עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם יש טעם ב 8GB למפרט של WIN 7 32 bit ??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! ברצוני לשדרג / להחליף את מפרט המחשב שלי בעלות מינימלית כך שיתאים למשחקים של "הדור החדש" המפרט הנוכחי הינו: CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPU Speed 2.79 GHz RAM 2.0 GB OS Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600 Video Card TI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E48 (Radeon 9800 pro Sound Card SoundMAX Integrated Digital Audio Disk Space 200 GB DVD-ROM HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B האם ישנם רכיבים מסויימים שאוכל להשתמש בהם עדיין? איזה רכיבים עלי להחליף? ולמה מומלץ להחליף במידה והתקציב שלי עומד על כ3000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח בערך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ו…

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא מתכוון לעשות OC אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בלי שום בעיה שקט שיריץ 720P בלי בעיות יציאת HDMI מסך 19' אם אפשר להכניס בתקציב הזה 22' יהיה עדיף אבל לא על חשבון דברים אחרים אני גר בחיפה אז חשוב לי שזה יהיה מחנות באזור אפשר לחרוג מהתקציב בפלוס מינוס 100 שקל ועוד שאלה חשובה, האם עדיף לי לחכות עד ינואר כי המחירים הולכים לרדת? תודה רבה לכול העזורים מראש

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by doryeshua,

פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) 855 גוף קירור למעבד Thermairight Ultra-120 eXtreme 249 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 484 DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB Corsair - Life Time Warranty - CL4 464 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 כרטיס מסך PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR 5 1499 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Nine Hundred 628 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550 W 484 סה"כ…

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  6. אבקש חו"ד על מפרט מחשב לפיתוח/שימוש כללי חסכוני,שקט ואמין 1.תקציב 2500~ ש"ח 2.שימושים -פיתוח תוכנה(MATLAB,ECLIPSE,VS),לימודים,אחסון. ללא OC 3.רמת שקט - לפחות 9/10 4.חסכוני, אמין. מיועד לעבודה 24/7 Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte GA-H55M-S2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1505 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by moshirez,

.

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by mikilz,

שלום, בעקרון אני צריך גם מסך אבל אני כנראה הולך סופית על הvp930. לכן זה משאיר לי בסביבות ה- 3.5k לחלקים העיקריים. הדגש הוא על תוכנות התיב"ם. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב לבית, מחשב שישרת אותי לפחות 4 שנים בזמן הלימודים ושיהיה לי ראש שקט... לא מחשב מטורף מדיי.. בעיקר למשחקים... אני צריך גם מסך חדש... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר למה לא... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר למשחקים, גלישה, הורדות באימיול, צפיה בסרטים בHD... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני אשחק במשחקים... לא חובה בהגדרות מקסימליות... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אנ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש מצב אתם מוצאים לי מפרט ב 3600+- מעבד AMD כרטיס מסך NVIDIA אפשר גם ATI אבל יש העדפה לNVIDIA. 320GB דיסק קשיח ספק טוב בעל כבל PCI-E מארז עם אפשרות ל 3 מאווררים (קידמי,אחורי וצידי) מעדיף שיהיה יפה. 2GB זיכרון לפחות. לוח אם עם חיבור IDE. אפשרות לOC. בגלל זה המפרט שלי בנוי ככה. יש לי הרבה דרישות. מי שמוצא לי מפרט כזה פשוט מלך/ה. יש כאן כמה נשים. חריגה אם תהייה אז לא כל כך גבוהה. דברים טובים במחירים טובים. אני גר באזור נתניה ואני רוצה פשוט לאסוף מהחנות. אז חנויות מהבאות : www.ksp.co.il www.gibornet.co.il אפשר גם לקחת משתי החנויות בשביל מחירים טובים שמשתלמים. (דוגמא: המעבדים בגיבור זולים) ---------------------------------------------------------------------…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by b-nary,

תקציב: 1500 ש"ח. חריגה: 200 ש"ח מקס'. לא צריך מעבד, יש כבר E6700. לא צריך כונן קשיח. גם כרטיס מסך כמעט ולא צריך: יש לי מחשב נוכחי, עם x1950GT ועם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 (שזה nForce 4 Ultra ו-PCI-E) את ה-x1950GT מהמחשב הנוכחי אני אעביר למחשב החדש. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי, והוא צריך כרטיס מסך (אין לו onboard). בגלל זה צריך להוסיף כרטיס מסך, כמה שיותר זול, PCI-E. שימושים: משחקים, אם אפשר מפרט שיהיה גם טוב ל-OC. (אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציבים כאלה) צריך: לוח אם כרטיס מסך (כמה שיותר זול, פרטים למעלה, PCI-E) זיכרון צורב DVD (עדיפות לפיוניר 212) מארז וספק (6A19 עם 400w יהיה טוב לדעתי) מקלדת קירור למעבד תודה רבה. עריכה: שכחתי שצריך קירור למעבד.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by alone66,

שאלה האם המפרט הבא : יוכל להריץ משחקים כגון fifa09 call of duey החדש red alert GTA החדש INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך SAPPHIRE HD4350 512MB DDR2 מארז COMPUCASE 6C28 300W REAL http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4481 או שכדאי להוסיף את השידרוגים האלה HEC S400TZ 400W BULK PALIT GeForce 9500GT Super 512MB DDR2 PCI-E תודה

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  15. שלום רב אני צריך לבנות מפרט למחשב המיועד בעיקר ל AutoCAD ו SketchUp חוץ מזה אין צורך בכלל במשחקים. רק שימוש ביתי הכולל מוזיקה סרטים תמונות וכדומה. השאלה העיקרית היא האם השבב המובנה ב i3 מספיק חזק כדי להריץ אותם או שחייבים כרטיס מסך חיצוני במחיר גבוה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Orsolomon,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות משחב חדש, הוא מחפש מפרט בכ-3000¤ למשחקים בלבד! המשחקים לא חייבים לרוץ ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות עצומות, אלא בסיסיות, למשחקים כמו GTA:SA , NFS וכל החבר'ס... התקציב הוא למחשב בלבד ללא ציוד היקפי דברים שצריכים להכלל : - לפחות 2 ג'יגה בייט של זיכרון - כרטיס מסך די טוב - עדיפות למעבד Intel - שם החנות שממנה המפרט הורכב + פירוט של כל חלק ומחיר תודה רבה

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אני צריך מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בגרפיקה..(FREEHAND , PHOTOSHOP..) בין 3000 ל4000 שקל

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  18. שלום.. אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים. במפרט אין צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב DVD. המפרט הוא לחבר שגר בבאר שבע, לכן בניתי אותו בKSP. אני יודע שהיא לא כל כך מומלצת, אבל אין לי ברירה כי החנות היחידה שעוד איכשהוא מוכרת היא פנדה אשר יקרה בטירוף. (אם יש המלצות לחנויות אחרות אני אשמח) בעיקרון בניתי משהו אשמח להערות, טענות, מענות. שכחתי לשאול - האם כדאי לחכות חודש? הבנתי שיש ירידת מחירים. תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  19. דיי בא לי על ה INTEL CORE i5 S1155 2500 בתור מעבד, חוץ מזה אין העדפה מיוחדת אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע מתוכנן OC לאיזור 4.5 למעבד יתחבר ל HD6950 קיים ספק VX550 6 כוננים קשיחים (חשוב שהלוח יתמוך בRAID0/5 )+USB3.0 +דרוש גם קירור סביר למעבד שאותו שכחתי לציין בכותרת המון תודה יומטוב

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני צריך מפרט למחשב לצורך משחקים המפרט צריך לכלול הכל ב5000 ש"ח עדיף מעבד 3GHZ וזיכרון 1K תודה

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by bigdaddy,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ןאני צריך עזרה... 1. 4000 - 5000 ש"ח באשראי 2. מטרת המחשב למשחקים כבדים 3. אין צורך בציוד הקפע בכלל 4. אני מעדיף שתהיה איזה מערכת קירור אבל אני רוצה מחשב שקט 5. מערכת הפעלה חוקית אישית אני מעדיף XP (תקנו אותי אם אני טועה) 6. אני רוצה פאנל נחמד לכרטיסי זיכרון 7. חשוב לי השקט אבל לא עד כדי כך 8. לא רוצה OC 9. אני מעוניין ברזולוציה גבוהה למסך רחב תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by TwEsTeD,

אני הרכבתי ...הצעות יתקבלו בברכה אין הרבה תקציב עד 5500 בעיקר למשחקים כבדים ואוברקלוקינג AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 300 ¤ 2 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 GIGABYTE X700 256DDR BULK PCI-EXPRESS 720 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  23. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז Thermaltake 420W-ספק כח

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  24. אהלך חבר'ה לא מזמן פתחתי פה פוסט על המפרט שקיים אצלי וקיבלתי ביקורות מסויימות.... ביקשתי לשדרג את המחשב אבל לא היה לי מושג ממה להתחיל מההבחנה של כמה מחברי הפורום הומלץ לי לשדרג מעבד+כרטיס מסך+ ספק כוח.... אז ככה אני יציין שוב את המפרט שקיים אצלי אם מישהו רואה עוד משו שצריך שידרוג אני ישמח לקבל הצעות: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- GA965PS3 Gigabyte 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 מסך 17 lcd LG אז ככה לרשותי עומדים 1500 שח' בעיקרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בצורה שבה הוא "יאכל" משחקים כמו כלום-כלומר יחזיק לפכות לשנה וחצי את המשחקים החדשים ביותר והחזקים שבשוק כמו: Prince of Persia החדש, Grand …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.