גלישה מרובת טאבים, 40% קולנוע ביתי בחיבור למקרן 1080P. סרטי MKV בגודל עד 16GB. 20% משחקים (אבל שיעבדו כמו שצריך. לפחות בשנתיים הראשונות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3. COD. NFS. WATCHDOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. DELL 24 inch. -…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לחישובים נומריים (בעיקר מטלב), תקציב של עד 6000 ש"ח. משקל קטן - יתרון משמעותי. כונן אופטי - לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה (יעבוד עם אובונטו). לא apple. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Mics,

* מטרות המחשב היא בעיקר ללימודים אבל גם פנאי, צפייה בסרטים בסופ"ש, משחקים מידיי פעם. * עדיפות למסך של לפחות 15.6 (אני רגיל למסך 23 במחשב השולחני) * רזולוציית המסך HD עם עדיפות לFHD אבל זה לא דיל בריקר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מחשב עם trackpoint (לא דיל בריקר) * משקל רצוי? לא משנה, כושר זה דבר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות, עם עדיפות ליותר. אפשרות לסוללה מוגדלת - יתרון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יצאת HDMI. לפחות כמה כניסות USB. * Bluetooth? לא צריך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD עם 500-1000GB, אין צורך בSSD. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צר…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  24. היי , אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (אינטרנט,אופיס וכדומה). אודה להערות והארות ...תודה רבה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24׳׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים