ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב (באילת) לקראת שנת הלימודים באוניברסיטה. מקריאה בפורום הבנתי שדגמי הU חלשים בהרבה מדגמי המעבדים האחרים. האם מעבד i5-4210U אמור להספיק לשימושים שלי או שאני צריך ללכת על מעבד יותר חזק (i7)? בעיקרון ההשוואה היא בין הדגמים הבאים: Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 : http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Dell New Inspiron 15 3000 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211.&list=1&sort=3&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ההעדפה הכללית שלי היא ל- 2 lenovo flex, הוא יותר מתאים…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, בכמה אפשר להעריך את המחשב הישן שלי: /Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) GIGABYTE GA-EP43-UD3L OCZ Gold 8GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) NVIDIA GeForce GTX 260 GPU (Core 216) Seagate Barracuda 1.5TB Seagate Barracuda 500GB Thermaltake Element S (PC Case) + 2 Extra Fans Thermaltake - TR2 470W PSU Arctic Cooling Freezer 7 הכל כמובן מסודר, מורכב ומוכן לעבודה תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד high end שיספק אותי ללימודים וגם למשחקים ותוכנות שגוזלות הרבה משאבים מכרטיס מסך והדיסק קשיח. הדרישות שלי מהמחשב גבוהות אז אני גם מוכן לחרוג מהתקציב בעוד קצת אם יש משהו מתאים. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, ישומי postgressql. * גודל המסך מעדיף 14 בשביל הקומפקטיות בהרצאות באוניברסיטה. אבל מוכן להתפשר על 13 או 15 אינץ. * רזולוציית המסך? רצוי כמה שיותר קרובה ל1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מוארת וללא מספרים בצד * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה כמה שיותר חזקה, 5-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? צריך SSD לפחות 128GB, מספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ממש הבנה במפרטים, אבל חבר בנה לי מפרט אבל אני לא יודע אם הוא טוב או אם כדאי לשנות משהו. אשמח לעזרה, טיפים וכו'. התקציב הוא עד 4000 ש"ח עם עדיפות לאיזור ה-3000. תודה מראש ושנה טובה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23307[/TD] [TD=class:…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה (אשמח לרמקולים באיכות סבירה+) וגלישה ברשת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף קל כול עוד לא עולה על חוזק ומהירות המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט: יריץ לי Counter-strike go + Counter-strike 1.6 בלי תקיעות .. גם כשאני מפעיל את התוכנות: EasyAntiCheat,CheatDefender,Ventrilo,TeamSpeak,Skype.. תגידו לי כן ואני קונה זה התקציב החורג שלי למחשב 2850שקל בלבד! יריץ או לא? תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא בהכרח אבל יש מקום בתקציב אז אני אשמח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 8.1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת מחיר למפרט - מעבד: Intel i5 2500K קירור מעבד: Noctua NH-U9B לוח אם: Gigabyte Z68X-UD4-B3 זיכרון: 1666MHz 2x4GB G.Skill כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6950 2GB SSD דיסק: Samsung SSD 840 120GB דיסק קשיח: WD Caviar Blue 512GB ספק: Seasonic 600W מארז: Thermaltake Mid Tower~ מסך: Samsung SyncMaster SA300 23 inch (אין לי טעם לשדרג את המחשב כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ומתכנן להחליף אותו בלפטופ.) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (תמונות, וידאו ורינדור 3D). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא עקרוני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן Windows 8 (כולל שדרוג ל- 8.1). 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ועבודה סטנדרטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, BF, GTA, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 37'' FHD, בנוסף יש לי מסך 22'' וברצוני עוד מסך 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודי הנדסה , סרטים ואולי קצת משחקים. סביב המחיר 3700 ש"ח * מטרות המחשב? לימודי הנדסה , סרטים סדרות ( לא HD 3D) משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" עדיין לא סגור * רזולוציית המסך? מעדיף מסך HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? שלא ישבור לי את הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB , HD יציאות רגילות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לפני השאלון קצת רקע כללי: אני בן 30 ונשוי ללא ילדים. המחשב משמש אותי בערבים רגילים בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים. בסופי שבוע אני נוהג לשחק משחקים בני 3-4 שנים. דוגמאות: civilaztion 5, GTA4, convicition, Assassin Creed1-3 lara craft, בדרך כלל בהגדרות בינוניות-נמוכות. גרפיקה זה פרמטר פחות חשוב לי, יותר חשובה לי המשחקיות. ב3 שנים האחרונות שירת אותי מחשב: Pentium Dual Core E5500 2.8GHZ GeForce GTS 450 Gainard 1GB GDDR5 Edition 3GB זיכרון משני סטיקים ולוח אם של asus, לא יודע איזה דגם. מארז גדול עם מאוורר גדול מאחורה. השבוע הלך הלוח אם והחלטתי לקנות חדש. אני גם בקושי מצליח להריץ משחקים... ישנים לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי שהמחשב שלו הלך,השימושים שלו קלילים ביותר: אינטרנט צפייה בתמונות ומדי פעם סרט HD.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא. המטרה העיקרית היא לימודים (MATLAB ו OFFICE בעיקר) משחקים מדי פעם ומדיה. האם המפרט הבא מאוזן כראוי והכל? ספק חזק מספיק? כרטיס מסך חזק מדי/חלש מדי? תודה. Intel Core i7 4770K Gigabyte GA-H81M-D2V G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz Samsung 840 Evo 120GB Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB SilverStone Sugo SG02 Micro ATX Antec 650W VP650PM
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שעברתי על כמה דגמים ובחנויות השונות החלטתי ללכת על מסך 15 אינץ' מכיוון שזה יהיה המחשב היחידי בבית ולא ניראלי שיהיה נוח לעבוד עם 14 בתור מחשב ראשי. מה גם שהבנתי שמחשב נייד בזמן השיעור לא כזה פרקטי בתואר אותו אלמד. מטרת המחשב תהיה ללימודים לאינטרנט ועבודות משרדיות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', עדיף מסך שיהיה נוח ללמוד איתו בבית. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה לא? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יודע עד כמה זה רלבנטי בגודל הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ניראלי שיהיה הכי טוב ללכת על שילוב של …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560113[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1407/1379[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97-Gaming-3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪613/601[/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה (תכנות), סרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13+ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי SSD * כונ…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למחשב שאני רוצה לקנות. בגדול, אני רוצה: מעבד i5 לפחות 8 ג'יגה ראם כרטיס מסך לא מובנה SSD שירכש בנפרד ויהיה ניתן להוסיף (או להחליף) בכונן הנוכחי בכוונה לא מילאתי את הטופס כי יש לי כבר כיוון אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ובהמלצות שלכם. אני מתלבט בין המחשבים האלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..24604..23770. חשובה הניידות! פלוס עיקר העיסוק הוא תכנות, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים (לכן אני קצת נוטה ל FLEX 2) חשוב לציין: המחשב יקנה באילת ! התכנון הוא לשדרג ל256GB SSD, אך אם אקנה את הFLEX 2 כנראה שלא אסתפק רק ב256 כיוון שההחלפה היא 1 מול 1 ולכן אקנה 500GB כנראה. אשמח אם תגידו לי מה היתרון של כל מחשב על אחר ועל איזה אתם ממליצים. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי מחשב סמסנוג 15.6 עם כרטיס מסך של NVIDIA ושמתי לו SSD של 256 גיגה I7 ו6גיגה זכרון נגנב אתמול מביתי. אני רוצה מחשב חדש. מה ההמלצות? השימושים: משחק מנג'ר פוטושופ תוכנות עריכת סרטים. גלישה תקציב 3500-4000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-