ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב ישמש בעיקר ללימוד. התכנון הוא להקים מספר מכונות לינוקס וירטואליות ואז להקים מהם cluster של hadoop או casandra. התקציב כ 3000 ש"ח , בלי אפשרות לחרוג. לא כולל מסך / מקלדת / מע הפעלה. רק ברזלים. מכיון שהוא ימוקם בסלון אז המארז יהיה HTPC. מעבד 8 ליבות AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 מאוורר arctic alpine 11 rev.2 cpu cooler לוח אם ג'יגהבייט GM AM 1M S2H aM1 DDR 3 1600 PCI-E VGA HDMI 2 * זיכרון corsair value 8G DDR 3 1600MH CL11 (סה"כ 16GB) דיסק קשיח WD caviar green WD20EZRX 2TB SATA3 צורב סטנדרטי 100 ש"ח כדי להתקין תוכנות מארז מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור הרכבה כל החבילה עולה באחת החנויות ברשת כ 3000 ש"ח. השאלה אם מפרט כזה…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון לכמה שווה המארז + הספק: מארז: Antec Three Hundred ספק: TR2 RX 450W תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870108 Dell Vostro 5470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849471 Samsung NP530U3C-A06 הדבר היחיד שמפריע לי בדל זה הSSD שהוא רק 32gb ..
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, החלטתי לקנות את המעבד הגרפי החדש Nvidia gtx 970 כדי להנות מגרפיקה ממוחשבת במיטבה. לשם כך אצטרך גם מחשב שיורכב מסביבו יש לי כמה וכמה שאלות שאשמח לעזרה לגביהן. חלקן אולי מתאימות למדורים אחרים, אבל אני חושב שכדאי לרכז את כולן כאן. אוקיי, אז יש לי מחשב בן כמה שנים והייתי רוצה להשתמש בחלקים שלו עד כמה שאפשר. לפחות לשמור את המארז, אם אאלץ להפטר מכל השאר. המערכת שיש לי כרגע: לוח אם עם תושבת LGA775:י GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz זכרון: 2GB DDR2 מארז: GIGABYTE Triton ספק כח: Enermax Liberty 400W קירור למעבד: מאוורר שעלה לי כ-120 ש"ח (של Zalman אם אינני טועה). מסך: "Dell U2410 24, רזולוציה 1920x1200 השאלות שלי: …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף? המטרות הן לסטודנט בטכניון, כלומר להרצת מטלב, קימפול בC/C++, עבודה ב office וכו'. זה מחשב אחד : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-4-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-ad367.html וזה השני : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-e8400-ad494.html מה עדיף למטרות הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, OFFICE, אינטרנט. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מגע-מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -- * משקל רצוי? כמה שיותר קל. רצוי בסביבות ה- 1.5-1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר שיחזיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- עדיף שיהיה בעל נפח של 256 ג'יגה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכנן להביא מחשב חדש עקב התיישנותה של העגלה הנוכחית שלי, והופנתי לפורום של יודעי דבר מחבר שלי שמבין במחשבים אמר לי לקבל חוות דעת. אני כנראה הולך לחכות לדור הבא של INTEL, יש תחזית לעלות/כוח שלהם? ומתי הם יצאו כמובן. ועוד דבר, במפרט של 8~9K בערך יהיה ניתן להכניס 16GB RAM מעבד מהחדשים של INTEL ו980GTX (אלא אם כן יש כרטיס יותר חזק מ980GTX? או שיבוא דור חדש? מי יודע..) אין צורך בSSD כך שהעלות מדברת רק על מעבד כרטיס מסך ולוח אם ברובה המכריע. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 3,500 ש"ח. 2. ישמש עבור גיבוי פיזי מקומי (עם יתירות) בהיקף של כ-3TB (שני כונני 3TB) עם FreeNAS והורדות לכונן נפרד של עד 3TB. 3. שקט/מראה אינם רלוונטים, המחשב הולך לשבת בחדר העבודה. 4. ללא OC. ללא מערכת הפעלה. אין העדפה לחנות ספציפית. 5. הרכישה - כעת. 6. תמיכה בלפחות 6 סלוטים של SATA3, סלוט של mSata וחיבור רשת 1Gig. עדיפות למערכת כמה שיותר חסכונית בחשמל (בהנתן התקציב והצרכים). 7. עתידית התקנה של מערכת הפעלה כגון Ubuntu על SSD 32G. יש לי איזה כיוון אבל הוא חלקי (חסר ספק אולי קירור ולוח האם לא תומך ב mSata) ולא בטוח שהכל תואם: מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646G3220 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache לוחות אם - Mi…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין בשביל צלמת על מחשב נייד. להלן הדרישות וכל זה: * מטרות המחשב - עבודה בפוטושופ בעיקר * גודל המסך - אני מאמין ש15 אינץ' מספיק. לא פחות זה בטוח. לגבי האם המסך יהיה מאט, צריך את עזרתכם. האם עדיף מאט? לצלמים? * רזולוציית המסך - אין לי מושג - מה שהכי נכון לצילום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין העדפה * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - כמה שיותר, ולכן לא נראה לי שSSD רצוי פה עדיין.. * כונן אופטי - לא חובה * העדפה לחברה כלשהי - מנסיון אני מאוד אוהב את המחשבים של ASUS. אבל אני לא נעול על זה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - הדבר הכי חשוב במחשב זה איכות המסך, הי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחיר הוא בדולרים משום שהמחשב נקנה מארה"ב - ולכן, בהשוואה לארץ, ניתן להשיג מחשב טוב יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להחליף את המחשב הפרטי שלי (נייח) בעת מעבר דירה, ולכן צריך לתאום לשימושים הבאים: - גלישה באינטרנט. - אופיס. - שימוש בכלים יחסית חזקים (פיתוח תוכנה). - צפייה בסרטים (פחות קריטי - ברוב המקרים יתחבר למסך חיצוני \ יוקרן על טלווזיה, אך אתייחס לזה בסעיף המסך). בגדול, שיהיה חזק ככל האפשר, עם דגש על ניידות במחיר הנקוב - Ultrabook. פחות מעניין אותי פיצ'רים כמו מסך מגע וכו', אמור להחליף את הנייח - והסיבה לכך היא ניידות ולכן יש דג…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות אפליקציות בג׳אווה, עבודה משרדית * גודל המסך? 13״ עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (מקסימום 1.6 ק״ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד (עובד הרבה פעמים מחוץ לבית) - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 250 SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש, כמה הכרטיס שלי שווה היום ? (כרטיס במצב מעולה, לא עבר OC), תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב לצורך גיימינג כבד , תקציב : עד 3000 ש"ח. מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 7 64BIT מעבד : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz כרטיס מסך : Shpphire Radeon HD 6870 CFX לוח אם : Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של ; 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM דיסק קשיח : SAMSUNG HD103SJ ATA Device 1000 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כוח : תמונה ; http://gyazo.com/6beee5a93df8fde3d38c45bcce8fbebc מארז : Raidmax Iceberg ; תמונה ; http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/356/raidmax-iceberg-all.jpg אם אפשר בבקשה להביא מKSP או כל חנות מחשבים שקרובה לאשדוד , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-