עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שלום, פירסמתי פה לפני כמה ימים מפרט גיימינג והוא היה בסדר גמור לפי התגובות שקיבלתי, ביצעתי כמה שינויים נוספים עקב תוספת תקציב וכרגע אני לפני ביצוע ההזמנה של המפרט, אשמח לאישור אחרון של חברי הפורום שהמפרט אכן טוב ויעבוד בצורה טובה ויציבה, בדגש על הכרטיס מסך ועל המעבד והאם הם יעבדו טוב ביחד! המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 999 ₪ - Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 370 ₪ - * מבצע * - 8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X DDR3 1600Mhz 1990 ₪ - * עם חבילת משחקים * - Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 549 ₪ - * מבצע * Zalman Z3 Plus + FSP Raider 6…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by zefet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, רוצה את החוויה הטובה ביותר 4.5-5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש משהו ששווה את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג^^^ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל הסוגים, אני מגוון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוה…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by DarkIDevil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות , תכני HD ועבודה כבדה בכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פשוט רצוי שה-MultiTasking יה אישו רציני פה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים איכותיים שיצאו עד 2020 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ייעוד ל-4K/UHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. Started by oronluko,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בצד) בתקציב של עד 2300 ש"ח, לדעתי ניתן להשאיר את המארז, ספק כח, כ.מסך והארד דיסק. רוב השימוש הינו משרדי, קצת פוטושופ וקצת משחקים. עניתי על השאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים אבל לא בהגדרות High. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ufnik182,

שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by matan007,

שלום. מעוניין במפרט למחשב בייתי: סרטים/אינטרנט/וורד/הורדות/מוזיקה... דגש על נפח אכסון, שקט ברמה 8, ללא שדרוגים בעתיד. בנוסף מסך+מקלדת+עכבר. אין חנות ספציפית, ניסיון טוב עם TMS תקציב 2.5K חריגה 200 ש"ח. חשבתי על זה, המלצתכם: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]516₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Designer,

אהלן, בימים האחרונים קניתי מחשב חדש אבל קניתי אותו ממספר חנויות+דברים שכבר היו לי. אשמח לדעת מה ערכו. כמו כן, אשמח לקבל הערכת מחיר עבור המחשב הישן שלי. [TABLE=class: grid, width: 700, align: center] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]המחשב החדש[/TD] [TD]המחשב הישן[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7-4790K[/TD] [TD]Intel Core 2 Quad Q8200[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cooler[/TD] [TD]Noctua NH-D14[/TD] [TD]קירור בינוני של Zalman[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X[/TD] [TD]Kingston 4x2GB DDR2 800Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Motherboard[/TD] [TD]Gigabyte Z97X-GAMING 5[/TD] [TD]Gigabyte P35-DS3P[/TD] [/TR] [TR] [TD]GPU[/TD] [TD]Gigabyte NVIDIA Geforce GTX 7…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  13. 1. התקציב המקסימאלי: עד 6000 ש"ח, עדיף לחסוך. ניתן לחרוג בעוד 1000 ₪ אם זה יספקfuture proofing משמעותי. 2. שימושי המחשב: משחקי מחשב מכל הסוגים, ברזולוציה 1080p ואיכות גרפית גבוהה. תכנות ועבודה חישובית אינטנסיבית, בדגש על עבודה מקבילית ו-context switching תכוף. עבודה בשני מסכים במקביל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. המפרט צריך לכלול את כל רכיבי המחשב. 5. עד כמה השקט חשוב: 5-6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן מערכת הפעלה, לא אופיס. 8. הרכבת מחשב בחנות – תלוי בעלות. לא חובה. 9. אין חנות ספציפית, אשמח לחנות בסביבת גבעת שמואל, הרצליה או ירושלים. 10. הקנייה מתוכננת בחודש הקרוב. 11. בקשות מיוח…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by GeForce93,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/V / NBA2K14 / MINECRAFT / JUST CAUSE 2 / BF 4 / CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20-22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. בעמוד השני יש מילוי שאלון מעודכן 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן אז לחסוך אם יש מבצעים וכדומה, כל עוד אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (בינוני), גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (של תלמיד תיכון) וככל הנראה גם תכנות c# וגאווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עם דרישות כמו gta v, watch_dogs,Far cry 4,the division ובעצם כל מה שיצא ועתיד לצאת -מהי הר…

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by RnG,

מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/

17. Started by sdodly,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (WebStorm ,IntelliJ ,Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080 מסך 23 אינץ' (אפשרות ל- 24 אינץ' בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yehonatan28,

שלום, בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS) עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS) הנה המפרט של המחשב שלי: תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by whistler404,

היי חברים, אשמחה לעזרה בבניית מפרט - אני רוצה מחשב שישמש אותי גם כ-HTPC וגם כמחשב גיימינג. דרישות: 1. שקט - חובה, מכיוון שמשמש גם כ-htpc. לא נורא אם ירעיש קצת בזמן גיימינג, אבל לעולם לא בזמן ניגון וידאו. 2. קומפקטי - נחמד אבל לא חובה 3. מריץ משחקים מודרניים עם הגדרות גבוהות. לא חייב להיות חיה אבל אני כן מצפה שימשיך להיות רלוונטי שנתיים קדימה. אם הוא יריץ את Dragon Age: Origins ב-High זה יהיה מעולה. 4. כונן SSD עבור מ"ה - נחמד אם יהיה. אשמח להמלצות, תודה!

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג כבד, יש לי תקציב של 4000 שקל עם חריגה של 150~ שקל. אשמח אם תיתנו את דעתכם על המפרט ואם אפשר לשפר אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪906 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪283 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB כמות: 1 - מחיר…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by vovalol,

שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  22. אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by redhawak,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן משחקים, לפעמים עבודות(תכנות או סתם שטויות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,watch dogs,the division ועוד טובים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Shoq,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, תכנות (בין 8ל-16 זיכרון) * גודל המסך? 14-15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 אם אפשר בפחות מהתקציב אז עדיף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים