ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה/FULL HD על מסך 24 אינץ'. מעוניין במארז מיני קטן ככל האפשר בלי שתהיה בעית חום/ספק כוח מינימלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן משחקים, לפעמים עבודות(תכנות או סתם שטויות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,watch dogs,the division ועוד טובים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 61 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הרבה פעמיים עובד עם הלפטופ שלי כשהוא על הברכיים שלי. הקרינה קצת מדאיגה אותי באזורים האלו ... השאלה שלי אם משטח קירור מפחית את הקרינה? או שיש איזשהו משטח מונע קרינה שאפשר לקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג כבד, יש לי תקציב של 4000 שקל עם חריגה של 150~ שקל. אשמח אם תיתנו את דעתכם על המפרט ואם אפשר לשפר אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪283 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB כמות: 1 - מחיר…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן, מי שאין לו כוח לקרוא את כל התיאור המלא מוזמן לדלג ישר לשאלות. אז ככה: קניתי אתמול באילת ב-KSP את המחשב הנייד הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24993&cf=zap. (הלינק הזה הוא לא של KSP אילת, אבל נתתי אותו בכוונה כי בו המפרט של המחשב הכי מסודר) עדיין לא נגעתי במחשב, לא פתחתי אותו, אפילו לא חיברתי לחשמל מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט אם להתקין בו SSD של 120 GB שעליו תרוץ מערכת ההפעלה לצד ה-ההארד דיסק הקיים של ה- 1TB. אני רוצה להתקין SSD לפני פתיחת המחשב ולפני הרצת \התקנת הווינדוס שמגיע עם המחשב, כדי להימנע מסיבוכים מיותרים בהמשך. אני עובד הרבה עם 'אפטר אפקטס' שהיא תוכנה כבדה לעריכת אפקטים בוידאו ועובד גם עם תוכנת פרימייר לעריכת וידאו (פחות כבדה) ובנוסף עובד ע…
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-