ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
879 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97M-HD3 S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 480 ₪ - * מבצע * - Zalman Z1 + Seasonic 600W BUNDLE 130 ₪ - Scythe Katana 3 מחיר סופי: למזומן 4546 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4636 ₪ האם כדאי להחליף משהו? אני בחיים לא שמעתי עד היום על startpc, אני יכול להזמין מהם ללא חשש?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איור על לוח גרפי\מסך מגע (סינטיק), עריכת וידאו ועבודת תלת בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פרנסה), פרימיר ופיינל קאט (פרנסה), טונבום סטוריבורד פרו 3D (תדיר), מאיה ו3D מקס (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם ישוחקו משחקים הם יהיו מאוד מגוונים ובכל מקרה זה לא השימוש העיקרי -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, תקציב 2000 שח שימושים: שימוש כללי ללא משחקים חשוב לי שיהיה שקט ובגלל שאני לא צריך כרטיס מסך אני צריך hdmi ו DVI בלוח אם Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU 1 Asus H81M-A LGA1150, 1 SeaSonic 430W Active PFC 80+ Bronze S12II-430 PSU1 Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case No PSU Geil EVO Veloce 4GB DDR3 1600MHz HDD TOSHIBA 500GB 32MB צורב dvd lg סך הכל 2000שקל למזומו. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט זה התקציב הוא עד 6K ללא ציוד הקפי. האם יש אפשרות לשדרג את המפרט באותו תקציב? 1599 ₪ - Intel Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 290 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 339 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 410 Black + Seasonic 620W 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 5790 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוטוקאד דו מימד BEAM 14 אינץ - בעבודה הוא יחובר למסך 24 כך שאין צורך יותר גדול בבית אופיס, אינטרנט. עדיף מסך מט ולא מבריק לא חייב עדיפות ללנובו אך לא חייב
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש צורך בנייד היברדי שמאפשר שימוש בו גם כטאבלט לצורך שירטוט עם הסטילוס. מיועד להתניידות יום יומית בתרמיל לסטודנט. תקציב למטרה- 3000 עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים. תודה למסייעים.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפשת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי בדגש על מסך איכותי ואמין, עדיפות ל15.6". ראיתי מספר דגמים ורציתי לשמוע את חוות דעתכם בהיבט של עמידות בעיצוב גרפי: 1. Lenovo Y50 הגרסא FHD עם 16GB RAM 2. Lenovo Y510p הגרסא עם כרטיס מסך 750M SLI אשמח לשמוע את חוות דעתכם על דגמים אלו ובנוסף לשמוע על דגמים נוספים שלדעתם מתאימים יותר לדרישות. אציין שאני גרה באילת ולכן המחירים ללא מע"מ תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? השאיפה שלא - במידה וכן 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב NAS לאחסון תכני בלוריי , גיבויים ותחנת הורדות - יפעל 24\7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מערכת NAS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כוננים קשיחים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? ישב בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוזרת למישהו מהבסיס שלי לבנות מחשב, ומיכוון שאני לא מעודכנת בכלל בחומרה העדפתי לפתוח על זה דיון ולבקש עזרה. הבחור שזה מיועד לו לא מבין במחשבים ולא מפריעים לו ביצועים, לכן אין צורך לכלול חומרה כמו SSD וכול', לפי דעתי 8GB RAM יספיקו לו בהחלט, וגם כונן של 1TB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA, לא גיימינג כבד. ככל הרוב פייסבוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקות רבות של החלקים הכי חמים הגעתי למפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 469/460 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... כמות: - 1 - 370/363 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe GV-N970G1-GAMING-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 - 4GB - More details later today... כמות: - 1 - 1963/1924 ₪ מארזי מחשב - ATX מארז P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower - 2x USB3.0 and …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת והמלצות בנוגע למפרט הנ"ל. יש לי עדיין כמה התלבטויות בנוגע למארז והספק וגם לגבי הכרטיס מסך אני שוקל גם את אחת מאופציות האלו: 1280 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 285 2G GDDR5 WF2 1399 ₪ - * כולל חבילת משחקים * - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WF3 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מצורף הקישור של שתיהם מKSP אם אני צריך את המחשב ללימודים אבל שיהיה אפשר לשחק גם משחקים כגון: wow lol diablo. התקציב כמו שראיתם הוא עד 5200 שאת הלנובו אני ירחיב את האחריות ל 3 שנים אז זה הבדל זניח ביניהם. אם יש מחשב אחר שהוא יותר מתאים אני גם ישמח לשמוע עליו, אני גם יכול לקנות מחנות אחרת במרכז אם זה יותר זול תודה מראש לכל העוזרים. http://ksp.co.il/?store=dizingof&list_compare=.23098..21689.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן המאפיינים שאני מחפש במחשב: - צג 15.6 - סוללה 8 תאים - SSD (אופציה לSSD +HDD יותר טוב , HDD 7200RPM) - כרטיס מסך טוב שיכול להריץ משחקים כמו LOL . - מקלדת נוחה (סטייל אסוס) - מתאים להרצת תוכנות של לימודי תוכנה. - DVD לא חובה - מעבד I5 ומעלה ומראש המון תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב בלי שכן שלי. הוא הולך להתחיל למוד הנדסת חשמל. אין לו מושג איזה תוכנות או יישומים הוא ישתמש בתואר לצערי אז מהבחינה הזו אין לי עוד מידע שאני יכול לתת לכם לצערי. כרגע הוא משתמש במחשב עם מסך 15.6 אינץ' והוא רוצה להישאר בגודל המסך הזה (אפשרות גם ל-14 אינץ' אבל 15.6 נראה לו סבבה) התקציב הוא עד 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה ל-5000 ש"ח אם זה ממש שווה. ועכשיו את שאר הפרטים אתן לפי השאלון של הפורום: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ואולי קצת Autocad (זו סתם הערכה שלי) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מגע. אם יש מאט אז אפשר אבל לא יודע אם יש מסכי מגע עם גימור מאט אז לא קריטי. * רזולוצי…
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את עמדת העבודה הנייחת שלי (נקרא לזה הסבת תפקיד מ-פיתוח והפקת מדיה לניהול פרויקטים) צריך מחשב נייד שמצד אחד יתחבר לשולחן עבודה ויוכל לשמש כתחנה, מצד שני שיהיה קטן ונוח לזרוק בתיק ולקחת איתי לפגישות ומספיק סקסי (כן) בשביל לפתוח מול לקוחות/שותפים. * מטרות המחשב? אינטרנט, פיתוח קוד, עבודה עם תוכנות ADOBE (לא HARDCORE אבל צריך לסחוב יפה בלי לגמגם) * גודל המסך? 13" - המחשב צריך להיות קטן ונוח לנשיאה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה, בנוסף חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (IPS) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לTOUCH * משקל: פחות מ1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bl…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-