עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Sake,

היי.. אז אני קונה מחשב חדש והמפרט הוא מעבד: http://www.pch.co.il/docs/pd1993305577.htm לוח אם: http://www.pch.co.il/docs/pd-1390002651.htm כרטיס מסך: http://www.pch.co.il/docs/pd1881846133.htm זכרון: http://www.pch.co.il/docs/pd9189245.htm כונן : http://www.pch.co.il/docs/pd-1112302180.htm דיסק קשיח: http://www.pch.co.il/docs/pd-591370387.htm מארז: http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm אז קציתי לדעת אולי עם יש דברים שעדיף לשנות אבל אותו מכיר כאילו.... נגיד במקום לוח אם של gigabyte לקחת של Asus ואותו הדבר גם לגבי הדיסק קשיח והכונן והאם זה שווה להוסיף עוד 350 שקלים ולקחת את ה Radeon 9700 np

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by b e n,

שלום. לפניי מס' ימים העלתי לפורום הודעה על מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. היום קיבלתי מפרט למחשב אחר, ואשמח לקבל דעתכם עליו: בסיס ל - HT 2004 INTEL BAYFIELD D865 GBF כרטיס מסך - ARI RADEON 9200 128 DDR DDRAM 512 800 מעבד - P4 800 3.0GHZ כונן 1.44 SATA 120 GB 7200 דיסק מה דעתכם על מחשב זה? אני צריך אותו כאמור למשחק, בין החדשים שייצאו, בעל דרישות חומרה גבוהות (ובכלל, למשחקים חדשים בעלי חומרה גבוהה). אינטרנט + שרת אישי IIS. עבודה כללית על המחשב. מה אתם גם אומרים על כרטיס המסך ? האם הוא מיושן מדיי ? פחות טוב ? כדאי לי כבר להוסיך כמה מאות שקלים, הרבה, ולקנות את ה 9800 + ? או 9600 (זה מחנות אחרת, כי בחנות של המחשב הזה אין מעל ל 9200) נ.ב. במפרט המחשב הקודם, הצגתי מחשב AMD 300…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מפרט ממוצע פלוס- למשחקים, המלצות לשינויים התקבלו בברכה, בנוסף מחפש המלצה למארז וספק שקט ואמין, תודה מראש. *מעבד זה המעבד שלפי היחס ביצועים למחיר , היום הוא הכי משתלם. *הלוח-אם כמובן יקר יותר, אבל אני מכור לאסוס ולפי דעתי אף סתטיסטיקה לא יכולה לאבחן זמן מחייה של לוח אם, מנסיון אישי - לא מוותר על אסוס. *זיכרון הזול ביותר שמצאתי עם אופציית OC ובמהירות של 800 (אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה...) *הכונן הקשיח היחידי בשוק עם 5 שנים אחריות, חברה אמינה. *כרטיס מסך הזול ביותר בקטגוריית ה 8800 ולפי ביקורות שונות, אין הבדל ממשי שנראה לעין בינו לבין הדגם עם ה -640MB. *והצורב נבחר לפי אתר זה כטוב ביותר ממה שיש בשוק. **אה והכי חשוב המחירים פה יחסית יקרים, המחיר הוא בערך כ- 5% פחות מ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Kitzony,

שלום אנשים אוקי אמרתי לכם שאני יחזור באוקטובר בקשר למפרט אז כחה אסור לי לחרוג בשקל אפילו הדיף שיהיה פחות יש לי חשיבה ל SLI בעתיד מפרת לגרפיקאי חשיבה לOc חשבתי על רפתור אולי אבל זה לא כל כך מסתדר לי עם המחירים. ללא ציוד היקפי חוץ מרמקולים 7.1 0 3158 Antec Super Lanboy Aluminium Case 520.00 ¤ 1 520 ¤ 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 270.00 ¤ 1 270 ¤ 2 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2300.00 ¤ 1 2300 ¤ 3 7296 Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 320.00 ¤ 1 320 ¤ 4 121 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540.00 ¤ 1 540 ¤ 5 7021 DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1320.00 ¤ 1 1320…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Delver,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Hawie,

אני בדילמה, לאחותי יש מחשב חדש יחסית והצלחתי להגיע איתה להסכם להחליף מחשבים כי היא בכלל לא מנצלת את המחשב המפרט שלי: p4 2.4g asus p4s8x 768mb ddr 266mhz: 256mb 266mhz 512mb 400mhz msi radeon 9800 pro המפרט שלה : AMD 64BIT 939 VENICE GIGABYTE K8NF 512MB A-DATA - אפשר להוסיף במידת הצורך זה לא בעיה gigabyte geforce 6600 - זה הדבר שאני מתלבט בו- הכרטיס מסך בעיקרון חלש יותר משלי. וזהו.. במחשב שלי הנוכחי יש צוואר בקבוק לא נורמלי... וזו הסיבה שאני רוצה להחליף האם משתלם?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by liortash,

היי, יש לי שאלה קטנה: בטווח המחיר שבין 1000-1500 ש"ח האם כדאי לי להרכיב מפרט או לקנות אחד מוכן(לדוגמה מחנות כמו TMS)? (דרישות המפרט מצויות בטופס). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר - לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 - יש גם לכלול מע"ה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).outlook, אינטרנט ועריכת מסמכים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) פיתוח תוכנה, לימודים, מדי פעם צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים רצוף ללא …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירה בין שני מחשבים ניידים. 1. IBM ThinkPad R50e UR0SYIM לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2648&scat=313&tcat=20 2. LG LE50-5LSE לינק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2631&scat=322&tcat=20 המחשב השני יותר זול מהראשון. אבל הפלטפורמה שלו יותר חדשנית (DDR2 533Mhz , PCI-E, Pentium Dothan) והוא מגיע עם 3 שנות אחריות. השני פחות מתקדם טכנולוגית (DDR 266Mhz ,GPU OB,) הוא מגיע עם שנה אחריות בינלאומית. והוא גם יקר יותר. במבט ראשון מיד בחרתי בLG. גם יותר זול וגם יותר חדיש. אבל אני לא מכיר אף אחד עם מחשב LG. האם יש להם מחשבים טובים וחזקים? (פיזית. לא מבחינת החומרה) IBM הם מאוד וותיקים בשוק, והמחשבים שלהם מאוד חזקים…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד איכותי שיוכל להחזיק את התוכנות הבאות כמו שצריך: Microsoft Visual Studio 2005 ואולי גם 2008 אם יהיה לי תקציב, SolidWorks (אין תקציב, גירסת סטודנטים ) כולל תוכנת אלמנטים סופיים כמו קוסמוס, Matlab Steinberg Nuendo + כמה תוספים שלה, ועבודה סבירה בפוטושופ ואילוסטרייטור במקביל, עד עכשיו הדגם שחשקה נפשי בו היה Hp DV5 1190ej עד שקיבלתי בשורה שהבטריה שלו לא תחזיק יותר משעה במצב עבודה, אין לי בעיה לראות דגמים מכל חברה, אבל להשתדל לא לחרוג אם אפשר מתחום ה7500 שקלים עד 8000 שקלים. אני צריך בטריה של שעתיים וחצי לפחות, כשכמובן שהמשקל לא יהיה בשמיים, 2.5 נראה לי לגיטימי, בהנחה ואני אקח איתי בתיק כמובן מטען וספר או משהו ככה שבכל מקרה זה יגיע לאיזה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. דברים שאני רוצה במחשב 1) מעבד 4770K החדש של אינטל 2) אפשרות טובה ל OC יפה 3) SSD (כבר היה לי במחשב אחר, התרגלתי, קשה לחזור אחורה עם מהירות שכזאת) הייעוד - דברים רגילים של משרד (אופיס וכאלו), וכמובן אינטרנט וכו', צפייה בסרטי HD, קצת פוטושופ, חלונות 8.1, וגם משחקים פה ושם (CALL OF DUTY החדש וכו') יש ברשותי מסך עם 1080P, אז רוצה שינצל אותו טוב ודברים ירוצו בצורה טובה רוצה ספק כוח איכותי ושקט עם ניצול של פלטיניום אם אפשר (גם GOLD זה בסדר אם לא) ובכלל מחשב שיהיה שקט, חזק, אמין מאוד, אפשרויות OC טובות וכו'. מארז מעדיף מידי TOWER איכותי וטוב (לא FULL TOWER) זהו אשמח להמלצות בבקשה ותודה מראש !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (GTA V,WATCHDOGS,AC) וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. טוב, הרכבתי מפרט כשבראש ובראשונה התקציב שלי היה 6000 ש"ח מקסימום. הנה התוצאות: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 MSI 945PL Neo 620 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 580 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 455 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 COMPUCASE 6C29 NO PSU 195 ¤ 1 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ¤ 1 מחיר סופי: 5900 ¤ הייתי בבקשה רוצה לקבל דעות על המפרט. תודה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LTE,

שלום, * מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט(צפייה בסרטים) ותוכנות אופיס * גודל המסך? לא יותר מ-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דרוש זמן ארוך מהנורמה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חייב אבל יהיה נחמד * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB SATA יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים מהיצרן - רצוי כמה שיותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL * כל דרישה מיוחדת ש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Internal,

שלום חברים, אשמח אם תוכלו לייעץ למחשב נייד איכותי שיחזיק לי כמה שנים. המחשב שאני מחפש זה 15 אם ניוד סביר, רוב הזמן יהיה מקומי. מסך FULL HD תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב עיסוקי זה פיתוח ווב,כמובן אפשר גם משחקים בקטנה, סרטים ושימוש רגיל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים פשוטים בלי הגדרות מיוחדות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

22. שלום לכולם . אני עורך מוזיקה ומתעסק המון עם אדיו ומידי . הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט או להביא לי מפרטים מוכנים של מחשבים שטובים לעריכה . יש לי כ-5000 לא צריך מערכת הפעלה, כ-400-500 גיג'ה ארדסקים . לפחות 2 גיגה זיכרון . שהיה מחשב מהיר וטוב . לא צריך כרטיס מסך מיוחד, מספיק משהו פשוט שיעשה את העבודה. לא אכפת לי כל כך מהעיצוב וכל מה שמסביב ואין צורך בכרטיס קול מיוחד, מספיק משהו OB כי יש לי חיצוני . חשוב מאוד שהיה שקט מאוד ( בזמן הקלטות כמובן ) , מארז אטום . מקלדת+עכבר אלחוטיים איכותיים ככל האפשר (כמובן שלא יבוא על חשבון ביצועים) וכנראה שזה הכל ( אין לי מושג במחשבים ) נ.ב מה אתם אומרים על החנות ועל המפרט הזה: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&pr…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Avi617,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מטלב, תכנות, סימולציות למעגלים חשמליים, קצת משין לרנינג ועיבוד תמונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מערכת הפעלה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by compman112,

שלום אני בזמן האחרון מתחיל לבחור חלקי מחשב כי אני רוצה לשדרג כרגע בחרתי בנתיים לוח אם מעבד - לא סגור עדיוון והשאר עדין לא בחרתי המפרט שלי כרגע הוא Intel Pentium 4 1.70GHZ מעבד )אני לא יודע אם 64 או 32 כי בCPUZ רשום 64 ובסנדרה רשום 32 לוח אם - ASUSTeK computer INC. P4T-E) כרטיס מסך - RADEON 9600 XT AGP 256MB זכורונות - RDRAM 1 - Kingston 128 MB 400MHZ 2 - Samsung 128 MB 400 MHZ הארד דיסק - 1- Maxtor 40 GB 2- WDC 40 GB מארז+ספק - לא יודע מסך,מקלדת, רמקולים, צורב DVD , CDROM יש לי כבר ולא צריך להחליף כרטיס קול - Genius SM-LIVE Series PCI Audio המפרט שאני רוצה הוא בעיקר למשחקים צפייה בסרטים זה ממש לא קשור כלכך קידוד והמרה (לא חשוב המהירות הקידוד והמרה של הסרטים אני הולך על AM…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, אני זקוק לעזרה בנוגע למפרט הבא, הוא למשחקים, אינטרנט, סרטים ולימודים. מעבד: Intel Core2Duo E8400 3.0GHZ קירור: Zalman לוח אם: Gygabyte INTEL P43 SATA-II PCI-X16 דיסק קשיח: SEGATE 500GB SATA-II 7200RPM 32M זכרון: INFINITY Dual Channel DDR-II 4GB 800MHZ כרטיס מסך: Gigabyte 9800GT 1GB HDMI PCI-X16 Zalman כרטיס קול: 7.1 Channel Surround sound O\B צורב: LG DVD-RW X20 Dual layer מארז: Colosrsit ATX 3 Fans + 450 EZ-Cool True Power מסך: Asus VK222U מה אתם אומרים? מה לשנות? לגבי הזכרון אני לא בטוח, לא מכיר את החברה.. חשוב לי שהלוח אם יתאים לזכרונות, יש הרבה בעיות עם זה... תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים