ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. 4500 שקל תקציב המקסימלי לא צריך לחסוך הכי הרבה 4500 אפשר לחרוג מהתקציב בסכום של 100 ש"ח גג.! 2.שימושי המחשב בעיקר למשחקים... אבל צריך גם שיחזיק לי פוטושופ ותוכנות גרפיקה =] א) * המסך שלי כרגע 20" * המפרט מיועד למשחקים החדשים האחרונים שיצאו כמו CALL OF DUTY BO או משחקים חדשים שיצאו.. * גרפיקות גבוהות... שיריץ על האיכות הכי גבוהה =] 3.יש צורך בעכבר ומקלדת.. שיהיה עכבר טוב RAZER אם זה מומלץ או כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה .. כנ"ל מקלדת ופד לעכבר.. לא חשוב לי עם חוט או בלי חוט אני זורם אם מה שטוב =] 7.אשמח לדעת מה זה אוברקלוק 8. חשוב שירכיבו את המחשב לא צריך תוכנה.. 9. חנויות כמו KSP טוב לי ... אלא אם יש משהו יותר טוב.. אני גר באיזור נתניה. 10. מ…
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא, ותודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח רק אם ההבדל הוא משמעותי למחשב שצריך לתפוס שנתיים וחצי לפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2333T , להלן 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD, Crysis, Gta IV כל מה שחדש * לאילו הגדר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מערכת מחשב פשוטה אבל שתחזיק מעמד אני חשבתי על כך: מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) - BOX - זמין במלאי ₪493 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 - זמין במלאי ₪261 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪150 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] THERMALTAKE V3 ( BLACK) VL80001W2Z w/o PSU - זמין במלאי ₪199 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 400W - RETAIL ₪192 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪189 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1597 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או את המחשב הזה: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 3.0GHz E5700 - BOX ₪…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרות של המחשב: אינטרנט, סרטים (אולי בעתיד Visual Studio) יריץ Windows 7. אשמח להמלצות. רק ממבינים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אנסה לפשט את זה. מעוניין לקנות מחשב למטרת עסקים ולימודים. כל הזמן אני אסתובב עם המחשב, כרגע מבחינת לימודים זה השלמת בגרויות ובעוד שנתיים שלוש זה לימודים אקדמיים. אני אתקין על המחשב ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט ואופיס 2003. חשוב לי הניידות שלא יהיה לי כבד מדי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד. חובה תקן N. לא משנה לי גודל הדיסק קשיח. תקציב עד 4000 ש"ח, אבל מוכן לחרוג בשביל זמן סוללה. חייב זמן סוללה של בסביבות ה4 שעות כי לא יודע אם אני תמיד אוכל להטעין. בשניהם אני אעשה 4G ראם ותאורת מקלדת למקרה הצורך. אם ארכוש ת3300 אשדרג תסוללה ל8 תאים ואז לא יודע כבר כמה הבדל יהיה במשקל בין שניהם. הייתי ממש נעול על ה3300 אבל אחרי שראיתי את שניהם באתר מבחינת מחיר ומפרט, אני דיי מעדיף את ה3500.…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד 13.3''. התקציב - בערך 4000 ש"ח. השימושים די בסיסיים - אופיס, אינטרנט, סרטים, וכו' + כמה תוכנות מתמטיות/סטאטיסטיות כמו סטטה. המחשב משמש כמחשב עיקרי בשבילי אבל אני גם נוסעת הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל. הציעו לי אתמול בבאג שני מחשבים של TOSHIBA: Satellite u-500 ifn ו-Satellite T130 - 11U. הבנתי שההבדלים העיקריים ביניהם הם בכרטיס מסך, בסוג המעבד ובזה שבT130 אין כונן דיסקים, מה שמוריד ממנו חצי קילו בערך. אשמח לשמוע עד כמה ההבדל בכרטיס מסך ובמעבד משמעותיים לשימושים הבסיסיים. בנוסף - האם שווה "לשלם" בחצי קילו נוסף בשביל הכונן דיסקים. מצרפת את המפרט של המחשבים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=75138... http://www.zap.co.il/co…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (אחרי 5 שנים עם הקודם), אבל אני כבר ממש לא בקיא בכל ההתפתחויות הטכנולוגיות בשנים האחרונות. בקיצור, ממבין גדול בנושא הפכתי לבור מוחלט שאין לו מושג מה קרה לכרטיסי המסך הישנים של ATI ו- NVIDIA (סדרת ה- Redaon למשל..) אז ניגש לעניין: 1) מטרות שימוש: מחשב ביתי לכל דבר, כלומר הוא ישמש לצרכים משרדיים וצורכי פנאי. פירוט: שימוש בתוכנות OFFICE, צפייה בסרטים, מוזיקה, משחקים (פה ושם, לא ברמה הגבוהה ביותר) וכיו"ב. 2) מבחינת המשחקים, אני לא ממש משחק במחשב. לפחות לא באופן גורף ועיקרי. מה שכן, לשחק מדיי פעם במשחק איכותי יהיה נחמד. כאמור, אין צורך בגרפיקה ברמה הגבוהה ביותר. העיקר שיעבוד ויראה טוב. 3) ציוד היקפי: אין צורך ברמקולים, מקלדת, עכבר, מסך. 4) …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם בוא הקיץ ברצוני להתחדש במחשב עם קירור מים ופוטנציאל אוברקלוק ושדרוגים בעתיד. חשבתי על מערכת עם מעבד חזק מאוד (אני לא מתכנן לשדרג את המעבד בעתיד), וכרטיס מסך שיכול להריץ את מרבית המשחקים שבשוק היום בהגדרות הגבוהות ביותר, או קרובות להן. כרטיס המסך יוחלף לאחר שיתעורר צורך ממשי לעשות כן. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הכל ב) במי…
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורת ואיפה אפשר לשפר... זה הכרטיס המסך היחידי שמצאתי שיש לו הרבה יציאות. המחשב ישמש להפקת מוסיקה בCUBASE בעיקר.. מעבד Intel Core i7-930 Box ₪1493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601930 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪662 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪699 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5750G1 צורב …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום. לאחרונה קניתי נייד של דל: סטודיו 1558 מעבד I7 720 כ.מסך HD5470 מסך תומך ב 1080P זיכרון 4G DDR3 אבל למרות הנתונים המחשב לא ממש עובד כמו שציפיתי: ב GTA 4 לדוגמא הוא עובד מאוד לאט (גם לאחר שהורדתי הכל למינימום לא השתנה הרבה) וכך גם בסרטי HD 1080P (במיוחד בקטעים המהירים התמונה מפגרת אחרי הקול וממש רואים שהיא עוברת לאט) לפי הגאדג'ת של הווינדוס 7 המעבד לא עולה מעל 18% והזיכרון נישאר בתחום ה 45% בסרטים ו 75% ב GTA אני דיי בטוח שמחשב מסוגל להרבה יותר (ביחס לקודם שהיה יותר "גרוע" בנתונים אבל הריץ הכל) אז אני ממש צריך פה את עזרתכם, מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
להלן המפרט הכי זול שמצאתי ל-I5 750 . אשמח לשמוע את דעתכם : מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קדמיות ספק כוח Hec 600W מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55USB3 צ'יפסט P55 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28010 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Western Digital 1500GB SATA2 64MB Buffer זכרון Kingston 4096MB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה X22 מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI מחיר: 3315 כולל הרכבה הערה : המפרט מיועד לעריכת וידיאו בינונית , OC מתון ,וגיימינג ברזולוציה נמוכה יחסית של 1024 על 768 ברמת פירוט של MEDIUM וללא פילטרים. לא מוכן להשקיע שקל במארז …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט וגם התיעצתי עם עוד כמה אנשים החלטתי לקחת מעבד של אינטל.. במקום AMD שכתוב לי במפרט.. אף פעם לא עבדתי עם AMD ככה שאני לא ממש בטוח לגביהם וגם 3 אנשים שונים אמרו לי לא לקחת AMD ולקחת אינטל מסדרה i3 או i5 תלוי בתקציב.. עכשיו אני צריך עזרה בזה כי אני לא יודע איזה מעבד לקחת שיתאים זה המפרט : AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל אם השיפור ממש משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הרוב למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא בטוח עדיין * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים-בינוניים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. לנצל את כל התקציב סטייה של עד 200 ש"ח במידת הצורך (עד 4700 ש"ח מקס) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD ומשחקים כבדים , שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך עד 1000 ש"ח , רמקולים 2.1 וסט אלחוטי פשוט של מקלדת ועכבר 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב- לא חשוב כ"כ- 5 מקסימום 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא ממש 8. לא לכלול מע' הפעלה ( מע' הפעלה מתוכננת WIN7 9.איזור מגורים- רחובות והסביבה 10.בקשות מיוחדות כלשהן : מעבד של אינטל , 4 ג'יגה זיכרון פנימי DDR3 ואם כונן קשיח של 500 ג'יגה יוזיל את העניין משמעותית אז אפשרי במקום 1 טרה * מודה מראש על התגובות , לא משנה לי איזה חנות ( העיקר שאתם ממליצים עליה) ואפשר לקצץ בעלויות של הציוד ההיקפי לטובת מפרט טוב יותר תודה , גמר חתימה…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים וגם משחקים הוא לא גיימר אבל הוא רוצה כרטיס שיריץ טוב תמשחקים החדשים אם אפשר להכניס בתקציב מקלדת ועכבר אז עדיף (לא צריך מסך) הוא מעוניין לחבר תמחשב לטלויזיה LCD 32 ואם אפשר חנות מאיזור חיפה והקריות! תודה ושבת שלום!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה מראש לעוזרים. שימושים עיקריים בסדר יורד: 1. גלישה 2. צפיה בסרטים 3. OFFICE 2010 אני זקוק למחשב מבוסס INTEL, מארז + ספק יש (Gigabyte Sumo + Enermax 500W) + כל הציד ההיקפי. לכן רק מעבד + קרור, לוח, זכרונות, דיסק קשיח SSD + דיסק קשיח טרה, צורב. שי
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-