עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא לגרוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/וירטואליזציה של סביבות רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE WORKSTATION, (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO, RPG וכו' הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29" 2560X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by crik,

שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by proview10,

כמו בכותרת אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מצורף הקישור של שתיהם מKSP אם אני צריך את המחשב ללימודים אבל שיהיה אפשר לשחק גם משחקים כגון: wow lol diablo. התקציב כמו שראיתם הוא עד 5200 שאת הלנובו אני ירחיב את האחריות ל 3 שנים אז זה הבדל זניח ביניהם. אם יש מחשב אחר שהוא יותר מתאים אני גם ישמח לשמוע עליו, אני גם יכול לקנות מחנות אחרת במרכז אם זה יותר זול תודה מראש לכל העוזרים. http://ksp.co.il/?store=dizingof&list_compare=.23098..21689.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Psychoron,

אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by dog,

מחפש משהו עם מעבד i3 או 5. קשיח ssd לא פחות מ- 128 גיגבייט. משקל קל כל הניתן ( משהו כמו 1.1-1.3ק"ג). לא חייב מסך hd מלא. לא רוצה מסך טאץ'. זיכרון לא פחות מ-4.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום לכולם! ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לפי התקציב בכותרת. להלן הנקודות החשובות לי במחשב. אשמח ואודה מאוד על העזרה! * מטרות המחשב? אינטרנט, מעבד תמלילים, משחקים ב"כובד" של League of Legends. * אפשרות לרכישה בארה"ב דרך חברים שבאים לארץ דרישות לפי סדר חשיבות יורד *סוללה חזקה. 5 שעות+ בעיבוד תמלילים + אינטרנט + מוזיקה. *חובה - מקלדת הכוללת numpad. * גודל המסך? "15 או "14 מאט. לא רוצה לראות את ההשתקפות של הפרצוף המכוער שלי * רצוי - מקשי חצים בגודל מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן קשיח רגיל +250GB. רצוי אבל לא חובה SSD קטן למערכת ההפעלה\הארדיסק היברידי. * רצוי - צורב DVD. * רצוי רמקולים איכותיים. * רזולוציית המסך לשיקולכם.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by no_way,

מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 8 64BIT מעבד : AMX PHANTOM II X4 945 3.0GHZ כרטיס מסך : AMD RADEON HD 6900 לוח אם : Gigabyte MA-770-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של - 4GB DDR2 דיסק קשיח : SAMSUNG HD502HJ ATA Device 1500 GB קניתי - SAMSUNG SSD 840 EVO ספק כוח : תמונה ; 650WATT מארז : THERMALTAKE מה שווה שדרוג במחשב שלי? תקציב עד 1000 שח. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by barakav,

יש בידי את הכונן הזה(512GB): http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM?tag=thewire06-20&linkCode=as2 שהזמנתי מחו"ל ובקרוב את הGTX970 של MSI או ג'יגהבייט. אני רוצה לבנות מחשב חזק גם לגיימינג וגם ללימודים\עבודה שלי (אני צריך מעבד חזק). רציתי לבנות לפני כמה חודשים ושאלתי פה אבל בסוף בגלל אילוצים הייתי צריך לחכות . . מה התקציב המקסימאלי? חוץ מהרכיבים הנ"ל 7000-8000 אני עוד יכול לייבא רכיב נוסף מחו"ל אם ישתלם . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את זה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים, עוד לא החלטתי על המסך הזמני אבל עוד כמה…

12. Started by petagoras,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  13. שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by EyalH,

שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  16. אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by UV1,

יש לי מחשב מזה כמה שנים המעבד Q9550 זיכרון RAM 4GB. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ולעיבוד תמונות בפוטושופ ולייטרום. לאחרונה עברתי למצלמה של 24 מגה פיקסל וקבצי ה RAW די גדולים זה מאט את העבודה. זה לא בלתי נסבל ברמה קשה אבל קצת מעצבן. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? האם תוספת זיכרון תשפר משמעותית? אם אני לא טועה מותקן לי DDR2 533MHZ והבורד לא תומך ב DDR3. הורדתי דוח אבחון מצ"ב עם כל הפרטים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Alex Goldbar,

ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Yoram_gini,

* מטרות המחשב?: פוטושופ וגרפיקה מהסוג הזה * רזולוציית המסך? לא חשוב, רק שיהיה IPS או משו שדומה לזה מבחינת איכות ואחידות זווית צפיה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שיהיה נמוך אבל עדיפות פחות חשובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גבוהה ככל הניתן בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 וחדשים, אם לא פחות נורא * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, בתקציב הזה לא יכנס SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? זה משנה? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? היום כל מחשב מגיע עם זה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, שתיהיה אחריות נוחה באר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני רוצה להעלות את השאלה הזו עקב התלבטויות רבות. מצד אחד עדיף מסך מאט שלא ישקף מנורות או עצמים אחרים. מצד שני, שמעתי על הרבה סטודנטים שאכן עושים שימוש במסך המגע ( לדבריהם זה לא סתם גימיק) כמו כתיבה עליו עם עט למשל.. בינתיים המחשבים המובילים לקניה הם: [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex (14 inch) 5940-2741 מחשב נייד Lenovo IdeaPad Z40-70 5942-7671[/h] אשמח לשמוע את דעתכם !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Terayon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד - 4,000 ש"ח . * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט עדיף * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 ו- HDMI חובה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ודל שמתי עין על ה - פלקס 2 (15.6) אך שמעתי שהביקורות עליו לא משהו?! (תקנו אותי אם אני טועה..) מה שחשוב לי שהמסך יהיה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by EE044,

חברים שלום, חבר החליט שהגיע הזמן להתפנק קצת ורוצה מפרט גיימינג ב-6K ש"ח. אשמח להצעות בסגנון מקסימום גיימינג מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Divinity Original Sin, Crysis 3, Metro Last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך יהיה 24'' 1080P עם 60Hz (נחשו מה המ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.