ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני גיימינג בינוני. משתמש בWIN 7 64BIT לא מתכנן לעשות אובר קלוק. מעוניין במסך עם רזולוציה של 1920*1200 לפחות 24 אינץ ומעלה , עם החיבור הכי טוב וחד לכרטיס מסך שיש במפרט. [TABLE=width: 617, align: left] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד [/TD] [TD]Arctic Cooling Freezer 13 CO CPU Fan [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]Asus Z97-K LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות [/TD] [TD]G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך [/TD] [TD]Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז התקציב המקסימלי שלי הוא 6700 שקלים לנצל את התקציב עד הסוף המחשב ישמש לגיימינג, המשחקים שישוחקו עליו יהי המשחקים של הnext gen העתידים ורצוי שיריץ אותם חלק בלי שום דרופ פריים או תקיעות fps יש לכלול בתקציב גם מסך FHD המחשב מיועד לאכויות גרפיות גבוהות מעוד! רכישות שיש לכלול בתקציב: מסך למחשב, windows חדש, ותוכנת אנטי וירוס. אין צורך להקפיד על שקט, שוב במחשב מיועד לגרפיקה גבוהה ולכן חלקים נעים לא יפריעו לי עם יש בהם צורך. הערות: יש לי דרישה לזיכרון רב (לפחות 1T) ואם יש אופציה להתקין את המערכת ההפעלה שלי על כונן SSD זה יהיה נחמד. מבחינת RAM אני מעדיף 2 כרטיסים של4GB מאשר אחד של8 או יותר אפילו מ8 RAM טלוי איך זה מסתדר עם התקציב... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1334/1307 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 528/517 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 734/719 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEON R9 …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון. התענייתי במחשב נייד DELL INSPIRON 5547 בחנות המכוונת NOTEBOOK CLUB. כבר עמדתי לבצע רכישה, הבעיה היא שיש שניי עמודים שונים של אותו המוצר בחנות. ויש להם מחירים שונים. עמוד אחד אליו מגיעים מהקישור בZAP ועמוד אחד מהאתר עצמו. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-7801.htm http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-5547-a4510u-t.htm ולהלן תמונות למקרה שהחנות תשנה את הדפים כי שלחתי להם שאלה בנוגע לזה. האם אני מפספס משהוא? איפה כדאי לי כן לקנות את הלפטופ הזה? (שימו לב שיש אפילו את המילה ZAP בכתובת של העמוד הזול יותר).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי יש צורך במערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג חשוב שיהיה הכי טוב שאפשר לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התחדשתי לי לפני מס' שבועות בY2P חדש בתור מתנה לעצמי לסיום דוקטורט (וכדי שהבחינה לא תהיה משפילה עם הHP בן ה8 שלי ) ואני מרוצה עד מאוד, המחשב טס, אין בעיות (אחרי שניטרלתי חצי מתוכנות "חיסכון האנרגיה" למיניהן), חוץ מזה שהוא מתלכלך בקלות מעצבנת. ספציפית- משטח המגע של העכבר, הטאצ'פד או איך שלא קוראים לזה שסופח שומנים/זיעה/אין לי מושג בקלות יתרה ונראה כאילו לא ברור מה קרה לו. ניסיתי לנקות אותו קצת עם מטלית ספוגה בחומר ניקוי של מסכי LCD אבל לא עזר (אבל ניקה טוב את הטביעות אצבע ממסך המגע). אז... איך אני מנקה את זה (בלי להרוס את my precious)?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב - שימוש ביתי סרטים וסדרות בhd גלישה באינטרנט מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4-5 רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות כן מערכת הפעלה לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ivory 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופ…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם חיבור VGA וHDMI כרגע הוא מחובר למסך מחשב אחד (vga) ואני שוקל לצרף מסך זהה נוסף (להגדיל שטח עבודה) , הכניסות של המסך הם VGA COMPOSIT DVI, המסך הוא dell 2007fp. בנוסף למסך מחשב שמחובר מחוברת גם טלוויזיה דרך HDMI - רסיבר(vsx521) - טלוויזיה בכל מקרה אני מנסה לחשוב מה האופציה היעילה ביותר על מנת להריץ את כל המסכים במקביל (טלוויזיה + 2 מסכים) או מצב שבו 2 המסכים פועלים והטלוויזיה לא אני יודע שהאופציה הפשוטה ביותר היא לקנות DOCK חיצוני אבל העסק קצת יקר ( 400+ ש"ח) האם קיים מפצל כלשהו או משהו שאני מפספס ? מישהו מכיר דרך יצירתית לגרום לזה לעבוד ? עניין נוסף שגם כרגע אני לא מצליח לפתור הוא איך אני יכול לעבוד רק עם מסך אחד חיצוני שמחובר בVGA כאשר אנ…
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא חשוב, אבל בעיקר תוכנות כבדות של עריכה גרפית וותמונות. צריך מארז טוב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג ותוכנות לעריכת תמונות של ADOBE ובעתיד עוד תוכנות לעריכות מקצועיות של תמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו לאחרונה. CALL OF DUTY,BATTLEFIELD,GTA. משחקי תפקידים ברשת למיניהם. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להגיע לשקל יותר. עדיף לחסוך, אבל בכלל לא לעבור את ה 3600. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג גבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא, Fifa15, PES15, Watch Dogs, Sleeping Dogs, NFS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך 15.6" לקניה באילת (KSP, אייבורי, BAG) בתקציב 3K חריגה של 500 ש"ח אם מוצדק. לשימוש סרטים, אינטרנט אופיס וכ"ו. תכונות פרימיום כגון מסך FHD, כונן SSD, כרטיס מסך דיסקרטי וכ"ו ייתקבלו בברכה אם נכנסים בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-