ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? גיימינג בינוני-כבד ( leauge of legends , guild wars 2 , world of warcraft ) + לימודים בעתיד הקרוב * גודל המסך? לא מתפשר על פחות מ17 * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן סוללה ארוך וגיימינג לא הולכים ביחד , אבל אם אפשר אז למה לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G * כונן CD/DVD? צורב? לא מעוניין בצורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8558 שמבחינת מערכת עונה על כך הצרכים שלי בתור סטודנט לעתי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב לעבודה עם אודיו/מידי בתקציב של 3.5K המחשב ישמש ליצירת מוסיקה והקלטה של אודיו עם תוכנת קיובייס (גירסא 7) המחיר לא כולל מערכת הפעלה או ציוד נלווה, רק מחשב נטו. הדרישות שיש לי כעת הן : * 16GB זיכרון * דיסק קשיח 2TB * ממשק Firewire של - Texas Instruments (עבור כרטיס קול חיצוני) לא זקוק למחשב שקט אלא סטנדרטי. אשמח להמלצה על רכיבים שיתאימו למטרה שלי מבעלי נסיון. עדיפות לרכישה בחניות אייבורי/KSP תודה רבה לכולכם ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשרי אם שווה את הקפיצה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר וגם המחשב ישמש אותי לתכנות בנית משחקים ועבודה עם AI. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא חשוב אורות זה נחמד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חדש, אני יודע, אני DIAF ,n00b וכו' וכו'. אני צריך את דעתכם בקשר למפרט הבא, וכמו-כן אני צריך עוד המלצות לספק ומארז (עד 600 שקל שניהם) שיחזיקו לי בצורה הגונה את המערכת הבאה: (הערונת, אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי לכרטיס מסך, על מנת שיתפקד כאולטרה (עם 400 ליבה ו 400 זיכרונות).
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבנות מחשב גיימינג ואודה לכל מי שיתן לי עליו חוות דעת אני לא מחפש את המחשב הכי חזק וטוב אבל כן משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים (bf3, guild wars2, witcher 2 ) עם גרפיקה טובה ובלי בעיות. המחיר המקסימלי הוא עד 5000 הנה המפרט שיצא לי ביינתים. עדיין אין לי מארז ואשמח לקבל הצעות. מעבד AMD Phenom II X6 1100T Black Edition Boxלוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD7850 OC 2GB GDDR5 PCIe ספק כוח Seasonic S12II 520W קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כונן קשיח WD Caviar Green WD10EARX 3.5" 1TB 64MB SATA3 זכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX X 2 כונן Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD תודה לכולכם הנה השאלון . מה התקציב המקסימאל…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעצב גרפי\תעשייתי ועובד בזה. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. אלו הם הפרמטרים הרלוונטים: כללי: שימושים עיקריים- תוכנות גרפיות, עריכת ווידאו זמן אחריות- כמובן שעדיף 3 שנים, אך ניתן להתגמש בעניין הזה. משקל- עד 2 קילו מסך: רזולוציה- כמה שיותר גבוהה, לפי התקציב. אם אפשר retina אז בכלל מעולה. גודל מסך- 13", 14". LED חומרה: חיי סוללה- שעה וחצי מינימום דיסק קשיח: 1TB+ ללא כונן אופטי אני מתכוון לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל אז נראה לי שלפחות 8GB זיכרון. כרטיס מסך ומעבד המותאמים לעבודה גרפית. תקציב- עד 7,000 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SONY SDM-HS95 שהוא כאמור 19''. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:במיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO STRFIE LEAGUE OF LEGENDS BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות מחשב חדש. שלי כבר מקרטע, ואני גם ככה מייעד אותו לדברים אחרים עכשיו. איזו חומרה צריך? 1. מארז. 2. לוח אם. 3. זיכרונות. 4. מעבד. 5. איוורור (הן למארז והן למעבד). 6. ספק. צריך כזה שיאפשר לי להוסיף חומרה בעתיד. איזו חומרה לא צריך? 1. מקלדת. 2. עכבר. 3. מסך. 4. דיסק קשיח / SSD. 5. רמקולים. 6. מדפסת. איזו חומרה אופציונאלית? 1. כונן CD - אוכל להסתדר בלי, אך רצוי שיהיה עם במידת האפשר. [מקווה שלא שכחתי שום דבר ברמת החומרה. אם שכחתי משהו - אשמח אם תעדכנו]. שימושים? 1. עבודה רבה עם מכונות וירטואליות. 2. עבודה עם …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורציתי לשמוע את חוות דעתכם עליו, אם ניתן לשפר אותו באותו המחיר או פשוט לקחת חלקים יותר טובים גם אם החריגה קלה. המפרט מצורף בתמונה למטה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה והורדת סרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יתחבר למסך 21' וטלוויזיה 42' FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צריך להציג סרטים כמו שצריך 3. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד לצרכי גיימינג מתון - משחקי אסטרטגיה בסגנון civilization 5, לא משהו עם גרפיקה מאד מתקדמת. יש לי 3 הצעות למחשבים שכולם בסביבות ה2800-2900 ש"ח, אשמח אם תחוו דעתכם: 1. HP Pavilion 15-b150sj Sleekbook i5 15.6 מסך 15.6, מעבד i5-3337U, זיכרון 6GB , דיסק 750 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.1 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit רמקולים ושמיעה איכותית של Altec Lansing אחריות מוגבלת לחומרה למשך שלוש שנים, איסוף והחזרה, ע”י HP ישראל 2. Lenovo IdeaPad B590 MBX2BIV 4GB מסך 15.6 , מעבד i5-3210M , זיכרון 4GB , דיסק 500 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.5 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit אחריות לשנה בלבד 3. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 מסך 15.6 , מעבד i5-3337U, זיכרון 4GB , דיסק 50…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS6 (אפטר אפקטס, פרימייר ופוטושופ בעיקר), תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, hdmi, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן קר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תגיבו ותציעו חלופות טובות יותר מעבד: ryzen 7 1700x ב880 זיכרון: Corsair DDR 4 8G 3000*2 ב590 לוח אם: asus prime b350 plus ב 470 כרטיס מסך: msi rx 580 armor 8g oc ב 1047 ssd: Gigabyte SSD 256GB 2.5" SATA3 ב202 סך הכל:3189 מארז Corsair Carbide 275R וספק כוח ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80 ואדר דיסק 1T wd כחול יש לי את שלושלתם אז לא צריך תקציב:3500 המחשב ישמש למטרות משחקים וערכת גרפית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפת 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירסמי כאן הודעה לפני כמה ימים, ובכל זאת אנסה למקד את השאלות שלי. אני צריך מחשב נייד לסטונדט (אינטרנט, משחקיםבאינטרנט, אופיס, MATLAB, קצת פוטושופ / פרימייר לפעמים). כרגע אני מתלבט על סוג המעבד - האם המעבד T4300 הוא מספיק טוב? הבנתי שהוא מאוד פשוט. ואיך הוא לעומת הT6500/6600? איתי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-