ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום וצהריים טובים לכולם. אחותי בקרוב תיהיה רשמית סטודנטית במכללת אורנים והיא רוצה מחשב לעבודה משרדית להדפסות וכאלה.. ברשותכם אני מבקש מפרט לא בתקציב כול כך גדול..בכול זאת זה מחשב לעבודה משרדית. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300 ש"ח +- ~אפשר לחרוג ב100 או 200 שקלים זה לא קריטי. כמו כן המחשב ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,אינטרנט,אופיס,הדפסות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת +עכבר ורמק…
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כעיקרון אני לא גיימר רציני, אני כן רוצה להריץ באיכות טובה משחקים חדשים וטובים. כמו כן התחביבים שלי הם פוטושופ ועריכת וידיאו וחשוב לי שהמחשב ידע לעבוד עם התוכונת האלו. אם אפשר במסגרת התקציב לדחוף ציוד היקפי (מסך עכבר ומקלדת) זה יהיה מעולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS, AE, AP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הרושם על החנות אני יודע המחשב ללא OC וללא משחקים מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח ג'יגהבייט GAG33MDS2R דיסק קשיח SATA2 16MB 320G WD זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ צורב H55N LG DVDX20 DL שחור מארז COMPUCASE לשרת 6919 שחור ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL מסך 3000:1 19'2MS DVI L1970HR LG סה"כ לתשלום : 4580 ש"ח אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח למסך איכותי
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי לבחור מחשב טוב לגיימרים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin's creed unity gta v far cry 4 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אבקש את עזרתכם במקרה הנ"ל... המחשב מיועד כרגע למשחקים ובעתיד כאשר אצטרך אולי אעשה OC. כמו כן, אני ממש אבל ממש לא רוצה מארז של compucase אני לא צריך הארדיסק ענקי, 40 גי'גה מספיק. כמו כן, אני לא רואה אילו שימושים יהיו לי ליציאת firewire (אין לי מצלמות, אייפודים וכו') וליציאת SATA, מה שחשוב הוא שיש ללוח soundstorm. מצ"ב מפרט שהרכבתי לעצמי, אשמח לקבל הצעות שיפור CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המנכ"ל אצלנו בחברה רוצה מחשב לעריכת וידאו, אבקש מכם עזרה והרכבת מפרט למחשב כזה. התקציב פה לא משנה.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט לפי הדרישות הנ"ל- 1. מה התקציב? 5000¤ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים),צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך (CRT) , מקלדת , עכבר , מדפסת משולבת (סורק,פקס ומדפסת יחד), רמקולים , צורב DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. אגב- המחשב לילדים עד גיל 10, מחשב משפחתי כזה.. יש מצב? בתודה, אודי.
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תקציב לא מוגבל, אך במטרה לא להתנפח מעבר לפרופורציות הגיוניות. מעוניין במארז קומפקטי עם דגש על שקט.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 רזולוציה 1650*1050. חנויות אפשריות KSP אייבורי, נועה מחשבים ופנדה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מKSP מפרט ב 2.5K למשחקים. מה אתם אומרים? מעבד INTEL C2Q Q8200 לוח אם ASUS P5KPL-CM. זיכרון OCZ 2*2GB DDR 2 800 MHZ כרטיס מסך Shapphire HD 4770 512MB GDDR5 מארז ב 200 שקל פחות או יותר, אני עוד צריך להתייעץ עם המוכר. ספק HEC 500TD-TF 500W
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! מעט הקדמה לפני השאלת תכלס: המחשב שלי שבק חיים לפני כמה ימים (לוח אם ומעבד) ובתכלס החלק היחיד שנשאר שווה שימוש הוא כרטיס המסך (gigabyte gv-rx55256D) ושני כונני סאטא. אחד ישן שאני לא יכול להיפרד ממנו כרגע ואחד חדש שנרכש ממש לאחרונה (סמסונג 1TB HD103SJ) ועכשיו לעניין: 1. מה התקציב המקסימלי? מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אם כדאי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא הכל, אבל לא רוצה לרדת מדי באיכות אל מול הצורך שלי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית סטודנטיאלית, תכני HD, הורדות, מוסיקה, אינטרנט..שהמחשב לא ייחנק בכמה משימות.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - הו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אולי הדרישות שלי קצת מוגזמות לתקציב הנ"ל, אבל אני מקווה שלא. אני רוצה מפרט טוב למשחקים, אין צורך במסך. הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה אילו כרטיס המסך היה GF 6800GT (אם לא כדאי אז אני מניח ש Radeon 9800 pro יספיק), ואני רוצה 1gb זכרון. כמו כן אני רוצה מעבד Athlon 64 3000+. אני לא מתכוון לעשות OC. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הינה, בניתי לעצמי מפרט למשחקים, אני קונה אותו אחרי החגים... עכשיו אני הרכבתי אותו מחנויות שונות, ואני רוצה לקנות אותו מחנות אחת באזור המרכז עם השרות הכי טוב והמחירים הכי אטקרטיביים.... הינה המפרט: CPU: Amd Athlone 64Bit 3000+ <s754>, 990 Nis. Motherboard: EPoX EP-8KDA3J NVIDIA nForce3 250GB, 680 Nis. Memory: A-Data 512 400Mh Pc3200, 460 Nis. Hard Disk: Western Digital 80 GB 8 Mb S-ATA. 430 Nis. Video Card: XFX/Albatron 6800GT 256MB DVI, TV?, Approx 2600 Nis. Floppy Disk: Teac 1.44, 40 Nis. Cd-Rom: LG 52x, 80 Nis. Case: Thermaltake Xaser Lanfire midi, 660 Nis. Power Supply: Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN, 330 Nis. ***Total: 6270 Nis. מה ניתן לשפר במפרט בלא העלה ב…
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator וPhotoshop . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי . 4. האם…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 ש"ח אני מעוניין במחשב למשחקים כולל מסך כמובן לא TFT אלה CRT וחשוב לי שהמעבד יהיה DUAL של AMD אני גר באזור המרכז אז חשוב לי שהמחשב יקנה מהאזור אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה חזק לתגובתכם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב אמור להיות גם למשחקים הכי כבדים, גם לאפליקציות. המחיר הוא 12000 בלי מסך. מומלץ מכונה רעה שתחזיק מספר שנים. תודה רבה, אני סומך עליכם
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות כאן מפרט בעצמי לצרכי גיימינג כבדים. ברשותי כרגע GTX 780 וSSD 850 EVO שאותם הוסיף למחשב לאחר הקנייה ולכן אין במפרט SSD או כ. מסך. המפרט נמצא כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21857 1. 3500 זה התקציב המקסימלי שאני מעוניין להוציא כרגע. אינני יכול לחרוג לא אתנגד אם זה ייצא קצת פחות. 2. כפי שאמרתי זהו מחשב גיימינג "כבד" אהיה מעוניין להפעיל עליו את המשחקים הכבדים ביותר כיום (בעתיד אשדרג ל GTX 980 ואולי כרטיסים מתקדמים יותר שיצאו). 3. הרזולוציה המקסימלית שאני בונה עלייה היא 1920 1080 ואין שום צורך בציוד הקפי. 4. מארז שקט הוא חשוב אבל לא הכרחי. (5) 5. אינני מתכנן אוברקלוק. 6. הייתי מעוניין בלוח אם שמאפשר SLI בעתיד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רצוי שהמפרט יהיה מKSP יש לי שאלה-אם יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן, אני יכול פשוט לחבר אותו לחדש ויהיה לי ווינדוס והכל כמו שצריך ? תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 11:50:04 שכחתי להוסיף שאני צריך את המחשב למשחקים ורצוי שיהיה כרטיס מסך חזק, וגם שיהיה צורב DVD וכונן DVD
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-