ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מי שאין לו כוח לקרוא את כל התיאור המלא מוזמן לדלג ישר לשאלות. אז ככה: קניתי אתמול באילת ב-KSP את המחשב הנייד הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24993&cf=zap. (הלינק הזה הוא לא של KSP אילת, אבל נתתי אותו בכוונה כי בו המפרט של המחשב הכי מסודר) עדיין לא נגעתי במחשב, לא פתחתי אותו, אפילו לא חיברתי לחשמל מהסיבה הפשוטה שאני מתלבט אם להתקין בו SSD של 120 GB שעליו תרוץ מערכת ההפעלה לצד ה-ההארד דיסק הקיים של ה- 1TB. אני רוצה להתקין SSD לפני פתיחת המחשב ולפני הרצת \התקנת הווינדוס שמגיע עם המחשב, כדי להימנע מסיבוכים מיותרים בהמשך. אני עובד הרבה עם 'אפטר אפקטס' שהיא תוכנה כבדה לעריכת אפקטים בוידאו ועובד גם עם תוכנת פרימייר לעריכת וידאו (פחות כבדה) ובנוסף עובד ע…
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הרבה פעמיים עובד עם הלפטופ שלי כשהוא על הברכיים שלי. הקרינה קצת מדאיגה אותי באזורים האלו ... השאלה שלי אם משטח קירור מפחית את הקרינה? או שיש איזשהו משטח מונע קרינה שאפשר לקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש לתלמידת תיכון. שהעיקר במחשב הוא שיהיה קטן, חשבתי לכיוון של INTEL NUC. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך המטרה היא מחשב קטן שעומד בדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה וOFFICE וגם קצת משחקים בסגנון SIMS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך טרם נרכש אבל מדובר במסך 3:4 17" כנר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן וברצוני לשדרג אותו כדי שיעבוד בצורה יותר חלקה ויפעיל משחקים בצורה סבירה (לא משחקים הכי חדשים, אבל משחקים שקיימים בשוק). מפרט: מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte P35 S3L כ. מסך - Radeon X1950 זכרון - Kingston DDR2 1GB PC2-5300 ספק - Enermax Liberty 400W השאלה שלי היא האם יש בכלל אפשרות לשדרג ב-800 ש"ח, או שחבל להשקיע את הכסף. שאלה אחרת היא האם אתם מכירים אולי מחשבים יד שניה שאפשר לקנות באזור ה-1000 ש"ח ויהוו שיפור למחשב הזה. לא יודע, אם זה רלוונטי אבל אני אמלא בכל מקרה את השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 לשדרוג, 1000 לחדש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עדיף לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מה…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חשובים על המפרט ואם יש משהו שצריך לשפר/להוסיף (כמו קירור וכו'). המפרט: [TABLE=width: 640] [TR] [TD][TABLE=align: right] [TR] [TD] [/TD] [TD]שם הפריט [/TD] [TD]אחריות [/TD] [TD]מק"ט [/TD] [TD]כמות [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Intel Haswell Core i5 4460 Socket 1150 6MB 3.2Ghz Box [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] inti54460B [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Gigabyte GA-B85M-D2V Socket 1150 B85 Chipset VGA+DVI [/TD] [TD] 3 שנים [/TD] [TD] GBGBB85MD2V [/TD] [TD] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] Kingston 8GB (8GBx1) DDR3 1600MHZ CL11 KVR1600/8G KVR16N11S8 [/TD] […
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הנה הטופס. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, גלישה בעיקר, וסרטים. * גודל המסך? 15". * רזולוציית המסך? 1366. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא מבין בזה. משהו רגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור ל SSD. * Bluetooth? אם יש מה טוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. אין לי הבדל בין 500 ל 1G. רק שיהיה חיבור ל SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כלום. א…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה פתחתי פה בקשה למחשב אך לצערי הרב הכסף הלך למקום אחר. אם אפשר אז לא לחרוג מהתקציב ועדיף לחסוך. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, לימודים, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים עד בינוניים (בעיקר משחקי אינדי וLeague of Legends).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]מעדיף "15.6 ולגבי המסך ניראה לי מאט (עבודה באור יום).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]1366x768 טוב בשבילי, אם יש 1920x1080 אז זה מצויין אך רק בתנאי שלא יבוא על עלות המחשב.[/TD] [/TR] [TR] [TD]דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? [/TD] [TD]תאורה במקלדת יהיה נחמד אך לא חובה.[/TD…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, עבודות סטודנט למדעי המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכל מהכי חדש עד הכי ישן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שלילי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם …
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב שמטרתו בעיקר משחקים... התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח.שימושי המחשב: משחקים, תכני HD וכדומה... משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב : COD BF בנוסף גם משחקי RPG... ההגדרות הגרפיות שמיועד המחשב: בינוניות - גבוהות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 6. איזורים אפשריים לקניית המפרט - הוד השרון, פתח תקווה, כפר סבא, רעננה. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים... המחשב צריך להיות כמובן עם חיבור usb,אוזניות,מיק,עדיף שיהיה גם hdmi. תודה למציעים!
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה המחשב הכדאי? אני יגדיר את השימושים ואת מה שחשוב לי במחשב: 1.מעבד אינטל I5. 2.זכרון של 4 גיגה מינמום. 3.חיי סוללה ארוכים. 4.אמינות ובקורות טובות על המחשב. 5.מסך מט. 6.גודל מסך 11.6-12 אינץ בלבד. מה ההמלצה הכי כדאית בטווח מחירים זה של עד 800 דולר? בינתיים הציעו לי ב 2 חנויות את המחשב הזה שציינתי לעיל.האם יש אלטרנטיבה יותר טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 bf 4 ומשחקים חדשים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שיחזיק לפחות שלוש-שתי שנים על הגדרות הכי…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח) אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות... לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל. וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים. * מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה. * גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התלבטתי על מחשב נייד עדין לא החלטתי עם ללכת על מחשב נייד ולכן ארצה לראות הצעות למחשב נייד אז מי שראה פוסטים על מחשב נייד אני עדין לא סגור על הנושא ובודק אופציה שניה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית משחקים קלים עבודה סרטים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני פרילנסר מעבודה לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו football manager -מהי הרזולוצ…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרכתם בבניית מפרט למשחקים וסרטים בעיקר, עד 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 ULTRA SETTINGS, COD GHOSTS, CRYSIS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ASUS 24" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 35 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-