ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
מפרט מחשב כולל מסך 17 רצוי LG מעבד לא אטלון כרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים! 8) תודה מראששש :walksmil:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה יותר טוב AMD או INTEL מכול הבחינות המחיר והביצועים הנה מפרט ל-AMD שהכנתי Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) [ ¤ 902.37 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 488.05 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-RO…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב החדש הגיע... הנה המפרט שהזמנתי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* את המעבד+לוח+כ.מסך+זיכרון אני מביא מארה"ב אם זה משנה משהו * גיגה זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200+XBLK לוח: K8N Neo4 Platinum מעבד: 939 3000+/3200+ (עוד לא החלטי - תלוי במחיר בעוד חודש כאשר אקנה) כ. מסך: 6600GT (לצערי הרב 6800 בPCIE עולה המון!) צורב DVD: Nec 3520A עוד כונן DVD לקריאה בלבד, וHD 120GB. +פלופי (אולי) נדמה לי שזהו. אם שכחתי משהו אז תודיעו לי בבקשה. אני די מתלהב מהמראה של Chenbro Xpider PC61166 Screwless (שחור/כחול) אבל אין לי מושג איך זרימת האויר שלו. בנוגע לספק, אני מעונין בספק יציב ושקט. *אני בשום אופן לא רוצה חלון במארז, כך שלא אכפת לי מה הצבע של הספק. ** אני לא מתכוון לבצע OC, כך שאין צורך לקחת צריכת חשמל גבוהה יותר בחשבון.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מכיוון שרוב המשחקים לא עולים לי כבר על המחשב ואני ממש לא מדבר הדור החדש שמגיע עכשיו,אפילו משחקים שנמצאים בשוק שנה . חשוב לי שהמחשב יעבוד בשקט מקסימלי(אני משאיר אותו פתוח רוב שעות היממה) חשוב לי שהוא יחזיק את עצמו ל3-5 שנים ויריץ גם אז משחקים כבדים,זה יותר בשביל שיריץ לי משחקים שהם קצת כבדים אבל להרבה יותר שנים ... אני ממש לא מבין בחומרה ובכל הדברים האלה .אני רק יודע שאני צריך הרבה מקום בדיסק הקשיח שזה אומר 250 ג'יגה,צריך כרטיס מסך חזק כמובן,זיכרון של 2 ג'יגה (לפחות כן..) ומעבד ולוח אם אני ממש לא יודע מה צריך ומה לא אז זה נשאר לכם.. אין צורך במסך !! וציוד היקפי בכלל והאמת היא שאני לא סגור על תקציב,כי אם אני רואה שיש מחשב עם הוספ…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני עורך מוזיקה ומתעסק המון עם אדיו ומידי . הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט או להביא לי מפרטים מוכנים של מחשבים שטובים לעריכה . יש לי כ-5000 לא צריך מערכת הפעלה, כ-400-500 גיג'ה ארדסקים . לפחות 2 גיגה זיכרון . שהיה מחשב מהיר וטוב . לא צריך כרטיס מסך מיוחד, מספיק משהו פשוט שיעשה את העבודה. לא אכפת לי כל כך מהעיצוב וכל מה שמסביב ואין צורך בכרטיס קול מיוחד, מספיק משהו OB כי יש לי חיצוני . חשוב מאוד שהיה שקט מאוד ( בזמן הקלטות כמובן ) , מארז אטום . מקלדת+עכבר אלחוטיים איכותיים ככל האפשר (כמובן שלא יבוא על חשבון ביצועים) וכנראה שזה הכל ( אין לי מושג במחשבים ) נ.ב מה אתם אומרים על החנות ועל המפרט הזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&pr…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי עם מאבד של INTEL , זיכרון 4GIGA 800 MHZ ו מסך LCD רחב 20-22 בנתיים זה מה שמצתי Core 2 Duo 2.66 - 1807 Ga-965p-DS3 REV 3.3 - 625 Gskill 4giga 800mhz - 2386 WD 400GB sata2 16 mb - 656 Collermaster ammo 533 - 395 GigaByte 8800 GTX 768mb - 3390 Samsung 22 WIDE 226BW 2ms DVI - 2245 HEC ACE 580w - 414 סכ"ם 11900
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא למחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח: מארז: Gigabyte MIB T5140 לוח אם: Asus AT3N7A-i זיכרון: Corsair/OCZ 2*1GB CL5 עם קירור פסיבי דיסק קשיח: WD3200AAKS צורב: Asus DRW-24B1ST הדילמה היא שהמארז מגיע עם ספק כוח חיצוני של 60W ואני חושש שההספק של הספק לא יספיק כדי להפעיל את המחשב בצורה תקינה. האם החששות שלי מוצדקים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אין לי צורך בכוננים אופטיים. לגבי מארז, אני לא צריך משהו פאנסי, שפשוט יקרר מספיק טוב. האם בכל מקרה יש צורך בקירור למעבד ? HD כ 500 GB יספיקו. יש לי ספק של 400W כרגע, האם יתאים למע' שאפשר לבנות בסכום הזה ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי ע"י גיסי וגיסתי לבנות מפרט מחשב לבן שלהם, גיימר בן 14. עברתי על המפרטים שמוצעים באתר בטווח של כ-3000 ש"ח והכל מתבסס על מעבדי AMD הייתי רוצה לקבל המלצה בטווח הנ"ל למפרט מבוסס אינטל. אני חושש קצת מ AMD זה לא חברה יציבה וסטנדרטית כמו אינטל. כיוון שמדובר גם על מחשב לא בשבילי ואם מחר AMD יפשטו רגל, סיבכתם אותי עם המשפחה..... (סתם אנקדוטה-אני אדריכל, אכלתי אותה כשסמכתי על מפרטים שהציעו לי חנויות מחשבים בלי שאבין בתחום בכל פעם שקניתי פיסי. בסוף הוצאתי הון קטן על איימק של אפל. לתחום שלי הוא מעולה, איכותי ואמין, בלי וירוסים ובאיכות תצוגה מדהימה על המסך לבן משפחתי יש כמובן צורך במחשב לגיימרים ולא במחשב למעצבים וזה סיפור שונה לגמרי) אנא עזרתכם... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש כמה חברים כאן שיש להם את המחשב הזה ולכן אני שואל במידה ומישהו יודע ויכול להמליץ הכונן חייב להיות 1.8 form factor בעל קיבולת של 128 גיגה , זה מספיק , כנראה אני יזמין מאיי ביי אלה אם מישהו יודע על מקום בארץ שאפשר להשיג ממש בזול אגב אם מישהו יודע על איזה אתר עם השוואת כונני SSD 1.8, אני אודה לו כי לא מצאתי משהו ספיציפי ... תודה מראש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם על מפרטים בתחום התקציב וגם על Tt אני נורא אוהב את ה עיצובים שלהם ובכלל את ה מארזים ו נורא אהבתי את ה armor ואולי את ה shark אבל אם אתם לא ממליצים לי על Tt בבקשה תגידו לי למה ומעבד רציתי את ה e6600 האם הוא יתאים מבחינת תקציב לוח נראה לי שתציעו לי את DFI נראה לי טוב אבל האם בעתיד ה קרוב יהיו אלטרנטיבות יותר טובות ממנו או ברמה שלו ציוד הקפי אני מעדיף לקנות לאחר כך כי נראה לי שמה שאני מחפש לא יכנס מבחינת התקציב ו מסך LCD 17 האם תוכלו להמליץ לי על אחד טוב אני מתכוון איכותי כמובן במכגרת התקציב וספק ה לבריטי נראה לי בחירה טובה לא? אם תציעו ותסבירו בבקשה (אני מתכוון לליברטי 400W) ו בכרטיס מסך נראה לי משהו של ATI או ה 1800 או 1900…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התבקשתי לתת הצעת מחיר למפרט גיימינג עד 3K ללא חריגה או ממש קטנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות, אולי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דובר על football manager אבל יכול להיות שיהיו עוד משחקים קצת יותר טובעניים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע לי כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. אני זקוק לעזרכתם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה וכו' אבל שגם תיהיה אפשרות למשחקים. התקציב הינו: 5000 ש''ח (לא יותר... זה כבר אחרי שהגדלתי את התקציב). ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 *הוא מעל התקציב אבל נראה דיי טוב מה שמיוחד בו זה שהמסך הוא 4K ויש לו GTX 860 4GB האם זה יספק אותי? ה4K נורא מושך אותי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-