ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק בתקציב הזה -1500+ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - מה שאפשר בתקציב הזה, צפיה בסרטים. שיעבוד טוב עם אינטרנט ושיהיה כמה שיותר חזק * גודל המסך? סטנדרטי לנטבוק. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר. * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אלה המחשבים, אם אתם ממליצים על נטבוק אחר בטווח המחירים האלה שיותר משתלם אז בבקשה תכתבו ותעזרו. ראיתי את ה- מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 (אסוס) ואת שני אלה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאבנה לו מפרט למשחקים, ואני די לא סומך על עצמי... אז ככה, הוא לא בטוח אם הוא רוצה הכל הכל חדש, כלומר אני מבקש ממכם שתביאו לי שני מפרטים: 1) מפרט שבו הכל חדש ב-4,000 ש"ח. 2) מפרט שבו יש רק: מעבד, לוח אם, ז.פנימי, כ.מסך, ודיסק קשיח ב-4,000 ש"ח. הערה: * ד.קשיח לא פחות מ-250GB. * מעבד חייב להיות Intel. * בלי חריגות מהתקציב! מודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
879 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97M-HD3 S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 480 ₪ - * מבצע * - Zalman Z1 + Seasonic 600W BUNDLE 130 ₪ - Scythe Katana 3 מחיר סופי: למזומן 4546 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4636 ₪ האם כדאי להחליף משהו? אני בחיים לא שמעתי עד היום על startpc, אני יכול להזמין מהם ללא חשש?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד לצרכי גיימינג מתון - משחקי אסטרטגיה בסגנון civilization 5, לא משהו עם גרפיקה מאד מתקדמת. יש לי 3 הצעות למחשבים שכולם בסביבות ה2800-2900 ש"ח, אשמח אם תחוו דעתכם: 1. HP Pavilion 15-b150sj Sleekbook i5 15.6 מסך 15.6, מעבד i5-3337U, זיכרון 6GB , דיסק 750 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.1 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit רמקולים ושמיעה איכותית של Altec Lansing אחריות מוגבלת לחומרה למשך שלוש שנים, איסוף והחזרה, ע”י HP ישראל 2. Lenovo IdeaPad B590 MBX2BIV 4GB מסך 15.6 , מעבד i5-3210M , זיכרון 4GB , דיסק 500 , כ.מסך Intel 4000, משקל 2.5 , מ.הפעלה Windows 8 64Bit אחריות לשנה בלבד 3. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 מסך 15.6 , מעבד i5-3337U, זיכרון 4GB , דיסק 50…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה עבור הרכיבים האלה. אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1920x1200 או 1920x1080, במשחקים חדשים כמו crysis warhead, fallout 3 וכו'... עוד לא קניתי מסך, המלצות גם למסך יתקבלו בברכה. אני משדרג מחשב קיים, כך שאין צורך ברכיבים נוספים. הספק שיש לי הוא Antec TP2 550 לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 לדעתי אמור להספיק לרוב הכרטיסי מסך, אמרו לי מה דעתכם. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם קודמת שקניתי מחשב גם נעזרתי בכם ויצא ממש טוב. אז הנה אני פה שוב התקציב הוא בסביבות ה- 6500 ש"ח למחשב + מסך ורמקולים. הוא מיועד בעיקר למשחקים, אבל גם להורדות, צפייה בסדרות/סרטים ושמיעת מוזיקה. חשוב שיהיה יחסית שקט ושיהיה ניתן לשדרוג אותו במידת הצורך. חשבתי על המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137603§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ולקחת את המסך והרמקולים מהמפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137861§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ראיתי גם שבמפרט הראשון יש 2 כרטיסי מסך. אם אני אלך על כרטיס מסך אחד במקום מה יהיו ההבדלים ואיזה ספק אני צריך לקחת? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב עד 3500 (ניתן לחרוג) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪ אפשר לחרוג. כמובן שאם אפשר בפחות, עדיף! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (NBA, FIFA). המחשב ישמש כ"שרת" לאחסון סרטים באיכות גבוהה + ישמש לניגון סרטים באיכות גבוהה (4k HDR full blueray) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)?כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 7 מ-10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5K , המפרט ששמתי פה צריך דיאטה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא משחקים(בעיקר Black desert כרגע) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב אבל אולי.. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט לחבר שלי. התקציב שלו הוא 7000 שקל. לא כולל מסך ולא כולל פרטים נילווים (מקלדת, עכבר וכו'...). אני רוצה לעזור לו כי כל פעם הוא קונה בתקציב גבוהה והוא יכול לקנות במחיר כזה משהו הרבה יותר טוב ממה שהוא מתכנן. אודה לכם אם תעזרו לי בעזרתי. בתודה מראש אלדד. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
cpu type Intel Pentium 4, 1700 MHz mother board name ECS P4VXAD mother board chipest VIA VT8753 Apollo P4X266 memory 256 MB PC2100 DDR SDRAM video adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 hard disc maxtor 40 gb 7200 rpm אז ככה זה המחשב שלי ואני צריך שדרוג ב 1000 שקל אפשר לחרוג קצת אם זה ממש חשוב הכרטיס מסך אני לא צריך כל כך טוב למה אני לא משחק במשחקים ואם יכנס בתקציב אז גם הארד דיסק טוב תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיחליף את הפרסקוט שלי שכבר בן 7 יהיה ביוני הקרוב השימושים במחשב הם אופיס, ITUNES, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים\סדרות (גם צפיה ב1080P) משחקים אני לא משחק כמעט בכלל אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון (עובד עם הרבה חלונות במקביל) מארז אני דיי אוהב את ה-CoolerMaster 690 II כרטיס מסך אני מעדיף שלא יהיה מובנה על לוח האם אפילו שאני לא משחק במשחקים. OC יתכן בעתיד אבל לא בטוח עדיין. התקציב הוא גמיש זאת אומרת שאם לא צריך להשתמש בכל ה3000 ש"ח זה מצויין וגם אין בעייה לחרוג עד 3500 בשביל משהו טוב (אני לא בקיא בכל המחירים כיום) תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-