ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב, וברצוני לקנות מחשב נייד. הגעתי למשפך של שני מחשבים ונוצרה לי התלבטות בעקבות הערות שקיבלתי על המעבד. המפרט שרציתי הוא 15.6, SSD, 8GB ומעבד i5. כך הבנתי מקולגות לעבודה שמבינים בנושא. המחשב הנייד הראשון שהייתי מעוניין הוא Lenovo Ideapad flex 15 59402891. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12908 המוכר אמר לי שיותר כדאי לי לקנות Lenovo Thinkpad, עם SSD, 8GB ו-15.6 אינץ', אבל המעבד הוא i3m. המחשב הזה יותר זול מהדגם שאני מחפש. הוא הסביר שההבדל בין i3m 2.4GHz לבין i5u 1.6GHz, הוא בעיקר בגראפיקה, מה שפחות משנה לי. האם זה נכון? האם יותר משתלם לקנות Thinkpad עם i3m מאשר i5u, בגלל שאני לא צריך גראפיקה לגיימרים או לעשות אנימציות? …
-
- 33 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.gomobile.co.il/akai-ak8460 המפרט המדויק למי שמעוניין: מעבד: Allwinner A10 1.1 GHz ARM Cortex-A8 כרטיס מסך: Mali-400 MP גרסת אנדרואיד: 4.0.4 מצלמה אחורית: 2MP, ויש גם מצלמה קדמית ל סקייפ וכו' המסך הוא 7 אינץ' ברזולוציית 800x480 עד 5 אצבעותיש ג'ירוסקופ יש חיבור HDMI, וחיבור USB רגיל (כלומר לא צריך מתאם, חיבור USB כמו במחשב), יודע להיטען מUSB וממטען רגיל (חיבור נפרד) ממה שבדקתי, לא בדקתי משחקים, אבל MX PLAYER מריץ 720P ללא בעיה, לא שזה משנה ברזולוציה הזאת, רק מציין מה ניסיתי להריץ עליו, המכשיר ניתן לי במתנה, כי לא היה בו שימוש, היה זרוק כמה חודשים במגירה עצל קרובת משפחה, המצב כמו חדש, ויש אפילו נרתיק מקורי, בהתחלה חשבתי להביא לאמא שלי, או להשמיש ששלט XBMC, אבל …
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יחס עלות-תועלת הדבר היחיד שחשוב המסך חלק בלתי נפרד מהמפרט Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪1055 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 F3-10666CL9D-16GBXL, יחידות 1 ₪641 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3326 כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E, יחידות 1 ₪1684 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי. תוכנות בשימוש - illustrator, photoshop, indesign גרסה cs5 או cs6. שימוש כבד. המחשב לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 23"-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בעכבר, מקלדת, מסך 23…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כל השאר לקחתי משהו …
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני רוצה לדעת בכמה אוכל למכור מחשב בן 3+ שנים עם מעבד i5 וכ. מסך radeon 6950hd. לוח אם gigabyte z68. זיכרון 80gb ssd ו- 500 GB רגיל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המחשב הזה: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5540-lt-rd33-7408-%D7%93%D7%9C-1 מתכוון לקנות SSD ולהתקין עצמאית (אני מעריך תוספת של עוד 300 ש"ח). כמו כן, אני מודע לכך שזה בלי מערכת הפעלה - אני זכאי לקבלה חינם מהלימודים. סה"כ יוצא באיזור ה-3800. השימוש הוא מחשב ללימודים (מדעי המחשב, אז ישמש לעבודות תכנות) ועבודה "יום-יומית" (אינטרנט, איזה סרט פה ושם וכו')... כמו כן, רציתי לשאול ספציפית על הרזולוציה - 1600x900.. לא יצא לי לראות את הרזולוציה הזאת במחשבים יותר מדי.. יש לזה סיבה? האם עדיף להתעקש על ה-1920 ? (לדעתי יש דגמים שמוכרים ברזולוציה הזאת)
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, תודה על העזרה. מחשב זה משהו שממש חשוב לי כיאני עובד איתו רוב היום (לימודים + פנאי). תקציב: תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב. במידת הצורך, ניתן לחרוג ב200 ש"ח שקלים אם הסיבה די טובה (הובלה לא קשורה לעלות כמובן). אציין כבר עכשיו - יש לי ידע ברמת טכנאי במחשב. לכן, ממש לא יהיה אכפת לי בעוד כמה שנים לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעצמי ולהרכיב אותו. אין צורך לקנות כרטיס מסך מטורף שאמור להחזיק מעמד להרבה מאוד שנים. שימושי המחשב: א. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי: לימודים (Office), גלישה באינטרנט (Firefox + Chrome עם מס' טאבים במקביל), שמיעת מוזיקה (Winamp, MP3), צפיה בסרטים (באופן סטנדטי). ב. אני נוהג לתכנת (מבצע שימוש נרחב ב Visu…
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב לגרפיקה, תודה מראש על העזרה שלכם! זאת ההודעה הישנה שרשמתי לפני מספר שבועות אולי זה יעזור לכם גם להבין מה אני צריך: (למרות שמאז התקציב גדל) http://hwzone.co.il/community/threads/547180-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-3-5K-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%99%D7%A9%D7%9F?p=4912581&highlight=aviatan7#post4912581 דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב עוד חודשיים-שלושה, ואחרי חיפושים, סקירות, וכו', הגעתי למפרט הבא: [TABLE=width: 424] [TR] [TD]CPU[/TD] [TD]Intel Core i7 4790K[/TD] [TD]₪ 1,680[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Cooler[/TD] [TD]Cooler Master Nepton 280L[/TD] [TD]₪ 575[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mobo[/TD] [TD]Asus Maximus VII Hero[/TD] [TD]₪ 1,022[/TD] [/TR] [TR] [TD]RAM[/TD] [TD]Corsair CMY16GX3M2A2133C11[/TD] [TD]₪ 890[/TD] [/TR] [TR] [TD]SSD[/TD] [TD]Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW[/TD] [TD]₪ 652[/TD] [/TR] [TR] [TD]HDD[/TD] [TD]Hitachi/IBM 4000GB HDS724040ALE640[/TD] [TD]₪ 990[/TD] [/TR] [TR] [TD]PSU[/TD] [TD]Corsair AX860i[/TD] [TD]₪ 1,050[/TD] [/TR] [TR] [TD]Case[/TD] [TD]Fractal Design Define X…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-