עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Danits1,

שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by suga07,

היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by nsofi,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. שלום למרות בכרטיס המסך Z68 ישן יותר המליצו עליו כמהיר יותר לגיימר אשמח לקבל חוות דעת. (מעבד I7)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר לצורכי תכנות, מדובר בעיקר על תכנות WEB PHP ו-JavaScript בצורה מקצועית, ובנוסף לכך C וC#. כמו כן אפעיל במחשב גם תוכנות עיצוב כמו: פוטושופ, פריהנד ואילוסטרייטור וכמובן אינטרנט ותוכנות סטנדרטיות. התקציב הוא 4500 ש"ח כאשר ניתן לחרוג עד ל5000 בערך במידה והשיפור משמעותי. הדברים החשובים לי הם לפחות 1GB ראם, דיסק קשיח לא פחות מ80GB, מעבד חזק וWI-FI. לגבי משקל ראיתי שהממוצע הוא 2.8 ק"ג, זה נראה לי סביר אבל הרבה מעל כבר יהיה כבד מדי. בנוסף לכך אריץ במחשב גם לינוקס כך שאם אתם מודעים לגבי תמיכת החומרה של המחשב בלינוקס זה יעזור. נתקלתי בלפטופ הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3180&scat=332&tcat= גם המחשב הזה: http:/…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by maor19,

אני רוצה לקנות מחשב לחבר לא מחשב פיצוץ אבל מחשב שיעבוד סבבה שיעבוד מהר המחשב הוא למטרת משחקים ברמה בסיסית שיצליחו להעלות משחקים כמו gta san andreas // iv call of duty 3 משחקים בערך ברמת איכויות האלה ושירוצו מהר ולא יתקעו בנוסף לגלישה מהירה באינטרנט קצת סרטים וקבצי מוזיקה ניסיתי להרכיב מפרט של מחשב בערך לזה תגידו לי מה דעתכם ומה אתם מציעים לעשות... תודה רבה! מעבד - Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box לוח אם - MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL זיכרון - 2GB Kingston כרטיס מסך - HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ספק כוח - 550W Real, 12cm Fan (24pin צורב - SH…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, יש לי E6400 ויש לו חריץ SC ו WSC הייתי מעוניין להשתמש בו (לא כחלק מרשת ארגונית אלא כאבטחה מקומית) איפה איפשר לקנות כרטיסים כאלה ביחידות ספורות (3-5) ואיך ניתן להשתמש בהם לצרכי (התחברות לוינדוס, שמירת סיסמאות, נעילת אוטלוק וכד')? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. זקוק למפרט מחשב בסכום 4000 ש"ח.. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.. אם אפשר שהמשחק crysis יעבוד לי טוב. ויש לי עוד שתי בקשות קטנות.. אני מעדיף את המארז הזה ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎. הוא לא יקר ויפה לדעתי.. ואם אפשר זאת בקשה ממש חשובה.. שהמפרט יבנה בksp.co.il כי הרבה פעמים אין את הדברים בחנות הזאת. ומשם אני מעדיף לקנות.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. ניסיתי להוציא את הסוללת CMOS לא עזר... אמרו לי שצריך לקצר איזה משהו עכשיו מזה משהו? O-ם IBM החארות האלה לא מוכנים לאפס את זה הם לא מחשיבים את זה באחריות ואופציה היחידה שהם נותנים זה להחליף תלוח אם ב3000 שקל, מישהו יכול לעזור? בבקשה זה עניין דחוף.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zzrxox,

הגיע הזמן להחליף את המחשב בן ה- 6 שלי, במחשב חדש, שאמור להחזיק לפחות 5-6 שנים. חלק מהרכיבים יירכשו באמאזון ארה"ב, וחלק בארץ. הרכיבים שיירכשו בארה"ב: מעבד- Intel Core i7 6700K https://www.amazon.com/gp/product/B012M8LXQW/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לוח אם- Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 https://www.amazon.com/gp/product/B012IBPJ6I/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER זכרונות- G.SKILL 16GB (2x 8GB) Ripjaws V Series DDR4 PC4-25600 3200MHz Intel Z170 Platform Desktop Memory Model F4-3200C16D-16GVK https://www.amazon.com/gp/prod…

17. זה המפרט עליו חשבתי: מעבד Core i7 3930K קירור מים למעבד Corsair Hydro H100 לוח Gigabyte GA-X79-UD5 (שמונה חריצי זכרון לצורך אפשרות לשדרוג עתידי, תואם מעולה להאקינטוש) מארז Fractal Design R4 זכרונות 32 גיגה כלשהם (4 סטיקים של 8 גיגה) - האם לקחת 1600 או 2400 MHZ? SSD - נוטה לכיוון שתי יחידות של Transcend 720 256GB שיעבדו בSTRIPE. מקבל ציון טוב כאן: http://www.harddrivebenchmark.net/high_end_drives.html ספק- שמתי עין על SeaSonic 860W Platinum-Series Active PFC 12cm Fan Modular מקלדת- Logitech solar k750 מסך Dell U2713 2560X1040 צורב: לא קריטי, אולי אקח כבר צורב BD-RW כי המחיר שלהם די ירד. כמה התלבטויות: 1. האם כדאי להחליף את המעבד והלוח לצ'יפסט 1155 כי ההוצאה הנוספת בכסף (ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בבסיס בעיקר, ככה לאינטרנט, צפייה בסרטים וגם משחקים ברמה סבירה (לא אכפת לי להתפשר על הגדרות נמוכות אבל שיריץ משחקים מודרניים ב FPS שחיק). מבחינת דברים ספציפיים - אני מעדיף מסך בגודל של בערך 15 אינץ', המשקל הוא לא פקטור ממש בשבילי (שלא יהיה מקרר כן..). התקציב - אני מכוון ל 4000 שקל בערך. בנוסף קיבלתי המלצה מחבר על dell inspiron n5010 - חיפשתי ונראה שהוא עומד בדרישות אך עם חריגה בתקציב, דעתכם עליו? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 13:39:56 bump קטןמצאתי את זה, נראה מחיר נמוך להפליא, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by deathil93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 5300, לא אגורה יותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה כבר בחריגה של 1200 שקל חח, ככה שאין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (יומיומי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 אינץ' 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV, BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המשקל וחיי הסוללה לא משנים, הגודל רצוי 15.4" עד 16", שיריץ וינדוס וסרטי 720P עם אפשרות לשחק במשחקים לפני 2005 (Team Fortress 2+-). חובה אחריות, רצוי שנתיים-שלוש ושתהיה מקלדת נוחה-יחסית. עכשיו אני מודע שהבחירה בקטגוריה היא די גדולה אבל זה מה שתוקע אותי. יש כל כך הרבה ממה לבחור, אני צריך את עזרתכם לבחור במחשב נייד הכי מתאים ואיכותי בטווח המחיר. יש אפשרות לסטות מהמחיר ב 300 ש"ח בערך...

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום רציתי לקבל הצעות למחשב בעיקר למשחקים עם התקציב של 3000-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה.1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי משרדי + מעט תוכנות גרפיות ופלאש כיוון שאני חדש בתחום הניידים, ולפני שאני נכנס לעובי הקורה לגבי הרכיבים והמפרט המומלץ, רציתי ראשית לדעת האם בכלל ישנה חשיבות למותג/לחברה ששמה מוטבע על הנייד. LENOVO, DELL, HP, GIGABYTE, MSI... האם יש כאלו שנחשבים לחזקים יותר? לחלשים יותר? לאמינים יותר? לידועים כבעלי שירות לקוחות טוב יותר? מומלצים יותר או פחות? תודה עופר

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by Delta-V,

מחפש מפרט חזק וכדאי עד 5.5K עם מסך דק 19" למשחקים עדכניים ללא OC כלל. AMD או INTEL ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  25. קודם כל שלום לכולם ואני שמח שאני יכול לכתוב פה סוף סוף. דבר אחד שאני חייב לומר לומר, השבוע סיימתי שלוש שנים בצה"ל( ;D) שיבשו לי את המוח כליל ואני לא מעודכן כל-כך במה שהשתנה בכל מה שקשור לחומרה תוכנה או כמעט כל דבר אחר שקשור לנושא(והרבה אחרים) בשנתיים האחרונות אז אני קצת מפגר אחריכם בידע. אבל, אני לומד מהר. כמו שרשמתי, אני צריך מחשב כולל כל מה שמסביב: מקלדת/אכבר(לא אלחוטיים) רמקולים וכרטיס קול איכותיים מסך צורב DVD מדפסת רגילה לא רועש מידי אבל אפשר להתפשר הצעה שקיבלתי: מעבד:Athlon 64 x2 6000+ 1058 לוח-אם:Gigabyte GAM57SLIS4 זכרונות:Kingston ddR2 1GB 800Mhz lc5 399*4 ספק:Enermax 420W EG425P-VE 384 כ.מסך:Asus GeForce 8800 GTX 768MB 3475 צורב:Asus DRW1814BLT 210 ד.קשיח:WD2…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים