ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron n5010. מסך: 15.6 מעבד: I5 2.4Ghz זיכרון: 4GB הארד דיסק: 500GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5470 סוללה: 6 תאים, ובנוסף עוד סוללה בעלת 9 תאים שמספיקה ל-5.5 שעות! המחשב מגיע עם ווינדוס 64bit 7 יש לי אותו שלוש שנים, כמה אני אמור לבקש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל חריגה מקסימלית 300 שקל ראיתי מספר מחשבים אשמח לחוות דעות בנוסף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878847 * מטרות המחשב: ללימודים ומשחקים קלים כמו cs:go (אם יש אופציה להחליף כרטיס מסך בעתיד אשמח לשמוע כי אין לי מושג חח) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב איזה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) משהו בין HD לבין FULL HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchp…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מחשב נייח כולל ציוד היקפי (מסך ומקלדת, לא צריך עכבר). התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני לא מוכן לחרוג. שימוש המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים (כמו league of legends באיכות הגבוהה ביותר) וגם לצורך צרכיי כסטודנט. אני מעוניין במחשב שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד ואני לא צריך שתכלילו ווינדווס ואופיס ושאר התוכנות. הקנייה מתוכננת למחר בצהריים ככה שמה שתגידו זה מה שיקרה. תודה לעוזרים. יניב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים FPS למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למחשבי DELL צריך לעשות אקטיבציה או דרך לדעת דרך האתר שלהם אם המחשב נידלק מתי שהו או שהוא חדש ולא מחודש וכו' ? ועוד שאלה, איך יש דרך לדעת איזה מחשב כן תומך ב16GB ראם ואיזה רק ב8?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , זרימה של המחשב בצורה מהירה מאוד חשובה . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לדרישות הבאות: * מטרות המחשב: שימוש עיסקי -יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר עם יכולת להריץ סרטי HD לעיתים. * גודל המסך: מסך 13.1" -14" מקסימום. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד כמה שניתן לפי התקציב הנ"ל * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד לכונן SSD * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא,אך רצוי אחריות ל 3 שנים או שניתנת להרחבה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה נייד עם איכות חומרים נורמלית פלוס מקוה שהייתי מספיק מפורט, תודה לעוזר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי בארה"ב: הראשון הוא של דל סדרה 7000: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd (הדגם של 1049$) והמחשב השני הוא של טושיבה s55t b5233 http://www.costco.com/Toshiba-Satellite-S55T-Touchscreen-Laptop-%7c-Intel-Core-i7-%7c-Backlit-Keyboard-%7c-1080p.product.100127915.html בבקשה תגידו מה דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-