ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מחשב All in one בהמלצת חברה שלה. מישהו יודע להגיד אם זה טוב למשהו? בחיים לא שמעתי על הטכנולוגיה הזו בעבר, וזה נשמע לי מסוכן מאד. (משהו מתקלקל או מתיישן וזורקים 3000 שקל לפח) מישהו יודע להגיד יתרונות וחסרונות של זה?
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום רב מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח פלוס מינוס.. חשוב לי שיהיה עם מעבד i5, כרטיס מסך של nvidia, יציאת HDMI, ודיסק קשיח של 750GB לפחות.. המחשב יהיה בעיקר לעבודות הגשה, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים/סדרות.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם המחשב הזה Dell Inspiron 5737 IN-RD33-7405 מתאים לשימושי גרפיקה וגיימינג קל, בנוסף-מה זה SSD? קראתי כאן בהמון דיונים שהוא מומלץ ואין לי שום מושג במחשבים... מצורף תוכן של הודעה שכתבתי כאן בעבר לגבי הצרכים שלי בקשר לקניית המחשב תודה רבה! אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש עד 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב : עד 6000 ש"ח המחשב אמור להירכש בישראל * מטרות המחשב: משחקים כבדים (דרוש לפחות 850M) , פיתוח , גרפיקה, * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI * Bluetooth: לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : SSD עם 512 GB או ניתן גם משולב עם 500GB ומעלה לרגיל ו 128 GB לSSD לפחות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית אחריות של שנה ומעלה: מומלץ 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : נראה לי שלנובו או אסוס כרטיס מסך : מ 850M זכרון : 16 GB מעבד: I7 עדיף מסדרת HQ או MQ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב גיימינג בתקציב של 7000 ש''ח. המחשב צריך להריץ את כל המשחקים החדישים בשנה שנתיים קרובות על מקסימום ביצועים בלי בעיה! בעתיד הלא רחוק גם מתכנן לקנות מסך מחשב 4K אז צריך גם להתחשב בזה. עדיפות לכ. מסך של NVIDIA אבל לא חייב.. להלן הדרישות: מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. 1920X1080 זוהי כרגע הרזול…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני כרגע חייל.. מסיים את השירות עוד שלושה חודשים. ומתכנן להתחיל ללמוד (הנדסה אזרחית) באוקטובר 2015.... לצערי המחשב שלי מת ואני צריך מחשב חדש... יש לי התלבטות האם לקנות מחשב נייח או כבר לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים? האם גודל המסך משנה אם אני מחבר את המחשב בבית למסך חיצוני? מסגרת התקציב של היא עד 4500, אם עדיפות למסגרת תקציב של 3500 * מטרות המחשב? לימודים - עבודות משרדיות, צפייה בסדרות, משחקים קלים ותוכנות עריכה (פוטושופ, פרימייר - עריכה וידאו). * גודל המסך? * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שיהיה נוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף שיהיה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה את המחשב Lenovo M30-70. התקנתי עליו win 8.1 x64. כרטיס המסך המובנה שיש במחשב הוא Intel® HD Graphics 4400. נכנסתי לאתר של אינטל בשביל לעדכן דרייברים לכ"מ ונכנסתי לאיתור הדרייברים האוטומטיים. כשהרצתי את ההתקנה קפצה שגיאה שאומרת "This Operating System Is Not Supported". מחיפוש באינטרנט עולה כי הבעיה הזאת קיימת גם במחשבים אחרים, אבל מצאתי פתרון. למישהו יש אולי מושג? בנוסף, מה לעשות כדי לשמר לאורך זמן את חיי הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
P35-DS3L 4GB DDR2 CORSAIR 520HX 1TB + 320GB CM690 כמה שווה מחשב נדיר כזה? ויש לי גם HD6870 בצד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי מחפש מפרט מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט להורים. משהו שיחזיק מעמד כמה שנים עם רכיבים איכותיים אך בסיסיים. לא צריך 8 GB ולא SSD. ראיתי את ההמלצות למחשב הבסיסי שלכם אבל איבדתי את הידיים והרגליים כשניסיתי להרכיב לבד בחנויות. אשמח למפרט ישירות מהחנות, אתם תמליצו ואני אלחץ על כפתור הקניה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בסיסי לילדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המחשב עם המפרט הבא CPU:E8400 GPU:ATI Radeaon HD 4830 Mutherboard: GIGABYTE EP43-DS3L HD: Seagate ST3500320AS 4GB RAM DDR2 מסך סמסונג 2253 השימוש העיקרי זה משחקים\פוטושופ ופרימייר. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קצת ולכן החלטתי להתחיל מSSD 840 EVO. האם אני עושה צעד נכון או שכדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך דווקא או משהוא אחר? אני לא הולך להוציא אלף ש"ח עכשיו אבל מפה לשם לשדרג עם הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם, כולל תוכנית שידרוגים עתידית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אומנם רצוי פחות. אם ייצא משמעותית פחות, כך שאוכל להכניס מסך, יופי, אם לא, אשאר עם המסך הישן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא בכוח, אפשר גם לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, כולל מסמכי וורד עמוסים בשרטוטים. כמו כן עיבוד תמונות עם פוטושופ, ברמה בינונית (חובבני פלוס). לא מתוכנן גיימינג בשום שלב. כיום קיים מסך 19 אינץ' 4:3 (ריבוע) של פיליפס. אם יישאר תקציב, יישקל להחליף למסך מודרני יותר. כרטיס המסך מן הסתם צריך לתמוך בכל רזולוציה עתידית, אני מאמין שכולם עושים את זה. 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה גרפית, אולי משחקים קלים, תכנות קל, שימוש יומיומי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מניח ש15.6 זה בסדר לחלוטין. מאט עדיף לדעתי כי אני לא מעוניין במסך מחזיר אור * רזולוציית המסך?לצערי לא מבין בזה... תגידו לי אתם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת אם ניתן בתקציב * משקל רצוי? לא קריטי - הכוונה שלא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות עבודה נראה לי לגיטימי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,לא מכיר עוד משהו מיוחד * Bluetooth? יכול רק להוסיף - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אזור ה1TB אפילו פחות יספיק * כונן אופטי? מה זה? דיסקים? אם כן, לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 42 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש נייד\טאבלט עם מקלדת שיכולה להתקפל אל מאחורי המסך. מעדיף מערכת הפעלה אנדרויד. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה למחשב נייד לשימוש כללי ועריכת תמונות לא כבדה. המאפיין החשוב לי ביותר הוא מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה - המחשב אמנם לא ישמש למשחקים או סרטים, אבל ברזולוציה סטנדרטית של 1366X768 אני שם לב לפיקסלים וזה מפריע. אני אוהב חדות בנוסף, רצוי כמובן מעבד טוב (i5 לפחות) וכמה שיותר זכרון כדי לאפשר עבודה מהירה עם כמה תוכנות במקביל והרבה טאבים פתוחים. המחשב יהיה בשימוש בבית בעיקר ולכן משקל וגודל לא משנים. דגמים שבחנתי: Lenovo Ideapad z510 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=874263 15". אהבתי את הרזולוציה של 1920X1080. Dell Latitude E5440 LT-RD33-7821 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878129 14". רזולוציה גבוהה של 1600X900. Lenovo…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב שיתאים לדרישות אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל . * מטרות המחשב? אני צריך שהמחשב יתאים גם להצגת סרטים באיכות HD על מסך טלווזיה 37 אינצ' אני מאמין שלא אלמד בשנה הראשונה תוכנה אבל בהמשך אלמד אם זה משנה למפרט.. **התקציב שלי הוא בין 2700-3200 * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' *מעבד i5 *זכרון פנימי 4 ומעלה *זכרון 500 GB * רזולוציית המסך? HD 1366x768 - FHD 1920x1080 * משקל רצוי? מתחת ל 2.2 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * סוג של כונן קשיח? עדיף HDD או שילוב HDD ו SSD אם זה לא מיקר * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 46 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודט מטרות המחשב? הרצת משחק FOOTBALL MANAGER, ועוד כמה תוכנות אופיס. * גודל המסך? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 לא TOUCH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב. אין קלט מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנט בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם SSD לפחות 128 אם רגיל לפחות 500 * כונן אופטי? לא * הא…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-