עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לבנות מחשב לאח שלי. תודה לכל העונים! מסך מחשב: (ישן) "23.5 Samsung LED PLS S24F350FH הוא כרגע לא רוצה לשדרג את המסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9k (להשתדל בלי חריגה). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (גם משחקים כבדים) ועריכה גרפית ברמה גבוהה תוכנות בגרפיקה: illustrator ופוטושופ. משחקים: warframe, skyrim, Mafia 3, sniper elite 4,conan exiles 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

2. Started by MUSHROOM2354,

אני לקראת הסוף של קניית החלקים לשדרוג המחשב שלי. המחשב שלי הולך להיות כזה בסיום: מעבד: i9-7920x או ה7940. אני עוד לא בטוח מי מביניהם(זה החלק היחיד שעוד לא קניתי כי אין לי כרגע כסף) לוח אם:X299 TAICHI XE כרטיס מסך:TITAN XP 2017 זיכרון:64 GB ספק כח:EVGA 1050 מסך: viewsonic VP2780-4K אלה הם הרכיבים המשמעותיים. אם אתם רוצים לדעת על עוד רכיבים,אני אכתוב.

3. שלום רב, יש לי Dell XPS 17 (נייד) שמכיל כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 555M. המחשב עובד כמו שצריך והכל רק שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך הפנימי של המעבד. כלומר, לפי מה שאני מבין, במעבדי i7 Second Generation (לפחות בזה) יש בתוך הCPU גם GPU של אינטל בשם Intel HD Graphics. אחרי מחקר קצר שעשיתי, להבנתי הבעיה היא שבBIOS, בתוך תפריט נסתר, הוגדר שהכרטיס המסך היחיד שיש (תוכנתית) זה הכרטיס החיצוני של Nvidia - או במילים אחרות הכרטיס הפימי של Intel נעול ברמת הBIOS. הBIOS שלי מעודכן לגרסה A17. אני צריך את הכרטיס מסך של אינטל בשביל טכנולוגיית הIntel My-WiDi אשר יכולה לעבוד אך ורק עם הכרטיס הפנימי. הפתרון כפי שאני מבין הוא פריצה של הBIOS כדי להציג את התפריט הנוסף ושם פשוט להגדיר שיש שני כ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Idan120,

היי אני מחפש מחשב עד 4.5 אלף [אפשר לחרוג קצת מהתקציב], המחשב יהיה בעיקר ללימודים [הנדסת תוכנה] ההעדפות היחידות שיש לי זה שהוא לא יהיה יותר מידי כבד ושיהיה לו SSD/אפשרות להוסיף SSD בעבר המליצו לי על ThinkPad E490 והשאלות שלי הן בעיקר עליו אם למישהו יש המלצה על מחשב אחר זה יתקבל בכיף עקרונית מה שרציתי לדעת שלא כלכך הבנתי לבד זה: 1. האם יש הבדל בין הE490 לL390 חוץ מגודל מסך ומה מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 2.איזה תצורה עדיף יש מליון סוגים למחשב הזה עם מעבדים שונים וחלקם עם כרטיס מסך הבנתי שיש מעבדים שעל הדף נראים חזקים יותר אבל בפועל עובדים לאט יותר מכל מיני סיבות השאלה שלי היא איך אפשר לדעת איזה אחד עדיף לקחת שיעבוד טוב ולא לאט יותר ממה שאמור להיות …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Selinko,

מישהו יכול להעריך כמה המחשב הזה שווה: p3 667 MHZ לוח אם - אינטל 133 זיכרון 128\133 SDRAM כרטסי מסך" tnt 2 32MB 64 PRO NVIDIA כרטיס קול VIBRA 128 קריאטיב DVD ATAPI 16X פלופי , מודם,כל העסק ומסך FLATRON 775FT (LG( אני יודע שלא ציינתי חברות של חלק וזה כי אני פשוט לא יודע, זה היה לפני שלוש שנים וזה לא עניין אותי! כל מה שרציתי זה מעבד פנטיום!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר קריאה רבה פה בפורום הרכבתי את המחשב הבא לצורך משחקים על מסך fullhd שימושים: להריץ כל משחק בשנתיים+ הקרובות מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 348 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 324 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 228 ספקי כוח: Corsair RM650 650W PSU 80+ Gold Fully Modular - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 340 כונני SSD: Cors…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Or ei,

שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shaharper,

שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי אני מעוניין לרכוש בקרוב 2 יחידות דומות בתקציב הנ"ל. היעוד של המחשבים הוא לעבוד משרדית אבל מאומצת שמפעילה תוכנות ברקע כל הזמן. אין חשיבות ל HD ,מעוניין במסך 22' . תודה מראש לעוזרים ;D

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

נייד די זקן, איטי. דגם HP 2230S מפרט INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת אז הוא עובד על חשמל בלבד כרגע. כמובן שאין אחריות.. כמה הדבר הזה שווה? וכמה יעלה מחשב יד2 שיהיה עדיף עליו בהרבה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

נשמע לכם הגיוני שגובים רק על העבודה 480 שקל לפני מע"מ?! עוד לפני שיודעים מה הבעיה בכלל.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by The Ball,

טוב אז ככה אני חסכתי הרבה מאוד כסף.. וסוף סוף יש לי מספיק כדי לקנות מחשב על רמה אבל אני הבנתי שלא ממש שווה לקנות עכשיו כי עוד מעט מגיעים דברים חדשים... אז רציתי לדעת כמה דברים על המפרט הבא מעבד: AMD claw hammer 64 bit לוח אם: תומך זכרונות: CORSAIR CMX512-3500C2 דיסק קשיח: Seagate Barracuda 40GB SATA V HD 8 MB BUFFER 7200RPM (תומך ב- S-ATA) כרטיס מסך: GEFORCEFX (NV30) ULTRA כרטיס קול: HERCULES FORTISSIMO 3 7.1 אני רציתי לדעת מתי כל הדברים האלה הולכים לצאת כאילו מה הוא התאריך שאני כבר יוכל לקנות אותם? ומה יהיה בערך המחיר של המחשב הזה? תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד LGE310 C27BE מעבד T3400,פירמטתי אותו והתקנתי בו ויסטה אולטימטיב, לאחר עליית המחשב במנהל ההתקנים מופיעים לי 3 דברים שלא הותקנו 1. בקר רשת 2.בקר אינטרנט 3. בקר אפיק SM אין לי את הדיסקים של המחשב פרט לwindows הפכתי את הרשת כדי למצוא דרייברים גם ניכנסתי לאתרLG שם בכלל הסתבכתי בבקשה את עזרתכם כדי שאוכל להשתמש במחשב. בתודה מראש, אלירן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

19. טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Mikey12,

שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תקציב: 1500K+אפשרות חריגה של 200K רק אם חובה לחרוג. שימוש: משחקים 22אינץ, אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת OC לא רציני אולי בעתיד מעונין לקנות כרטיס מסך חדש וספק כח לצרוך SLI בחצי שנה הקרובה. חומרה: מעבד: amd phenom ii x4 945 3.0Ghz לוח אם: ASUS CROSSHAIR IV FORMULA זכרון מהיר: Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Kingston 1x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: HD 5670 1GB דיסק קשיח :Hitachi HDS721032CLA362 7K1000.C 320GB ספק כח : power man ip-s550aq3-0 קישור :http://www.ixbt.com/power/psu/inwin-550aq3.shtml

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aquarius,

AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,190 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1,150 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 810 ש"ח Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 555 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,293 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 586 ש"ח סה"כ 6,583 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by hearyourorphanedch,

שלום אני צריך מחשב שיחזיק לא רע משחקים מהשנה האחרונה + עוד כחודשיים עד שאתגייס לא חשוב לי לשחק עם ההגדרות הכי טובות + מסך בלי ציוד היקפי כל זה שיהיה באיזור ה-4200 אני צריך חנויות מחיפה כך שלא יעזור לי אם PANDAS או כל-חנות-אחרת תמכור את הרכיבים בזול יותר מKSP או לא, אני צריך מKSP (או אם יש חנות אחרת בחיפה עם המלצות) תודה עריכה: חבר עשה לי את המפרט הבא: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE ABIT NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II DDR II 533 512MB (256MBx2) Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 7.1 Channel Audio DVD Recorders Samsung SH-W162Z On Board 10/100/1000 2 Lang. MOUSE PS2 + roll 400 W LG L1750T 17'' LCD 8ms DVI אי…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by stio,

שלום רב, אחותי שברה את המסך של המחשב הנייד שברשותה, מסוג ACER 2490. בעיקרון המחשב הוא חלש יחסית עם מעבד סלרון וזיכרון 512MB. בכל אופן המסך עצמו נסדק בכמה מקומות, כתוצאה מכך איפה שיש סדק לא רואים תמונה ע"ג המסך. רציתי לשאול האם ניתן/ כדאי לתקן דבר כזה בכלל, איפה מתקנים וכמה זה עולה בערך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים