ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג כבד, יש לי תקציב של 4000 שקל עם חריגה של 150~ שקל. אשמח אם תיתנו את דעתכם על המפרט ואם אפשר לשפר אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪283 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB כמות: 1 - מחיר…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן, מי שאין לו כוח לקרוא את כל התיאור המלא מוזמן לדלג ישר לשאלות. אז ככה: קניתי אתמול באילת ב-KSP את המחשב הנייד הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24993&cf=zap. (הלינק הזה הוא לא של KSP אילת, אבל נתתי אותו בכוונה כי בו המפרט של המחשב הכי מסודר) עדיין לא נגעתי במחשב, לא פתחתי אותו, אפילו לא חיברתי לחשמל מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט אם להתקין בו SSD של 120 GB שעליו תרוץ מערכת ההפעלה לצד ה-ההארד דיסק הקיים של ה- 1TB. אני רוצה להתקין SSD לפני פתיחת המחשב ולפני הרצת \התקנת הווינדוס שמגיע עם המחשב, כדי להימנע מסיבוכים מיותרים בהמשך. אני עובד הרבה עם 'אפטר אפקטס' שהיא תוכנה כבדה לעריכת אפקטים בוידאו ועובד גם עם תוכנת פרימייר לעריכת וידאו (פחות כבדה) ובנוסף עובד ע…
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 bf 4 ומשחקים חדשים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שיחזיק לפחות שלוש-שתי שנים על הגדרות הכי…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש עבור עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שבאיזור ה-5K ~ כולל הציוד יהיה בסדר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה הכרחי, להשתמש בכל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות. יש לי פה צורך בקימפולים וכדומה, אבל מדיי פעם יש לי צורך בצפיה בתכני HD. אין צורך בכרטיס עבור משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה / תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום,אני סטודנט וצריך את המחשב רק לצרכים של תוכנות אופיס וכדו',ולחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטי HD ,יותר מזה אני לא ממש משתמש במחשב. הנה שני מפרטים שמצאתי מקווה שתעזרו לי כי אני ממש לא מבין בעניין ואני חייב לקנות מחשב. מפרט 1 מחשב נייד מבית Asus דגם X502CA בעל מסך LED בגודל 15.6 אינץ’ ברזולוצית HD, מעבדPentium במהירות 1.8GHz, זכרון 4GB בטכנולוגית DDR3, דיסק קשיח בנפח 500GB ומערכת הפעלה Windows 8. מערכת הפעלה Windows 8 מעבד Intel® Pentium® processor 2117U, 1.8GHz, 2MB L3 cache זכרון RAM) 4GB DDR3) דיסק קשיח SATA 500GB מסך 15.6LED-backlit TFT-LCD high-definition כרטיס גרפי Intel HD Graphics מצלמה מובנת כרטיס רשת 10/100Mbps Wi-Fi 802.11b/g/n יציאות: 1xUSB 3.0 , 2xUSB 2…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניים להחליף לפ-טופ... מקבוק אייר יקר לי מידי (!) וחשבתי על ה-chromebook ספציפית זה של asus מישהו מכיר? השתמש? באסוס או באחר תודה g.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה לתת הצעת מחיר למחשב נייד לארגון שלי. על המחשב להריץ תוכנות כבדות כמו Photoshop , storyline , Premier . מסך מט. זיכרון, מעל 8 ג'יגה אין צורך בפיצ'רים מיוחדים נוספים... הצעות, מישהו, משהו? יום טוב ושקט, לילך
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-