עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nirurshon,

http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Trancestor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, Crysis 3, FC3 ומשחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . DELL U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בתקציב של בערך 4,500 ש"ח תודה !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. התקציב שלי הוא בסביבות ה4000 חשוב שלמחשב יהיה מעבד טוב מספיק כדי להריץ את התוכנות.. ליבה אחת\כפולה? כדי לעבוד שעות רבות במהלך היום (מבחינת חימום\קירור ולא מבחינת סוללה) כרטיס מסך (האם הוא באמת צריך להיות טוב במיוחד בשביל עבודה על תוכנות גרפיקה?) זכרון 4GB ומעלה וכל רכיב אחר שנראה חשוב למטרה וששכחתי לציין אין חשיבות למשקל\גודל ולא MAC.. אגב, מה דעתכם על המפרט הזה בתור אופציה?(הוא כולל בתוכו גם דיסק קשיח חיצוני 500GB) http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/Dell_XPS13_Core%20i5.pdf http://www.buy2.co.il/DailyDeal/Offer/84156888-7e80-485e-8ef9-ee74ffaed475 המון המון תודה לכם..

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by zangizon,

שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב - קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי לפורום הנכבד שיש כאן. אני קורא בו הרבה ולומד המון. אז ראשית - תודה גדולה. לגבי המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 4K. א- עדיף לנסות ולחסוך. ב- אם יש צורך בחריגה, אז עד 500 גג. רצוי מאוד מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA 2. השימוש יהיה לעריכה גראפית ועבודות סאונד, עם דגש על הגראפיות. א- תוכנות - אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ (כולם CS6), קיובייס וסיבליוס. יהיה שימוש תדיר עד כבד בכל התוכנות. ב- לא מיועד לגיימינג בכלל. ברשותי מסך של "1920x1080 BenQ 22 (אני לא בטוח לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב אבל נראה לי שבינוני.) 3. אין צורך בציוד הקפי בכלל. 4. אין צורך ביציאות סראונד, מספיק יציאת סטריאו מבחינת סאונד. 5. רמת שקט - 6 6…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by saarxee,

יש ברשותי את המחשב הנייד הזה במשך כ-3 שנים, עד לא מזמן חלה בעיה שכאשר אני מנתק את המטען המחשב כבה באופן מיידי, ולמעשה הסוללה שלו אינה נטענת, לא משנה במשך כמה זמן הוא מחובר למחשב.. ניתן לפתור זאת בצורה כלשהי או שנדרשת סוללה חדשה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פעם ראשונה בפורום - אשמח לעזרתכם. בקצרה - אני מחפש מחשב למטרת פיתוח תוכנה, בדגש על הרצה של כמה VMים במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים במחשב: - פיתוח תוכנה; visual studio, eclipse, אמולטורים לאנדרואיד וכו' - הרצה של מכונות וירטואליות (עם VMware) - בד"כ עד 2 מכונות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלומות חברי הפורום, לאחר כ5 שנים ואינספור שדרוגים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה הגיע הזמן לשדרוג. לפני שאייגע אתכם בחיפושים ונסיונות עזרה ברצוני להוסיף פרמטר ספציפי לשאלון שלי ולשאול אתכם - האם שווה לחכות לפני רכישה? (כלומר האם ידוע על דור חדש של מעבדים / כרטיסי מסך / רכיבי מערכת קריטיים בזמן הקרוב?) אני מתכנן מערכת שתשמש אותי לכל הBigshots של ה4-5 שנים הקרובות לפחות (במידה ולא ייצא משחק שהוא מפלצת על גראפית ברמה שלא ניתן לצפות לה), יפורט בהמשך בפרמטר המתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח חריגה בהתאם לצורך. 2. מה שימו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני סטודנט (תפרן) למדעי המחשב, ככה שהדרישות שלי מסתכמות באופיס ו-Visual Studio. ברור שאשמח להריץ גם סרטים 1080P וכל מני פינוקים מסביב, אבל זה באמת בגדר פינוק ולכן אני לא טורח לציין מה כן ומה לא. ה-MUST זה רק אופיס ו-Visual Studio. אין צורך במערכת הפעלה ואת המחשב אני אוכל לקנות בארץ או בהונג קונג. חשבתי לכיוון של נטבוק בגלל המחירים הזולים והקומפקטיות. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by HorseCalledWar,

אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tamir70s,

שלום... יש לי מחשב בן 7 שנים. אני מעוניין לשדרג את החומרה שלו כיוון שהוא התחיל להיות איטי בזמן האחרון. הפרטים שאני יודע עליו: WIN XP זיכרון 2GB DDR2 700 GB HDD לוח אם חדש של ASUS מארז של TERMALTAKE עם 3 מאווררים כרטיס מסך של הלוח אם מעבד ??? לא יודע איפה אני יכול לראות במחשב את כל החומרה שיש לי וכך אוכל לכתוב פה ולהיעזר בכם איזה חומרה כדאי לשדרג? תודה מראש תמיר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by orengore2,

שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים