עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה אני סטודנט ויש לי פה הצעה מעניינת למחשב נייד, הדרישות שלי למחשב הם בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Solid Works ו- catia למי שמכיר. אני יודע שבכרטיס מסך צריכה להיות אפשרות של OPEN-GL אבל אין לי מושג אם ההצעה שיש לי כוללת את האפשרות הזו בכרטיס מסך. אני אשמח לשמוע תגובות למפרט שהוספתי. זה המפרט: מחשב נייד R560-RB3 סדרת ה WIDE BOOK החדשה של LG Intel® Pentium Core 2 DuoT6600 2.10GHz GF G 130M w/1024MB זיכרון 4GB- RAM 500GB (SATA) 5400prm יציאת HDMI מקלדת מלאה מסך רחב בטכנולוגיית LED מערכת הפעלה Win7 Home Premium מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Pentium Core 2 Duo T6600 2.10GHz (FSB- 667 MHz) מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,D…

2. יש לי מחשב נייד של LG T1-7DUKE ואני רוצה להחליף לו את המעבד ולהוסיף זכרונות רציתי לדעת עם אני יכול לשים את המעבד הזה: Intel T7250 Mobile CPU פלוס איזה זכרונות אני יכול לשים עליו?? עד כמה GB וכמה Mhz????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by iDanVas,

רצוי עם מאבד של INTEL , זיכרון 4GIGA 800 MHZ ו מסך LCD רחב 20-22 בנתיים זה מה שמצתי Core 2 Duo 2.66 - 1807 Ga-965p-DS3 REV 3.3 - 625 Gskill 4giga 800mhz - 2386 WD 400GB sata2 16 mb - 656 Collermaster ammo 533 - 395 GigaByte 8800 GTX 768mb - 3390 Samsung 22 WIDE 226BW 2ms DVI - 2245 HEC ACE 580w - 414 סכ"ם 11900

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Adam Ben Simon,

שלום לכולם,אני יודע שהתקציב נמוך למחשב גיימינג אבל אני בטוח שאפשר לארגן משהו מינימלי,בכל זאת אני חייל ופעם בכמה שבועות שאני חוזר שיהיה לי מחשב בבית להתעסק איתו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות נייד בארה"ב אמין ועמיד שיחזיק למספר שנים גודל 14" (ואף יותר קטן) משקל- כמה שיותר נמוך שלא פוגע בביצועים נחמדים. השימושים- דברים רגילים- סרטים,מדי פעם משחקים לא כבדים משהו,אופיס אינטרנט וכו (פעם בכמה זמן פוטושופ וסוני וגאס) אני לא מחפש סוס עבודה אבל אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה ויסטה עם מספר תוכנות במקביל. שמתי עין על הלנובו T400 ועל הדל E6400 מי מביניהם עדיף (גם בנוגע לאחריות בישראל)? בנוגע לאחריות- ניסיתי לשאול את נציגי לנובו בישראל לגבי האחריות של הדגם בישראל והדבר שיחידי שהם אמרו לי שהתקשרתי אליהם (ועוד לפני ששאלתי את השאלה!! מה הולך פה?!) להשאיר מספר טלפון והם יחזרו אליי.. אז אם יש פה מישהו שיכול להאיר את עיניי אשמח מאוד.. האם אחריות בינלומית שק…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by i.k,

טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לאחר שכמה שבועות טובים אני בודק מפרטים כאן בפורום בסכום הנ"ל החלטתי על המפרט הבא. הדרישות הם שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, שיתמוך בהצגה של סרטי HD על מסך 32" ושיחזיק לשנים הבאות בצורה טובה. המפרט צריך לכלול:לוח אם, מעבד, ספק, צורב DVD אמין, HD 500 GB, כרטיס מסך, מארז (דיי החלטתי על CM690), זכרון 4GB. המחשב צריך להיות שקט כמה שאפשר, אבל שלא יפגע בביצועים, המחשב יהיה בחדר השינה, כך שיהיה אפשר לישון בשקט . אני קונה את המחשב מFOXPC או מSKYPC, (קרוב אליי - גר ברחובות, קונה מראשון) אין לי עדיפות כלשהיא, אלא אם לכם יש המלצה על אחד משני החנויות האלה אשמח לפירוט מדוע. אפשר לחרוג קצת מהתקציב עד 4200 . יש לי מסך 17" והרזולוציה היא 1024X1280, הכ.מסך הכי משתלם לי הוא ה HD4850, אי…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by reinhard,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תקציב 3.5-4.5.

13. Started by JazZ,

שלום ושבוע טוב לכולכם נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לרדת מעט (אלא אם כולל גם מעכת הפעלה), אך אם עלייה בתקציב היא אופציה שאתם רואים כדאית אמרו בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, יחד עם שימוש למשחקים כמה שיותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד, אשמח למלא את החסך שנוצר לי במשחקי מחשב של השנים האחרונות.. כמובן בהגד' …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by foniko,

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by itaysk,

טוב אנשים פתחתי כבר כמה דיונים על כל מיני שאלות והתפלצפויות ושטויות ובסוף לא החלטתי מה אז יש לי 3500 שקלס לקנות: לוח אם - שיכלול כרטיס קול , הסתבכתי בשאלת ה NFORCE2 : יעיל לא אקפטיבי וכו'.... תחליטו אתם מעבד - חשבתי על AXP2000+... זכרון - 333 DDR נפח כמה שיספיק בתקציב אבל כמו שאמרתי התסבכתי על DUAL DDR וכו... מארז - חשבתי על CI-6919 צורב - משכתב לא ממש עקרוני לי מה כמה ולמה... הכי זול שיש. דיסקשיח- WD 8MB BUFFER 40GB מספיק לי... התקציב בעקרון הוא גמיש אבל רק אם זה שיפור משמעותי וכדאי ולא מוגזם. אם אתם חושבים שכדאי לחכות מאיזושהיא סיבה...זה גם אפשרי אה ו OC לא מתוכנן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by manbot,

יש לחברי 5000 ש"ח לבזבז על: לוח אם-משהו עם פיצ'רים בסיסיים לפחות וסאונד טוב. (לא להגזים) מעבד (חשבתי על 64-3000 או PIV3.0) זיכרון (הוא לא אוברקלוקר אבל צריך ביצועים טובים למשחקים) כרטיס מסך (הוא גיימר אבל לא אחד של יותר מ1000 שקל) הרד דיסק של 80GB כונן DVD מארז (אם במפרט יהיו אחד מהמעבדים שהזכרתי למעלה אז בבקשה יותר מ300W ולא ג'נרי. בתודה מראש, Manbot. ד"א מישהו יודע איפה אני יכול לקנות Heatpipeים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tamam,

בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ykg,

היי, יש לי את הנייד מהדגם הנ"ל. יש בו מאוחר מקום להכנסת דיסק SSD קטן שמיועד ל-Express Cache. הציעו לי פה (וראיתי שזה נפוץ ברשת) לשים שם SSD קצת יותר גדול ולהתקין עליו מערכת הפעלה, כלומר שישמש ככונן קשיח לכל דבר. להרגיש עם SSD אבל להיות בלי. עשיתי. עבד נהדר שנתיים. http://www.tomshardware.com/reviews/msata-ssd-review,3286-4.html - זה הכונן. יום בהיר אחד אני חוטף BSOD. עושה REBOOT והמחשב נתקע עוד לפני הBIOS!! כן כן פשוט מסך אפור ואי אפש לעשות כלום. הבאתי את המחשב לתמיכה של LENOVO הם אמרו (וצדקו) שההבעיה נובעת מהטריק שעשיתי ולא אמורים לשים מערכת הפעלה על הכונן הזה (למרות שבכל מקום אומרים שזה בסדר). הם ביצעו לי עדכון BIOS והמחשב חזר לעבוד (כשהמערכת הפעלה על ה-mSata), אבל הם ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by X-BLADE,

שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

24. בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ariel234156,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.