ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן לרוקן מחסנים... יש ברשותי מעבד פנטיום 4. במצב טוב. שני סלוטים של ddr של קינגסטון בני חצי gb כל אחד מהם. וכן לוח תואם (למעבד ולזכרונות)של אסוס. +צורב DVD בחיבור הישן (הרחב) השאלה אם יש מה לעשות עם זה בכלל? כמו כן יש ברשותי מעבד Q9550 במצב טוב. שני זכרונות DDR2 של 2 gb כל אחד ולח תואם של אסוס מהסידרה היוקרתית (של אותם ימים..). +צורב DVD מעולה (בחיבור SATA) רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על שלושתם (יינתן לפי דרישה עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי...)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי ורצוי שהכסף יושקע על הכרטיס מסך/מעבד/לוח אם/זכרון ,שיהיה 1GB זכרון ,צורב,כונן Floppy,מסך 17 שלא יעלה הרבה כסף, ורצוי שהמפרט יהיה מ KSP.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות נייד לשימושים בסיסיים (אופיס אינטרנט סרטים). גודל מסך 14-15.6. חשוב שיהיה עם משקל נמוך, עד כמה שאפשר במסגרת גודל המסך והתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח, אפשר למתוח קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אלא אם ממש לא הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 אם זה ייתן הבדל ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בסיסית בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Sager NP9261 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4096 פשוט מדהים. חסרונות: 30 דקות זמן סוללה יותר מ5 ק"ג יתרונות? 4 ליבות SLI 3 דיסקים קשיחים שקט וקר פשוט מקסים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מנגנון שמפסיק את הטעינה של המחשב נייד שלי ברגע שזה מגיע ל100% טעינה? כי יש פעמים שאני מוריד קבצים במחשב והשקע חשמל מחובר למחשב,האם זה הורס את הסוללה ברגע שזה מגיע ל100%? או שיש מנגנון שמפסיק את הטעינה ברגע שהוא מגיע ל100% טעינה? המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3250 שח לא amd כולל מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הראשון: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1125 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2599 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2548 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/4plqdmbh המפרט השני: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤798 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2272 המ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד בארה"ב אמין ועמיד שיחזיק למספר שנים גודל 14" (ואף יותר קטן) משקל- כמה שיותר נמוך שלא פוגע בביצועים נחמדים. השימושים- דברים רגילים- סרטים,מדי פעם משחקים לא כבדים משהו,אופיס אינטרנט וכו (פעם בכמה זמן פוטושופ וסוני וגאס) אני לא מחפש סוס עבודה אבל אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה ויסטה עם מספר תוכנות במקביל. שמתי עין על הלנובו T400 ועל הדל E6400 מי מביניהם עדיף (גם בנוגע לאחריות בישראל)? בנוגע לאחריות- ניסיתי לשאול את נציגי לנובו בישראל לגבי האחריות של הדגם בישראל והדבר שיחידי שהם אמרו לי שהתקשרתי אליהם (ועוד לפני ששאלתי את השאלה!! מה הולך פה?!) להשאיר מספר טלפון והם יחזרו אליי.. אז אם יש פה מישהו שיכול להאיר את עיניי אשמח מאוד.. האם אחריות בינלומית שק…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך מדגם Dell IPS U2715H - עם קבלה מה-29/05/2015. מחשב: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 - זיכרון:32 ג'יגה דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 עם 2 דיסקים נוספים של טרה כל אחד מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 עם קבלה מאייבורי מקיץ 2014
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חזק למשחקים (ברשותי מסך "19 באיכות טובה), קראתי מספר פוסטים בפורום, ולהלן מספר שאלות בנושא : 1. נכתב לא אחת, שאין טעם להשקיע למעלה מ 5,000 ש"ח במחשב מסוג זה, האמנם ? 2. במפרטים המומלצים, יש את המפרט הבא בתקציב של 7.5K, האם אין זו סתירה לסעיף הקודם ? (בהנחה והתשובה היא שאין טעם) http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 3. אשמח לדעת מי מרכיב את המפרטים המומלצים, האם אלו מנהלי פורום זה ? 4. רוב בהמפרטים באתר זה נבנים ב SkyPC ו TMS, אני מניח שהנ"ל הוא מכיוון שנוח לבנות באתרים הללו מפרטים ולהעתיקם לפורום, אך האם יש בפורום גם נציגים של חנויות כאלה ואחרות ? (אני יודע שחובה עליהם להזדהות...) 5. אשמח לקבל המלצה למפרט המתואר בכותרת ההודעה, תודה. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לעבודה משרדית, צפייה בנטפליקקס וזה, לימודים אשמח למסך 15.6 אינץ', שישקול עד 1.5 ק"ג, בטרייה מינימום 5 שעות עדיפות שיהיה SSD במחשב בנפח 500GB לפחות או שיהיה גם SSD וגם HDD (במקרה זה SSD קטן יותר זה בסדר) בבקשה לא להמליץ על מחשבים של HP, יש לי עבר לא מוצלח איתם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר פשוט בנוסף למחשב, רצוי אלחוטי תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הנ"ל יהיה בעיקר לשימוש למשחקים הורדות ופיתוח. חשוב שהמשחק יריץ משחקים כמו ביושוק בהגדרות מקסימליות בלי בעיות וגם סטארקרפט 2 שיהיה לוח אם אינטל מקורי P-G33 1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 2048MB DDR2 800MHZ KINGSTON כ.מסך - FX 8500GT/DVI/HDTV 512M ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG/NEC DVDRW X18 סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+ע.אופטי העלות שלו 3000 ש"ח. שווה? התקציב שלי הוא עד 3500+- לא יותר מדי מעל הסכום הזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכסף הוא מזומן... מטרת המחשב היא אך ורק משחקים. ציוד הקפי אני לא צריך... אני לא צריך לא צורב,לא דיסק קשיח,לא כרטיס קול,לא רמקולים לא פלופי ולא מסך. נושא הקירור והעיצוב מאוד חשוב מבחינתי... אני מעוניין במארז יפה ושהמחשב יהיה שקט מאוד! וזהו...תודה לעוזרים...אפשר לחרוג מהסכום לא יותר מ-250 שקל... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הפרטים של המחשב שקיבלתי מחברה שאני מכיר וסומך עליה. המחשב למשחקים כפי שכתוב בכותרת ללא OC שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB (P/S Not Inc) Case 220.00 ¤ Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600 Box CPU 1550.00 ¤ WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 450.00 ¤ Gigabyte GA-G33-DS3R Intel G33 VGA LGA775 Motherboard 661.00 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX 2048MB 2x1024 DDR II 800 Dual XMS Memory 650.00 ¤ 19" LG L1953TR (2ms) DVI LCD Monitor 1300.00 ¤ Coolermaster 500 W eXtreme Rev 2.0 Power Supply …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד חזק שיריץ תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה ובנוסף לגיימינג. עשיתי קצת חיפוש בזאפ והגעתי לשני דגמים שנראו לי: 1. LENOVO- קישור 2. ASUS- קישור אני חדש בתחום הניידים אז כמובן שאם ישנן הצעות אחרות אשמח מאוד לשמוע. בנוסף- מנסה להבין איך לדעת מה משך חיי הסוללה בכל מחשב, מכיוון שבכולם כמעט יש 4 תאים ואני יודע שמחשבים שנקנו לפני שנתיים כללו 6 וגם 8 תאים, אז אני מניח שיש פה איזה קאץ' של איכות החומרה כיום. להלן הדרישות: * מטרות המחשב: גיימינג,תוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חזק ואמין שישמש אותי למספר שימושים בשנים הקרובות (הרבה אופיס, הרצת תוכנות MATLAB זוללות CPU, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים, קצת פוטושופ). בד"כ יש לי הרבה חלונות פתוחים בו זמנית והייתי רוצה תגובתיות גבוהה. כמו כן חשוב לי מאוד שיהיה שקט וגם יציב לכן חשוב לי ללכת על מותגים מוכחים ועם דרייברים בטוחים מאשר כל מיני חברות סיניות חדשות יחסית. לא משדרג לעיתים קרובות, רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים, לא מבצע OC. התקציב שלי הוא סביב ה-6000 (לא כולל ציוד היקפי) ומעדיף א לעבור אותו. הרכבתי מפרט באתר של KSP שיוצא קצת מעבר, אשמח לדעתכם במה להשקיע יותר או פחות ולהתכוונן לתקציב של פחות או יותר 6000. כמה שאלות שעלו במהלך המחקר עד כה: 1) שמתי לב שברשימת המפרטים באתר …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לא כולל מסך\ציוד היקפי השימוש הוא ביתי בעיקר אינטרנט, חשוב שירוץ חלק (כרגע המחשב לא זז ועבר זמנו) בנוסף אני צריך שהמפרט יכלול: צורב דיבידי ומארז, וללא ציוד היקפי\מסך
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-